Screenshot 2024-03-17 at 23.26.26
Exclusiv A văzut ce a făcut Florinel Coman în FCSB - Sepsi și l-a ”taxat” în direct: ”E o mare problemă”
florinel-coman
Coman, declarația serii după FCSB - Sepsi: ”Urmărim să nu fim urmăriți!”. A recunoscut că a vrut să păcălească arbitrul
Screenshot 2024-03-28 at 22.53.08
Urmează un ”exod” de la FCSB: cinci jucători sunt pe picior de plecare! Doi fotbaliști pot veni în vară, unul e sigur
Digi Sport 1 Live
Acum
FCSB FCSB
2 - 0
Sepsi Sepsi
Lu 08.04.2019 22:00

FCSB - Sepsi 2-0. Roș-albaștrii se apropie la 3 puncte de liderul CFR Cluj. Etapa viitoare e meciul direct

08.04.2019, 21:00

  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

FCSB a început cu emoții mari meciul cu Sepsi, din etapa a patra a play-off-ului. După doar o jumătate de la minut de fluierul de start, Planic a pasat înapoi, la Bălgrădean, care a degajat în ultimul moment, din fața lui Tandia. După un sfert de oră de joc, roș-albaștrii au rămas fără căpitanul Pintilii. Mijlocașul a călcat strâmb și a simțit durere la gamba dreaptă.

Au intrat imediat medicii pe teren, dar căpitanul roș-albaștrilor nu a mai putut continua, fiind înlocuit cu Moruțan, iar banderola de căpitan i-a predat-o lui Filip. Acesta s-a făcut remarcat în minutul 30 printr-un șut sănătos, din afara careului, respins greu de Niczuly.

Sepsi a arătat că a venit pe Arena Națională să ia puncte, iar Tandia a tras tare, de la marginea careului, dar Bălgrădean a fost la post. Oaspeții și-au arătat din nou apetitul ofensiv câteva minute mai târziu, când Planic a respins spectaculos, dar și riscant, din fața lui Dylan Flores, suflându-i mingea în aer în momentul în care jucătorul lui Sepsi se pregătea să șuteze.

FCSB a dat rapid replica, prin Junior Moraes, al cărui șut l-a întins serios pe Niczuly. Tandia a marcat în minutul 40, dar golul mijlocașului ofensiv a fost anulat corect pe motiv de offside. Cea mai mare ocazie a primei reprize i-a aparținut lui Gnohere. "Bizonul" a preluat pe piept, în careu, centrarea lui Junior Moraes, dar nu l-a putut învinge din câțiva metri pe portarul lui Sepsi, care a avut un reflex miraculos.

Moruțan, care intrase în minutul 18, a fost înlocuit cu Florinel Coman, iar mutarea avea să fie una extraordinară pentru că, la 5 minute de la debutul reprizei secunde, Coman a obținut un penalty, după ce a fost agățat de Viera în careu. Gnohere a transformat cu siguranță lovitura de pedeapsă.

În minutul 58, după un corner, mingea a ajuns cu noroc la Hora, a sărit din el și s-a dus pe poartă, dar Niczuly a reținut pe linia porții. Un minut mai târziu, după o combinație cu Man, Coman l-a învins pe Niczuly cu un șut plasat și a făcut 2-0.

În minutul 77, Hora a cerut penalty după un duel cu Gabriel Moura, dar a primit galben pentru simulare. Pe reluare se vede că a existat contact între cei doi. Apoi, Florinel Coman a ieșit din nou la rampă, cu o acțiune pe cont propriu, finalizată cu un șut în bară, după ce a trecut ușor de Viera.

Sepsi a ratat cea mai mare ocazie în prelungirile meciului, când șutul lui Karnitsky a ajuns la Dylan Flores, însă fostul jucător de la Poli Iași a ratat o ocazie monumentală, din câțiva metri, șutând direct în brațele lui Bălgrădean. FCSB s-a impus cu 2-0 și s-a apropiat la 3 puncte de liderul CFR Cluj, cu care are meci direct în etapa viitoare.


Știrea inițială:

FCSB se poate apropia la trei puncte de liderul CFR Cluj dacă o va învinge pe Sepsi, în direct la Digi Sport 1, de la ora 21:00. Teja nu simte presiune înaintea duelului de pe Arena Naţională şi anunţă că vrea titlul.

Mihai Teja vrea al treilea succes consecutiv din play-off în faţa lui Sepsi, care nu a marcat niciodată în Capitală. Precedentele două meciuri jucate pe Arena Naţională între FCSB şi echipa din Sfântu Gheorghe s-au încheiat cu acelaşi scor, 2-0. La distanţă de liderul CFR Cluj, Teja visează la primul titlu din carieră.

"Ne-au mai rămas numai finale de disputat în play-off şi îmi doresc foarte mult să ne concentrăm bine. Să câştigi un campionat, dacă se poate, şi printr-un joc foarte bun, cu atât mai bine. Îmi doresc să reuşesc. Se întâmplă asta, foarte bine. Nu se întâmplă asta, sunt la fel de relaxat, deci nu există presiune", a declarat antrenorul FCSB-ului, Mihai Teja.

"Dacă băieţii vor fi capacitaţi şi vor fi mental foarte bine pregătiţi pentru acest joc, cu siguranţă putem să scoatem un rezultat bun", a spus şi "principalul" lui Sepsi, Eugen Neagoe.

FCSB - Sepsi va fi în direct la Digi Sport 1 astăzi, de la ora 21:00. Cele mai importante faze vor fi în format VIDEO, în timp real, pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

FCSB FCSB
Sepsi Sepsi
  • 90+4 fr2

    Final de meci. FCSB se impune cu 2-0 și se apropie la 3 puncte de liderul CFR Cluj.

  • 90+2 oc oc

    Șutul lui Karnitsky ajunge la Dylan Flores, care ratează o ocazie monumentală din câțiva metri, șutând direct în brațele lui Bălgrădean.

  • 78 oc oc

    Bară FCSB. Florinel Coman ia o acțiune pe cont propriu, trece de Viera și trage la colțul lung, dar mingea se duce în bară.

  • 77 cg cg

    Hora cere penalty după un duel cu Gabriel Moura, dar primește cartonaș gaben pentru simulare. Faza e una controversată.

  • 71 s s

    Nouvier este înlocuit cu Mensah.

  • 66 s s

    Gnohere e înlocuit cu Teixeira.

  • 64 s s

    Velev e înlocuit cu Fulop.

  • 64 s s

    Florin Ștefan e înlocuit cu Yasin Hamed.

  • 59 g g

    GOOOOOL FCSB! După o combinație cu Man, Coman îl învinge pe Niczuly.

  • 58 oc oc

    Mingea a junge cu noroc la Hora, apoi sare din el și se duce spre poartă, dar Niczuly e pe fază și reține pe linia porții.

  • 51 g g

    GOOOOOL FCSB! Gnohere transformă lovitura de pedeapsă.

  • 50 p p

    Coman e agățat de Viera în careu, iar Radu Petrescu dă penalty pentru FCSB.

  • 46 s s

    Moruțan, care intrase în prima repriză, este înlocuit cu Florinel Coman.

  • 45 fr1

    La pauză, FCSB și Sepsi sunt la egalitate, 0-0.

  • 43 cg cg

    Omar Khamis primește cartonaș galben.

  • 41 oc oc

    Junior Morais centrează perfect pentru Gnohere, care preia pe piept și trage, dar Niczuly își salvează încă o dată echipa cu un reflex spectaculos.

  • 40 fm fm

    Gol anulat Sepsi. Tandia marchează, dar reușita e anulată pe motiv de offside.

  • 39 oc oc

    Tănase întoarce, Hora combină scurt cu Junior Moraes, care trage, dar Niczuly respinge spectaculos.

  • 38 oc oc

    Nouvier primește o pasă în adâncime de la Velev, dar Iulian Cristea intervine perfect, la fel ca Planic la faza anterioară.

  • 36 oc oc

    Planic intervine spectaculos, dar și riscant in fața lui Dylan Flores, suflându-i mingea în aer în momentul în care jucătorul lui Sepsi se pregătea de șut.

  • 33 oc oc

    Tandia șutează din marginea careului, dar Bălgrădean reține.

  • 30 oc oc

    Filip șutează de la 20 de metri, dar Niczuly respinge spectaculos.

  • 18 s s

    Teixeira a ieșit la încălzire, însă cel care a intrat în locul lui Pintilii este Moruțan.

  • 15 fm fm

    Accidentare Pintilii. Mijlocașul de la FCSB a călcat strâmb și are probleme la gamba dreaptă. Au intrat imediat medicii pe teren, dar căpitanul roș-albaștrilor nu a mai putut continua și i-a predat banderola de căpitan lui Filip.

  • 10 cg cg

    Pintilii primește cartonaș balben.

  • 2 oc oc

    Planic pasează înapoi la Bălgrădean, care este presat de Tandia, însă portarul roș-albaștrilor degajează în ultimul moment.

  • 1 sr1

    Începe meciul. Sepsi are lovitura de start.

teren fotbal
C. Bălgrădean
R. Benzar
I. Cristea
B. Planić
Junior Maranhão
M. Pintilii
L. Filip
D. Man
A. Hora
F. Tănase
H. Gnohéré
A. Vlad
D. Nedelcu
F. Coman
O. Moruţan
M. Roman
F. Matei
Filipe Teixeira
R. Stoian
G. Vașvari
I. Fülöp
J. Mensah
FCSB Mihai Teja
R. Niczuly
Gabriel Moura
O. Viera
I. Jovanović
O. Khamis
S. Velev
A. Karnitskiy
B. Nouvier
D. Flores
F. Ștefan
I. Tandia
S. Rudol
Y. Hamed
A. Sîntean
R. Huth
Eugen Neagoe Sepsi

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media