FOTBAL: FC BOTOȘANI - FC UNIVERSITATEA CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (30.10.2023)
Oficial FC Botoșani a renunțat la un jucător în plin campionat! Fotbalistul a fost deja prezentat la noua echipă
FOTBAL: FC CFR 1907 CLUJ - SC OȚELUL GALAȚI, SUPERLIGA SUPERBET (23.10.2023)
Brighton a făcut deja planul! Ce se întâmplă cu Philip Otele dacă ajunge în Premier League
Ahead of Turkish Super Cup match in Riyadh
Mircea Lucescu revine pe bancă! Acord cu noua echipă
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

Video U Cluj - Hermannstadt 0-2! Clujenii, ”executați” în două minute! Gafe uriașe, faze controversate, gol de generic

09.06.2019, 20:00

FC Hermannstadt a făcut un pas important spre rămânerea pe prima scenă a fotbalului românesc, după ce a învins-o pe Universitatea Cluj cu scorul de 2-0, duminică seara, pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, în prima manşă a barajului pentru Liga 1.

bucurie sibiu la cluj
Fotbaliștii sibienilor le-au mulțumit fanilor, după victoria de la Cluj, din meciul U Cluj - Hermannstadt 0-2, jucat duminică, 9 iunie 2019
  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

Sibienii s-au impus prin două goluri marcate în două minute, de Petrişor Petrescu (79), cu un şut de la circa 25 de metri, pe contraatac, şi de congolezul Juvhel Tsoumou (80), după o eroare a fundaşului Ionuţ Ursu.

U, care a terminat sezonul pe locul al treilea în liga secundă, şi-a creat situaţii de gol prin Dorin Goga (14, 25, 54) şi Nicolae Pîrvulescu (46), în timp ce sibienii au ratat prin Tsoumou (10, 66), Daniel Tătar (28, bară), Sergiu Popovici (73).

Oaspeţii, care au încheiat play-out-ul în Liga 1 pe antepenultimul loc, puteau primi un penalty în min. 36, la o intervenţie ratată a portarului Cosmin Dur-Bozoancă.

Meciul s-a disputat în faţa a 25.664 spectatori, iar pe final a fost întrerupt câteva minute, după ce un spectator a pătruns pe teren.


U Cluj - FC Hermannstadt 0-2
Au marcat: Petrişor Petrescu 79, Juvhel Tsoumou 80

”U” Cluj: Dur-Bozoancă - Alexandru Coman, Ionuț Ursu, Andrei Cordoş, Dan Berci (Taub 72) - Gabriel Giurgiu, George Florescu - Niculae Pîrvulescu, Dorin Goga, Răzvan Greu (Axente 77) - Cristian Gavra
Antrenor: Bogdan Lobonţ

FC Hermannstadt: Căbuz - Al. Măţel, Dandea, I. Stoica, D. Tătar - Dâlbea, Dumitriu - P. Petrescu, Lendric (Antonov 65), Sergiu Popovici (Axinte 75) - Tsoumou
Antrenor: Vasile Miriuţă

Arbitru: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti)
Arbitri asistenţi: Valentin Avram (Bucureşti) și Marius Nicoară (Drobeta-Turnu Severin)

Meciul care va stabili echipa ce va evolua în sezonul 2019-2020 al Ligii 1, FC Hermannstadt - U Cluj, se va juca miercuri, 12 iunie 2019, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 18:00, dar și LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

VIDEO cu rezumatul partidei


LIVE VIDEO&TEXT

Min. 90+7 - FINAL!

Min. 90+6 - CARTONAȘ GALBEN FLORIN AXENTE! A fost sancționat pentru că l-a faultat pe Axinte.

Min. 90+2 - Partida a fost întreruptă pentru că un suporter de-al clujenilor a intrat pe teren. Huliganulș a fost luat în primire de forțele de ordine, moment în care jucătorii gazdelor s-au repezit să-l apere și să-l salveze.

MIN. 80 - GOOOOOL HERMANNSTADT: 0-2, JUVHIEL TSOUMOU! Ionuț Ursu nu a putut trimite cu capul spre propriul portar, a gafat inexeplicabil, Tsoumou a interceptat, l-a driblat și pe Dur-Bozoancă și a marcat.

INFO - 25.664 de spectatori au venit la acest meci - este cifra oficială

MIN. 79 - GOOOOOL HERMANNSTADT:0-1, PETIRȘOR PETRESCU! Mijlocașul de bandă a marcat cu un șut de senzație din afara careului, la colțul lung, în cros.

Min. 77 - A DOUA SCHIMBARE U CLUJ! A ieșit Greu, a intrat MIRCE AXENTE

Min. 75 - A DOUA SCHIMBARE HERMANNSTADT! A ieșit Popovici, a intrat FLORIN AXINTE

Min. 73 - Popovici a șutat de la marginea careului de 16 metri, lateral stânga, pe colțul scurt, dar Dur-Bozoancă a reținut

Min. 72 - PRIMA SCHIMBARE U CLUJ! A ieșit Berci, a intrat CAROL TAUB

Min. 66 - OCAZIE RARISIMĂ HERMANNSTADT! Tsoumou, scăpat singur cu Dur-Bozoancă, l-a lobat pe portar, dar a trimis și peste transversală.

Min. 65 - PRIMA SCHIMBARE HERMANNSTADT! A ieșit Lendric, a intrat ILIJA ANTONOV!

Min. 64 - CARTONAȘ GALBEN RĂZVAN GREU! L-a faultat pe Dumitriu

Min. 63 - OCAZIE HERMANNSTADT! Dur-Bozoancă a respins, mai întâi, o centrare a lui Mățel, din lovitură liberă, după care a mai avut o intervenție bunî în fața lui Tsoumou.

Min. 55 - CARTONAȘ GALBEN LENDRIC! A fost sancționat pentru un fault.

Min. 54 - OCAZIE U CLUJ! Goga, după o incursiune personală, a șutat de la marginea careului mare, lateral dreapta, puțin pe lângă bara din stânga porții lui Căbuz.

Min. 46 - OCAZIE MARE U CLUJ! Nicolae Pîrvulescu, ajuns într-o poziție foarte bună, la 12-13 metri de poarta adversă, nemarcat, a șutat , uluitor, peste transversală!

Min. 45+1 - PAUZĂ

Min. 39 - DÂLBEA PUTEA FI ELIMINAT! Mare gafă a fundașului sibienilor. Deposedat de Goga, Dâlbea l-a câlcat pe atacantul ardelenilor și a riscat al doilea galben și, implicit, eliminarea.

Min. 36 - CARTONAȘ GALBEN DÂLBEA! A fost sancționat pentru un fault asupra lui Berci.

Min. 36 - SIBIENII AU CERUT PENALTY! Dur-Bozoancă a greșit intervenția, a lovit doi adversari, și, până la urmă, mingea a fost scoasă din fața porții de unul dintre fundașii clujenilor.

Min. 35 - CARTONAȘ GALBEN PÎRVULESCU! A fost sancționat pentru un fault din spate.

Min. 28 - BARĂ HERMANNSTADT! Tătar a executat bine o lovitură liberă, lateral stânga, din afara careului, dar clujenii au fost salvați de bara transversală.

Min. 26 - OCAZIE U CLUJ! Goga, după o acțiune personală, a șutat cu dreptul, de la marginea careului de 16 metri, dar Căbuz a respins în corner.

Min. 19 - CARTONAȘ GALBEN COMAN! L-a faultat cu brațul stâng peste față pe Popovici.

Min. 16 - Dorin Goga a executat, slab, o lovitură liberă, de la aproximativ 25 de metri, direct în zid.

Min. 14 - Primul șut pe poartă expediat de gazde. Goga a șutat cu stângul de la marginea careului de 16 metri, dar fără emoții pentru Căbuz.

Min. 9 - OCAZIE URIAȘĂ HERMANNSTADT! Tsoumou a primit o pasă extraordinară, în fața porții, în doi metri, de la Popovici de pe stânga, dar atacantul nu și-a făcut cum trebuie preluarea și astfel, cu emoții, Dur-Bozoancă a reținut.

Min. 1 - A început partida. Lovitura de start le-a aparținut celor de la Hermannstadt.

Atmosferă superbă pe Cluj Arena. Aproximativ 18.000 de spectatori au venit pentru a o susține pe U. Înaintea partidei s-a intonat și Imnul Național al României.

"U" Cluj – FC Hermannstadt este prima manșă a barajului de promovare / menținere în Liga 1. Partida se anunță una pe viață și pe moarte. Dorința de a reveni pe prima scenă fotbalistică a clujenilor se va izbi de cea a sibienilor de a nu se întoarce în eșalonul secund după doar un an.

UPDATE Ora 17:13. Echipele de start.

”U” Cluj: Dur-Bozoancă - Alexandru Coman, Ionuț Ursu, Andrei Cordoş, Dan Berci - Gabriel Giurgiu, George Florescu - Niculae Pîrvulescu, Dorin Goga, Răzvan Greu - Cristian Gavra
Antrenor: Bogdan Lobonţ

FC Hermannstadt: Căbuz - Al. Măţel, Dandea, I. Stoica, D. Tătar - Dâlbea, Dumitriu - P. Petrescu, Lendric, Sg. Popovici - Tsoumou
Antrenor: Vasile Miriuţă

Arbitru: Andrei Chivulete


"Nu mă tem de nimic! Trebuie să exploatăm minusurile adversarului, dar fotbalul din ziua de astăzi este 60% fizic. Suntem conștienți că întâlnim o echipă puternică. Nu pot să asigur promovarea, dar pot să promit că jucătorii mei vor da totul pe teren în această dublă manșă", a declarat Bogdan Lobonț, antrenorul "șepcilor roșii".

Fanii clujenilor au organizat o plecare în grup spre stadion, de la ora 14:00, cu 4 ore înaintea fluierului de start. "Șepcile roșii" su făcut spectacol pe drum.

"Venim după o victorie muncită și meritată cu Călărașiul. Trebuie să fim conștienți, și sunt sigur că băieții sunt conștienți, că ne așteaptă două jocuri foarte, foarte grele. Accidentați nu avem! Situația lui Blănaru e cunoscută. Să vedem dacă putem face ceva cu Filip Jazvic, să îl recuperăm până la ora jocului. În rest, toată lumea validă Îmi doresc enorm să mențin această echipă în Liga 1", a fost replica lui Vasile Miriuță, antrenorul sibienilor.

Dacă Universitatea Cluj nu are absențe, sibienii nu vor putea conta pe Pârvulescu, Biel Company (accidentați), Blănaru șiOffenbacher (suspendați).

Clipul motivațional al celor de la FC Hermannstadt:

Echipele probabile

"U" Cluj: Dur-Bozoancă - Al. Coman, I. Ursu, A. Cordoş, Berci - Greu, G. Giurgiu - Hordouan, Goga, Pârvulescu - Gavra
Antrenor: Bogdan Lobonț

FC Hermannstadt: Căbuz - Mățel, Dandea, I. Stoica, Acsinte - Dâlbea, L. Dumitriu - P. Petrescu, Pedro Moreira, Tătar - Tsoumou
Antrenor: Vasile Miriuță

Partida Universitatea Cluj – FC Hermannstadt este programată astăzi, de la ora 18:00, și va putea fi urmărită la Digi Sport 1, dar și pe site-ul digisport.ro pentru abonații RCS-RDS.

Etichete: baraj liga 1 , vasile miriuta hermannstadt , bogdan lobont u cluj , u cluj hermannstadt


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut ce era, de fapt. Ce a pățit o femeie
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut ce era, de fapt. Ce a pățit o femeie

O femeie din Peru a ajuns de urgență la spital, după ce ar fi înghițit un os. Medicii, însă, au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
aza3
Nu se mai ascund! Internaționalul român și-a făcut publică relația

Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Dani Alves is released on bail from Can Brians jail
După 57 de ani, recordul e istorie! Un puști a reușit să îl întreacă pe marele Arnold Schwarzenegger
327210115_214907157678345_2804730496893185967_n
Se îngroașă "gluma": Napoli a intrat și ea în cursa pentru un jucător din SuperLiga României!
profimedia-0774483276
Antrenorul care a semnat cu Petrolul
petrolul
Recomandările redacției
Ahead of Turkish Super Cup match in Riyadh
Mircea Lucescu revine pe bancă! Acord cu noua echipă

CFR Cluj, reacție categorică despre interesul lui Brighton pentru Otele: ”Nu suntem fericiți”
otele
Ion Țiriac a spus de ce își pilotează singur avionul la 84 de ani. ”Vă rog să mă scuzați”
Jour 2 - People dans les tribunes des internationaux de tennis d
Echipa din Bundesliga care a făcut o ofertă oficială pentru un internațional român: ”Mult peste toți”
denis-dragus
Citește și
Voluntari - Hermannstadt, Live Video, 17:30, DGS1. Ilfovenii pot scăpa de locul de retrogradare directă
FOTBAL:FC VOLUNTARI-FC HERMANNSTADT, SUPERLIGA SUPERBET (5.02.2024)
Marica a fost la un pas de a semna cu Rapid. ”Puțini știu. A fost un întreg scandal”
marica
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
Încă o accidentare la FCSB! Favoritul lui Gigi Becali are ruptură! Cât lipsește
Încă o accidentare la FCSB! Favoritul lui Gigi Becali are ruptură! Cât lipsește
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Arnold Schwarzenegger, prima imagine după ce i-a fost montat un stimulator cardiac. Fanii, val de reacții: „Ești de neoprit, ești o legendă!”
Arnold Schwarzenegger, prima imagine după ce i-a fost montat un stimulator cardiac. Fanii, val de reacții: „Ești de neoprit, ești o legendă!”
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Povestea sportivei românce care a ajuns campioană mondială, dar a plătit un preț uriaș: „Am dureri"
Povestea sportivei românce care a ajuns campioană mondială, dar a plătit un preț uriaș: „Am dureri"
Cum a profețit viitorul AI, deepfake-urile și altele un personaj inventat la TV din anii '80
Cum a profețit viitorul AI, deepfake-urile și altele un personaj inventat la TV din anii '80
Ce cred englezii despre naționala României și cum o compară cu Ucraina
Ce cred englezii despre naționala României și cum o compară cu Ucraina
Sepsi - CFR Cluj, LIVE VIDEO, de la 20:30 pe Digi Sport 1. Cu o victorie, ardelenii urcă pe locul 2

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Digi Animal World
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură