FOTBAL: DINAMO BUCURESTI - POLI IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (14.04.2024)
Foto Dinamo se află la retrogradare, dar în 2023 a câștigat 9 milioane de lei. Creștere uriașă la încasările din bilete
CRISTIANO BERGODI NERVOS (7)
Exclusiv Un patron din SuperLigă care a lucrat cu Bergodi nu s-a abținut, după ce italianul a răbufnit la conferința de presă
becali
Starul pentru care Gigi Becali a oferit 1.500.000€ a fost făcut ”praf”: ”Joacă două meciuri pe an!”
Digi Sport 1 Live
Acum
Liga Digi Sport

Video S-a terminat ultima etapă din play-out-ul Ligii 1. Dinamo și Viitorul au remizat. Chindia a produs surpriza cu Voluntari

05.08.2020, 18:54

Pe Digi Sport ați putut urmări meciurile din cadrul ultimei etape din play-out. Dinamo și Chindia ar fi, în mod normal, retrogradate, dacă nu se va apela la sistemul „puncte per meci” în ședința de mâine de la LPF.

Untitled
Deian Sorescu a marcat din nou pentru Dinamo / Foto: Captură Digi Sport.
  • SuperLiga: Hermannstadt - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

În plus, există șansa ca din sezonul următor să avem 16 echipe în Liga 1. În acest caz, Chindia, ultima clasată, ar juca un baraj împotriva celor de la CS Mioveni, iar Dinamo ar fi scăpată de retrogradare.

Dinamo ocupă locul 13, cu cinci meciuri în minus, pentru că celelalte cluburi din play-out au votat ca sezonul să nu fie prelungit, astfel că echipa din ”Ștefan cel Mare” nu își poate disputa meciurile restante (două cu Hermannstadt, două cu Chindia și unul cu Sepsi), iar LPF trebuie să găsească un criteriu de departajare.

Dinamo - FC Viitorul 1-1

Minutul 90+3: Final de meci!

Minutul 46: S-a reluat jocul!


Minutul 45: Pauză!

Minutul 37: GOOOL Dinamo! ”Câinii” egalează după două minute, prin Deian Sorescu. Vali Lazăr a scăpat spre poarta advers și a trimis în centru către mijlocașul dinamovist, care nu a iertat din poziție ideală.

Minutul 35: GOOOL Viitorul! Oaspeții înscriu prin Achim, care transformă un penalty obținut în urma unui henț al lui Kostrna.

Minutul 1: Fluier de start!


Echipele de start:

  • Dinamo: Straton - Kostrna, Puljic, Ehmann, Skovajsa - Lazăr, Mrzljak (Șerban 66), Răuță (Grigore 78), Sorescu - Neicuțescu (Bani 46), Popa (Mihaiu 46)

Rezerve: Fara, Mitrovic, Popescu, Kilyen,, Borcea

  • Viitorul: Tordai - Căpușă, Mladen, Iacob, de Nooijer (Lazăr 45) - Artean, Dulca (Grameni 68), Achim - Chițu (Munteanu 68), Rivaldinho (Andronache 87), Pitu (Bodișteanu 87)

Rezerve: Căbuz, Crivac, Grosu, Buta

În aceste condiții, Dinamo nu își va mai putea juca cele cinci restanțe. Cluburile din Liga 1 au votat ca ierarhia finală din play-out să fie stabilită în funcție de media punctelor din play-out. A fost doar un vot consultativ, iar decizia finală va fi luată la Comitetul Executiv al FRF, unde s-ar putea lua în calcul și mărirea numărului de echipe la 16.

Astfel, fără să fie sigură de ce va urma din sezonul următor, Dinamo, ocupanta penultimului loc, se duelează cu Viitorul, liderul din play-out. Constănțenii nu îl vor mai avea pe bancă pe Gică Hagi, cel care a decis să se retragă din funcția de manager tehnic.

De partea cealaltă, Gigi Mulțescu va fi la al doilea meci de la revenirea la Dinamo. În urmă cu trei zile, "câinii" treceau la limită de FC Voluntari, scor 2-1.

În ceea ce privește ierarhia bazată pe media punctelor obținute în play-out, Dinamo este tot penultima, însă un succes contra constănțenilor și un eșec al lui Sepsi împotriva celor de la Clinceni i-ar urca pe "câini" pe locul de baraj.

FC Hermannstadt - Poli Iași 2-2

Minutul 90+3: Final de meci!

Minutul 90+3: GOOOL Poli Iași! Andrei Cristea înscrie din penalty. Atacantul ieșenilor trage în partea dreaptă, iar Cristiano nu ghicește colțul și sare în partea opusă.

Minutul 79: GOOOL Hermannstadt! Dâlbea este scăpat din marcaj de Popadiuc, reia cu capul și îl învinge pe Axinte.

Minutul 46: S-a reluat jocul!

Minutul 45: Pauză!

Minutul 18: GOOOL Poli Iași! Moldovenii egalează prin golgheterul Luckassen, care înscrie în urma unei acțiuni colective a moldovenilor.

Minutul 7: GOOOL Hermannstadt! Sibienii deschid scorul prin Stoica, după ce acesta a reluat norocos în poartă o minge trimisă.

Minutul 1: Fluier de start!


Echipele de start:

  • Hermannstadt: Figueiredo - Petrescu, Luchin Stoica, Cordea (Buzan 83) - Caiado (Bușu 14), Dâlbea, Rimane (Yazalde 46), Joalisson - Sîntean (Dumitriu 38), Debeljuh

Rezerve: Novo, Dobrosavlevici, Bălan, Pinto

  • Poli Iași: Axinte - Cabral, Klimavicius, Frăsinescu, Onea (Chacana 58) - Soares (Horșia 59), de Iriondo (Cristea F. 86), Passaglia, Popadiuc - Omoh (Cristea 75), Luckassen

Rezerve: Fomba, Longher, Zaharia, Caparco

Hermannstadt, locul 8, este neînvinsă în ultimele șase runde, iar sibienii sunt salvați de la retrogradare indiferent de metoda care va fi stabilită de Comitetul Executiv al FRF.

De partea cealaltă, Poli Iași ocupă poziția de baraj, 12, cu 29 de puncte acumulate. Moldovenii lui Mircea Rednic vin după victorii consecutive, cu FC Voluntari și Chindia.

În cele trei meciuri directe din acest sezon au fost înregistrate două victorii ale lui Hermannstadt și o remiză.

Sepsi - Academica Clinceni 1-0

Minutul 90+3: Final de meci!

Minutul 46: S-a reluat jocul!

Minutul 45: Pauză!

Minutul 26: GOOOL Sepsi! Ronaldo Deaconu înscrie superb din lovitură liberă și deschide scorul.

Minutul 1: Fluier de start!


Echipele de start: 

  • Sepsi: Niczuly - Radoslav, Bouhenna, Tincu, Ștefan - Kovacs (Celea 72), Deaconu (Vașvari 60)- Ștefănescu (Gal-Andrezly 59), I. Fulop, Carnat, Safranko (Karanovic 78)

Rezerve: Fejer,, Grassano,, L. Fulop, Dragomir, Achahbar

  • Clinceni: Ureche - Kontoes (Vanghele 89), Patriche, Bejan, Dobrescu - Achim (Ilie 82), Cebotaru (Merloi 64), Ventura, Ion - Markovic, Buziuc

Rezerve: Vâlceanu

Covăsnenii au reușit performanța de a ajunge până în finala Cupei României, pierdută contra lui FCSB, scor 0-1, însă echipa lui Leo Grozavu a avut un parcurs destul de modest în play-out.

Sepsi a ajuns pe locul 11, la doar două lungimi în fața poziției de baraj, în timp ce Academica Clinceni se află pe poziția 9, cu 32 de puncte.

În meciurile directe din acest sezon, cele două formații și-au împărțit victoriile, iar primul duel s-a încheiat la egalitate.

Chindia Târgoviște - FC Voluntari 2-0

Minutul 90+5: Final de meci!

Minutul 90+5: Diallo este eliminat după un fault dur asupra lui Armaș. Jucătorul Chindiei îl lovește puternic cu cotul pe adversarul său, într-un duel aerian, iar centralul partidei nu a stat pe gânduri și l-a trimis la cabine.

Minutul 46: S-a reluat jocul!

Minutul 45: Pauză!

Minutul 39: GOOOL Chindia! Blaise Yameogo majorează diferența în favoarea gazdelor. Yameogo a șutat puternic de la 23 de metri, la colțul scurt, iar portarul Cojocaru n-a avut nicio reacție. Cojocaru a urmărit de pe linia porții cum mingea se scurge în plasă. 2-0 pentru Chindia

Minutul 33: GOOOL Chindia! Valmir Berisha înscrie superb de la marginea careului. Mijlocașul a plasat mingea sub bara transversală, iar portarul Cojocaru a plonjat în gol și n-a mai putut face nimic.

Minutul 1: Fluier de start!


Echipele de start:

  • Chindia: Aioani - Martac, Benga, Diallo, Dumitrașcu - Rață, Bic - Neguț (Dinu 67), Yameogo, Șerban (Ivancic 28) - Berisha (Florea 68)

Rezerve: Moldovan, Dinu, Atanase, Mihai, Ioniță, Ivancic, Negrea, Florea, Barbu

  • Voluntari: Cojocaru - Iordache, Pașcanu, Achim, Kocic (Costin 46) - Sanoh (Eric 57), Căpățînă, de Lucas (Gorobsov 46), Mățan (Morar 46) - Gheorghe - Tudorie

Rezerve: Mitrev, Armaș, Costin, Borțoneanu, Benzar, Pereira, Morar, Gorobsov, Țîră

Chindia este matematic retrogradată în Liga 2, însă formația lui Emil Săndoi ar putea fi salvată de o propunere pusă tot mai mult în discuție, aceea ca nicio formație din Liga 1 să nu retrogradeze direct, iar ultima clasată să dispute barajul de menținere/promovare contra lui CS Mioveni, locul 3 din Liga 2.

Formația dâmbovițeană a avut un parcurs foarte slab în play-out, cu opt înfrângeri, o remiză și două victorii. De partea cealaltă, FC Voluntari a scăzut ritmul în ultimele cinci runde, când a pierdut de patru ori, astfel că ilfovenii au coborât pe locul 10, cu 31 de puncte.

În acest sezon, ilfovenii s-au impus de două ori în duelurile cu Chindia, în timp ce formația din Târgoviște a câștigat o singură dată.

Cum arată acum clasamentul din play-out, dacă se realizează media punctelor / meci 

  1. Hermannstadt 1,91
  2. Viitorul 1,69
  3. Clinceni 1,62
  4. Voluntari 1,62
  5. Iași 1,38
  6. Sepsi 1,17
  7. Dinamo 0,87
  8. Chindia 0,63

Clasament play-out înaintea etapei a 14-a, ultima a sezonului 2019-2020

Etichete: dinamo , sepsi , fc viitorul , play-out liga 1 , hermannstadt


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova

Un miliardar german care a fost declarat oficial mort în 2021, la trei ani după ce a dispărut în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium - 17 Apr 2024
Pep Guardiola a descris într-un singur cuvânt jocul lui Manchester City cu Real Madrid

A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
Nu mai suporta și a vrut să plece gratis de la Real Madrid! Acum a devenit erou, iar soția sa a transmis doar ȘASE cuvinte
lunin
Manchester City - Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d.). ”Galacticii”, în semifinalele UEFA Champions League!
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium
Recunoști personajul? Acum nouă ani era un copil și sărbătorea titlul cu Gigi Becali la Iași, acum e titular la FCSB
WhatsApp Image 2024-04-18 at 15.44.47
Recomandările redacției
becali
Starul pentru care Gigi Becali a oferit 1.500.000€ a fost făcut ”praf”: ”Joacă două meciuri pe an!”

Surpriză! Ce meci va arbitra Istvan Kovacs, după Barcelona - PSG. Centralul înjurat în față de Coman, la FCSB - Rapid
Barcelona v Paris Saint-Germain - UEFA Champions League
PSG, soluție de avarie pentru înlocuirea lui Kylian Mbappe! Cine este așteptat pe Parc de Princes
mbappe
David Popovici, aur la 200 m liber la Campionatele Naționale de Înot de la Otopeni. A câștigat detașat
david-popovici
Citește și
Video Corvinul a produs surpriza! De când nu mai jucase o echipă de Liga 2 în finala Cupei României
bucurie 1
Exclusiv Dinamo e pe loc de baraj, iar Ioan Andone a transmis un mesaj clar: ”Te uiți cine e acolo acum?”
andone
John Travolta și fiica lui de 24 de ani, la braț la o gală. Ella a moștenit ochii tatălui și delicatețea mamei pierdute prea devreme
John Travolta și fiica lui de 24 de ani, la braț la o gală. Ella a moștenit ochii tatălui și delicatețea mamei pierdute prea devreme
Gigi Becali a cerut 4 bilete în zona VIP 1 la FCSB – Rapid, iar răspunsul primit a fost uimitor!
Gigi Becali a cerut 4 bilete în zona VIP 1 la FCSB – Rapid, iar răspunsul primit a fost uimitor!
Francezii vin după starul lui FCSB la derby-ul cu Rapid. Gigi Becali cere 6.000.000 de euro pentru transferul imediat
Francezii vin după starul lui FCSB la derby-ul cu Rapid. Gigi Becali cere 6.000.000 de euro pentru transferul imediat
Zendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”
Zendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Șotronul lui Șucu: culisele unei situații explozive pe care trebuie să o gestioneze la Rapid
Șotronul lui Șucu: culisele unei situații explozive pe care trebuie să o gestioneze la Rapid
Cum se făceau micii acum peste 100 de ani? Rețeta din 1920, de la „Caru' cu Bere"
Cum se făceau micii acum peste 100 de ani? Rețeta din 1920, de la „Caru' cu Bere"
El a fost ”regele” radioului românesc, ascultat de întreaga naţiune. Îţi dai seama cine este tânărul din imagine?
El a fost ”regele” radioului românesc, ascultat de întreaga naţiune. Îţi dai seama cine este tânărul din imagine?
"Este ireal!" Partidă memorabilă la Stuttgart: jucătoarea care a salvat cinci mingi de meci
"Este ireal!" Partidă memorabilă la Stuttgart: jucătoarea care a salvat cinci mingi de meci
News Alert Sancțiunea a fost suspendată! Dinamo și UTA vor putea evolua cu spectatori în ultimele două etape din play-out
Dinamo

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Digi World
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie
Digi Animal World
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răbdător stăpâna în vârstă, în timp ce urca scările
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răbdător stăpâna în vârstă, în timp ce urca scările