COLAJ BUN
Gică Craioveanu a spus ce n-a moștenit Ianis Hagi de la tatăl său: ”N-are cum să o aibă”
Screenshot 2024-01-21 at 22.21.03
Prima reacție a lui Gică Hagi, după ce ar fi fost ofertat să plece de la Farul
COLAJ BUN
Gică Craioveanu a spus ce n-a moștenit Ianis Hagi de la tatăl său: ”N-are cum să o aibă”
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Liga Digi Sport
Viitorul Viitorul
1 - 1
FCSB FCSB
Du 21.04.2019 22:00

Viitorul - FCSB 1-1. Ianis Hagi duce titlul și mai aproape de CFR. Două eliminări la Ovidiu

21.04.2019, 23:00

  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

Viitorul - FCSB 1-1 VIDEO. FCSB a făcut egal pe terenul Viitorului şi a căzut la cinci puncte în spatele liderului CFR Cluj. Gnohere și Ianis Hagi au marcat golurile în meciul pe care ambele echipe l-au terminat cu câte un om mai puțin, după eliminările lui Benzar și Achim.

Echipa lui Teja a fost aproape de gol după doar nouă minute, când Planic a nimerit bara. Jucătorii lui Hagi au dat replica prin Calcan. După pauză, Romario Benzar a fost eliminat, însă Gnohere a marcat în inferioritate numerică.

Marius Avram a restabilit egalitatea numerică - a considerat că Achim a simulat şi i-a dat al doilea cartonas galben. A urmat a doua bară a meciului pentru FCSB, la execuţia lui Teixeira. Ianis Hagi a salvat un punct pentru Viitorul. A egalat în minutul 80.

Chiar înainte de final, Planic a ratat şansa victoriei, iar FCSB a ajuns la două remize la rând în playoff, cu patru etape rămase.


Știrea inițială

Viitorul - FCSB | Cel mai important meci al etapei a 6-a din play-off se va disputa în această seară, la Ovidiu, începând cu ora 21:00, și va fi transmis în direct pe Digi Sport 2, dar și pe digisport.ro, pentru abonații RCS-RDS. Jocul este unul extrem de important pentru echipa pregătită de Mihai Teja, care nu trebuie să piardă, dacă vrea să mai păstreze șanse la titlul, ținând cont de faptul că liderul CFR s-a distanțat la șase puncte, după victoria de aseară cu Sepsi, scor 0-1. Putem spune că meciul este unul de totul sau nimic pentru echipa lui Teja.

Meciul este unul important și pentru echipa lui Gică Hagi, care a anunțat că are ca obiectiv locul trei în campionat, dar ”Regele” a lăsat să se înțeleagă că prioritate ar avea Cupa României, acolo unde urmează să dispute returul semifinalei cu Craiova. Viitorul s-a impus în Bănie cu 2-1. Hagi vrea cu orice preț un trofeu, în acest an, ținând cont de faptul că se împlinește un deceniu de când a înființat Academia de Fotbal Gheorghe Hagi.

Înaintea partidei din această seară FCSB ocupă locul doi cu 35 de puncte, cu șase mai puține decât CFR, iar Viitorul se află pe locul patru, cu 29 de puncte, cu patru mai puține decât ocupanta locului trei, Craiova. În prima etapă din play-off, Gică Hagi a reușit să-l învingă pe fostul său secund de la Steaua, Mihai Teja, pe Arena Națională, cu scorul de 1-2.

Viitorul - FCSB | Gică Hagi pare tentat să menajeze unii jucători

Ținând cont de faptul că returul din semifinala Cupei cu Craiova se va disputa la patru zile după meciul cu FCSB, din această seară, Gică Hagi pare tentat să folosească și jucători care au evoluat mai puțin în acest sezon. ”Regele” pare dispus să facă un mix între jucătorii cu mai multe partide și cei care au jucat mai puține meciuri.

”Strategia clubului a fost întotdeauna să folosească tot lotul. Managerul echipei, adică subsemnatul, așa gândește, folosește tot lotul. Noi așa antrenăm și s-a dovedit că am luat decizii bune.

Eu nu am pronunțat niciodată "rezervă" sau "titular". Voi vedea săptămâna asta cine va juca la primul meci, cine va juca la al doilea meci sau poate o să fac un mix”, a anunțat Hagi, la Digi Sport, în urmă cu câteva zile.

Viitorul va disputa returul din semifinalele Cupei României, cu Craiova, joi, 25 aprilie, de la ora 19:45, la Ovidiu. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 1 și pe digisport.ro, pentru abonații RCS-RDS.

Viitorul - FCSB | Mihai Teja va miza totul pe cartea atacului

De partea cealaltă, Mihai Teja este conștient că echipa sa nu mai are voie să facă pași greșiți și va miza pe carte atacului. Antrenorul FCSB s-a hotărât să atace cu ”tripleta de aur”, formată din Dennis Man, Florin Tănase și Florinel Coman.

Din informațiile Digi Sport, se pare că cei trei îl vor susține pe Gnohere, care, mai mult ca sigur îi va fi preferat lui Hora. În mare parte, Teja este hotărât asupra echipei de start, având o singură dilemă, dacă să joace în linia de mijloc, lângă Filip, cu Nedelcu sau Teixeira. Cel mai probabil pe linia de fund vor evolua Benzar, Planic, Cristea și Morais. Poarta va fi apărată de titularul incontestabil din acest sezon, Cristi Bălgrădean.

Viitorul - FCSB | Cum ar putea arăta cele două formații

Viitorul (4-3-3): Cojocaru - Boboc, Țîru, Ghiță, De Nooijer - Houri, Băluță, Achim - Hagi, Ganea, Rivaldinho

Antrenor: Gică Hagi

FCSB (4-2-3-1): Bălgrădean - Benzar, Planic, Cristea, Morais - Filip, Teixeira - Man, Tănase, Coman - Gnohere

Antrenor: Mihai Teja

Viitorul - FCSB | Arbitrul partidei

Meciul dintre Viitorul și FCSB va fi condus la centru de Marius Avram. Acesta va fi ajutat la cele două linii de Ciprian Danșa și Andrei Constantinescu. Rezervă este George Rădulescu, iar observator de arbitri este Dan Victor Berbecaru. Observator din partea Ligii Profesioniste de Fotbal va fi Paul Cazan, fostul jucător al celor de la Sportul Studențesc.

Viitorul - FCSB | Mihai Teja vs. Gică Hagi sau duelul dintre elev și profesor

Derby-ul etapei a 6-a din play-off, coincide și cu duelul dintre Gică Hagi și Mihai Teja sau întâlnirea dintre profesor și elev. Actualul tehnician de la FCSB a fost secundul managerului de la Viitorul, pe când acesta a pregătit Steaua. Chiar dacă vorbim de o perioadă scurtă de timp, iunie - septembrie 2007, Teja nu s-a ferit să-și exprime mereu admirația față de Hagi.

Cei doi s-au întâlnit până acum de trei ori, ca antrenori principali, iar palmaresul confruntărilor directe îi este favorabil lui Gică Hagi. ”Regele” a reușit să-l învingă pe tehnicianul FCSB în august anul trecut, pe când acesta pregătea Gaz Metan, iar în returul sezonului regulat Viitorul a terminat la egalitate cu Mediaș.

Hagi l-a ”bătut” pe Teja și când acesta i-a preluat pe roș-albaștri. În prima etapă din play-off, Viitorul s-a impus pe Arena Națională cu 1-2. Rămâne de văzut dacă la partida din această seară, care se va juca la Ovidiu, elevul va reuși să-și învingă pentru prima dată profesorul.

Viitorul - FCSB | Mihai Pintilii nu a putut fi recuperat

Mihai Teja nu se va putea baza la meciul cu Viitorul pe căpitanul echipei, Mihai Pintilii, care, așa cum Digi Sport v-a anunțat încă de acum câteva zile, s-a pregătit separat în această săptămână și nu a putut fi recuperat pentru meciul cu echipa lui Gică Hagi.

”Pintilii nu e apt și nu va fi în lot. Cred că și săptămâna viitoare se va pregăti separat și apoi va intra alături de echipă"a anunțat Teja înaintea meciului.

În altă ordine de idei, ajunși încă de ieri în Constanța, roș-albaștrii s-au cazat la unul dintre cele mai cunoscute hoteluri de pe litoral, acolo unde s-a filmat și o mare parte din celebrul film românesc ”Nea Mărin miliardar”.

Partida dintre Viitorul și FCSB se va disputa duminnică, de la ora 21:00, la Ovidiu, și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 2, dar și pe digisport.ro, pentru abonații RCS-RDS. Meciul va putea fi urmărit și în format live text și video pe digisport.ro.

Viitorul Viitorul
FCSB FCSB
  • 90+4 fr2

    Final de partidă. Viitorul - FCSB 1-1 și titlul e din ce în ce mai departe pentru echipa lui Mihai Teja

  • 90+3 oc oc

    OCAZIE FCSB! Roș-albaștrii au fost aproape să înscrie după centrarea lui Gnohere, dar Man, Teixeira și Planic au trecut pe rând pe lângă minge

  • 90 oc oc

    OCAZIE FCSB! Gnohere a fost aproape să realizeze dubla, dar lovitura de cap a francezului din 6 metri n-a găsit cadrul porții

  • 80 g g

    GOOOL VIITORUL! GOOOL HAGI! Ianis restabilește egalitatea cu o reluare din 6 metri, după o pasă excelentă oferită de Boboc

  • 76 oc oc

    BARĂ FCSB! Teixiera șutează de la 16 metri, dar mingea lovește bara și avantajul roș-albaștrilor rămâne de doar un gol

  • 75 cgr cgr

    CARTONAȘ ROȘU VIITORUL! Marius Avram îi arată al doilea galben lui Achim pentru o simulare și este restabilită egalitatea numerică

  • 72 cg cg

    Achim este avertizat de Marius Avram

  • 69 s s

    Modificare la Viitorul. Eric intră în locul lui Calcan

  • 68 g g

    GOOOOL FCSB! GOOOL GNOHERE! Francezul e lansat încă o dată excelent în adâncime și nu-l mai iartă pe Cojocaru. Deși evoluează în 10, FCSB a deschis scorul la Ovidiu

  • 61 cgr cgr

    CARTONAȘ ROȘU FCSB! Romario Benzar vede al doilea cartonaș galben și FCSB va juca în inferioritate ultima jumătate de oră

  • 58 oc oc

    OCAZIE FCSB! Roș-albaștrii scapă pe contraatac, Gnohere intră în careu cu mingea la picior și trage puternic, dar nu nimerește poarta

  • 57 s s

    Modificare și la Viitorul. Boboc întră în locul lui De Nooijer

  • 56 s s

    A doua schimbare la FCSB. Gnohere intră în locul lui Hora

  • 51 s s

    Schimbare la FCSB. Coman îi lasă locul în teren lui Teixeira

  • 50 oc oc

    OCAZIE FCSB! Fază prelungită de atac a roș-albaștrilor, finalizată de Junior Morais cu un șut puternic, care trece însă pe lângă poartă

  • 46 s s

    Gică Hagi efectuează prima schimbare. Drăguș intră în locul lui Ganea

  • 45+1 fr1

    Final de primă repriză. Viitorul - FCSB 0-0, la pauză

  • 45 cg

    Primul avertisment și în echipa lui Gică Hagi. Bogdan Tîru este fotbalistul care a văzut cartonașul galben

  • 42 fm

    Virgil Ghită a urcat în careu la un corner și a reluat cu capul, dar fără a pune în pericol poarta lui Bălgrădean

  • 35 fm

    Florinel Coman trage un șut în diagonală, dar mingea se duce la câțiva metri pe lângă poarta lui Cojocaru

  • 26 cg cg

    Romario Benzar este primul jucător avertizat în acest meci

  • 20 oc oc

    OCAZIE VIITORUL! Calcan are o preluare de efect în careu și trage, dar Bălgrădean se opune deschiderii scorului

  • 15 fm

    Dennis Man reia cu capul o minge centrată din flancul stâng al ofensivei roș-albaștrilor, dar trimite mult pe lângă poartă

  • 9 oc oc

    BARĂ FCSB! Planic e aproape de deschiderea scorului. Fundașul a ajuns însă târziu la o minge deviată cu capul de Filip și mingea a lovit bara în exterior și a ieșit în afara terenului

  • 2 fm

    Florinel Coman trage din lovitură liber, dar fără probleme pentru Straton

  • 1 sr1

    A început partida dintre Viitorul și FCSB

Marius Avram
Marius Avram
Ciprian Danșa și Andrei Constantinescu
teren fotbal
V. Cojocaru
S. Mladen
B. Țîru
V. Ghiţă
B. de Nooijer
A. Ciobanu
V. Achim
I. Vînă
I. Hagi
A. Calcan
G. Ganea
A. Tordai
C. Casap
D. Drăguş
Eric de Oliveira
R. Boboc
L. Houri
T. Băluţă
A. Vlad
H. Gnohéré
O. Moruţan
M. Momčilović
Viitorul Gică Hagi
C. Bălgrădean
R. Benzar
I. Cristea
B. Planić
Junior Maranhão
D. Nedelcu
L. Filip
D. Man
F. Tănase
F. Coman
A. Hora
R. Rusescu
M. Roman
Filipe Teixeira
T. Borowski
Mihai Teja FCSB

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media