gigi haz
Exclusiv FCSB a învins-o pe Sepsi, iar Gigi Becali nu s-a mai abținut: ”Hai să fac o aroganță”
FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (17.03.2024)
Portarul lui Sepsi Sfântu Gheorghe nu are niciun dubiu, după înfrângerea cu FCSB: ”Contează, normal!”
ilie
Exclusiv ”Poate juca lejer la orice echipă din România”. Ilie Dumitrescu, ”vrăjit” de un fotbalist care se bate la retrogradare
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

Play-off-ul s-a încheiat. Tot ce s-a întâmplat în meciurile CFR-Viitorul 1-0 şi FCSB-Astra 1-0

20.05.2018, 22:00

AICI poţi vedea VIDEO cu cele mai importante faze de la meciul CFR Cluj-Viitorul

trofeu cfr fcsb
  • Baraj EURO: Bosnia si Hertegovina - Ucraina, joi, 21:45, DGS 1

  • Elite League U20: Romania - Italia, joi, 18:00, DGS 1

AICI poţi vedea VIDEO cu cele mai importante faze de la meciul FCSB-Astra

UPDATE 22:42 S-a terminat meciul de la Bucureşti, FCSB a învins cu 1-0 şi a luat cele trei puncte. La Cluj încă se mai joacă şi scorul este tot 1-0 pentru CFR
UPDATE 22:27:
S-a intrat în minutul 80 pe cele două stadioane, iar scorurile au rămas cele din prima repriză, cu câte un gol reuşit de FCSB şi de CFR Cluj. Scoruri la care ardelenii vor primi medaliile de campioni şi trofeul destinat echipei care câştigă titlul.
UPDATE 21: 53:
Au început reprizele secunde de la Cluj şi Bucureşti.
UPDATE 21:34
:  S-a fluierat finalul primei reprize la ambele partide în care se va decide campioană.
UPDATE 21:31: Gool CFR, gool Djokovic. 1-0 la Cluj, acelaşi scor şi la Bucureşti. Iar dacă nimic nu s-ar mai schimba, CFR Cluj ar fi campioană.
UPDATE 21:28: Gool FCSB, gool Gnohere! Iar la aceste scoruri, bucureştenii sunt campioni
UPDATE 20:00 Circa 300 de suporteri ai clujenilor au mers spre stadion pe străzile oraşului, fără să apară vreun incident cu fanii celor de la U Cluj, între se ştie că sunt în mare rivalitate.

UPDATE 19:45 Antrenorii Dan Petrescu şi Gică Hagi, foşti coechipieri în Generaţia de Aur a fotbalului românesc, au anunţat echipele pe care le vor trimite pe teren din primul minut:


CFR CLUJ: Arlauskis - Manea, Vinicius, A. Mureşan, Camora - Bordeianu, Hoban, Culio - Orani, Ţucudean, Deac

VIITORUL: Cojocaru - Hodorogea, Ghiţă, de Nooijer - Mladen, Cicâldău, Băluţă, Vînă, Ganea - I. Hagi, Voduţ

UPDATE 19:30: Ştim  echipele la meciul FCSB-Astra.

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Bălaşa, Planic, Momcilovic - Ov. Popescu, Nedelcu - Teixeira, Budescu, Coman - Gnohere

ASTRA: Iliev - Belu, Erico, Polczak - Stan, Takayuki, Balaure, Mrzjlak, Fl. Matei- Abang, Urko Vera

Pentru al doilea an la rând, Liga 1 își află campioana în ultima etapă. CFR Cluj și FCSB sunt despărțite de un singur punct și luptă cu trofeul pe masă, iar meciurile decisive pentru titlu se joacă în același timp: CFR Cluj - Viitorul (ÎN DIRECT la Digi Sport 2) și la FCSB - Astra (ÎN DIRECT la Digi Sport 1). De la aceeași oră, 20:45, se joacă și CSM Poli Iași - CS Universitatea Craiova (ÎN DIRECT la Digi Sport 3), partidă contând pentru lupta la locul al treilea, care se dă între Viitorul și Craiova.

CFR Cluj - Viitorul (ÎN DIRECT la Digi Sport 2)

Viitorul a cucerit titlul în 2017, când 3 echipe aveau șanse la trofeu în ultima rundă - pe lângă constănțeni, mai luptau și granzii bucureșteni FCSB și Dinamo. La fel ca anul trecut, meciul de care depinde totul este cel dintre CFR Cluj și Viitorul. Atunci, echipa lui Hagi a devenit campioană după o victorie cu 1-0 în faţa clujenilor. Fostul jucător de la FCSB, Gabi Iancu, a transformat o lovitură de la 11 metri şi a consfinţit un succes istoric pentru un club înfiinţat cu mai puţin de un deceniu în urmă.

De această dată, însă, locul de desfășurare este diferit; în 2017, echipa lui Hagi juca pe teren propriu contra ardelenilor; acum, CFR ar putea fi campioană pe teren propriu. Rolurile se pot schimba, dar, spre deosebire de clujeni în urmă cu un an, constănţenii au motive să dea totul în ultima etapă. "Acum, presiunea este pe CFR Cluj. Noi trebuie să ne câștigăm meciul, iar presiunea mare e pe ei. Viitorul are jucători foarte rapizi, care pot câștiga foarte ușor acest meci", este convins Becali.

Clujenii se pregătesc de sărbătoare, dar încearcă prin toate modurile să își păstreze luciditatea, înaintea meciului de totul sau nimic. Sunt la mâna lor și o victorie le poate aduce titlul indiferent de rezultatul de la FCSB - Astra.

"Ne pregătim de o sărbătoare. Aproape este sold out stadionul. S-au vândut foarte multe bilete. Va fi o mare asistenţă în tribune, asta nu poate decât să ne bucure. Vor fi 16-17.000 de oameni în tribune. Mai avem loc de trofee, scopul nostru e să facem performanță la cel mai înalt nivel. Sper să reușim să câștigăm al patrulea trofeu. De două ori a fost tot în ultima etapă, cu mari emoții. Suntem obișnuiți ca atunci când câștigăm trofee să fie cu multă muncă și cu multe emoții", spunea Iuliu Mureşan, vineri, în emisiunea "Digi Sport Matinal".

S-au jucat 7 meciuri directe în Liga 1 cu "feroviarii" gazde, iar bilanțul este egal: 3 victorii pentru CFR, 3 pentru Viitorul și un egal.

FCSB - Astra (ÎN DIRECT la Digi Sport 1)

De partea cealaltă, FCSB țintește victoria în meciul cu Astra, dar 3 puncte nu le sunt de ajuns bucureștenilor, care speră și ca Viitorul să o împiedice pe CFR.

"Nu am discutat cu domnul Hagi în această săptămână. Dar, la cum îl ştiu eu pe dânsul, va pregăti meciul să îl câştige 100%. Este un antrenor foarte ambiţios şi îşi doreşte să scoată maximum de la echipa sa. Şi eu cred că se va duce la Cluj şi va da totul ca să câştige. Mi-ar plăcea ca Viitorul să îmi facă o bucurie mâine seară, pentru că am petrecut acolo doi ani şi jumătate foarte frumoşi. Aşa că m-aş bucura ca Viitorul să obţină un rezultat pozitiv la Cluj", a spus Nicolae Dică, la conferința de presă de sâmbătă, care precedă meciul FCSB - Astra.

"Normal că am emoţii. Fiind primul an ca antrenor în Liga 1, să obţin acest titlu ar fi o performanţă imensă. Sperăm să putem să ne bucurăm după meciul de mâine seară", a mai precizat tehnicianul roș-albaștrilor.

Gigi Becali, omul de afaceri care susține că nu mai are rolul de patron la FCSB, a rămas destul de optimist în privința șanselor la titlu. După victoria din etapa trecută de la Craiova, fostul finanțator vorbea despre marile speranțe pe care le are în echipa lui Hagi pentru un rezultat care să îi ajute pe roș-albaștri.

"Șansele la titlu sunt 55% cu 45%. Am mare încredere în Viitorul, pentru că are două motive. În primul rând, locul 3 valorează 200.000 de euro. În al doilea rând, nu mai joacă turul 1, joacă direct turul 2 preliminar în Europa League. E un mare interes pentru ei", a declarat Becali, la scurt timp după succesul din Bănie.

Într-adevăr, meciul din Gruia, care se va juca duminică seară, de la ora 20:45, are o miză importantă şi pentru constănţeni. Viitorul e pe locul 3, poziţie pe care şi-o va păstra în cazul unei victorii pe terenul liderului, indiferent de rezultatul celuilalt meci care contează pentru ocuparea ultimei poziții de pe podium, Iași - Craiova. Echipa lui Hagi poate rămâne pe podium şi cu un egal, dacă CS Universitatea Craiova nu câştigă în Copou. În ambele scenarii, FCSB devine campioană printr-o victorie acasă cu Astra Giurgiu.

Cele două rivale din lupta pentru titlu pot ajunge la egalitate de puncte într-un singur scenariu: CFR pierde cu Viitorul, iar FCSB obţine doar un egal cu Astra. În aceste condiţii, roş-albaştrii sunt avantajaţi, pentru că au un golaveraj mai bun (+7, faţă de +5), iar meciurile directe din play-off s-au încheiat cu acelaşi scor (1-1). Astfel, echipa pregătită de Nicolae Dică ar deveni campioană.

Cum se decernează trofeul, medaliile și tricourile campionilor?

Liga Profesionistă de Fotbal s-a pregătit din timp și are pus la punct planul pentru ziua în care se decide campioana României pentru sezonul 2017-2018. Conducerea forului care organizează eșalonul de elită a pregătit două trofee identice, două rânduri de tricouri de campioni și două rânduri de medalii.

De asemenea, LPF a pregătit două echipe de reprezentanți care să meargă pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj și pe Arena Națională din București, pentru a fi gata să premieze imediat noua campioană, indiferent că aceasta va fi CFR sau FCSB.

Anul trecut, LPF a avut pregătite 3 trofee, 3 rânduri de tricouri și 3 de medalii, pentru că în ultima etapă ar fi putut câștiga titlul Viitorul, FCSB și Dinamo. În cele din urmă, l-a cucerit echipa lui Hagi, și trofeul a fost decernat de primarul Constanței, Decebal Făgădău, alături de vicepreşedintele LPF, Robert Pongracz, şi directorul de imagine şi comunicare al forului, Marius Mitran.

SCENARIILE PENTRU TITLU ÎN FUNCŢIE DE REZULTATUL DE LA CLUJ

Victorie CFR: CFR e campioană, indiferent de rezultatul de la FCSB-Astra;
Egal CFR: CFR e campioană doar dacă FCSB nu câştigă în faţa Astrei; FCSB e campioană, printr-o victorie cu Astra;
Înfrângere CFR: CFR e campioană doar dacă FCSB pierde cu Astra; FCSB e campioană, dacă nu pierde cu Astra.

CFR - Viitorul se joacă duminică, la ora 20:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 și LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro.

FCSB - Astra se joacă duminică, la ora 20:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro.

Programul etapei a 10-a din play-off-ul Ligii 1

Duminică, 20 mai, ora 20:45:

FCSB - Astra, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1
CFR - Viitorul, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2
CSM Poli Iași - CS Universitatea Craiova, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

Etichete: cfr cluj , campioana romaniei , cfr , cfr campioana , cfr cluj campioana , campioana liga 1 , cfr cluj viitorul , fcsb , video cfr cluj - viitorul , video fcsb astra , fcsb astra , fcsb campioana , calcule titlu , live fcsb astra , fcsb astra digi sport , live video cfr cluj - viitorul , live video fcsb astra , live cfr cluj - viitorul , live video cfr cluj - viitorul liga 1 , liga 1 fcsb - astra , live video text fcsb - astra , titlul liga 1 , liga 1 titlu , cfr campioana romaniei , cfr cluj campioana romaniei , fcsb campioana romaniei


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Câştigătorul celor 5,86 de milioane de euro la Joker şi-a ridicat banii. Cine este, mesajul său, și ce spune despre numerele jucate
Câştigătorul celor 5,86 de milioane de euro la Joker şi-a ridicat banii. Cine este, mesajul său, și ce spune despre numerele jucate

Câştigătorul premiului de categoria I la tragerea Joker din 14 martie s-a prezentat, luni, la...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
gigi baluta
Gigi Becali a auzit că Radunovic a anunțat că pleacă de la FCSB și a intrat în direct: ”A venit la mine la palat”

Întrebat cine a fost cel mai bun fotbalist, Giovanni Becali a răspuns imediat: ”Numărul 1! Un geniu”
giovanni becali 7
Caz de dopaj în SuperLigă! A fost depistat pozitiv: ”Sunt uluit!” Reacția conducerii: ”Am rămas fără cuvinte”
FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, SUPERLIGA SUPERBET (11.02.2024)
Cum arată "Popeye", la 3 ani după ce a recunoscut că și-a injectat ulei de motor pentru a avea bicepși uriași
Russian 'Popeye', 23, with bulging biceps from synthol injections is defeated after only three minutes in MMA contest
Gigi Becali s-a convins, după prima etapă din play-off: "Ea e principala adversară, fără să supăr pe nimeni!"
FOTBAL:PREZENTARE BOGDAN ANDONE LA FCSB (5.06.2019)
Recomandările redacției
ilie
Exclusiv ”Poate juca lejer la orice echipă din România”. Ilie Dumitrescu, ”vrăjit” de un fotbalist care se bate la retrogradare

Video Exclusiv Ionuț Negoiță, atac dur la Mircea Lucescu. ”N-are măsura cuvintelor. Pun pariu că nu va investi la Dinamo”
lucescu-negoita
E gata! Viitorul lui Ionuț Radu a fost decis deja: ”Nu e bine pentru el”. Ce se va întâmpla cu portarul român
ionut-radu
Presa din Ungaria a reacționat după ce Cosmin Matei, jucătorul lui Sepsi, a fost depistat pozitiv
cosmin-matei
Citește și
Exclusiv Gigi Becali a vorbit despre transferul lui Marius Ștefănescu la FCSB: ”Am semnat, am avut o convenție”
Exclusiv Gigi Becali a spus de ce Joyskim Dawa a fost schimbat la pauză în meciul cu Sepsi: ”La revedere”
gigibecali4
Cum a apărut un mire la ședința foto organizată după nuntă. Imaginile au stârnit ample controverse: „Ar trebui să divorțezi de el!”
Cum a apărut un mire la ședința foto organizată după nuntă. Imaginile au stârnit ample controverse: „Ar trebui să divorțezi de el!”
Louis Munteanu la Rapid! Șucu vrea să-i dea lovitura lui Gigi Becali. „E ținta noastră la vară”
Louis Munteanu la Rapid! Șucu vrea să-i dea lovitura lui Gigi Becali. „E ținta noastră la vară”
Toate detaliile transferului lui Louis Munteanu. Sumă de achiziție + salariul: doar Șucu și Becali și-l permit
Toate detaliile transferului lui Louis Munteanu. Sumă de achiziție + salariul: doar Șucu și Becali și-l permit
A fost deschis testamentul lui Matthew Perry. Cine sunt cei patru beneficiari ai averii actorului din „Friends”
A fost deschis testamentul lui Matthew Perry. Cine sunt cei patru beneficiari ai averii actorului din „Friends”
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Bizarerii marca FRF. Se știu echipele care prind locurile de promovare în Superliga, înainte de startul play-off-ului
Bizarerii marca FRF. Se știu echipele care prind locurile de promovare în Superliga, înainte de startul play-off-ului
De ce spun maghiarii că românii trăiesc ca în America Latină? Ce i-a enervat atât de rău?
De ce spun maghiarii că românii trăiesc ca în America Latină? Ce i-a enervat atât de rău?
Gigantul francez care deschide o nouă fabrică în România. Investiția extraordinară vine cu sute de locuri de muncă și salarii pe măsură
Gigantul francez care deschide o nouă fabrică în România. Investiția extraordinară vine cu sute de locuri de muncă și salarii pe măsură
Tragedie la Miami! A murit iubitul Arynei Sabalenka, la doar 42 de ani
Tragedie la Miami! A murit iubitul Arynei Sabalenka, la doar 42 de ani
Laszlo Dioszegi ”a tunat” după FCSB - Sepsi: ”Am văzut o neputință totală” + avertisment pentru covăsneni
dyoszegy1

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Digi World
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"
Digi Animal World
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat