bucurie astra

Astra a ieșit în avantaj din prima etapă a play-off-ului. Giurgiuvenii ar putea pierde locul 1 etapa viitoare

Video Reacțiile după duelul din ”Kosovo” Târgu Mureș. Jucătorii lui Adi Mutu se simt vânați!

sapun

Video Săpunaru, după "războiul" de la Târgu Mureş: "Nu am mai trăit un asemenea meci"

kosovo

Video Reacțiile după duelul din ”Kosovo” Târgu Mureș. Jucătorii lui Adi Mutu se simt vânați!

08.03.2016, 00:34
  • Fotbal, Liga 1: Astra - Dinamo (sâmbătă, 19:45, Digi Sport 1) şi Iaşi - Viitorul (sâmbătă, 19:45, Digi Sport 2)

  • Tenis: WTA Dubai (semifinale), Digi Sport 2: E. Svitolina - A. Kerber se joacă ACUM

ASA Târgu Mureș - Pandurii 0-2 este cel mai dur meci al sezonului în Liga 1 și unul dintre cele mai violente din ultimii ani. Patru eliminări, toate în aceeași tabără, și 13 cartonașe galbene sunt urmările războiului de pe ”noul Kosovo”, cum a început să fie numită arena lui ASA.

Cu toate acestea, jucătorii ”mureșenilor” se simt vânați și nedreptățiți. Adrian Mutu, antrenorul-jucător al formației din Târgu Mureș, a recunoscut că în tabăra echipei sale a fost vorba de un exces de zel, dar acuză și arbitrajul.

”Da, am fost cam nervoși. Bine, suntem o echipă ambițioasă, vrem să câștigăm. Probabil excesul ăsta de zel ne-a făcut să... sau nu ne-a făcut, ne-a făcut să ne pierdem capul în a doua repriză și riscăm să fie mai rău decât a fost. Dar și arbitrajul cred că a fost unul în defavoarea noastră, clar.

Cartonașele s-au arătat prea ușor, mai ales la Țucudean, primul, dintre toți jucătorii cred că cel mai accidentat e Țucudean, care are urechea tăiată. Și pentru ei n-a dat niciun roșu, deci cum să spun?”, a declarat Adrian Mutu la finalul partidei.

George Țucudean, primul jucător eliminat al serii, a răbufnit la adresa lui Sebastian Colțescu, arbitrul întâlnirii.

”Îi dă la Marius Constantin galben și îl cheamă de la 80 de metri să îi dea roșu și eu îi arăt că e sânge și îmi zice să mă duc să mă curăț. Nu mai am nimic de spus. Am meritat roșu, n-am nimic de comentat.

Meciul a degenerat din cauză că nu și-a făcut datoria arbitrul. Pentru că... probabil așa suntem obișnuiți să jucăm. Niște fricoși suntem, cum dă galben... În Anglia râd de mine dacă joc așa și mă feresc la fiecare fază”, a spus George Țucudean.

Eduard Stăncioiu a încercat o analiză mai lucidă a evenimentelor petrecute pe teren, dar și el a aruncat ”pisica” în curtea arbitrilor. În plus, goalkeeper-ul mureșenilor lansează săgeți și în direcția adversarilor.

”Primul lucru pe care ni-l reproșăm și apoi vom face o analiză și, în urma unei analize juste și corecte din partea noastră, vom trage concluziile. Deocamdată, la cald, sunt multe de spus. Nu știu dacă e bine să spunem ce avem de spus și ceea ce gândim și am simțit pe teren. Dar trebuie să gândim la rece, să luăm decizia cea mai bună pentru noi.

Cred că am adunat anumite frustrări în meciurile contra Pandurilor, având în vedere arbitrajul pe care noi l-am considerat potrivnic. Oricum este o problemă de analiză, părerea mea, una se vede la televizor, alta auzi în teren, când îți auzi adversarul și arbitrul, ceea ce vorbesc.

Eu sunt, mă consider, un băiat de caracter și nu pot să vă spun ceea ce mi-au transmis băieții de la Pandurii. Nu o s-o fac. Pentru mine, prietenia și omenia sunt mai presus de orice fel de interes. În schimb, maniera cartonașelor roșii, care au fost acordate, consider că a fost greșită. Sper că am dreptul la o părere. Pentru sânge dai cartonaș galben, iar pentru o jambieră ruptă, care se poate rupe oricum, dai roșu direct. S-a dorit să se arate că a fost atac brutal, dar e doar o problemă de semantică și de cum se vrea să se comenteze o anumită fază, atâta tot.

Pentru că am văzut și la penalty-ul meu, pe care l-am făcut cu Horică, penalty, într-adevăr, dar am văzut un penalty mult mai grav și mult mai clar în Champions League, cu Real Madrid, și nici măcar nu s-a gândit cineva să comenteze și să acorde. O chestie mult mai clară decât a mea. Hai să oprim cadrul de zece ori și să vedem cine și cum a atins primul mingea. Dar, repet, suntem la cald, poate vorbesc ce nu ar trebui.

Conducerea a fost foarte ok, ne-au încurajat, ne-au îmbărbătat, noi am adus-o aici, noi o scoatem. Ne-am îndeplinit primul obiectiv, care a fost play-off-ul. Cu greu, într-adevăr, dar l-am îndeplinit. Acum obiectivul mai mult este impus de noi și cred că, cu atât mai mult, ne doare pentru că nu am reușit să începem cu dreptul. Bineînțeles, Pandurii sunt o echipă foarte bună, foarte bine pregătită, foarte bine pusă în teren, nu contest în niciun moment lucrul acesta”, a spus Stăncioiu.

În fine, Voiculeț, al treilea aliminat al partidei, a fost mult mai tranșant: ”Problema nu e că ne lipsește nouă antrenorul, ci arbitrul”.

”De la început i-am spus lui Sebi să nu mai tolereze atâtea simulări din partea lor și el le-a făcut pe plac. Nu se simte lipsa unui antrenor, se simte lipsa unui arbitru”, a spus Voiculeț.

Citește și:
Mesajul care a apărut în urmă cu puțin timp pe site-ul Ministerului Justiției, care nu funcționează de ieri seară

Mesajul care a apărut în urmă cu puțin timp pe site-ul Ministerului Justiției, care nu funcționează de ieri seară

Site-ul Ministerului Justiţiei, care a picat încă de aseară, nu funcţionează nici acum. Între timp...

digi24.ro
Sondajul zilei
Citeşte şi

Exclusiv Cum ar schimba Mutu formatul Ligii 1 și câte echipe ar lăsa pentru play-off: ”Trebuie să fie elita”

Yz0xJmhhc2g9MmU4ZDE5MjMwZmJkZjZjNWExOTA1NGQzNWY2ZTNhNjE=.thumb

Reacțiile studenților lui Toader la raportul prezentat ieri: „O grămadă de aberaţii juridice”

Reacțiile studenților lui Toader la raportul prezentat ieri: „O grămadă de aberaţii juridice”

Exclusiv Mutu nu-i dă șanse lui Lupescu: ”Ai fost plecat 5 ani și vii cu două luni înainte? Burleanu va câștiga”

M2ExYjFiZDUxYmU0OWNhOTMwZDUxZjA2YmQ5OWEz.thumb

Exclusiv Mutu, după retragerea lui Stancu: "Dacă nu vii cu inima la naţională..."

FOTBAL:POLONIA-ROMANIA, PRELIMINARII CM 2018 (10.06.2017)
Comentarii

Cross

ProFM
Lora a anunţat vestea cea mare în direct la ProFM! Este super încântată

Lora a anunţat vestea cea mare în direct la ProFM! Este super încântată

ProFM
Transformarea acestui tânăr după o discuţie cu frizerul! De la 127 de kg. a ajuns un model de top

Transformarea acestui tânăr după o discuţie cu frizerul! De la 127 de kg. a ajuns un model de top

Digi Film
Adio, Antonio Banderas si Catherine-Zeta Jones! Cine sunt noii actori din

Adio, Antonio Banderas si Catherine-Zeta Jones! Cine sunt noii actori din "Zorro"

Digi Film
Are 1m si 35cm si castiga milioane de dolari! Cum arata femeia care l-a cucerit: FOTO

Are 1m si 35cm si castiga milioane de dolari! Cum arata femeia care l-a cucerit: FOTO