FOTBAL: CS CORVINUL 1921 HUNEDOARA - FC VOLUNTARI, CUPA ROMANIEI BETANO - SEMIFINALA (17.04.2024)
MM Stoica a transmis doar două cuvinte, după ce Corvinul Hunedoara s-a calificat în finala Cupei României
MM Stoica, ironie la adresa lui Horațiu Moldovan
timi
Foto Real Madrid, așteptată pe ”bijuteria” de 167.000.000€ din România. Tocmai s-a dat aprobarea de la Guvern
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 6 Superliga: UTA Arad-Otelul Galati
Play-out

VIDEO Mesaj pentru  Reghe: ”Nu sunt ușă de biserică. Nu știu cât mai rezist să nu-i răspund la fel”

31.07.2013, 21:26

Selecţionerul Victor Piţurcă i-a răspuns lui Laurenţiu Reghecampf. "Ce să discut eu cu Piţurcă? Pentru mine nu mai este antrenorul naţionalei. O să-i dovedesc înaintea unui meci oficial de-al lui că minte. Voi spune atunci şi ce am de spus, lucruri reale. Nu eu am făcut 250 de greşeli gramaticale în conferinţa de presă. Eu m-am supărat că jucătorii care au venit de la echipa naţională erau foarte obosiţi, dar nu am vrut să fac mare scandal atunci, la rugămintea patronului", declarase antrenorul Stelei la Fotbal Club, la Digi Sport. Acum, Piţi a trecut la contraatac.

1piturca
  • SuperLiga: Hermannstadt - Petrolul, joi, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - CFR, joi, 21:45, DGS 1

"Foarte dificil să ataci în linişte această dublă importantă (cu Ungaria şi cu Turcia, în preliminariile CM 2014 - n.r.) pe care o avem cu astfel de oameni. Deci... constat că eu sunt cel care-l atacă pe Reghecampf, pe nu ştiu cine... Cu ce l-am atacat eu pe Reghecampf? Din contră, din respect pentru suporterii stelişti, eu nu am reacţionat în niciun fel atunci când a dat acele declaraţii stupide şi penibile. La o simplă întrebare a unui reporter am zis doar că nu mai discut cu el. Altceva ce am zis? Aţi văzut atacul nevestii-si? Aţi văzut cum a putut să răspundă o femeie? Să ştiţi că nici eu nu sunt uşă de biserică. Nu ştiu cât rezist. ŞNu am răspuns fiindcă e vorba de Steaua. Nu ştiu cum poate să se amestece o astfel de femeie, să vorbească de interesele Stelei. Toţi avem soţii. Bine, nu avem o soţie ca asta...

Sunt îngrijoraţi de jucători conducătorii Stelei? Cum i-am ameninţat eu? Nu am jignit pe nimeni. Cu ce l-am jignit când am zis doar că nu mai vorbesc cu el. Domnilor, pericolul ştiţi de unde vine? De la această conducere a Stelei, care probabil inoculează ceva unor jucători, fiindcă am urmărit declaraţia lui Stoica, care spunea că a vorbit el cu jucătorii şi erau nemulţumiţi. Să-mi spună care sunt aceştia, că atunci nu mai au ce căuta la echipa naţională, dacă nu le place programul. Jucătorii aceştia de la Steaua eu i-am adus la echipa naţională, datorită acestui fapt i-a cooptat şi Gigi în lotul Stelei. Eu am riscat cu aceşti jucători. Câte mi-am luat şi câte acuzaţii mi s-au adus că m-aş fi împrietenit cu preşedinţii...", a declarat Victor Piţurcă la emisiunea Special, de la Digi Sport.

„Voi avea o discuție cu jucătorii Stelei. Unii nu vor mai călca la echipa națională”

Piţi a reamintit că în iarnă a fost înţelegător cu Steaua şi cu interesul roş-albaştrilor şi susţine că va discuta cu jucătorii Stelei pentru a se lămuri care dintre ei mai vor să vină la echipa naţională şi care nu. Pe tot parcursul "discursului" său, selecţionerul i-a înţepat constant pe Reghecampf şi MM Stoica, dar susţine că nu a cerut FRF ca Anamaria Prodan să fie declarată persona non-grata.


"Eu voi avea o discuţie cu jucătorii Stelei, să punem lucrurile la punct. Ei ştiu despre ce e vorba. Unii nu sunt străini de aceste discuţii, au fost unele murdării atât de mari, încât unii dintre ei nu mai calcă la echipa naţională. Au fost nişte minciuni... Acei jucători care au spus acele minciuni sunt duşmanii echipei naţionale. Pe mine nu mă interesează pe cine au impresar, dar cu siguranţă e o influenţă, fiindcă sunt oameni cu caracter de genul ăsta. Nu ai ce să le faci. Dacă oameni ca aceştia au ajuns în fotbalul românesc, ne lovim de momente de genul ăsta. Nu s-a pus problema de persona non-grata, am văzut şi eu azi în presă. Eu am informat federaţia de ce a declarat această femeie şi atât. În rest, ce se va întâmpla, nu ştiu. Evident că toţi au fost deranjaţi de ce a declarat această femeie, mai ales că ea este în structurile Federaţiei. Doar are licenţă de impresar. Reghecampf e cuminte şi acasă şi a fost cuminte şi la Steaua cât era Gigi. E influenţat de toată lumea. Când antrenorul Stelei, care are la lot 7-8 jucători, declară că jucătorii vin de la lot nepregătiţi, graşi, deşi se fac antrenamente foarte tari... Eu cu astfel de oameni nu vreau să am dialog. Nu cred că astfel de lucruri s-au mai spus în istoria fotbalului de pe planeta asta. Nu se poate aşa ceva.

"Sigur că la un moment dat îmi ies din fire, când eu nu l-am jignit. Eu nu am fost jignit în viaţa mea cum am fost jignit acum. Vrea să ajungă la jigniri cu mine? Să vedem. Că îi spun eu cine e el. Şi cine e nevastă-sa."

Cu Trinidad Tobago nu am chemat stelişti pentru că ei erau deja campioni şi au primit vacanţă. Cu câteva zile înainte de ultima etapă, au revenit la antrenamente. Iertaţi-mă, când ştii că ai jucători la echipa naţională îi trimiţi în vacanţă? Fără să ne dai un telefon, să te consulţi cu noi?

Domnilor, lucrurile sunt extrem de simple. Este dorinţa şi profesionalismul jucătorilor. Nu mai vreau să vorbesc despre Steaua şi despre vreun jucător că mă ceartă Reghecampf că mă iau de jucători. Că sunt jucătorii lui tac-su şi ai lui mă-sa. Păi asta e ultima, să nu aibă voie selecţionerul să vorbească despre jucători. Păi de Latovlevici au zis că m-am luat? Păi pe Latovlevici eu l-am adus la Steaua, eu l-am adus la echipa naţională", a mai precizat Victor Piţurcă.

„E o problemă pentru mine că Chiricheș nu a plecat la Tottenham”

Antrenorul echipei naţionale se declară îngrijorat şi de faptul că Vlad Chiricheş a ratat mutarea la Tottenham, în această vară, din decizia lui Gigi Becali.

"Cu siguranţă e o mare problemă. E o îngrijorare şi pentru mine că Chiricheş a ratat transferul la Tottenham. Va fi afectat şi randamentul lui. Putea să meargă în cel mai bun fotbal din Europa în acest moment. Putea să câştige o sută de mii de lire sterline pe lună. Vă imaginaţi cât poate să fie de afectat", a punctat Piţurcă.

"Ca să fii titrat şi să fii cel mai bun antrenor din fotbalul românesc, Reghe trebuie să antreneze 15 ani de zile. A găsit un lot de jucători valoroşi, care au răspuns comenzilor la cel mai înalt nivel. Să plece, să facă o echipă nouă, Reghecampf, dacă vrea să fie valoros. Ce a făcut la Chiajna e întâmplare. O dată la 50 de ani. Am şi eu o experienţă în fotbal. Nu-i contestă nimeni meritele, dar el şi-a depăşit cu mult atribuţiile. Ar trebui să se gândească mai bine înainte să deschidă gura şi să nu mai fie influenţat de persoane care îi vor răul."


Etichete: steaua , video , echipa nationala , mm stoica , reghecampf , piturca , jucatori , declaratii , atac , raspuns , selectionerul nationalei


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Rusia acuză Statele Unite că „sunt direct implicate” în războiul din Ucraina. Ce a stârnit furia Kremlinului
Rusia acuză Statele Unite că „sunt direct implicate” în războiul din Ucraina. Ce a stârnit furia Kremlinului

Kremlinul susţine că livrarea de rachete americane ATACMS Ucrainei nu va schimba nimic în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
48
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
”Va juca în Liga Campionilor”. Gigi Becali a făcut anunțul și trebuie să scoată aproape 500.000 € din buzunar
vlad-chiriches
Recomandările redacției
timi
Foto Real Madrid, așteptată pe ”bijuteria” de 167.000.000€ din România. Tocmai s-a dat aprobarea de la Guvern

Ioan Varga vrea la CFR Cluj un fotbalist de la FCSB. Dan Petrescu și-ar fi dat acordul
CFR Cluj v Universitatea Craiova - Romania Liga 1, Cluj-Napoca - 20 Sep 2021
Foto Xavi a ajuns de râsul internetului! Meme-urile apărute după ce și-a încălcat cuvântul și a rămas la Barcelona
xavi
Live Video&Text UTA Arad - Oțelul Galați 1-0, ACUM pe DGS 1. ”Bătrâna Doamnă” dă lovitura pe contraatac
FOTBAL: AFC UTA ARAD - ACS SUPORTER CLUB OTELUL GALATI, SUPERLIGA SUPERBET (13.11.2023)
Citește și
Înlocuitor pentru Olimpiu Moruțan la EURO: ”Are șanse foarte mari”
MKE Ankaragucu v Besiktas - Ziraat Turkish Cup
Video Cum l-a ironizat Teodora pe MM Stoica, după ce ”șeful” de la FCSB a speriat-o
TEODORA MM BUN
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Salarii extraordinare pentru jucătorii echipei care a promovat deja în Superliga. Ce bani vor încasa în prima ligă
Salarii extraordinare pentru jucătorii echipei care a promovat deja în Superliga. Ce bani vor încasa în prima ligă
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant"
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant"
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Imagini surprinzătoare. Hoții au smuls un bancomat cu ajutorul unui utilaj, sub privirile trecătorilor Video
Imagini surprinzătoare. Hoții au smuls un bancomat cu ajutorul unui utilaj, sub privirile trecătorilor Video
Unde au fost inventați mititeii românești? Cine i-a botezat așa? Rețetă de mici de la 1872
Unde au fost inventați mititeii românești? Cine i-a botezat așa? Rețetă de mici de la 1872
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
O sportivă celebră devine moderatoare la TVR. Ce emisiune va prezenta aceasta
O sportivă celebră devine moderatoare la TVR. Ce emisiune va prezenta aceasta
Ciprian Marica a numit jucătorul din SuperLiga care ”nu ar trebui să lipsească de la EURO 2024”
marica

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”