Nu pot să spun acum dacă o să-l numim pe Edi, noi ni-l dorim și vom discuta. Avem o listă și nu vreau să ne grăbim", a declarat Laszlo Dioszegi în Gazetă.

Este consens în conducerea lui Sepsi, pentru că şi Janos Bokor, managerul covăsnenilor, a declarat Edi Iordănescu este în vizorul lor, deoarece le place filozofia lui de joc. 

„Noi deocamdată avem câteva piste. Nu am decis pe care vom merge. Nu pot să spun cu cine discutăm, nu ar fi corect. Edi ne place cum lucrează, ne place cum gândește. E 100% dedicat. Mai sunt și alții despre care pot spune lucruri pozitive. Noi în istoria clubului am avut doi antrenori, pe Eugen Neagoe și Vali Suciu. Pentru noi, continuitatea e foarte importantă. În cel mai scurt timp vom face un anunț oficial. Asta sperăm noi”, a zis Janos Bokor. 

Când doi se bat, al treilea câştigă


Edi Iordănescu mai are un an de contract cu Mediaş, dar antrenorul este decis să nu mai continue din cauza problemelor financiare ale clubului.  El are şi o clauză prin care poate rezilia înţelegerea în cazul unei oferte tentate din străinătate.

Iar Iordănescu este dorit din nou de Xanthi, clubul la care s-a remarcat Răzvan Lucescu. Gruparea elenă l-a avut pe listă şi anul trecut când Edi a preferat să preia campioana CFR Cluj. Acum, Xanthi insistă din nou pentru tehnicianul român, iar presa din Grecia susţine că are chiar concurenţă după ce Atromitos, locul 4 în campionatul câştigat de PAOK, vrea şi ea să apeleze la serviciile lui.    

La Xanthi, Iordănescu s-ar putea reîntâlni cu doi fotbalişti care au evoluat şi în Liga întâi : William de Amorim şi Pablo de Lucas. 

Edi Iordănescu a mai antrenat în străinătate la ŢSKA Sofia, însă aventura la sud de Dunăre a durat doar 3 luni. Venit în capitala Bulgariei pentru a pune capăt supremaţiei lui Ludogorets, românul nu a reuşit revirimentul aşteptat de conducerea clubului. În momentul despărţirii, ŢSKA Sofia era la 15 puncte în spatele echipei lui Moţi şi Keşeru. 

155 de meciuri ca antrenor are Edward Iordănescu în toate competițiile: 71 de victorii, 45 de egaluri și 39 de înfrângeri