BeFunky-collage (25)
Adrian Porumboiu a auzit ce a declarat Gigi Becali și l-a ironizat! Nici Cristi Borcea n-a scăpat
Lucrul ”imposibil de imaginat” remarcat de MM Stoica la CFR Cluj - FCSB 0-1
Reacție dură, după Rapid - Sepsi 0-1: ”Jucătorii sunt de campionat?”. Cum e văzută situația lui Cristiano Bergodi
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 4 Superliga: Rezumatele Etapei
Play-off / Play-out

Video FCSB - PAOK 1-2. Elevii lui Lucescu jr le-au provocat roș-albaștrilor primul eșec al verii

09.07.2018, 22:05

Roș-albaștrii au suferit primul eșec al acestei perioade de pregătiri, 1-2 contra celor de la PAOK. În fața unui adversar tare, din seria amicalelor programate în Olanda, elevii lui Nicolae Dică (38 de ani) au clacat în prima repriză. Sigur, într-o formulă experimentală, vicecampioana a fost pusă la respect de către elevii lui Răzvan Lucescu (49 de ani). Fostul selecționer al naționalei României a trimis pe teren cam tot ce are mai bun la dispoziție, în timp ce omologul său de pe banca roș-albaștrilor a preferat să-i testeze pe Andrei Vlad în poartă, pe Lucian Filip fundaș central sau pe Daniel Benzar în linia de trei din atac.

varela tanase
  • UCL: Barcelona - PSG, marți, 22:00, DGS 1

  • UCL: Borussia Dortmund - Atletico Madrid, marți, 22:00, DGS 2

Prima repriză a partidei a fost una de coșmar pentru vicecampioana României. Deficitară la fazele fixe, FCSB a încasat rapid două goluri, într-un interval de șase minute, astfel că în minutul 10 era deja 2-0 pe tabelă. Primul gol a fost unul care l-a avut ”coautor” pe tânărul Andrei Vlad. Goalkeeper-ul, în vârstă de 19 ani, nu s-a plasat cum trebuie la o lovitură liberă și nu a mai putut face nimic la mingea trimisă foarte bine spre poartă de Vierinha, fundașul stânga de la PAOK. La golul al doilea, nu a mai fost vina lui, pentru că reluarea lui El Kaddouri, după un corner de pe stânga, a fost bine plasată la colțul lung.

În minutul 26, dezastrul putea fi unul total pentru FCSB, pentru că PAOK a fost aproape de a face 3-0. A fost o nouă mare gafă a roș-albaștrilor, de data asta cu Nedelcu în prim plan. Fotbalistul, lansat de Hagi la Viitorul, a primit o pasă de la Bălașa, în propriul careu, după care a încercat să trimită către un coleg aflat pe stânga. N-a făcut însă decât să dea o pasă unui adversar, Limnios, care a șutat din prima pe jos, la colțul scurt, dar Vlad a reținut în doi timpi.

FCSB a terminat repriza în corzi, fără niciun șut pe spațiul porții. Ar fi putut ieși ceva la faza lui Jakolis, din minutul 44, după ce mijlocașul a lobat un adversar, dar centrarea sa în fața porții a fost respinsă de Varela.


Dică a făcut patru schimbări la pauză și FCSB a arătat cu totul altfel în partea a doua. Cu Pintilii, Teixeira, Man și Ovidiu Popescu în teren, bucureștenii au jucat altceva. Man a profitat de o gafă a grecilor, a driblat portarul și a redus repede din handicap. Și Coman a fost aproape de gol, dar reușita serii l-ar fi putut avea în prim plan pe același Man, care a fost aproape de a înscrie direct din corner.

Până la urmă, amicalul s-a încheiat cu victoria celor de la PAOK, concluzia serii fiind aceea că FCSB mai are probleme la fazele fixe, dar și în sistemul defensiv.

PAOK a terminat pe locul 2 ultima ediţie a campionatului Greciei, după un sezon plin de controverse, care au culminat cu incidentele de la meciul decisiv pentru titlu cu AEK Atena, dar a câştigat pentru a doua oară la rând Cupa Greciei.

FCSB - PAOK 1-2
Au marcat: Man 47 / Vierinha 4, El Kaddouri 10

FCSB: A. Vlad - R. Benzar (Ov. Popescu 46), Bălașa, L. Filip (Planic 61), Morais - Dr. Nedelcu (Pintilii 46), Moruțan (I. Stoica 83), Qaka (Teixeira 46) - Jakolis, Fl. Tănase (Fl. Coman 61), D. Benzar (Man 46).
Antrenor: Nicolae Dică.

PAOK: Paschalakis (Siampanis, 72) - Matos (Leveque, 72), F. Varela (Haceridi, 72), J. A. Crespo (Malezas, 72), Vieirinha (Balogiannis, 72) - Mauricio (Şahov, 72), Canas (Kitsiou, 72) - Limnios (Jaba, 72), El Kaddouri (Henrique, 72), Biseswar (Lazaros Lamprou, 46) - Pelkas (Mystakidis, 72).
Antrenor: Răzvan Lucescu

Amicalele verii pentru FCSB

  1. Brașov

FCSB - CS Cornu 4-1 VIDEO
FCSB - CS Colțea 9-1 VIDEO

  1. Apeldoorn (Olanda)

– 4 iulie: FCSB- FC Bruges 1-1 VIDEO
– 7 iulie: FCSB - Ajax 1-1 VIDEO
– 9 iulie: FCSB- PAOK Salonic 1-2 VIDEO
– 13 iulie: FCSB – AL Gharafa (19:00), WWNA.

Lotul FCSB deplasat în Olanda

Portari: Cristian Bălgrădean, Răzvan Ducan, Andrei Vlad

Fundași: Junior Morais, Romario Benzar, Mihai Bălașa, Bogdan Planic, Marko Momcilovici, Daniel Toma

Mijlocași: Lucian Filip, Ovidiu Popescu, Daniel Benzar, Florin Tănase, Dennis Man, Antonio Jakolis, Dragoș Nedelcu, Florinel Coman, Kamer Qaka, Mihai Pintilii, Olimpiu Moruțan, Filipe Teixeira.

Atacanți: Eddy Harlem Gnohere, Ianis Stoica, Cristian Dumitru

Al doilea stagiu de pregătire al roş-albaştrilor, la Apeldoorn, în Olanda, se va încheia pe data de 14 iulie. Antrenamentele FCSB sunt programate la baza WWNA, din localitatea Wenum-Wiesel aflată în apropiere.


LIVE VIDEO&TEXT

Min. 90+1 - FINAL! FCSB - PAOK 1-2. Primul eșec al roș-albaștrilor din perioada de pregătire a acestei veri.

Min. 84 - Un alt moment tensionat între jucători, iscat după un fault. Dică a intrat pe teren pentru a vorbi cu jucătorii greci și pentru a potoli spiritele.

Min. 83 - SCHIMBARE FCSB! A ieșit Moruțan, a intrat IANIS STOICA!

Min. 77 - Teixeira, deschis bine în careul grecilor, pe stânga, a făcut un dribling scurt în lateral, după care a șutat spre colțul lung, dar mingea a fost deviată în corner.

Min. 65 - Schimbările pe care le-a făcut Dică la pauză au modificat complet jocul. În afara golului marcat de Man, care a fost aproape și de dublă și Florinel Coman s-a aflat ântr-o situație bună de a marca.

Min. 64 - Prima acțiune de atac a grecilor, din partea a doua, dar șutul de la distanță a fost excelent parat în lateral de Vlad.

Min. 61 - SCHIMBĂRI FCSB! A ieșit Filip, a intrat BOGDAN PLANIC
A ieșit Tănase, a intrat FLORINEL COMAN

Min. 50 - OCAZIE FCSB! Man a fost extrem de aproape de ”dublă”, dar și de un super gol, direct din corner! Șutul său, din lovitură de la colțul terenului, cu efect, în stilul lui Budescu, s-a oprit pe plasa de deasupra porții.

MIN. 47 - GOOOOOL FCSB: 1-2, MAN! Mijlocașul roș-albaștrilor a profitat de o oportunitate, a driblat și portarul și a trimis în plasă.

SCHIMBĂRI FCSB! Pintilii, Man, Teixeira și Ovidiu Popescu au intrat după pauză. Au ieșit Daniel Benzar, Romario Benzar, Qaka și Nedelcu.

Min. 46 - A început repriza a doua.

Min. 45+1 - PAUZĂ

Min. 45 - Qaka a avut o intrare dură asupra unui adversar, la 30 de metri de poarta adversă, cu ambele picioare în față, fotbaliștii s-au ”încins” rapid, dar la fel de repede s-au și potolit. Qaka a fost penalizat cu un cartonaș galben.

Min. 44 - Acțiune frumoasă de atac, personală, a lui Jakolis pe dreapta, care a lobat un fundaș advers, după care a centrat în fața porții spre Tănase, dar Varela a îndepărtat pericolul.

Min. 41 - Biseswar a combinat frumos pe stânga cu El Kaddouri iar acesta din urmă a șutat spre colțul lung, cu efect, dar Vlad a reținut.

Min. 37 - Altă fază de pericol la poarta roș-albaștrilor, dar Vlad a intervenit excelent și a reținut într-o fază care se putea finaliza cu gol.

Min. 36 - Mauricio a încercat un gol antologic, de la 40 de metri, direct din lovitură liberă, după un fault comis de Benzar la Biseswar, dar mingea s-a dus pe lângă.

Min. 34 - Jakolis s-a pomenit cu o pasă de la portarul lui PAOK, puțin în afara careului, dar mijlocașul în locul unui șut a preferat o pasă la Tănase, în zona centrală, care s-a complicat și faza s-a stins.

Min. 26 - OCAZIE PAOK! Mare gafă a lui Nedelcu. Mijlocașul central a primit o pasă în propriul careu de la Bălașa, după care a încercat o pasă pe stânga, dar nu a făcut decît să-i dea o pasă lui Limnios care a șutat la colțul scurt, din prima, dar Vlad a reținut, din doi timpi. Putea fi 0-3!

Min. 20 - OCAZIE PAOK! Alt contraatac devastator al grecilor, purtat pe traseul El Kaddouri, Biseswar, Mauricio iar ultimul, ajuns la marginea careului, a șutat cu efect la colțul lung, după ce l-a fentat pe Morais, ajuns în zonă centrală, dar mingea a trecut milimetric de stâlpul din stânga porții lui Vlad.

Min. 19 - Prima oportunitate de atac a elevilor lui Dică, numai că Jakolis a fost blocat exact când se pregătea să șuteze.

Min. 18 - Contraatac rapid al elevilor lui Răzvan Lucescu, după o gafă a mijlocașilor centrali de la FCSB, dar până la urmă Morais a acordat corner și faza a rămas fără urmări.

MIN.10 - GOOOL PAOK: 0-2, EL KADDOURI. Kaddouri a majorat diferența, tot în urma unei faze fixe. Mijlocașul a reluat elegant și plasat, în dreapta lui Vlad, după un corner de pe stânga.

INFO: La meci asistă și selecționerul României, Cosmin Contra, dar și fostul fotbalist al Stelei, George Ogăraru.

MIN. 4 - GOOOL PAOK: 0-1, VIERINHA! Fundașul stânga a executat bine o lovitură liberă, de pe stânga, de la aproximativ 25 de metri, dar Andrei Vlad nu a putut interveni și mingea a intrat în plasă. Vlad a plonjat, dar nu a putut interveni, asta și pentru că a avut un plasament greșit.

 

Min. 1 - A început partida la ora 20:15. Lovitura de start le-a aparținut grecilor.

Nicolae Dică s-a îmbrățișat cu Răzvan Lucescu, înainte de startul partidei.

UPDATE Ora 20:00. Meciul va începe cu o întârziere de circa 10-15 minute.


UPDATE Ora 19:14. Iată echipa de start a grecilor
PAOK: Paschalakis - Matos, Crespo, Varela, Vieirinha - Mauricio, Canas - Limnios, El Kaddouri, Biseswar - Pelkas
Antrenor: Răzvan Lucescu


UPDATE Ora 19:05. Iată echipa de start a roș-albaștrilor
FCSB: A. Vlad - R. Benzar, Bălașa, L. Filip, Morais - Dr. Nedelcu, Moruțan, Qaka - Jakolis, Fl. Tănase, D. Benzar.
Rezerve: Ducan, Bălgrădean - Pintilii, Planic, Fl. Coman, I. Stoica, Ov. Popescu, D. Toma, C. Dumitru, Teixeira, Man.
Antrenor: Nicolae Dică.

 

 

Etichete: meci amical , live text , paok , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz

La 56 de ani după ce un lăptar din Florida a fost ucis, cazul său a fost rezolvat, astfel fiind...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Screenshot 2024-04-15 at 19.44.56
Arpad Paszkany a divorțat și tocmai s-a afișat cu noua iubită, mai tânără cu 24 de ani

"Cea mai frumoasă femeie din România": "Unele femei au anumită repulsie, vorbesc urât fără să mă cunoască!"
enache-lena7
Anunțul făcut de Dan Șucu, imediat după Rapid - Sepsi 0-1
sucu
Kaka a rupt tăcerea, după ce fosta soție a dezvăluit motivul greu de imaginat al divorțului
Screenshot 2024-04-15 at 22.15.10
E OUT de la Tottenham din sezonul viitor
Tottenham Hotspur First Team Training and Press Conference, Hotspur Way Training Centre, Enfield, UK - 12 Jan 2024
Recomandările redacției
Reacție dură, după Rapid - Sepsi 0-1: ”Jucătorii sunt de campionat?”. Cum e văzută situația lui Cristiano Bergodi

„O veste groaznică”. Laszlo Dioszegi a dezvăluit cine este titularul de la Sepsi care va lipsi cel puțin 6 luni
FOTBAL:AFK CSIKSZEREDA MIERCUREA CIUC U19-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE U19, CUPA ELITELOR U19 (19.05.2022)
Video Jucătorii PSG-ului au fost victimele ultrașilor Barcelonei, înaintea meciului decisiv din Champions League
World News - May 8, 2021
Acuze grave după 27 de ani. ”La meciul PSG - Steaua a fost ceva necurat”
Steaua - PSG
Citește și
Ce sfat a primit Florinel Coman înainte să accepte transferul în Qatar
FOTBAL:CFR CLUJ-FCSB, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (14.04.2024)
Jucătorul care l-a impresionat pe Adrian Mutu în CFR Cluj - FCSB. ”Joacă într-un picior în România”
FC Hermanstadt v FC Rapid Bucuresti - Romanian SuperLiga 1, Medias - 14 Oct 2022
Cum încearcă familia să o împiedice pe Salma Hayek să pozeze în costum de baie. Imaginile sunt virale: „Îmbătrânești ca vinul!”
Cum încearcă familia să o împiedice pe Salma Hayek să pozeze în costum de baie. Imaginile sunt virale: „Îmbătrânești ca vinul!”
FCSB i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman! O nouă afacere pentru Gigi Becali
FCSB i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman! O nouă afacere pentru Gigi Becali
Marea trădare la Rapid: Cristiano Bergodi s-a simțit „vândut” de conducere, în frunte cu Daniel Niculae. Gestul lui Nico
Marea trădare la Rapid: Cristiano Bergodi s-a simțit „vândut” de conducere, în frunte cu Daniel Niculae. Gestul lui Nico
Viciul de care Salma Hayek nu poate scăpa. Cum a fost fotografiată actrița din „Desperado”
Viciul de care Salma Hayek nu poate scăpa. Cum a fost fotografiată actrița din „Desperado”
În colanți mulați și un tricou pe care l-a ridicat pentru a-și arăta abdomenul, Loredana pare o puștoaică. Nu chiulește de la sală
În colanți mulați și un tricou pe care l-a ridicat pentru a-și arăta abdomenul, Loredana pare o puștoaică. Nu chiulește de la sală
Becali, „turbat“ de fericire: planul său pentru a celebra câștigarea titlului va face înconjurul lumii
Becali, „turbat“ de fericire: planul său pentru a celebra câștigarea titlului va face înconjurul lumii
Cauciucuri de iarnă, vara? Nu! Ce riscă șoferii care nu își încalță mașinile adecvat
Cauciucuri de iarnă, vara? Nu! Ce riscă șoferii care nu își încalță mașinile adecvat
Decolarea și aterizarea forțată a companiei de zbor cu stewardese și servicii neașteptate
Decolarea și aterizarea forțată a companiei de zbor cu stewardese și servicii neașteptate
E ultimul minut și echipa ta are penalty. Cea mai proastă execuție posibilă VIDEO
E ultimul minut și echipa ta are penalty. Cea mai proastă execuție posibilă VIDEO
Alex Băluță s-a întâlnit cu Gică Hagi și a scris doar câteva cuvinte pe rețelele sociale
alex-baluta

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
În colanți mulați și un tricou pe care l-a ridicat pentru a-și arăta abdomenul, Loredana pare o puștoaică. Nu chiulește de la sală
În colanți mulați și un tricou pe care l-a ridicat pentru a-și arăta abdomenul, Loredana pare o puștoaică. Nu chiulește de la sală
Digi World
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”