FOTBAL: FC UNIVERSITATEA CLUJ - AFC UTA ARAD, SUPERLIGA SUPERBET (04.02.2024)
Mircea Rednic, la un pas să fie demis de UTA. Ce clauză are în contract: ”Asta e”
uta-10
Foto Ipostaze inedite cu jucătorii de la UTA Arad! Elevii lui Mircea Rednic s-au urcat în tancuri
manea_dragusin
Florin Manea a spus lucrurilor pe nume, după ce Edi Iordănescu l-a schimbat pe Radu Drăgușin la pauză
Digi Sport 1 Live
Acum
Fotbal Club
Viitorul Viitorul
2 - 1
Hermannstadt Hermannstadt
Du 10.01.2021 19:00

Viitorul - Hermannstadt 2-1. Golul lui Ciobanu aduce prima victorie a lui Rednic la constănțeni. Sibienii au vrut penalty

10.01.2021, 20:50

  • Liga 2: Corvinul - Buzău, joi, 19:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, DGS 1

Mircea Rednic a obținut, în sfârșit, prima victorie pe banca Viitorului, 2-1 cu Hermannstadt. Constănțenii au întors scorul, au avut o bară și ocazii imense, iar sibienii au cerut un penalty.

Viitorul - Hermannstadt 2-1. Prima victorie a lui Rednic la constănțeni

Primul meci din 2021 în Liga 1 a început cu ocazia sibienilor, dar Alhassan a șutat într-un coleg. La cealaltă poartă, Luckassen nu a reușit să înscrie dintr-un metru.

Hermannstadt a deschis scorul în minutul 19, prin Opruț, iar Viitorul s-a aruncat în atac, dar portarul Figueiredo a avut două reflexe excelente la două ocazii ale sibienilor în același minut.

În cele din urmă, echipa lui Rednic a egalat prin Luckassen, iar apoi a continuat asaltul și în repriza secundă, când Matei a ratat două șanse bune.

Viitorul - Hermannstadt 2-1. Arbitrul a dat inițial un penalty pentru sibieni, dar și-a întors decizia

Hermannstadt putea să înscrie în minutul 63, prin Jo Santos, însă tot constănțenii au fost mai periculoși, după ce Benzar a trimis în transversală din lovitură liberă.

În minutul 70, Hermannstadt a cerut penalty, arbitrul Radu Petrescu a arătat punctul cu var, dar după câteva secunde și-a schimbat decizia, la indicația tușierului.

Viitorul a irosit apoi două șanse uriașe în aceeași fază, iar în minutul 84 a reușit golul victoriei, prin execuția superbă a lui Ciobanu. Ocazia lui Luckassen, din minutul 88, nu a mai schumbat scorul, iar Viitorul - Hermannstadt s-a terminat 2-1.

VIDEO cu rezumatul meciului:


Știrea inițială:

Meciul dintre Viitorul și Hermannstadt poate fi urmărit de la ora 19:00 ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și pe digisport.ro pentru abonații RCS-RDS.

Cele două vor disputa o restanță din cadrul etapei a 12-a. Înainte de acest meci, Viitorul, care nu a câștigat în ultimele patru etape, este pe locul opt, cu 17 puncte, iar cu o vicotire poate egala Chindia, echipa care ocupă ultimul loc de play-off.

De partea cealaltă, Hermannstadt este pe locul 14, cu 15 puncte, la egalitate cu FC Voluntari, iar un succes i-ar aduce pe sibieni pe locul opt, ocupat în prezent de Viitorul.

Viitorul - Hermannstadt. Mircea Rednic: ”Ne așteptăm la un meci dificil”

"Normal că toată lumea are nevoie de puncte, ne aşteptăm la un meci dificil. Sper ca noi să nu mai facem greşelile pe care le-am făcut în ultimele trei partide, pentru că au fost greşeli individuale, greşeli de portar... trebuie mai ales să tratăm cu mai multă responsabilitate ocaziile pe care le vom avea.

Avem nevoie de o victorie duminică pentru moralul nostru", a spus Mircea Rednic, antrenorul Viitorului.

Viitorul are un rezultat de egalitate și două înfrângeri cu Mircea Rednic pe bancă, cel care l-a înlocuit pe spaniolul Ruben de la Barrera.

Viitorul Viitorul
Hermannstadt Hermannstadt
  • 90+4 fr2

    Final de meci. Viitorul - Hermannstadt se termină 2-1.

  • 90 s s

    Mladen intră în locul lui Ciobanu.

  • 88 oc oc

    Ocazie mare Viitorul. Mățan îl lansează perfect pe Luckassen, care e întâmpinat de portarul sibienilor, dar atacantul Viitorului îl driblează, însă își face mingea prea lung și fundașii sibienilor resping.

  • 86 s s

    Șter intră în locul lui Buzan.

  • 86 s s

    Mățel intră în locul lui Vodă.

  • 84 g g

    GOOOOL Viitorul! Luckassen îi așează mingea lui Ciobanu, care preia, îl culcă din fentă pe Romario Pires în careu și înscrie cu un șut la vinclu.

  • 81 cg cg

    Dussaut primește cartonaș galben.

  • 79 cg cg

    Benzar primește cartonaș galben.

  • 78 s s

    Andronache intră în locul lui Ganea.

  • 72 oc oc

    Ocazie mare Viitorul. Mățan îi pasează lui De Nooijer, care șutează din marginea careului, portarul sibienilor respinge greșit, până la Luckasssen, care nu nimerește poarta din doi metri.

  • 70 fm fm

    Hermannstadt cere penalty. Karanovic îi pasează lui Jo Santos, care centrează pe jos, dar mingea îl lovește în mână pe Gjhiță, care respinge din alunecare. Inițial, arbitrul Radu Petrescu a arătat punctul cu var, dar la solicitarea tușierului, a întors decizia.

  • 68 s s

    Dussaut intră în locul lui Matei.

  • 68 s s

    Mățan intră în locul lui Fernandez.

  • 68 oc oc

    Bară Viitorul. Benzar execută o lovitură liberă, dar mingea nimerește transversala.

  • 63 oc oc

    Ocazie Hermannstadt. Karanovic îi pasează cu boltă lui Jo Santos, dar Benzar protejează în fața lui, iar Cojocaru are timp să iasă și să prindă mingea, cu emoiții.

  • 57 oc oc

    Ocazie Viitorul. Matei șutează din afara careului direct în brațele lui Figueiredo. La aceeași fază, gazdele au cerut penalty la un presupus henț al lui Romario Pires.

  • 46 oc oc

    Ocazie Viitorul. Benzar centrează de pe dreapta în careu, Luckassen îi așează mingea cu pieptul lui Matei, care trage tare, din voleu, cu exteriorul, dar la o palmă de poartă.

  • 46 sr2

    Începe repriza a doua.

  • 45+1 fr1

    La pauză, Viitorul - Hermannstadt 1-1.

  • 37 g g

    GOOOOL Viitorul! Luckassen egalează supă o combinație cu Ganea și Ely Fernandes și o bâlbâială a fundașilor sibieni.

  • 25 oc oc

    Ocazie Viitorul. La cornerul care a urmat, Alhassan e aproape de autogol, iar mingea care sare din el nu poate fi împinsă în poartă de Dobrosavlevici și Figueiredo are un nou reflex superb.

  • 25 oc oc

    Ocazie Viitorul. George Ganea șutează din prima, din marginea careului, dar Figueiredo are o paradă excelentă.

  • 19 g g

    GOOOOL Hermannstadt! Buzan trece de De Nooijer, centrează în fața porții, de unde Jo Santos șutează de două ori în blocaj, dar mingea ajunge la Opruț, care deschide scorul.

  • 17 oc oc

    Ocazie Viitorul. Matei trimite un șut-centrare pe jos, în fața porții, dar Luckassen reia în afara terenului, dintr-un metru.

  • 14 cg cg

    Jo Santos primește cartonaș galben.

  • 8 oc oc

    Ocazie Hermannstadt. Romario Pires șutează, dar alunecă, mingea ajunge la Baba Alhassan, care trage din afara careului, dar îl nimerește pe colegul său, Karanovic.

  • 1 sr1

    Începe meciul.

Radu Petrescu
Radu Petrescu
Radu Ghinguleac
Mircea Grigoriu
teren fotbal
V. Cojocaru
R. Benzar
A. Dobrosavlevici
V. Ghiţă
B. de Nooijer
A. Ciobanu
A. Artean
C. Matei
Ely Fernandes
K. Luckassen
G. Ganea
C. Căbuz
D. Dussaut
D. Grosu
S. Mladen
A. Măţan
A. Pitu
C. Grameni
Jon Gaztañaga
I. Pop
A. Şter
Viitorul Mircea Rednic
Cristiano
A. Scarlatache
O. Viera
I. Stoica
R. Oprut
B. Alhassan
Romario
A. Vodă
L. Buzan
Joálisson
G. Karanović
S. Elbers
David Caiado
W. Sneijder
M. Stekelenburg
Ruben Albes Hermannstadt

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media