gigi
Exclusiv Gigi Becali a intrat în direct și a dezvăluit cine îl va înlocui pe Radunovic cu Farul
Screenshot 2024-04-25 004903
Exclusiv Gigi Becali a văzut că Florinel Coman s-a accidentat și a reacționat: ”Să vă mint?”
FOTBAL: FC BOTOSANI - ACSM POLITEHNICA IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (30.03.2024)
Încă un fotbalist a fost propus la FCSB. Patronul echipei a făcut anunțul: ”E pe lista scurtă”
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Liga Digi Sport

Exclusiv Gigi Becali a stabilit țintele verii 2019! Ce jucători îi pregătește lui Edi Iordănescu pentru a lua titlul

18.05.2019, 00:03

Gigi Becali (60 de ani) deja pregătește sezonul viitor, chiar dacă mai este de disputat meciul FCSB - CFR Cluj. Patronul roș-albaștrilor n-a mai așteptat finalul de campionat și l-a anunțat pe Mihai Teja (40 de ani) că nu va mai fi antrenorul echipei. În plus, a anunțat că Edi Iordănescu (40 de ani) va fi ”în proporție de 99% noul tehnician al roș-albaștrilor”. Sigur de antrenor, Becali pregătește și trei mutări pentru perioada de mercato.

Gigi Becali a făcut bilanțul pe 2018
Gigi Becali pregătește o amplă campanie de achiziții
  • SuperLiga: Hermannstadt - Petrolul, joi, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - CFR, joi, 21:45, DGS 1

Omul de afaceri i-a promis lui Iordănescu jr că-l va lăsa să conducă vestiarul, că nu se va băga peste el, dar că nu-l va lăsa să decidă și asupra jucătorilor pe care-i va transfera. Gigi Becali i-a achiziționat deja pe Claudiu Belu (25 de ani), de la Astra, și pe Răzvan Oaidă (21 de ani), de la FC Botoșani, dar campania de achiziții va continua.

Andrei Ivan, ambiția lui Gigi Becali

Primul fotbalist aflat pe lista lui Becali este Andrei Ivan (22 de ani). Atacantul, împrumutat acest sezon la Rapid Viena, va redeveni din vară jucătorul lui Krasnodar, numai că rușii nu-l mai vor. În consecință, internaționalul român trebuie să ia o decizie, mai ales că astfel își poate relansa cariera. Oficialii celor de la FCSB au înaintat deja o ofertă concretă și așteaptă răspunsul.

Rămâne de văzut ce decizie va lua Ivan, mai ales că și Craiova și-a arătat disponibilitatea de a-l achiziționa.

”Da, Andrei Ivan este în vederile noastre. Trebuie să vorbim cu cei de la KrasnodarȘtiu că cei de la Steaua au făcut deja o ofertă concretă pentru jucător. Sigur, contează și părerea lui, dar până la urmă va conta oferta. E clar că se vor mișca niște bani”, a spus Sorin Cârțu, președintele grupării din Bănie, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Special”.


Andrei Ivan declara anul trecut că nu poate juca la vreo altă echipă din România, în afară de Craiova.

"N-aș putea să joc la altă echipă din România în afară de Craiova și încă sunt la Rapid Viena, îmi doresc să joc acolo și nu știu ce să zic despre această ofertă. Nu am vorbit cu nimeni de la FCSB. Mă bucur că sunt interesați de serviciile mele și-mi doresc să fac un sezon cât mai bun, să mă caute cât mai multe echipe", a spus și Andrei Ivan, la finalul anului 2018.

Darius Olaru a fost aproape de FCSB și vara trecută. Semnase un precontract!

Al doilea fotbalist pe care și-l dorește latifundiarul din Pipera este Darius Olaru (21 de ani), de la Gaz Metan Mediaș. Ar fi un transfer care l-ar încânta și mai mult pe Iordănescu jr, mai ales că a lucrat cu acesta foarte mult în perioada de când a ajuns la Mediaș. Și în cazul lui Olaru, Becali a înaintat o ofertă concretă, în valoare de 600.000 de euro. Oficialii medieșenilor, care au mai negociat în iarnă cu Becali și în privința lui Teja, Cristea și Fortes, consideră că suma nu este suficientă și vor să păstreze un procent la revânzare.

Becali nu şi-a dat încă acordul, însă diferenţa dintre cerere şi ofertă nu e mare, astfel că s-ar putea ajunge la un numitor comun. În luarea deciziei lui Becali ar putea conta și faptul că Olaru se află și pe lista celor de la CFR Cluj, astfel că transferul fotbalistului la FCSB ar fi o lovitură importantă pentru roş-albaştri. 

FCSB - CFR Cluj, ultimul meci al ambelor formații din actualul sezon, se va juca duminică, 19 mai, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Meciul va putea fi urmărit și prin aplicația LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

MM Stoica, directorul sportiv al vicecampioanei, a fost la meciul Concordia - Gaz Metan 0-2 pentru a-l urmări pe Olaru. Întrebat dacă din sezonul viitor are șanse de a face parte din lotul roș-albaștrilor, Olaru a replicat: ”Nu știu dacă m-a remarcat, sau nu. Mă bucur că Iulian, colegul meu, (n.r. - Iulian Cristea) a făcut pasul. Sper să fac și eu pasul la vară! Dacă nu se va putea, nu e nicio problemă!”, a mai spus Olaru.

Darius Olaru a semnat un precontract cu vicecampioana României, vara trecută, dar neînţelegerile legate de modalitatea de plată a sumei de 500.000 de euro au făcut ca afacerea să pice. Ionuţ Chirilă e convins că Olaru poate ajunge un fotbalist mare. Susţine că l-a remarcat încă de când pregătea pe ASA Tîrgu Mureş şi a mers să vadă echipa a doua a clubului, care avea amical cu Mediaş.

Atunci l-am văzut pe Olaru. Nu-l băga nimeni în seamă. Era foarte bun, excepţional. E un fotbalist cu foarte multă mobilitate, inteligent, are elasticitate, nu este rigid, este şi un jucător care dă cursivitate jocului. Dansează pe teren! La meciul respectiv juca pe postul de mijlocaş sau atacant”, a declarat Ionuţ Chirilă.

Alexandru Pașcanu, soluția pentru sincopele din defensiva FCSB

În fine, ultimul pe listă este Alexandru Pașcanu (20 de ani). Lansat la echipa de tineret a celor de la Leicester, fundașul care este titular deja la naționala de tineret a lui Mirel Rădoi, cea ca va participa la Euro 2019 U21, a devenit o țintă pentru Becali încă din iarna acestui an. Paşcanu ar agrea să vină în România sub formă de împrumut, dar aşteaptă să vadă ce se întâmplă la turneul final din Italia. 

Polivalent, Paşcanu poate acoperi cel mai nevralgic compartiment al roş-albaştrilor, centrul apărării. Mihai Pintilii (34 de ani), căpitanul roș-albaștrilor, e încântat de această posibilă mutare şi a vorbit la superlativ despre jucătorul U21.

"Paşcanu ar fi benefic pentru noi. Pentru mine ar fi senzaţional, adică ar face concurenţă la fundaşii centrali. Au fost şi accidentări foarte multe, dar şi-aşa ne-am descurcat foarte bine. Suntem unde suntem cu improvizaţii şi foarte mulţi jucători care au juca pe nişte posturi care nu credeau niciodată", a spus Pintilii, într-o conferinţă de presă.

Despre acest posibil transfer a vorbit și MM Stoica. ”Gigi m-a întrebat de Pașcanu, dar am spus că nu-l cunosc și că nu-l pot evalua pentru că n-a jucat niciun meci la seniori, la 20 de ani. Poate, dacă-l debuta Cosmin Contra la națională, avea și el primele minute la seniori.

Dar, el aparține lui Leicester U21 și care a jucat și la naționala de tineret. Gigi a spus, băi, eu o să-l iau, risc, dar aici nu vreau eu să risc ceva”, a spus, în iarnă, MM Stoica, la Digi Sport.

Cine este Alex Pașcanu, românul legitimat la Leicester

Alex Pașcanu a crescut într-un sat de pe lângă Vaslui, Bogdănești, până când părinții lui s-au mutat în Anglia. Acolo a și început sportul de performanță. A ajuns la Academia de fotbal a celor de la Leicester și a trecut pe la toate categoriile de juniori. Din 2016, Pașcanu evoluează pentru formația sub 23 de ani a clubului, acesta fiind și anul în care a ajuns în premieră la echipa națională a României, cea rezervată jucătorilor sub 19 ani.

A fost stâlpul apărării selecționatei de tineret a României U21, calificată la turneul final Euro 2019. Puștiul a ales să joace pentru România, deși are și cetățenie britanică.

Etichete: mm stoica , edi iordanescu , gigi becali , mihai teja , andrei ivan , transferuri fcsb , antrenor fcsb , darius olaru , alexandru pascanu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
A provocat un șoc când și-a spus vârsta. Câți ani are această femeie care a mai făcut un pas către Miss Univers
A provocat un șoc când și-a spus vârsta. Câți ani are această femeie care a mai făcut un pas către Miss Univers

Alejandra Marisa Rodríguez, avocată și jurnalistă în vârstă de 60 de ani, din Buenos Aires, a...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
48
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
”Va juca în Liga Campionilor”. Gigi Becali a făcut anunțul și trebuie să scoată aproape 500.000 € din buzunar
vlad-chiriches
Sepsi - FCSB 2-2. Gafa lui Ștefan Târnovanu amână petrecerea de titlu
Screenshot 2024-04-24 231756
Florinel Coman a făcut anunțul așteptat cu sufletul la gură de toți fanii FCSB-ului
FCSB v FC Nordsjaelland - UEFA Europa Conference League, Bucharest, Romania - 10 Aug 2023
Recomandările redacției
FOTBAL: FC BOTOSANI - ACSM POLITEHNICA IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (30.03.2024)
Încă un fotbalist a fost propus la FCSB. Patronul echipei a făcut anunțul: ”E pe lista scurtă”

Dublă lovitură pentru Real Madrid, înaintea meciului cu Real Sociedad
Calgary, Alberta, Canada. July 10, 2020. Real madrid white jersey close up to the logo
57-0! Meciul care a intrat direct în istorie
hochei
Xavi a rupt tăcerea! De ce s-a răzgândit și a ales să rămână la Barcelona, deși anunța că va pleca
profimedia-0810579936
Citește și
Exclusiv Jucătorul care ”l-a dat pe spate” pe Gigi Becali în Sepsi - FCSB: ”Asta vreau să fie”
gigi becali1
Exclusiv Faza la care Gigi Becali a cerut penalty în Sepsi - FCSB 2-2: ”Uite talpa!” / ”Atunci când mai e fault?”
olaru
Irina Shayk, pe străzile din New York ca pe podium. Cum s-a afișat modelul rus după ce s-a aflat că își caută un nou partener
Irina Shayk, pe străzile din New York ca pe podium. Cum s-a afișat modelul rus după ce s-a aflat că își caută un nou partener
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Risto Radunovic e pe lista de transferuri a lui Nelu Varga pentru noul CFR Cluj de titlu! Ce salariu îi oferă
Risto Radunovic e pe lista de transferuri a lui Nelu Varga pentru noul CFR Cluj de titlu! Ce salariu îi oferă
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant"
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant"
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
Imagini surprinzătoare. Hoții au smuls un bancomat cu ajutorul unui utilaj, sub privirile trecătorilor Video
Imagini surprinzătoare. Hoții au smuls un bancomat cu ajutorul unui utilaj, sub privirile trecătorilor Video
A învins Mihai Viteazul în bătălia de la Călugăreni? Adevărul despre lupta cu Sinan Pașa
A învins Mihai Viteazul în bătălia de la Călugăreni? Adevărul despre lupta cu Sinan Pașa
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Dembele și Mbappe au adus titlul la PSG. Gol de mare rafinament marcat de Kylian plus o fază în care și-a ridiculizat adversarul VIDEO
Dembele și Mbappe au adus titlul la PSG. Gol de mare rafinament marcat de Kylian plus o fază în care și-a ridiculizat adversarul VIDEO
Gigi Becali ”a făcut-o praf”, iar la aproape un an distanță arbitra va conduce o semifinală de Liga Campionilor
Sheffield, UK. 17th July, 2022. SHEFFIELD, UNITED KINGDOM - JULY 17: referee Iuliana Demetrescu (ROU) during the Group C - UEFA Women's EURO 2022 match between Switzerland and Netherlands at Bramall Lane on July 17, 2022 in Sheffield, United Kingdom (Phot

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap:
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
Digi World
Un artist din Franța a devenit prima persoană care a călătorit într-o mașină zburătoare: „A fost o experiență incredibilă!” Cât costă un astfel de vehicul
Un artist din Franța a devenit prima persoană care a călătorit într-o mașină zburătoare: „A fost o experiență incredibilă!” Cât costă un astfel de vehicul
Digi Animal World
Imagini inedite cu doi scafandri care „dansează” cu rechinii. Momentul e parcă desprins dintr-un film SF
Imagini inedite cu doi scafandri care „dansează” cu rechinii. Momentul e parcă desprins dintr-un film SF