CRISTIANO BERGODI NERVOS (14)
Video Întrebarea care l-a făcut pe Bergodi să-și iasă din minți. Imagini fără precedent cu antrenorul italian
cristiano-bergodi
Video Cristiano Bergodi, criză de nervi fără precedent: ”Pe ce lume trăiești? Tu înțelegi fotbalul?”
Reacție dură, după Rapid - Sepsi 0-1: ”Jucătorii sunt de campionat?”. Cum e văzută situația lui Cristiano Bergodi
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

Video CFR Cluj - Sepsi 1-2. Covăsnenii au câștigat Supercupa României, al doilea trofeu din istorie, în interval de 51 de zile

articol scris de Digi Sport
09.07.2022, 22:25

La 51 de zile după ce a câștigat Cupa României, Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat și Supercupa României, 2-1 cu CFR Cluj, la primul meci oricial al noului sezon, care a avut, în premieră, sistemul VAR.

trofeu supercupa
Sepsi a câștigat Supercupa României, după 2-1 cu CFR Cluj / Foto: captură Digi Sport
  • UCL: Barcelona - PSG, marți, 22:00, DGS 1

  • UCL: Borussia Dortmund - Atletico Madrid, marți, 22:00, DGS 2

Supercupa României |  CFR Cluj - Sepsi 1-2. Rondon și-a învins fosta echipă în minutul 85

La Arad, CFR Cluj a deschis scorul în secunda 69, prin Păun, care a reușit cel mai rapid din istoria Supercupei României. Sepsi a dat replica peste un sfert de oră, dar Matei a ratat șutul din centrul careului.

CFR a avut apoi două situații foarte bune de a marca. Mai întâi, Păun a recuperat o minge și a rămas singur cu portarul, dar a preferat pasa, însă a trimis greșit.

Apoi a urmat șutul lui Deac, boxat de portar. Până la pauză, Sepsi a răspuns prin șutul lui Nicolae Păun, care a trecut pe lângă poartă, iar apoi Cosmin Matei a egalat în prelungiri.

Supercupa României |  CFR Cluj - Sepsi 1-2. Covăsnenii au două trofee în istoria de 13 ani

În partea secundă, echipa lui Bergodi a ratat o ocazie în minutul 67, iar la cealaltă poartă, Petrila a avut o acțiune periculoasă.


Sepsi a dat lovitura în minutul 85, prin Rondon, care și-a învins fosta echipă. Astfel, Sepsi obține al doilea trofeu din istoria clubului înfințat în 2011.

VIDEO cu rezumatul meciului CFR Cluj - Sepsi 1-2:

LIVE VIDEO Supercupa României |  CFR Cluj - Sepsi 1-2

Min. 95+5: CFR Cluj - Sepsi se termină 1-2. Covăsnenii câștigă Supercupa României, la 50 de zile după ce au luat Cupa.

Min. 90+1: Eliminare CFR. Roger primește direct cartonașul roșu, la 5 minute după ce a intrat pe teren, după ce l-a lovit cu cotul pe Francisco Junior.

Min. 86: Schimbări la CFR Cluj: Gîdea intră în locul lui Petrila și Roger îl înlocuiește pe Bordeianu.

Min. 85: Gol Sepsi! Ștefănescu centrează în careu, Rondon e liber și înscrie cu capul.

Min. 83: Schimbare la Sepsi. Francisco Junior intră în locul lui Aganovic.

Min. 79: Ocazie CFR. Petrila trece de Dimitrov pe partea stângă, intră în careu, pentru Jefte, dar Mitrea respinge din fața spaniolului.

Min. 76: Schimbare la Sepsi. Rondon intră în locul lui Tudorie.

Min. 72: Schimbare la CFR Cluj. Hoban intră în locul lui Muhar.

Min. 67: Ocazie Sepsi. Golofca centrează în careu, Ștefănescu sare în duel cu Camora, mingea cade în mijlocul careului, dar Muhar degajează din fața lui Tudorie.

Min. 62: Primele două schimbări și la CFR Cluj. Jefte Betancor intră în locul lui Dugandzic și Yeboah îl înlocuiește pe Păun.

Min. 60: Primele două schimbări la Sepsi. Ion Gheorghe intră în locul lui Cosmin Matei, iar Golofca îl înlocuiește pe Bărbuț.

Min. 46: Începe repriza a doua.

Min. 45+5: La pauză, CFR Cluj - Sepsi 1-1.

Min. 45+3: Gol Sepsi! Dimitrov centrează în careu, iar Cosmin Matei egalează din apropierea porții.

Min. 45+1: Ocazie Sepsi. Cosmin Matei șutează de la 30 de metri, dar mingea trece pe lângă poartă.

Min. 31: Ocazie Sepsi. Nicolae Păun șutează din afara careului, dar pe lângă poartă.

Min. 31: Ocazie CFR. Deac ia o acțiune pe cont propriu, combină cu Dugandzic și șutează, dar pe direcția portarului, care boxează, apoi tot Deac șutează pe lângă poartă. Însă Dugandzic se afla în offside.

Min. 28: Ocazie CFR. Dumitrescu alunecă, Păun recuperează și rămâne singur cu portarul, dar pasează prea în spate pentru Dugandzic și Dimitrov degajează.

Min. 17: Ocazie Sepsi. Dimitrov centrează în centrul careului, dar Matei ratează șutul.

Min. 2: Gol CFR! Camora aruncă de la margine, Dugandzic prelungește până la Păun, care înscrie cu un șut plasat de la 14 de metri.

Min. 1: Începe meciul.

CFR Cluj: Bălgrădean - Braun, Graovac, Matias, Camora - Bordeianu, Păun, Muhar - Deac, Dugandzic, Petrilă
Rezerve: Sava, Brucic, Roger, Yeboah, Betancor, Bălan, Hoban, Gîdea, Itu
Antrenor: Dan Petrescu

Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Bălașa, Mitrea, Dumitrescu - Bărbuț, Aganovic, Păun, Matei - Ștefănescu, Tudorie
Rezerve: Began, Ion Gheorghe, Francisco Santos, Ispas, Damașcan, Ciobotariu, Ninaj, Golofca, Rondon
Antrenor: Cristiano Bergodi


Știrea inițială:

CFR Cluj - Sepsi, Live Video 20:30, Digi Sport 1. Primul meci oficial al sezonului 2022-2023

Supercupa României 2022, CFR Cluj - Sepsi, este programată de la ora 20:30, în direct pe Digi Sport 1. Este primul meci oficial al noului sezon, disputat între echipa campioană şi câştigătoarea Cupei României.

Partida, care va fi comentată de George Dobre şi Dan Ştefănescu, va putea fi urmărită de către abonaţii Digi Mobil atât pe Aplicaţia Digi Sport, cât şi pe siteul digisport.ro.

Antrenorii celor două echipe şi-au deplasat cele mai bune loturi la Arad, acolo unde se va disputa meciul, şi chiar dacă este startul sezonului şi fotbaliştii încă nu au ritm, fiecare ţine foarte mult să câştige trofeul pus în joc

Antrenorul ardelenilor, Dan Petrescu, a transmis că echipa sa va face tot posibilul să ia Supercupa, deşi foarte repede, pe 13 iulie, urmează returul cu Pyunik Erevan, după ce în prima manşă scorul a fost 0-0

E un meci cu un trofeu pe masă şi nu mai contează că noi am jucat un meci oficial, iar ei nu. Nu mai contează nici dacă eşti în formă sau nu, contează doar să câştigi trofeul. Nu contează nici cum joci. Degeaba ajungi într-o finală dacă o pierzi, aşa şi acum. Noi nu ne permitem să pierdem Supercupa.

Vrem să câştigăm, dar îi respectăm pe cei de la Sepsi. Au un lot fantastic şi, în opinia mea, e o echipă care nu are cum să piardă play-off-ul în acest sezon. Sunt convins că mâine (n.r. azi) va fi un meci echilibrat şi micile detalii vor stabili învingătoarea. Absenţi îi avem pe George Birligea şi pe Sergiu Buş, ambii accidentaţi.

Vor fi schimbări foarte multe faţă de meciul din Armenia, de aia am făcut un lot mare. De la meci la meci vor fi schimbări mereu la noi", a spus Dan Petrescu la conferința de presă.

Sepsi a transferat șase jucători, plus alți trei care au revenit după împrumuturi la alte echipe, iar Cristiano Bergodi este mulţumit de lotul pe care îl are. Şapte jucători au plecat de la Sf. Gheorghe.

"M-au impresionat toți, de aceea i-am luat în cantonament, asta înseamnă că mi-au plăcut. Conducerea m-a întrebat dacă luăm acești jucători, eu am spus caracteristicile tehnice și tactice și sunt mulțumit că se pliază bine pe stilul de joc pe care l-am implementat acum 8 luni și sunt mulțumit de ei.

Normal că, în perioada de pregătire, nu sunt toți la fel de pregătiți, dar e normal, se vor regla astea. Nu suntem la turația maximă și probabil că nici CFR", a precizat Cristiano Bergodi.

Adrian Cojocaru va arbitra meciul CFR Cluj - Sepsi, 20:30, Live Video Digi Sport 1

Arbitrul de centru al partidei va fi Adrian Cojocaru (42 de ani), care va fi ajutat de asistenții Valentin Avram și Ciprian Danșa. Arbitru de rezervă va fi Iulian Dima.

La acest prim meci cu VAR în România, în camera Video Assistant Referee vor fi cei mai experimentaţi arbitri de centru, Istvan Kovacs și Ovidiu Hațegan, plus Mihai Artene.

Pentru Ovidiu Hațegan va fi primul meci în care este implicat după infarctul miocardic suferit la finalul lunii martie.

Ce am de gând să fac? Încă nu am hotărât sută la sută. În principiu, vreau să continui. Pe teren, în camera VAR... O să văd. Oricum, sănătatea şi familia sunt sunt pe primul plan, asta este sigur", a spus Ovidiu Haţegan pentru digisport.ro.

Sold-out la CFR Cluj – Sepsi! Primul meci cu VAR din România începe la 20:30 şi va fi în direct pe Digi Sport 1, aplicaţia Digi Sport şi siteul digisport.ro

  • 10.531 de bilete s-au vândut, iar vineri mai erau disponibile doar 570 de bilete online și la casierie. 
  • Galeria lui Sepsi și cea a CFR-ului au câte 700 de bilete.

În momentul de față, online și la casierie, mai sunt disponibile 570 de bilete. Putem spune că va fi un meci sold-out. Sigur va fi tot stadionul plin. Nu a fost nimic dificil, totul a decurs conform planului. Am făcut vizite de lucru. Colaborarea cu cei de la stadion, Primărie și clubul UTA Arad este foarte bună.

Din dorința noastră de a duce Supercupa mai aproape de suporterii din toată țara, am decis să se joace la Arad.

Sunt convins că Aradul va susține această Supercupă și va fi o atmosferă foarte frumoasă. CFR va avea aproximativ 700 de spectatori, la fel și Sepsi, fiecare ocupând câte un sector central din cele două peluze”, a declarat Alexandru Cândea, șeful Departamentului de Evenimente din cadrul FRF.

Etichete: dan petrescu , supercupa romaniei , ovidiu hategan , cristiano bergodi , cfr cluj sepsi sf gheorghe , arbitru cfr sepsi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz

La 56 de ani după ce un lăptar din Florida a fost ucis, cazul său a fost rezolvat, astfel fiind...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Screenshot 2024-04-15 at 19.44.56
Arpad Paszkany a divorțat și tocmai s-a afișat cu noua iubită, mai tânără cu 24 de ani

"Cea mai frumoasă femeie din România": "Unele femei au anumită repulsie, vorbesc urât fără să mă cunoască!"
enache-lena7
Anunțul făcut de Dan Șucu, imediat după Rapid - Sepsi 0-1
sucu
Kaka a rupt tăcerea, după ce fosta soție a dezvăluit motivul greu de imaginat al divorțului
Screenshot 2024-04-15 at 22.15.10
Lovitură pe piața transferurilor: Dennis Man, în locul unui star care a costat 85.000.000€!
man dennis
Recomandările redacției
Reacție dură, după Rapid - Sepsi 0-1: ”Jucătorii sunt de campionat?”. Cum e văzută situația lui Cristiano Bergodi

Video Jucătorii PSG-ului au fost victimele ultrașilor Barcelonei, înaintea meciului decisiv din Champions League
World News - May 8, 2021
Acuze grave după 27 de ani. ”La meciul PSG - Steaua a fost ceva necurat”
Steaua - PSG
SPEC-TA-CU-LOS! Flacăra olimpică a fost aprinsă, cu 101 zile înaintea JO de la Paris
profimedia-0864963401
Citește și
Suporterii Rapidului așteaptă plecarea lui Cristiano Bergodi: ”E o chestie de normalitate să ridici mâna”
Screenshot 2024-01-13 at 18.23.20
Video Cristiano Bergodi a fost ”taxat”, după ieșirea nervoasă de la finalul meciului cu Sepsi: ”Inadmisibil”
CRISTIANO BERGODI NERVOS (14)
Cum încearcă familia să o împiedice pe Salma Hayek să pozeze în costum de baie. Imaginile sunt virale: „Îmbătrânești ca vinul!”
Cum încearcă familia să o împiedice pe Salma Hayek să pozeze în costum de baie. Imaginile sunt virale: „Îmbătrânești ca vinul!”
FCSB i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman! O nouă afacere pentru Gigi Becali
FCSB i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman! O nouă afacere pentru Gigi Becali
Marea trădare la Rapid: Cristiano Bergodi s-a simțit „vândut” de conducere, în frunte cu Daniel Niculae. Gestul lui Nico
Marea trădare la Rapid: Cristiano Bergodi s-a simțit „vândut” de conducere, în frunte cu Daniel Niculae. Gestul lui Nico
Viciul de care Salma Hayek nu poate scăpa. Cum a fost fotografiată actrița din „Desperado”
Viciul de care Salma Hayek nu poate scăpa. Cum a fost fotografiată actrița din „Desperado”
În colanți mulați și un tricou pe care l-a ridicat pentru a-și arăta abdomenul, Loredana pare o puștoaică. Nu chiulește de la sală
În colanți mulați și un tricou pe care l-a ridicat pentru a-și arăta abdomenul, Loredana pare o puștoaică. Nu chiulește de la sală
Becali, „turbat“ de fericire: planul său pentru a celebra câștigarea titlului va face înconjurul lumii
Becali, „turbat“ de fericire: planul său pentru a celebra câștigarea titlului va face înconjurul lumii
Cauciucuri de iarnă, vara? Nu! Ce riscă șoferii care nu își încalță mașinile adecvat
Cauciucuri de iarnă, vara? Nu! Ce riscă șoferii care nu își încalță mașinile adecvat
Decolarea și aterizarea forțată a companiei de zbor cu stewardese și servicii neașteptate
Decolarea și aterizarea forțată a companiei de zbor cu stewardese și servicii neașteptate
E ultimul minut și echipa ta are penalty. Cea mai proastă execuție posibilă VIDEO
E ultimul minut și echipa ta are penalty. Cea mai proastă execuție posibilă VIDEO
Exclusiv Șucu și Angelescu i-au decis soarta lui Bergodi la Rapid. Ce vrea italianul
Victor Angelescu și Dan Șucu / Foto: Sport Pictures

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
În colanți mulați și un tricou pe care l-a ridicat pentru a-și arăta abdomenul, Loredana pare o puștoaică. Nu chiulește de la sală
În colanți mulați și un tricou pe care l-a ridicat pentru a-și arăta abdomenul, Loredana pare o puștoaică. Nu chiulește de la sală
Digi World
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”