gnohere tractor

Răspunsul lui Gnohere pentru Dragomir, după ce acesta comparase viteza ”Bizonului” cu cea a unui tractor

News Alert Gino Iorgulescu a câştigat alegerile, 13-1 la vot, şi rămâne preşedintele LPF pentru următorii 5 ani

595f683495f9cfc336a37eaf

Argăseală a vorbit despre rezultatul zdrobitor de la alegerile LPF: ”Că se decide politic e doar o sperietoare”

dragoi iorgulescu

News Alert Gino Iorgulescu a câştigat alegerile, 13-1 la vot, şi rămâne preşedintele LPF pentru următorii 5 ani

23.10.2017, 12:14
  • La Liga, etapa a 20-a: Real Madrid - Deportivo (azi, 17:15, Digi Sport 1) și Betis - Barcelona (azi, 21:45, Digi Sport1)
  • Serie A TIM, etapa 21: Inter - Roma (azi, 21:45, Digi Sport 2)

UPDATE 12:14: Gino Iorgulescu a câştigat alegerile de azi, în faţa lui Sorin Drăgoi, şi va continua la conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal. Victoria a fost una cât se poate de clară, rezultatul votului fiind de 13-1. Gino Iorgulescu a câştigat astfel un nou mandat şi va rămâne la şefia LPF pentru următorii 5 ani. 

În vârstă de 61 de ani, Iorgulescu se va afla la conducerea LPF până în anul 2022, având în vedere că statutul Ligii a fost modificat astfel încât mandatul preşedintelui s-a mărit la cinci ani. În acelaşi timp, acesta va fi ultimul mandat al lui Iorgulescu, deoarece o persoană nu va putea avea mai mult de două mandate.

La şedinţa Adunării Generale de luni au avut drept de vot reprezentanţii celor 14 cluburi din Liga I. Au fost alegerile cu cel mai mic număr de votanţi din istoria Ligii Profesioniste de Fotbal, deoarece o dată cu scăderea numărului de echipe din Liga I la 14 s-a micşorat automat şi numărul cluburilor din cadrul LPF.

Gino Iorgulescu (61 de ani) a fost ales pentru prima oară preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) pe 14 noiembrie 2013, cu 11 voturi, faţă de cele 7 primite de contracandidatul său de atunci, Dumitru Dragomir.


UPDATE 12:00 Intervenția reporterului Paul Andone, trimisul special Digi Sport la alegerile LPF: 

Doar doi candidaţi s-au înscris în cursa pentru preşedinţia Ligii Profesioniste de Fotbal, actualul conducător al forului, Gino Iorgulescu, şi preşedintele ACS Poli Timişoara, Sorin Drăgoi. Termenul pentru depunerea candidaturilor a fost ziua de 6 octombrie.

Adunarea Generală pentru alegerea preşedintelui LPF, pentru mandatul 2017-2022, va avea loc luni 23 octombrie, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, începând cu ora 12:30. Gino Iorgulescu (61 de ani) a fost ales preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) la 14 noiembrie 2013, cu 11 voturi, faţă de cele 7 primite de contracandidatul său de atunci, Dumitru Dragomir. Statutul LPF a fost modificat, astfel încât următorul preşedinte va avea un mandat de cinci ani, dar o persoană nu va putea avea mai mult de două mandate.

Au existat voci care au susţin că Drăgoi ar avea susţinere politică pentru aceste alegeri şi că tocmai de aceea ar avea şanse să devină preşedinte. Culmea, tot cu ajutor politic l-a detronat şi Gino Iorgulescu pe Dumitru Dragomir. Dacă oficialul bănăţean a fost ceva mai vocal în ultima vreme, Iorgulescu a fost mai tăcut, cam cum a fost şi în timpul mandatului de patru ani din fruntea Ligii. Săptămâna trecută a oferit pentru Digi Sport un amplu interviu, în care a explicat ce conţine programul său pentru următorii patru ani, cum vrea să crească veniturile cluburilor şi cum vrea să le ajute să treacă la un nou nivel din punct de vedere financiar, al marketingului, al desfăşurării activităţii la nivel de juniori.

”Am implementat câteva idei ce ar putea îmbunătăţi activitatea: să generăm venituri, fotbalişti de elită, dar şi spectacol. Plus suport pentru toate echipele de club. Avem un contract TV ce a asigurat stabilitatea cluburilor. Ne-am gândit să suplimentăm veniturile prin vânzarea la comun a publicităţii, ca la UEFA, o să fie nevoie însă să ne înţelegem cu cluburile. Vom sprijini cluburile pe probleme de marketing, dar şi consultanţă pentru sponsorizări", a afirmat Gino Iorgulescu.

Sorin Drăgoi, președintele celor de la ACS Poli Timișoara, este candidatul-surpriză al Ligii 1, pe lângă actualul președinte Gino Iorgulescu. Drăgoi a explicat, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1, care sunt principalele sale puncte pe care vrea să le pună în practică, în cazul în care va deveni numărul 1.

”Nu sunt un produs politic și nu fac politică. Va fi un rezultat asemănător ca la un meci de fotbal, 1,x,2. Mi-am depus dosarul, intru în cursă, dar rezultatul îl vom afla pe 23. Nu știu acum pe câte cluburi mă bazez, dar am nevoie de jumătate plus unu din cluburi, adică 8 voturi din 14 echipe”, a spus Drăgoi, la Digi Sport.

Citește și:
Situația rușinoasă în care a ajuns o tânără de 22 de ani, după ce a cerut cazare gratuită într-un hotel

Situația rușinoasă în care a ajuns o tânără de 22 de ani, după ce a cerut cazare gratuită într-un hotel

Tânăra are câteva zeci de mii de fani pe YouTube și Instagram, așa că i-a făcut o propunere...

digi24.ro
Citeşte şi

Ibrahimovic îşi va lua "la revedere" de la United. Transferul e iminent

După Putin, hop și Dodon!

După Putin, hop și Dodon!

Cine va fi fotbalistul anului 2017 în Liga 1? Lista nominalizaților de la Gala AFAN. Vedeți toate categoriile

collage fcsb afan fotbalisti

Video Retrospectiva declarațiilor amuzante (5): ”Mă întorc ca o clătită, pac!” / "Nu sunt oracolul din...Snagov"

collage
Comentarii

Cross

ProFM
Alexandra Stan şi-a pus silicoane? Fotografiile care spun totul

Alexandra Stan şi-a pus silicoane? Fotografiile care spun totul

ProFM
S-a aflat de ce Nicole Scherzinger s-a despărţit de Lewis Hamilton! Pilotul avea anumite fantezii

S-a aflat de ce Nicole Scherzinger s-a despărţit de Lewis Hamilton! Pilotul avea anumite fantezii

Digi Film
Are 1m si 35cm si castiga milioane de dolari. Stiai ca asa arata sotia lui?

Are 1m si 35cm si castiga milioane de dolari. Stiai ca asa arata sotia lui?

Digi Film
Dolph Lundgren la 60 de ani. Cum se pregateste pentru rolul din Aquaman

Dolph Lundgren la 60 de ani. Cum se pregateste pentru rolul din Aquaman