FOTBAL:FCSB-FC VOLUNTARI, LIGA 1 CASA PARIURILOR (6.03.2022)
”Avem cel mai mic buget din SuperLiga”. N-a mai răbdat și a spus totul în direct
Screenshot 2024-04-18 at 23.09.58
Dorinel Munteanu, după calificarea Oțelului în finala Cupei României: ”Mă trezesc în fiecare dimineață cu speranța că vor veni”
lobont-3
Bogdan Lobonț a rămas fără cuvinte când a fost întrebat despre derby-ul cu FCSB. ”Mai este ceva de spus?”
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Stirile Digi Sport

VIDEO Dorinel, prezentat la Dinamo! "Sunt foarte bucuros că am revenit la echipa care m-a lansat în fotbalul mare!"

14.11.2012, 12:24

UPDATE: ÎN DIRECT la Digi Sport 1, noul antrenor al lui Dinamo, Dorinel Munteanu, a fost prezentat oficial, într-o conferinţă de presă.

dorinel munteanuDINAMO
  • SuperLiga: Hermannstadt - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

"Am venit la echipa la care am făcut performanţă. Sunt foarte bucuros că am luat această decizie, după multe discuţii. E o nouă provocare pentru mine în fotbalul românesc şi sper că, împreună cu suporterii, jucătorii şi conducerea, voi aduce Dinamo pe drumul cel bun.

Vreau să obţin maximum de la jucătorii pe care îi am acum în lot. Nu discut despre transferuri, Dinamo are un lot foarte bun.

Era normal să aştept ca vechiul antrenor să-şi rezilieze contractul cu Dinamo. Am avut timp la dispoziţie să analizez şi să iau o decizie. După primele discuţii, vreau să redau încrederea individuală şi la nivel de echipă a băieţilor. Încrederea a fost pierdută în ultimul timp.

Voi avea apoi discuţii private cu jucătorii, care vor fi benefice, pentru ca ei să înţeleagă cât mai bine ce vreau de la ei. Nu vreau să discut despre alte schimbări până în iarnă, mai sunt 5-6 etape şi meciul din Cupa României. În iarnă vom evalua situaţia şi vom vedea ce trebuie să aducem.


Dinamo e echipa care m-a lansat în fotbalul mare şi la echipa naţională. Nu pot să uit asta. Am venit aici să muncesc şi să depăşim acest moment. Sunt convins că suporterii vor aprecia echipa şi munca pe care o vom face la Dinamo de azi înainte. Îmi doresc ca ei să susţină echipa, chiar dacă nu mă iubesc pe mine. Asta e dorinţa mea vis-a-vis de suporteri şi sunt convins că ei vor fi bucuroşi de ceea ce vor vedea la Dinamo.

Voi colabora cu domnul Cornel Dinu. E clar că e un om valoros, un om de fotbal. Avem nevoie de astfel de oameni în jurul echipei. Stafful meu e compus din Yuksel Yesilova - antrenor secund, Cătălin Ciorman - antrenor secund, iar în câteva zile voi mai găsi un antrenor secund. Domnul Niculae va rămâne în continuare la echipă şi, desigur, stafful medical.", a declarat Dorinel Munteanu. 

Dorinel Munteanu a semnat un contract pe doi ani şi jumătate cu Dinamo, cu opţiune de prelungire pe încă unul.

Fost jucător, printre altele, la Dinamo, FC Koln, VfL Wolfsburg, Steaua şi CFR Cluj, Munteanu, 44 de ani, a antrenat echipele CFR Cluj, FC Argeş, FC Vaslui, Steaua şi Oţelul Galaţi. În palmaresul său de tehnician figurează un titlu de campion al României, în sezonul 2010/2011, şi Supercupa României, în 2011, ambele reuşite cu Oţelul.

Munteanu îl înlocuieşte la Dinamo pe italianul Dario Bonetti, care a a fost numit la 10 aprilie 2012 şi care şi-a reziliat contractul miercuri. Bonetti a pregătit a mai echipa Dinamo în perioada iulie - octombrie 2009. În acest al doilea mandat, italianul a câştigat cu formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare Cupa României şi Supercupa României.


Noul antrenor al lui Dinamo, Dorinel Munteanu, va fi prezentat azi, în cadrul unei conferințe de presă ce va fi transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, de la ora 13:00. 


UPDATE 21:40: Dragoș Săvulescu a confirmat despărțirea de Dario Bonetti, precizând totodată că Dorinel Munteanu a semnat un contract pe doi ani și jumătate. "În urmă cu puțin timp, am reziliat contractul cu Bonetti și cu tot staff-ul său. Am găsit o formulă pe cale amiabilă. Nu a fost vorba de nicio clauză de reziliere, este o prostie, Dinamo nu avea să-i dea niciun ban lui Bonetti.

Dorinel Munteanu va fi prezentat joi, într-o conferință de presă, dar a semnat deja un contract pe doi ani și jumătate cu Dinamo. Urmează să semneze și colaboratorii săi", a spus Săvulescu. 

Ca jucător, Dorinel Munteanu a evoluat în Ștefan cel Mare între anii 1991-1993, îmbrăcând tricoul lui Dinamo în 67 de partide și marcând 27 de goluri. De asemenea, în ediția 1991-1992 a cucerit titlul de campion cu Dinamo. 


UPDATE 21.20 Începând de miercuri seară, italianul Dario Bonetti nu mai este antrenorul lui Dinamo București. Tehnicianul și-a reziliat contractul cu gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare.

UPDATE 20.40 Şedinţa de pregătire a luat sfârşit. Jucătorii au fost extrem de tensionaţi pe tot parcursul antrenamentului, care s-a desfășurat într-o atmosferă sobră, cu foarte puține replici. La final, secundul Birindelli nu a acordat nicio declarație presei prezente la stadionul Dinamo.

UPDATE 19.40 Dario Bonetti nu a venit deloc la ședința de pregătire, care este  condusă de Alessandro Birindelli alături de Constantin Niculae. Conform unor informații, italianul s-ar afla la sediul Computerland, unde discută despre rezilierea contractului

UPDATE 19:10 La stadion și-a făcut apariția Alesasandro Birindelli, secundul lui Dario Bonetti, în timp ce jucătorii au intrat la vestiare pentru a se dezechipa. "Pe noi nu ne interesează prea mult cine este antrenor, noi avem avem un program de respectat și ne ținem de el", au spus câțiva dintre fotbaliștii dinamoviști. Deocamdată, Bonetti nu s-a prezentat la stadion.

UPDATE 14:40 Dario Bonetti, contactat de Digi Sport, a declarat că va merge la antrenamentul de la ora 19:00, pentru că e antrenor principal la Dinamo. Dacă șefii clubului vor să-l înlocuiască, a spus italianul, atunci să facă o hârtie în care să fie înștiințat că e demis. El nu consideră că are vreun motiv să-și dea demisia!


Nu e încă nimic clar la Dinamo, în ceea ce privește antrenorul. Dario Bonetti nu vrea să plece, acționari ar dori să-l înlocuiască, au și discutat cu Dorinel Munteanu, dar nu s-a stabilit nimic clar.

În aceste condiții, e așteptat cu maxim interes antrenamentul dinamoviștilor de la Săftica, de la ora 19:00. Atunci ar putea să se lămurească totul în ceea ce privește viitorul băncii tehnice dinamoviste.

Mai ales că, inițial antrenamentul trebuia să aibă loc la ora 15:00. El a fost mutat patru ore mai târziu, fără vreun motiv anume. E posibil ca până la acea oră Bonetti să fie demis și înlocuit de Dorinel Munteanu.

Dario Bonetti a declarat, marţi seară, după ce a fost prezentat la Comisia de Disciplină a LPF, că vrea să rămână antrenor al echipei Dinamo, subliniind însă că acest lucru nu depinde doar de el și neprecizând dacă și-a înaintat sau nu demisia.

"Orice se poate întâmpla. Viaţa noastră, a antrenorilor, este mereu pusă în discuţie. În viaţă se poate întâmpla orice, eu sunt liniştit, am făcut bine, avem o echipă bună, o echipă în creştere. Eu sunt mulţumit de echipă, puteam avea 4-5 puncte mai multe, dar face parte din creşterea tinerilor, care pentru prima oară joacă un campionat la un nivel înalt. Dacă nu se întâmplă altceva, miercuri mă duc la antrenament. Eu vreau să rămân antrenor la Dinamo, dar nu depinde doar de mine", a declarat Bonetti.

El a precizat că vorbeşte în fiecare zi cu acţionarii dinamovişti Nicolae Badea şi Ionuţ Negoiţă, iar când a fost întrebat dacă există o clauză de reziliere a contractului, de 200.000 de euro, Bonetti a răspuns: "Banii nu sunt importanţi în viaţă, sunt multe altele mai importante. E adevărat că sunt şi banii importanţi, că pentru ei muncim, dar nu este o problemă de bani."

Dorinel Munteanu a confirmat negocierile cu Dinamo, dar spune că mai sunt de pus la punct detalii până să fie semnat un cotnract: "Nu e adevărat că sunt deja antrenorul lui Dinamo, mai e mult până să punem toate lucrurile la punct. De aceea nici nu am dorit să ies în presă cu declaraţii, pentru că lucrurile nu sunt clarificate. E adevărat că am avut discuţii, dar până la a semna un contract mai e destul. Nu ştiu deocamadată dacă voi fi antrenorul lui Dinamo sau nu, probabil că ne vom mai întâlni.", a declarat Munteanu pentru Mediafax.

Etichete: dinamo , liga i , fotbal , dario bonetti , dorinel munteanu , antrenament dinamo , dorinel munteanu la dinamo , prezentare dorinel munteanu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova

Un miliardar german care a fost declarat oficial mort în 2021, la trei ani după ce a dispărut în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu

Nu mai suporta și a vrut să plece gratis de la Real Madrid! Acum a devenit erou, iar soția sa a transmis doar ȘASE cuvinte
lunin
Recunoști personajul? Acum nouă ani era un copil și sărbătorea titlul cu Gigi Becali la Iași, acum e titular la FCSB
WhatsApp Image 2024-04-18 at 15.44.47
Au rămas mască! Ce a purtat la Disneyland, înconjurată de mii de copii, după ce a riscat închisoarea din cauza ținutei
bianca-censori
Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
Screenshot 2024-04-18 at 21.05.58
Recomandările redacției
lobont-3
Bogdan Lobonț a rămas fără cuvinte când a fost întrebat despre derby-ul cu FCSB. ”Mai este ceva de spus?”

"Răzbunarea" lui Guardiola: 3 jucători de clasă mondială la City, pentru a nu mai pierde iar Liga Campionilor!
Manchester City Training Session And Press Conference
Exclusiv Reacție fermă despre plecarea lui Constantin Budescu de la Farul: ”Nu mai putea”
budescu rapid-farul (1)
ACORD! Zinedine Zidane a bătut palma cu un club uriaș. Mai lipsește doar semnătura
EXCLUSIVE: Zinédine Zidane With His Wife Veronique Shopping At A Home Furnishings Boutique In Milan - 17 Apr 2024
Citește și
Antrenorul din SuperLigă care are ”contract pe viață”! ”Un fel de Alex Ferguson”
FOTBAL: SC OTELUL GALATI - FC UNIVERSITATEA CLUJ, CUPA ROMANIEI BETANO - SEMIFINALA (18.04.2024)
Dorinel Munteanu s-a comparat cu Xabi Alonso, după calificarea în finala Cupei României
dorinel-alonso
Game, set și meci. Zendaya, fabuloasă în ținute inspirate de tenis și noul ei film, la premiere în jurul lumii
Game, set și meci. Zendaya, fabuloasă în ținute inspirate de tenis și noul ei film, la premiere în jurul lumii
Adrian Mutu, ofertă pe bani grei din străinătate! A cerut un salariu uriaș!
Adrian Mutu, ofertă pe bani grei din străinătate! A cerut un salariu uriaș!
Francezii vin după starul lui FCSB la derby-ul cu Rapid. Gigi Becali cere 6.000.000 de euro pentru transferul imediat
Francezii vin după starul lui FCSB la derby-ul cu Rapid. Gigi Becali cere 6.000.000 de euro pentru transferul imediat
Cum arăta Sofia Vergara când și-a început cariera de model. Actrița este neschimbată la vârsta de 51 de ani
Cum arăta Sofia Vergara când și-a început cariera de model. Actrița este neschimbată la vârsta de 51 de ani
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
De ce Sergiu Nicolaescu era convins că are un fiu? „M-a ales să fiu tatăl copilului ei"
De ce Sergiu Nicolaescu era convins că are un fiu? „M-a ales să fiu tatăl copilului ei"
El a fost ”regele” radioului românesc, ascultat de întreaga naţiune. Îţi dai seama cine este tânărul din imagine?
El a fost ”regele” radioului românesc, ascultat de întreaga naţiune. Îţi dai seama cine este tânărul din imagine?
"Este ireal!" Partidă memorabilă la Stuttgart: jucătoarea care a salvat cinci mingi de meci
"Este ireal!" Partidă memorabilă la Stuttgart: jucătoarea care a salvat cinci mingi de meci
Zeljko Kopic, detalii despre Josue Homawoo, fundașul care l-a băgat în spital pe Luca Mihai
FOTBAL: DINAMO BUCURESTI - POLI IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (14.04.2024)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru
Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru
Digi World
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”