FOTBAL: AFC UNIREA 04 SLOBOZIA - GLORIA BUZAU, LIGA 2 CASA PARIURILOR PLAY-OFF (14.04.2024)
Video Nervi întinși la maxim după Unirea Slobozia - Gloria Buzău 1-1: ”Suntem blestemați! Ne distrugem!”
slobozia
Video Unirea Slobozia - Csikszereda 2-0. Elevii lui Adi Mihalcea, de neoprit în play-off. Tot mai aproape de obținerea promovării
lunin
Nu mai suporta și a vrut să plece gratis de la Real Madrid! Acum a devenit erou, iar soția sa a transmis doar ȘASE cuvinte
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport
Dinamo Bucureşti Dinamo Bucureşti
1 - 3
Sepsi Sepsi
Du 21.06.2020 18:00

Dinamo - Sepsi 1-3. Debut dezastruos pentru Mihalcea! "Câinii" au jucat în superioritate numerică din minutul 38

21.06.2020, 18:45

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

  • Cupa României: Oțelul - U Cluj, joi, 20:30, DGS 1

Sepsi OSK a dat de pământ cu Dinamo la debutul lui Adrian Mihalcea pe banca gazdelor, scor 3-1, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Oaspeții au deschis scorul încă din secunda 42, prin Safranko. Dinamo putea egala în minutul 39, dar Perovic a ratat un penalty. Rămasă în zece oameni în minutul 39, Sepsi rezistat după pauză, când Dinamo a ratat câteva ocazii uriașe. Spre final, Vașvari a marcat pentru 2-0 dintr-un penalty discutabil, iar Florin Ștefan a înscris pentru 3-0 în minutul 86.

Robert Moldoveanu a marcat golul de onoare al lui Dinamo, în prelungirile jocului. Pentru Mihalcea urmează partida tur din semifinalele Cupei, contra FCSB-ului. Dinamo rămâne pe loc retrogradabil după această rundă, având două jocuri în minus.

Primele două meciuri ale ”câinilor”, cu Chindia și Hermannstadt, au fost amânate după ce magazionerul clubului a fost depistat pozitiv cu COVID-19

În această perioadă, Dinamo a jucat un meci amical la Săftica împotriva Rapidului, câștigat cu scorul de 1-0. Oficialii dinamoviști au programat și o partidă amicală cu FC Voluntari, dar aceasta a fost anulată din cauza grevei jucătorilor.

Înainte de această partidă, Dinamo este pe locul 13 în Liga 1, cu 17 puncte, și poate fi chiar pe ultimul loc la ora jocului dacă Poli Iași câștigă duelul cu FC Voluntari.

Sepsi, fără victorie de la reluarea campionatului

Echipa lui Leo Grozavu are 20 de puncte și este pe locul opt, la trei puncte de zona retrogradabilă. Sepsi a bifat un rezultat de egalitate împotriva celor de la Hermannstadt, scor 1-1, iar în ultimul meci de ”acasă”, cu Voluntari, a pierdut cu 1-2.

Florin Prunea: ”O să vedeți un alt Dinamo”

Florin Prunea, fostul manager general al lui Dinamo, crede că ”greva” pe care dinamoviștii au făcut-o înainte de reluarea campionatului îi va uni pe elevii lui Adrian Mihalcea, iar acest lucru o să se vadă în meciul cu Sepsi de astăzi.

„Le-am spus că au dreptate 500%, dar nu e vina celor de la Voluntari că nu și-au primit drepturile salariale. Un gest de o asemenea manieră îi apropie foarte mult. Sunt convins că o să aveți astăzi un alt Dinamo.

O să vedeți! Vorbim după meci. Ei au fost în șomaj tehnic și Bălănescu a luat salariu întreg. Asta a fost problema cea mai mare”, a spus Florin Prunea, la Digi Sport Matinal.

Suporterii lui Dinamo au cumpărat toate biletele pentru meciul cu Sepsi

Fanii lui Dinamo își încurajează favoriții înainte de primul meci de la reluarea campionatului, împotriva celor de la Sepsi. Chiar dacă nu pot fi pe stadion, ”câinii” au cumpărat toate biletele pentru meciul cu echipa lui Leo Grozavu, lucru confirmat și de Robert Thomas, reprezentantul DDB.

Suporterii dinamoviști au făcut un gest asemănător și înainte de debutul amânat cu Chindia. Atunci, toate bilete au fost vândute online. O astfel de ”mișcare” aduce în conturile clubului Dinamo aproximativ 15.000 de euro.

Dinamo Bucureşti Dinamo Bucureşti
Sepsi Sepsi
  • 90+5 final

    Fluier final! Eșec pentru Mihalcea la debutul la Dinamo.

  • 90+3 g g

    GOOOL! Robert Moldoveanu a marcat golul de onoare al lui Dinamo.

  • 86 g g

    GOOOL! Sepsi marchează pentru 3-0! Florin Ștefan a scăpat singur în flancul stâng, de unde a șutat puternic la colțul lung. Minge s-a oprit în plasă, iar Piscitelli n-a avut nicio șansă. Fundașul marchează primul gol în acest sezon.

  • 82 s s

    Schimbare la Dinamo. Intră Robert Moldoveanu, iese Deian Sorescu.

  • 80 gp gp

    GOOOL! Sepsi se desprinde pe tabelă. Gabriel Vașvari înscrie cu mult calm de la 11 metri, iar oaspeții sunt aproape de a doua victorie a sezonului pe terenul lui Dinamo.

  • 79 p p

    Penalty pentru Sepsi! Puljic l-a faultat pe Ștefănescu în careu, iar centralul Sebastian Colțescu a indicat punctul cu var.

  • 65 oc oc

    Ocazie pentru Dinamo! Daniel Popa a fost aproape de egalare, însă Sepsi scapă din nou basma curată.

  • 64 s s

    Schimbare la Dinamo. Intră Daniel Popa, iese Slavko Perovic.

  • 54 s s

    Schimbare la Sepsi. Intră Balazs Csiszer, iese Radoslav Dimitrov.

  • 53 oc oc

    O nouă ocazie mare pentru Dinamo! Deian Sorescu ajunge din nou la finalizare, reia cu capul din șase metri, dar Roland Niczuly a respins din nou incredibil. Oaspeții rămân în avantaj, deși joacă în zece oameni.

  • 51 oc oc

    Ocazie uriașă pentru Dinamo! Deian Sorescu a primit în șase metri și a șutat violent, dar portarul Roland Nicuzly a respins incredibil. Rămâne 1-0 pentru Sepsi OSK.

  • 48 cg cg

    Cartonaș galben pentru Marius Ștefănescu.

  • 48 oc oc

    Ocazie pentru Sepsi! Istvan Fulop a scăpat pe contraatac și i-a pasat fratelui său, Lorand Fulop, care a șutat în blocajul lui Piscitelli.

  • 46 s s

    Schimbare la Dinamo. Intră Szabolcs Kilyen, iese Kristian Kostrna.

  • 46 s s

    Schimbare la Dinamo. Intră Mattia Montini, iese Ioan Filip.

  • 46 s s

    Schimbare la Sepsi. Intră Lorand Fulop, iese Pavol Safranko.

  • 46 sr2 sr2

    S-a reluat partida.

  • 45+4 fr1

    Pauză în Ștefan cel Mare! Sepsi conduce 1-0, pe o ploaie torențială, după un gol marcat în secunda 42. Dinamo a ratat un penalty în minutul 39.

  • 45 cg cg

    Cartonaș galben pentru Kristian Kostrna.

  • 42 s s

    Schimbare la Sepsi. Intră Daniel Celea, iese Nicolae Carnat.

  • 39 rp rp

    Apără Niczuly! Perovic a șutat puternic de la 11 metri, dar portarul lui Sepsi a respins cu piciorul. Rămâne 1-0 pentru oaspeți.

  • 38 cr cr

    Penalty pentru Dinamo și cartonaș roșu! Răzvan Tincu a fost eliminat după o fază demnă de cascadorii râsului. Perovic va șuta de la 11 metri.

  • 31 s s

    Schimbare la Dinamo. Intră Valentin Lazăr, iese Andreas Mihaiu.

  • 27 oc oc

    Ocazie pentru Sepsi. Andrei Sin a fost doborât de Nicolae Carnat, care apoi i-a scos lui Gabriel Vașvașri. Mijlocașul a șutat din prima, peste poarta lui Dinamo.

  • 26 cg cg

    Primul cartonaș galben al partidei. Rachid Bouhenna a fost avertizat.

  • 20

    A început o ploaie torențială în Ștefan cel Mare. Dinamo încearcă să echilibreze partida, însă oaspeții sunt mult mai pregătiți din punct de vedere fizic.

  • 7 oc oc

    Replica lui Dinamo. Deian Sorescu a scăpat spre poarta adversă, dar Roland Niczuly a închis foarte bine la colțul scurt și a respins în afara terenului.

  • 4 oc oc

    Ocazie pentru Sepsi! Nicolae Carnat a șutat superb din afara careului, dar Piscitelli a scos de sub transversală. Rămâne 1-0 pentru oaspeți.

  • 1 g g

    GOOOL! Sepsi deschide scorul în secunda 40, la primul atac. Pavol Safranko a împins mingea în plasă, după o bară.

  • 1 sr1 sr1

    A început meciul!

Sebastian Colțescu
Sebastian Colțescu
Alexandru Cerei
Alexandru Voda
teren fotbal
R. Piscitelli
K. Koštrna
A. Puljić
R. Grigore
A. Sin
F. Mrzljak
I. Filip
A. Mihaiu
D. Fabbrini
D. Sorescu
S. Perović
C. Straton
M. Popescu
S. Kilyen
L. Skovajsa
A. Răuță
V. Lazăr
R. Moldoveanu
M. Montini
D. Popa
B. Fejer
A. Achahbar
Dinamo Bucureşti Adrian Mihalcea
R. Niczuly
R. Dimitrov
R. Bouhenna
R. Tincu
F. Ștefan
G. Vașvari
L. Kovacs
N. Carnat
I. Fülöp
M. Ştefănescu
P. Šafranko
D. Celea
G. Karanović
L. Fülöp
B. Csiszer
S. Velev
C. Popescu
T. Díaz
P. Mertesacker
Leo Grozavu Sepsi

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media