steaua
Foto Suporterii, revoltați! Cum a numit-o FRF pe CSA Steaua pe site-ul oficial
torje
Exclusiv Aflat în ultimele luni de contract cu Concordia Chiajna, Gabi Torje și-a dezvăluit planul
Suporterii din Reșița, la meciul cu Petrolul / Foto: Captură Digi Sport
Stadion de 18.000.000 € pentru o echipă fără drept de promovare: ”În 3 ani ar putea fi gata”
Digi Sport 1 Live
Acum
Liga Digi Sport

Video Petrolul - Mioveni, 0-0. Oaspeții au scos de pe linia porții la ultima fază. Programul și rezultatele etapei a 12-a din Liga 2

17.10.2018, 21:30

Petrolul Ploieşti şi CS Mioveni au terminat la egalitate, 0-0, pe Stadionul ''Ilie Oană'' din Ploieşti, în ultima partidă din etapa a 12-a a Ligii a II-a de fotbal.

În clasament, pe primul loc se află Academica Clinceni, cu 27 puncte, urmată de Sportul Snagov, 27 puncte, Chindia Târgovişte, 26 puncte, FC Argeş, 25 puncte, Petrolul Ploieşti, 23 puncte, FC Universitatea Cluj, 23 puncte, etc.

captura petrolul mioveni
  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1


Min. 90+5: Ocazie uriașă a Petrolului. Nini Popescu a executat o lovitură liberă de la mai puțin de 20 de metri, însă Ionuț Burnea a scos cu capul de pe linia porții, la ultima fază a meciului. Fanii Petrolului i-au scandat "demisia" antrenorului Leo Grozavu.

Min. 54: Gol anulat Mioveni. Raul Drugă bate o lovitură liberă, iar Eduard Stoica trimite cu capul în poartă, golul fiind anulat corect pe motiv de offside.


Min. 46: Începe repriza secundă.

Min. 45: E pauză la Ploiești. Pe durata primei reprize, suporterii i-au strigat "demisia" antrenorului Petrolului, Leo Grozavu.

Min. 21: Accidentare groaznică a lui Andrei Trașcu, de la Mioveni, care a sărit la cap într-un duel cu Marius Chindriș. Cei doi s-au ciocnit cap în cap, iar Trașcu s-a ales cu fața plină de sânge și a fost înlocuit.

Min. 1: Începe meciul Petrolul - CS Mioveni.

Petrolul nu-și mai permite niciun pas greșit dacă vrea să nu-și compromită obiectivul de a promova. După victoria zdrobitoare din etapa trecută, 6-2 cu Luceafărul Oradea, ploieștenii întâlnesc CS Mioveni în ultimul meci al etapei a 12-a. Partida e miercuri, de la ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.


UPDATE. Ripensia şi-a adjudecat cu 1-0 derby-ul cu ASU Politehnica, în ultimul meci al zilei de duminică şi s-a răzbunat pentru eliminarea din Cupa României. Alexandru Popovici, jucătorul venit de la ACS Poli, a marcat unicul gol al partidei, în minutul 31.

După această etapă a 12-a ASU Poli rămâne cu 17 puncte şi se află pe locul 11. Ripensia face 12 puncte şi urcă pe poziţia a 14-a. Joi, roş-galbenii joacă pe teren propriu, de la ora 19:00, cu ”U” Cluj, în timp ce alb-violeţii o întâlnesc sâmbătă dimineaţă, de la ora 11:00, pe stadionul Electrica, pe marea rivală ACS Poli.

Liga 2, etapa a 12-a. Program, rezultate și marcatori

Sâmbătă, 13 octombrie

FC Argeș - Daco-Getica București 1-1
Au marcat: Vasile Buhăescu 13 / Vlad Motroc 84

Energeticianul - ACS Poli Timișoara 3-0
Au marcat: Cosmin Achim 76, Vlad Tudorache 82, Cosmin Ionică 90

Luceafărul Oradea - CS Balotești 4-1
Au marcat: George Paraschiv 31 și 52, Claudiu Codoban 70, Alexandru Dulca 72 / Alexandru Stoica 35

Aerostar Bacău - Farul 2-2
Au marcat: Cătălin Vraciu 50, Valentin Buhăcianu 54 /Alexandru Grigoraș 38, Alexandru Sabangeanu 90+4

Metaloglobus - Academica Clinceni 0-1
A marcat: Andrei Răuță 81

Pandurii - Sportul Snagov 2-0
A marcat:
Nsiah 32, Tudoran 75 - penalty

Universitatea Cluj - Dacia Unirea Brăila 6-1
A marcat:
Goga, 11, Ursu 48 si 79, Coman 53 si 72, Greu 87 / Van den Driest 87

Duminică, 14 octombrie

Chindia Târgoviște - UTA 4-2 

ASU Politehnica Timișoara - Ripensia Timișoara 0-1
A marcat:
Alex Popovici 31

Miercuri, 17 octombrie

Petrolul - CS Mioveni 0-0


Chindia a câștigat cu 4-2 disputa cu UTA, după ce a fost condusă cu 1-0, şi revine pe locul 3 în clasament, dar s-a apropiat la doar un punct de primele două clasate, Clinceni şi Snagov. UTA rămâne cu 19 puncte şi pică pe locul 10 după această etapă.

Golurile echipei antrenate de Viorel Moldovan au fost reuşite de Cristian Neguţ (minutele 33 şi 83), Daniel Novac (40) şi Andrei Şerban (53). Ambele goluri ale oaspeţilor au fost opera lui Ciprian Rus (12, 66). 


Min 90: Final de meci!

Min 83: GOOOOL CHINDIA! GOOOL NEGUȚ! Chindia reface diferența de două goluri. Neguț reușește dubla cu un șut din prima, din centrul careului arădean.

Min 66: GOOOOL UTA! GOOOL CIPRIAN RUS! Căpitanul oaspeților reușește dubla cu largul concurs al portarului Aioani, care a scăpat inexplicabil printre mâini mingea trimisă de Rus.

Min 53: GOOOOL CHINDIA! GOOOL ȘERBAN! Gazdele se desprind pe tabelă în acest start de repriză secundă. Andrei Șerban a trimis în plasă, din 8 metri, după un șut respins în față de portarul oaspeților.

Min 46: A început repriza secundă a meciului dintre Chindia Târgoviște și UTA

Min 45: Pauză la Târgoviște. Chindia conduce UTA cu 2-1.

Min 40: GOOOOL CHINDIA! GOOOOL NOVAC! Echipa lui Viorel Moldovan întoarce scorul în doar 8 minute. Novac a marcat cu un șut superb, cu exteriorul, din afara careului de 16 metri.

Min 32: GOOOOOL CHINDIA! GOOOL NEGUȚ! Jucătorul gazdelor a fost lansat în careul arădenilor, a preluat pe piept și a tras fără speranțe pentru portarul oaspeților.

Min 12: GOOOOL UTA! GOOOL CIPRIAN RUS! Căpitanul oaspeților a primit o pasă superbă, cu călcâiul și l-a executat pe portarul gazdelor cu un lob.

Min 1: A început partida dintre Chindia Târgoviște și UTA Arad.

 


Universitatea Cluj a câştigat cu 6-1 meciul jucat acasă în faţa ultimei clasate în Liga 2, Dacia Unirea Brăila, în etapa a 12-a a Ligii 2. După acest succes echipa lui Falub a urcat pe locul 4 în clasament.

Goga a marcat singurul gol al primei reprize, apoi la reluare diferenţa s-a mărit graţie dublelor lui Ursu şi Marius Coman dar şi a golului reuşit în final de Răzvan Greu.

Pentru lanterna roşie a ligii secunde a înscris olandezul Van den Driest după ce Calu ratase un penalty. Cu acest succes, U Cluj ajunge pe locul 4 în clasament, la 4 puncte de liderul Sportul Snagov şi la două lungimi în spatele celor de la FC Argeş, aflaţi acum pe loc de baraj. 


UPDATE, min 90. Final. Universitatea Cluj s-a apropiat de locurile promovabile după victoria cu 6-1 în faţa Daciei Unirea Brăila.

UPDATE, min 87. GOOL U CLUJ! Răzvan Greu reface diferența de 5 goluri!

UPDATE, min 86. GOOL BRĂILA! Olandezul Van de Driest prinde un șut din marginea careului, mingea atinge transversala și intră în poartă!

UPDATE, min 79. GOOL U CLUJ! Goga pasează la Ursu, care înscrie fără probleme! 

UPDATE, min 72. GOOL U CLUJ! Gavra îi pasează lui Coman, care înscrie al doilea său gol în acest meci!

UPDATE, min 58. PENALTY RATAT! Calu ratează de la punctul cu var, după ce Coman a comis un henț în propriul careu.

UPDATE, min 56. GOOL U CLUJ!  Goga îi întoarce serviciul din prima repriză lui Coman, care marchează primul gol în acest sezon!

UPDATE, min 48. GOOL U CLUJ! Octavian Ursu majorează scorul!

UPDATE, min 11. GOOL U CLUJ! Goga înscrie simplu din careul mic, după o pasă de la Coman.

UPDATE, min 1. Începutul partidei.

Echipele de start:

În ultima partidă a zilei în Liga 2, Universitatea Cluj va avea o misiune facilă în faţa ultimei clasate Dacia Unirea Brăila, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport.

U Cluj pare că şi-a revenit în ultimele etape, astfel că după două egaluri consecutive, a venit şi o victorie în runda precedentă, 3-0 cu Farul lui Grigoraş, meci care a marcat revenirea echipei la Constanţa. Echipa antrenată de Falub este pe locul 6, cu 20 de puncte, dar nu şi-a pierdut speranţa că poate promova în Liga 1 la finalul sezonului.

Situaţia este diametral opusă la Brăila, acolo unde Florentin Petre se află la prima experiență ca antrenor principal. Echipa este pe ultimul loc în clasament, are cea mai slabă apărare cu 29 de goluri primite şi totodată şi cel mai slab atac, cu doar şapte reuşite în 11 etape.


Sportul Snagov a ratat şansa de a reveni pe primul loc în Liga 2, după ce a fost învinsă cu 2-0 în deplasare de Pandurii Târgu Jiu, într-un meci disputat sâmbătă în etapa a 12-a.

Nsiah a deschis scorul în minutul 32, iar în repriza a doua a obţinut un penalty, la o fază la care Ilie a fost eliminat. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de Tudoran (min. 75). Sportul Snagov nu mai pierduse niciun meci în actuala ediţie a eşalonului secund.

Pe primul loc este Academica Clinceni, care a trecut cu 1-0 în deplasare de Metaloglobus Bucureşti, graţie golului înscris de Andrei Răuţă în minutul 81.

Sâmbătă mai are loc meciul AS FC Universitatea Cluj - ACS Dacia Unirea Brăila, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.


Min 90. FINAL. Pandurii învinge cu 2-0 pe Sportul Snagov, iar ilfovenii, la prima înfrângere a sezonului, pierd șefia clasamentului în dauna Academiei Clinceni, la golaveraj.

Min 75. GOOOOOl PANDURII! Tudoran bate penalty-ul în dreapta, jos, lângă bară, şi majorează scorul fără emoții.

Min 74. Tudoran centrează din dreapta, Nsiah preia cu spatele la poartă la 6 metri, e ţinut din spate de Ilie şi arbitrul dictează penalty. Florin Ilie primeşte al doilea galben şi este eliminat

Min 45: PAUZĂ.

Min 36: Ocazie monumentală Snagov. Stancu scapă singur cu portarul, Cotolan, dar îl ia la țintă.

Min 32: GOOOOL Pandurii! Nsiah deschide scorul cu un șut perfect la colțul lung, după o pasă excelentă cu exteriorul a lui Pîrvulescu.

Min 1 - A început partida de la Târgu Jiu.

Echipele de start: Pandurii: Cotolan - Brînzan (cpt.), Konate, D. Ciobanu, Vasilescu - Raiciu, Cenaj, Blejdea - Tudoran, Nsiah, D. Pîrvulescu
Rezerve: Sălăjan - P. Popescu, Rob. Gheorghe, Dănescu, Trancă, Al. Vodă, Rob. Lică
Antrenor: Adrian Bogoi

Sportul: Fl. Iacob - Şt. Vlădoiu, V. Lică, Fl. Ilie, Oanea - Val. Bărbulescu (cpt.), L. Ion - Hlistei, Borţoneanu, Buia - Dănălache
Rezerve: Andr. Marinescu - I. Şerban, Skraparas, Huiban, Tazouti, H. Yasin
Antrenor: Laszlo Balint


Academica Clinceni a revenit pe primul loc al Ligii 2, grație victoriei pe care a obținut-o în deplasare, pe terenul celor de la Metaloglobus, scor 0-1. În schimb, Farul a obținut un egal in-extremis, la Bacău, cu Aerostar, scor 2-2. Echipa finanțată de către Ciprian Marica a reușit să salveze eșecul grație unui gol marcat la ultima fază a partidei, 90+4, de către Sabangeanu.

Etapa va continua cu un meci extrem de interesant care va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, Pandurii- Sportul Snagov.

Alte meciuri care vor fi transmise ÎN DIRECT la Digi Sport 1

Pandurii - Sportul Snagov
Universitatea Cluj - Dacia Unirea Brăila
Chindia Târgoviște - UTA
Petrolul - CS Mioveni

 

Etichete: liga 2 rezultate marcatori , program rezultate liga 2 , pandurii snagov live video , liga 2 etapa 12


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare

Abby și Brittany Hensel, gemene siameze din SUA, care au devenit celebre în toată lumea după ce au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

Nu se mai ascund! Internaționalul român și-a făcut publică relația
aza3
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Dani Alves is released on bail from Can Brians jail
După 57 de ani, recordul e istorie! Un puști a reușit să îl întreacă pe marele Arnold Schwarzenegger
327210115_214907157678345_2804730496893185967_n
Se îngroașă "gluma": Napoli a intrat și ea în cursa pentru un jucător din SuperLiga României!
profimedia-0774483276
Recomandările redacției
Suporterii din Reșița, la meciul cu Petrolul / Foto: Captură Digi Sport
Stadion de 18.000.000 € pentru o echipă fără drept de promovare: ”În 3 ani ar putea fi gata”

”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut mașina”
enache-lena7
Marica a fost la un pas de a semna cu Rapid. ”Puțini știu. A fost un întreg scandal”
marica
Anunțul venit din Spania: ”Erling Haaland va juca pentru Barcelona”
Chelsea v Manchester City - Premier League - Stamford Bridge
Citește și
Video Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Remiză spectaculoasă la debutul în play-off-ul din Liga 2
FOTBAL:GLORIA BUZAU-CORVINUL HUNEDOARA, LIGA 2 CASA PARIURILOR (1.03.2024)
Video Liga 2 | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Remiză în primul meci din play-off-ul Ligii 2
Liga 2 se vede la Digi Sport/ foto: frf.ro
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Lovitură pentru Simona Halep! Românca a primit "interzis" la turneul favorit al Mariei Șarapova
Lovitură pentru Simona Halep! Românca a primit "interzis" la turneul favorit al Mariei Șarapova
Comunicat dur al CSA Steaua! ”Nu puteți nega realitatea. Să ia măsuri cât se poate de rapid”
Screenshot 2024-03-27 at 22.55.24

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Digi Animal World
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale