FOTBAL:FCSB-FARUL CONSTANTA, SUPERLIGA SUPERBET (5.02.2024)
Gheorghe Hagi, surprins înaintea meciului Farul - CFR Cluj. ”Nu știam asta”
FOTBAL:FARUL CONSTANTA-RAPID BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET (20.12.2023)
Gică Hagi a dezvăluit cine a fost idolul său. ”Ne-a arătat că poți fi cel mai bun”
Screenshot 2024-04-18 at 20.00.17
Video Exclusiv Cum a numit-o Marcel Răducanu pe FCSB, în direct la TV
Digi Sport 1 Live
Acum
Hermannstadt Hermannstadt
1 - 1
Viitorul Viitorul
Vi 08.11.2019 20:30

Hermannstadt - Viitorul 1-1. Meci cu trei penalty-uri, dintre care două ratate și o eliminare

08.11.2019, 22:10

  • SuperLiga: Hermannstadt - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

La Târgu Mureș, Viitorul a primit penalty în minutul 11 al meciului cu Hermannstadt, iar Achim a deschis scorul. Buzan a ratat singur cu portarul, apoi Hermannstadt a primit la rându-i penalty. Căbuz a respins însă execuția de la 11 metri a lui Petrescu. Golul a venit în cele din urmă în prelungirile primei reprize, în poarta Viitorului, prin Debeljuh.

Hermannstadt - Viitorul. Trei penalty-uri, dintre care două ratate

Căbuz a mai avut o intervenție bună din fața lui Petrescu, iar la poarta cealaltă Munteanu nu a ajuns la o minge. Hermannstadt a mai ratat o ocazie, iar apoi Viitorul a primit penalty, după ce, inițial, arbitrul a spus că a fost în afara careului. Petrescu a fost eliminat pentru proteste, Iancu a ratat lovitura de pedeapsă, după ce a trimis în bară, iar Hermannstadt - Viitorul s-a terminat 1-1. Constănțenii n-au mai câștigat în deplasare din 19 iulie, de la meciul cu Chindia.


Știrea inițială:

Viitorul porneşte favorită în partida din deplasare cu Hermannstadt de la Târgu Mureş - dacă îi învinge pe sibieni, echipa lui Gică Hagi poate sta pe primul loc cel puţin până duminică, când dse joacă partida Dinamo - CFR Cluj.

Viitorul este pe val - a învins etapa trecută Chindia Târgovişte la scor de neprezentare, dar nu stă deloc strălucitor pe teren străin. Constănţenii au o singură victorie, în tur cu aceeaşi Chindia. În rest, punctele au venit din trei remize cu Sepsi, Astra şi Academica Clinceni. 

"Ne aşteaptă un meci greu, nu e uşor să desfaci sistemul defensiv al unei echipe pregătite de Eugen Neagoe. Echipa sibiană ştie să joace cu echipele valoroase. Trebuie să ne facem jocul nostru ofensiv şi să avem grijă la contraatacurile lor," a declarat antrenorul Cătălin Anghel înainte de meci. Asta chiar dacă Viitorul zdrobea cu 5-0 un Dinamo antrenat de Eugen Neagoe la startul campionatului.

Louis Munteanu, noul pariu al "Regelui" 

Louis Munteanu a devenit cel mai tânăr marcator în acest sezon din Liga întâi - având doar 17 ani împliniţi pe 16 iunie, noul puşti minune de la Viitorul a înscris golul de 3-0 din finalul partidei cu Chindia. 

Louis Munteanu este noul pariu al lui Regelui. Jucătorul a debutat pe prima scenă etapa trecută în eşecul cu Dinamo, iar acum a intrat în minutul 56 şi a reuşit să spargă gheaţa.

"Este primul meu gol în Liga întâi, sunt foarte fericit şi sper să am cât mai multe reuşite. Am insistat până la final şi mă bucur că mi-a ieşit. Când m-a introdus în teren, Hagi mi-a spus doar să am încredere în mine. Echipa a jucat foarte bine, suntem redutabili acasă.Mai am foarte mult de muncit ca să ajung titular, abia aştept," a declarat Louis Munteanu după un meci pe care nu-l va uita prea repede.

Hermannstadt este pe locul 12, unul de baraj la finalul sezonului şi au mare nevoie de puncte. Sibienii vin după un eşec usturător, 0-4 cu FCSB, urmat de un egal, 1-1, la Mediaş. De altfel, au ajuns la 7 partide la rând fără să cunoască victoria, ultimul succes fiind înregistrat pe 1 septembrie, 2-1 acasă cu Chindia Târgovişte.   

Seria neagră are drept cauză şi faptul că Hermannstadt a fost obligată să joace la Târgu Mureş meciurile de pe teren propriu.

Hermannstadt vrea să joace la Sibiu meciul cu CFR Cluj

Conducătorul de la Hermannstadt vrea ca echipa să revină pe stadionul local la sfârşitul acestei luni, la meciul cu CFR Cluj. Aşteaptă doar omologarea din partea comisiilor de la FRF şi LPF. 

"Suntem în discuţii cu oameni care au plecat din Sibiu în Germania şi cu firme din Sibiu şi sper că odată ce vom veni acasă vor apărea şi sponsori noi. Un motiv pentru care găsim greu sponsori este faptul că nu jucăm acasă, e greu pentru nişte firme să îşi facă reclamă într-un alt oraş.

Colaborarea cu Municipalitatea sibiană este una foarte bună. S-au făcut niște pași importanți – gazonul va fi montat, turnicheții au fost montați.Primăria nu a putut să preia și cheltuiala pentru amenajarea instalației de nocturnă, care va asigura în jur de 1800 de luxi. Așa se face că noi am fost nevoiți să plătim zeci de mii de euro firmei care montează nocturna, tocmai ca să putem juca acasă," a explicat Iuliu Mureşan.

Partida Hermannstadt - Viitorul este în direct la Digi Sport 1 de la ora 20.30. Cele mai importante faze vor fi în format VIDEO, în timp real, pe digisport.ro.

Hermannstadt Hermannstadt
Viitorul Viitorul
  • 90+3 fr2

    Final de meci. Hermannstadt - Viitorul se termină 1-1.

  • 90 s s

    Iacob intră în locul lui Houri.

  • 90 s s

    Yazalde intră în locul lui Dumitriu.

  • 85 s s

    Pitu intră în locul lui Matei.

  • 83 s s

    Taira intră în locul lui Offenbacher.

  • 82 oc oc

    Ocazie Hermannstadt. Offenbacher centrează în careu, iar Debeljuh reia cu capul pe lângă poartă și se lovește în duelul cu un adversar.

  • 77 rp rp

    Penalty ratat Viitorul. Iancu execută lovitura de la 11 metri, dar mingea nimerește bara.

  • 74 cgr cgr

    Dâlbea primește al doilea cartonaș galben și, automat, este eliminat, pentru proteste după penalty.

  • 74 p p

    Penalty pentru Viitorul! Iancu cade în careu, într-un duel cu Petrișor Petrescu, iar arbitrul Adrian Cojocaru arată penalty.

  • 72 oc oc

    Ocazie Hermannstadt. Offenbacher execută o lovitură liberă, Iancu încearcă să respingă, dar dă pe lângă minge, aceasta ajunge la Viera, care scoate penbtru Petrescu, acesta centrează în careu, iar Dâlbea reia defectuos cu capul, incomodat de un adversar.

  • 68 cg cg

    Boboc primește cartonaș galben.

  • 66 oc oc

    Ocazie Viitorul. Cosmin Matei centrează impecabil, dar Louis Munteanu nu ajunge la minge.

  • 59 oc oc

    Ocazie Hermannstadt. Bușu centrează de pe stînga, dar Căbuz iese la timp și prinde din fața lui Petrescu.

  • 54 s s

    Munteanu intră în locul lui Ganea.

  • 52 cg cg

    Ganea primește cartonaș galben.

  • 46 cg cg

    Petrescu primește cartonaș galben.

  • 46 sr2

    Începe repriza secundă.

  • 45+2 fr1

    La pauză, Hermannstadt - Viitorul 1-1.

  • 45+1 g g

    GOOOOOL Hermannstadt! După un corner, Stoica şi Viera încearcă să lovească mingea cu capul, dar aceasta ajunge la Debeljuh, care înscrie din apropiere.

  • 40 rp rp

    Penalty ratat Hermannstadt. Petrișor Petrescu șutează de la punctul cu var, dar Căbuz rezpinge. Mingea ajunge la Debeljuh, dar Căbuz se remarcă din nou.

  • 39 cg cg

    Țîru primește cartonaș galben.

  • 39 p p

    Penalty pentru Hermannstadt. Țîru atinge mingea cu mâna la șutul lui Bușu.

  • 38 oc oc

    Ocazie Hermannstadt. Petrișor Petrescu scapă pe contraatac, îi pasează lui Buzan, care trimite pe lângă, din poziție sigur cu portarul.

  • 19 cg cg

    Dâlbea primește cartonaș galben.

  • 18 s s

    Petrescu intră în locul lui Vodă.

  • 15 cg cg

    Iancu primește cartonaș galben.

  • 14 gp gp

    GOOOOOL Viitorul! Achim transformă lovitura de pedeapsă.

  • 13 cg cg

    Stoica primește cartonaș galben.

  • 11 p p

    Penalty pentru Viitorul. Stoica îl lovește cu cotul pe Iancu, în săritură, și îl umple de sânge.

  • 1 sr1

    Începe meciul. Constănțenii au lovitura de start.

Adrian Cojocaru
Adrian Cojocaru
Marius Nicoară și Ionel Valentin Dumitru
teren fotbal
Emanuel Novo
S. Luchin
O. Viera
I. Stoica
S. Bușu
L. Dumitriu
R. Dâlbea
D. Offenbacher
A. Vodă
G. Debeljuh
L. Buzan
Cristiano
D. Tătar
I. Petrescu
A. Cordea
Afonso Taira
David Caiado
Yazalde
A. Buzbuchi
A. Artean
S. Filip
M. Dulca
Hermannstadt Eugen Neagoe
C. Căbuz
R. Boboc
B. Țîru
S. Mladen
B. de Nooijer
A. Ciobanu
V. Achim
L. Houri
C. Matei
G. Iancu
G. Ganea
P. Iacob
A. Pitu
L. Munteanu
Gheorghe Hagi Viitorul

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media