Exclusiv Dinamo a pregătit ”planul B”, după ce a fost sancționată dur: ”Sperăm ca Tribuna 1 să fie plină!”
bataie 16
Exclusiv Decizia ”destul de costisitoare” luată în premieră de Dinamo, după sancțiunea dură primită
Screenshot 2024-03-28 at 22.53.08
Urmează un ”exod” de la FCSB: cinci jucători sunt pe picior de plecare! Doi fotbaliști pot veni în vară, unul e sigur
Digi Sport 1 Live
Acum
Universitatea Craiova Universitatea Craiova
1 - 0
Dinamo Bucureşti Dinamo Bucureşti
Sb 06.02.2021 21:00

Universitatea Craiova - Dinamo 1-0 | Ivan și Baiaram au rezolvat meciul. Ratările i-au costat pe elevii lui Gane

06.02.2021, 22:54

  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

Craiova - Dinamo a fost un meci care s-a jucat, practic, doar 45 de minute. Oltenii s-au impus grație golului marcat de Ivan, dar după o fază superbă realizată de Bairam.

A părut că cele două echipe au dat absolut tot ce au putut în prima parte a meciului, după care în repriza a doua și-au arătat limitele. Dar și neputința.

Dinamoviștii au început exploziv meciul din Bănie, deciși să marcheze repede pentru a controla mai apoi partida. În primele opt minute, Gueye (3 și 6), Nemec, tot în minutul 6 în aceeași fază cu Gueye și Sorescu au trecut pe lângă gol.

Universitatea Craiova - Dinamo 1-0 | Repriza a doua, total opusă. Bancu a ratat o mare ocazie în prelungiri

Oltenii păreau descumpăniți de replica roș-albilor, la care a contribuit și o ieșire a lui Eșanu, în afara careului, a la Neuer.

Trupa lui Dragoș Bon, monitorizată atent din tribune de Marinos Ouzounidis, a dat semne de viață prin ratarea lui Cicâldău.

Și, așa cum se întâmplă la fotbal, când unii ratează, ceilalți marchează. Baiaram a făcut ce a vrut cu fundașii lui Dinamo, după care l-a deschis la fix pe Ivan iar atacantul nu a ratat.

În repriza a doua, cele două echipe au părut total epuizate. Nu au mai fost ocazii, dinamoviștii nu au mai ajuns la poarta oltenilor. Nici gazdele nu au mai arătat mare lucru.

Abia pe final, în prelungiri, Bancu a fost aproape de al doilea gol, dar Eșanu, portar care demonstrează că are viitor, s-a opus.

VIDEO cu rezumatul partidei Universitatea Craiova - Dinamo 1-0


Oltenii, locul 3, cu 40 de puncte, au încheiat în etapa trecută seria fără victorii, iar sub comanda interimarului Dragoș Bon au câștigat clar pe terenul celor de la Poli Iași, scor 3-0.

LIVE VIDEO Universitatea Craiova - Dinamo, ora 21:00, Digi Sport 1. "Câinii" au derby în Oltenia, între două dueluri cu FCSB

La partida din această seară, pe arena "Ion Oblemenco", Universitatea Craiova va fi din nou condusă de Dragoș Bon. Marinos Ouzounidis, noul tehnician al oltenilor, va fi prezent în tribune, însă va prelua echipa abia după meciul cu Dinamo.

"Ne aflăm în faţa unui meci special, pentru că este cunoscută rivalitatea dintre Dinamo şi Craiova. Ştim foarte bine ce înseamnă pentru suporterii noştri acest joc, îmi doresc să reuşim să facem un joc foarte bun din toate punctele de vedere şi să câştigăm toate cele trei puncte.

Rivalitatea faţă de Dinamo este foarte mare şi sper ca jucătorii să joace cu spiritul oltenesc în acest joc şi să reuşim să îi facem fericiţi pe suporterii noştri, pentru că ei se hrănesc din victoriile Craiovei împotriva lui Dinamo. E mult spus răzbunare, dar pentru mine este un joc aparte, îmi doresc foarte mult să facem suporterii fericiţi", a declarat Bon, înaintea meciului.

LIVE VIDEO Universitatea Craiova - Dinamo, ora 21:00, Digi Sport 1. Gane: "Va fi un meci spectaculos"

De partea cealaltă, Dinamo se află între două derby-uri cu FCSB. "Câinii" au pierdut, miercuri, contra rivalei, scor 0-1, în campionat, iar săptămâna viitoare va primi din nou vizita formației lui Toni Petrea, în Cupa României.

Dinamo, cu două victorii și trei înfrângeri în ultimele cinci meciuri, ocupă locul 10 în Liga 1, cu 25 de puncte. O victorie în această seară i-ar duce pe bucureșteni până pe locul 8, la două lungimi de ultima poziție de play-off.

"Câinii" nu îi vor avea la dispoziție pentru acest meci pe Steliano Filip și Paul Anton, însă antrenorul Ionel Gane spune că are alte soluții.

"Jucăm din nou cu o candidată la titlu, o echipă puternică a campionatului nostru, cu un fotbal ofensiv, din punctul meu de vedere. Sunt convins că va fi un meci spectaculos, pe un gazon foarte bun la Craiova. În ultimele etape nu am avut terenuri foarte bune şi am avut de suferit.

Va fi un meci special, cunosc foarte bine ce înseamnă rivalitatea dintre cele două echipe pentru că am jucat la Craiova şi am fost antrenor în urmă cu câţiva ani la Universitatea", a spus și Gane.

În partida tur, disputată la București, Universitatea Craiova s-a impus la limită contra lui Dinamo, scor 1-0, după un gol marcat din penalty de Alexandru Cicâldău.

Universitatea Craiova Universitatea Craiova
Dinamo Bucureşti Dinamo Bucureşti
  • 90+5 fr2 fr2

    FINAL! CRAIOVA - Dinamo 1-0

  • 90+3 cg cg

    Cartonaș galben Ivan! Pentru clinci cu Sorescu

  • 90+3 cg cg

    Cartonaș galben Sorescu! Pentru clinci cu Ivan

  • 90+1 s s

    Schimbare Craiova! A ieșit Cicâldău, a intrat Papp

  • 88 oc oc

    OCAZIE CRAIOVA! Bancu, foarte bine lansat pe stânga, de Cicâldău, a ajuns față în față cu Eșanu, lateral stânga, numai că portarul a respins foarte bine

  • 81 s s

    Schimbare Dinamo! A ieșit Nepomuceno, a intrat Achim

  • 80 fm fm

    Ivan a șutat pe jos, destul de slab, și Eșanu a reținut fără emoții

  • 77 cg cg

    Cartonaș galben Ehmann! Pentru un fault la Ivan

  • 76 s s

    Schimbare Craiova! A ieșit Nistor, a intrat Căpățînă

  • 73 s s

    Schimbare Dinamo! A ieșit Gueye, a intrat Moldoveanu

  • 65 s s

    Schimbare Craiova! A ieșit Cîmpanu, a intrat Mamut

  • 61 s s

    Schimbare Dinamo! A ieșit Fabbrini, a intrat Mihaiu

  • 46 sr2 sr2

    A început repriza a doua

  • 45+1 fr1 fr1

    Pauză

  • 37 cg cg

    Cartonaș galben Nepomuceno! Pentru fault la Marius Constantin

  • 26 g g

    GOOOOOL CRAIOVA: 1-0, IVAN! A fost o fază superbă, realizată de Baiaram, care a trecut de trei adversari, după care, cu un assist superb, l-a lăsat pe Ivan singur cu Eșanu, iar atacantul a trimis în plasă

  • 24 cg cg

    Cartonaș galben Bancu! Pentru fault la Răuță

  • 15 oc oc

    Ocazie Craiova! Cicâldău a șutat din interiorul careului, pe colțul scurt, dar Eșanu a respins în corner.

  • 13 fm fm

    Eșanu, precum Neuer, a ieșit și a respins un balon din afara careului de 16 metri

  • 8 oc oc

    Sorescu a șutat bine, dintr-o lovitură liberă, din afara careului, dar Pigliacelli a plonjat frumos și a respins în corner

  • 6 oc oc

    OCAZIE DINAMO! Gueye a scăpat singur cu Pigliacelli, după o pasă foarte bună a lui Puljic, a ezitat să șuteze, astfel că Bălașa l-a blocat. Faza a continuat, Nemec a șutat și Marius Constantin a blocat.

  • 3 oc oc

    Ocazie Dinamo! Gueye a șutat, fix de la punctul cu var, de la 11 metri, dar mingea, deviată de un fundaș, s-a dus pe lângă bara din stânga porții. A fost o fază în care Sorescu ”l-a făcut” din viteză pe Bancu, după care a centrat în mijlocul careului.

  • 1 sr1 sr1

    A început partida! Lovitura de start le-a aparținut celor de la Dinamo

Florin Andrei
Florin Andrei
Ciprian Danșa și Imre Bucși
teren fotbal
M. Pigliacelli
B. Vătăjelu
M. Bălașa
M. Constantin
N. Bancu
D. Nistor
A. Mateiu
A. Cicâldău
G. Cimpanu
A. Ivan
Ș. Baiaram
L. Popescu
I. Mitran
P. Papp
V. Constantin
C. Bărbuţ
O. Bic
M. Căpățînă
A. Tudorie
I. Mamut
A. Mitrovic
R. Grigore
Universitatea Craiova Dragoș Bon
M. Eşanu
D. Sorescu
A. Puljić
M. Ehmann
And. Radu
G. Nepomuceno
A. Răuță
J. Gol
D. Fabbrini
A. Nemec
M. Gueye
F. Bejan
G. Cretu
I. Șerban
V. Achim
A. Bani
A. Mihaiu
R. Moldoveanu
Dinamo Bucureşti

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media