FOTBAL:ROMANIA-ISLANDA, PRELIMINARIILE CM 2022 (11.11.2021)
Mihai Pintilii, convins că Vlad Chiricheș nu ar trebui să lipsească de la EURO 2024. ”Și Edi Iordănescu știe asta”
OUT înainte de EURO 2024: ”Leziune a ligamentului încrucișat anterior”
Screenshot 2024-04-18 at 20.00.17
Video Exclusiv Cum a numit-o Marcel Răducanu pe FCSB, în direct la TV
Digi Sport 1 Live
Acum

Video&Foto România – Finlanda 1-0, în Liga Națiunilor. Prima victorie pentru Edi Iordănescu! Bancu, eroul “tricolorilor”

articol scris de Digi Sport
12.06.2022, 01:01

România a câștigat meciul de pe teren propriu cu Finlanda, scor 1-0, în etapa cu numărul trei din grupa B3 a Ligii Națiunilor, ediția 2022-2023.

bancu-2
Nicușor Bancu, marcator în meciul România – Finlanda, din Liga Națiunilor / Foto: Sport Pictures
  • SuperLiga: Hermannstadt - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

  • Este prima victorie și primul gol marcat de către “tricolori” în Liga Națiunilor. Totodată, selecționerul Edi Iordănescu obține primul succes de la numirea în funcție.

România rămâne pe ultimul loc în grupa din Liga Națiunilor

În ciuda acestei victorii, România rămâne pe ultimul loc în grupă, cu 3 puncte, după ce Muntenegru și Bosnia și Herțogovina au încheiat la egalitate, scor 1-1.

Bosnia și Herțegovina este liderul grupei, cu 5 puncte, apoi Finlanda și Muntenegru, cu câte 4 puncte.

Pentru “tricolori” urmează un alt meci pe teren propriu, cu Muntenegru, pe 14 iunie, de la ora 21:45, tot pe stadionul Rapid - Giulești.

George Pușcaș, penalty ratat. Nicușor Bancu, al doilea gol în tricoul echipei naționale

Aproximativ 14.000 de spectatori au asistat la partida de pe stadionul Giulești și au creat o atmosferă frumoasă.


Meciul a fost întrerupt pentru câteva minute în prima repriză, din cauza materialelor pirotehnice aruncate pe teren de către câțiva fani din galeria României.

Edi Iordănescu a pregătit o tactică mai ofensivă, iar “tricolorii” și-au creat 19 ocazii de gol, dar au lăsat și multe breșe în apărare. Finlanda a avut 16 ocazii de gol.

La capitolul șuturi pe poartă, România a fost în avantaj, 5-3. Finlanda a avut o posesie a mingii superioară, 60-40%.

Prima mare ocazie de gol a meciului i-a aparținut României. În minutul 14, Alex Cicâldău a nimerit bara transversală, cu o lovitură de cap.

La faza imediat următoare, “tricolorii” au primit un penalty, după ce Darius Olaru a fost faultat în careu de către Uronen.

George Pușcaș a ratat lovitura de la 11 metri, după ce șutul său a fost parat de către Joronen. Marius Marin putea să înscrie imediat, dar șutul mijlocașului a fost deviat în bară.

România a înscris în minutul 30, prin Nicușor Bancu. Căpitanul Universității Craiova a apărut surprinzător în centrul careului și a trimis mingea în poartă cu o lovitură de cap, după centrarea lui George Pușcaș.

Florin Niță, salvator în repriza a doua. Bancu a nimerit bara transversală

Finlanda a început mai bine repriza a doua și a ratat câteva ocazii. În minutul 51, Pukki i-a pasat ideal lui Pojhanpalo în centrul careului, dar portarul Niță a avut o intervenție excelentă și a respins mingea în corner, cu mâna dreaptă.

În minutul 62, Pușcaș putea să-și ia revanșa pentru penalty-ul ratat, dar șutul său din careu a fost respins de către portar.

Pe final de meci, ambele echipe au ratat câte două șanse imense de gol. În minutul 82, Lod a șutat slab din poziție ideală. În minutul 84, Mihăilă a sprintat către poartă și a șutat în forță din unghi, la colțul scurt, dar portarul Joronen a respins mingea în corner.

Finlanda putea să egaleze în minutul 87, dar Pohjanpalo a ratat inexplicabil din centrul careului.

În minutul 89, Nicușor Bancu putea să facă “dubla”, dar șutul său a nimerit bara transversală.

VIDEO Rezumatul meciului România - Finlanda 1-0

Clasamentul din Liga Națiunilor, grupa B3

clasament
Foto: flashscore.ro

România - Finlanda 1-0 (Bancu 30'), în Liga Națiunilor

Galerie Foto

Min. 90+5: Final de meci! Victorie la limită pentru România!

Min. 90+3: Ocazie pentru Finlanda! În urma unui corner, Kallman trimite mingea cu capul, pe lângă poartă.

Min. 90+1: Ocazie pentru Finlanda! Schuller șutează de la marginea careului, dar mingea trece milimetric peste bara transversală.

Min. 89: Ocazie mare pentru România! Bancu pătrunde în careu, din banda stângă, și șutează puternic, dar mingea lovește bara transversală.

Min. 88: Selecționerul Edi Iordănescu primește cartonașul galben din partea arbitrului!

Min. 87: Ocazie imensă pentru Finlanda! Pohjanpalo primește o pasă perfectă în centrul careului, dar șutează milimetric pe lângă poartă.

Min. 84: Ocazie mare pentru România! Pe contraatac, Bancu îi pasează lui Mihăilă, care sprintează către poartă și șutează în forță din unghi, la colțul scurt, dar portarul Joronen respinge mingea în corner.

Min. 82: Ocazie pentru Finlanda! Kamara pătrunde în careu din stânga și centrează pentru Lod, care șutează peste poartă, din poziție foarte bună.

Min. 80: Înlocuire și la Finlanda: iese Vaisanen, intră Kallman.

Min. 80: Schimbare în echipa României: iese Sorescu, intră Mihăilă. 

Min. 78: Cartonaș galben pentru Pojhanpalo!

Min. 76: Ocazie pentru România! Rațiu centrează perfect pentru Pușcaș, care lovește mingea cu capul din centrul careului, peste poartă.

Min. 69: Dublă înlocuire și în echipa României: Au ieșit Cicâldău și Olaru, au intrat Răzvan Marin și Alex Crețu.

Min 68: Dublă schimbare în echipa Finlandei: au ieșit Pukki și Alho, au intrat Nissila și Soisalo.

Min. 62: Ocazie mare pentru România! Pușcaș primește mingea în careu și șutează cu dreptul, dar portarul respinge mingea.

Min. 61: Ocazie pentru Finlanda! Lod șutează din afara careului, dar mingea se duce peste poartă.

Min. 60: Cartonaș galben pentru George Pușcaș! 

Min. 53: Prima schimbare în echipa României! Iese Octavian Popescu și intră Sergiu Hanca.

Min. 51: Ocazie imensă pentru Finlanda! Pukki îi pasează ideal lui Pojhanpalo în centrul careului, dar portarul Niță are o intervenție excelentă și respinge mingea în corner, cu mâna dreaptă.

Min. 47: Ocazie pentru Finlanda! Burcă încearcă să respingă mingea cu capul din careu, dar balonul ajunge la Pojhanpalo, care șutează din voleu, peste poartă. 

Min. 46: Începe repriza a doua! Nicio schimbare în cele două echipe!

  • România (4-3-3): Niță – Rațiu, Chiricheș (cpt.), Burcă, Bancu – Olaru, Marius Marin, Cicâldău – Sorescu, Pușcaș, Octavian Popescu.
  • Finlanda (5-3-2): Joronen – Uronen, O'Shaughnessy (Jensen 15'), Ivanov, Vaisanen, Alho – Schuller (cpt), Lod, Kamara – Pukki, Pohjanpalo.

Min. 45+4: Final de primă repriză! Avantaj minim pentru România!

Statistica primei reprize (România vs. Finlanda)

  • Ocazii de gol: 13-5
  • Șuturi pe poartă: 3-2
  • Posesie: 41-59%
  • Cornere: 4-1

Min. 45: Ocazie pentru România! Deian Sorescu și Marius Marin șutează de la marginea careului, dar mingea este blocată de fiecare dată de către apărare.

Min. 44: Ocazie pentru România! Pușcaș ia o fază pe cont propriu, ajunge la marginea careului și șutează cu piciorul drept, pe lângă poartă.

Min. 34: Ocazie pentru Finlanda! Lod șutează de la marginea careului, la colțul scurt, dar Niță este atent și reține mingea.

Min. 30: GOL România! 1-0! Nicușor Bancu deschide scorul în Giulești, cu o lovitură de cap din centrul careului. Centrarea îi aparține lui George Pușcaș, din dreapta.

  • Este al doilea gol pentru Nicușor Bancu (29 de ani, Universitatea Craiova) în tricoul echipei naționale.

Min. 27: Partida a fost reluată!

Min. 24: Meciul este întrerupt, după ce câțiva fani au aruncat cu torțe și fumigene pe teren.

Min. 16: Penalty ratat de către George Pușcaș! Marius Marin putea să înscrie la faza imediat următoare, după ce portarul finlandez a respins mingea în față, dar șutul mijlocașului a fost deviat în bară. Corner pentru România!

Min. 15: Schimbare în echipa Finlandei! Iese Daniel O'Shaughnessy, accidentat, și intră Richard Jensen.

Min. 14: Penalty pentru România! Darius Olaru este faultat în careu de către Jere Uronen. 

Min. 14: Ocazie mare pentru România! Alex Cicâldău reușește o lovitură de cap din centrul careului, dar mingea lovește bara transversală, apoi îl atinge pe portar.

Min. 10: Ocazie pentru România! Deian Sorescu trimite primul șut pe poartă pentru "tricolori", dar execuția este slabă și nu îi pune probleme portarului.

Min. 7: Primul cartonaș galben al meciului! Alho îl faultează dur pe Olaru și este avertizat de către arbitrul austriac Lechner.

Min. 5: Ocazie pentru România! Cicâldău centrează pentru Pușcaș, dar portarul Joronen iese și boxează mingea din apropierea punctului de la 11 metri.

Min. 4: Ocazie mare pentru Finlanda! În urma unui corner, Vaisanen trimite o lovitură de cap pe centrul porții, iar Niță reține mingea.

Min. 3: Ocazie pentru Finlanda! Rațiu pierde mingea în banda dreaptă, apoi Pukki șutează puternic de la marginea careului, dar mingea este blocată.

Min. 1: Ocazie pentru România! Octavian Popescu centrează din stânga pentru George Pușcaș, care șutează pe lângă poartă.

UPDATE Ora 21:49 Începe meciul din Giulești!

UPDATE Ora 21:45 Startul partidei este întârziat pentru câteva minute.


România (4-3-3): Niță – Rațiu, Chiricheș (cpt.), Burcă, Bancu – Olaru, Marius Marin, Cicâldău – Sorescu, Pușcaș, Octavian Popescu.

Rezerve: Moldovan, Aioani – Camora, Hanca, Crețu, Maxim, Mihăilă, Rus, R. Marin, Tănase, Ștefănescu, Mitriță.

Selecționer: Edi Iordănescu.

Finlanda (5-3-2): Joronen – Uronen, O'Shaughnessy, Ivanov, Vaisanen, Alho – Schuller (cpt), Lod, Kamara – Pukki, Pohjanpalo.

Rezerve: Hradecky, Eriksson – Tenho, Taylor, Kallman, Lingman, Valakari, Vaisanen, Nissila, Jensen, Soisalo, Niskanen.

Selecționer: Markku Kanerva.


UPDATE Ora 20:30 Este anunțată ploaie la ora meciului! Rămâne de văzut cum va rezista gazonul noii arene din Giulești.

UPDATE Ora 20:18 Iată echipa de start aleasă de către Edi Iordănescu:

ROMÂNIA: 1. Niță – 2. Rațiu, 6. Chiricheș (cpt.), 15. Burcă, 11. Bancu – 20. Olaru, 14. M. Marin, 8. Cicâldău – 22. Sorescu, 9. Pușcaș, 7. Oct. Popescu.

Selecționer: Edward Iordănescu

Rezerve: 12. Moldovan, 16. Aioani – 3. Camora, 4. Hanca, 5. Crețu, 10. Maxim, 13. Mihăilă, 17. Rus, 18. R. Marin, 19. Tănase, 21. Ștefănescu, 23. Mitriță

UPDATE Ora 19:20 După 11 ani, echipa națională de fotbal a României s-a întors în Giulești! Iată imagini din vestiarul "tricolorilor".

Galerie Foto

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

UPDATE Ora 17:30 România, neînvinsă în confruntările cu Finlanda. Scorul record stabilit de “tricolori”. DETALII AICI

UPDATE Ora 14:00. Andrei Ivan și Cristi Manea, OUT din lotul de 23 de jucători pentru meciul cu Finlanda. Darius Olaru, pe foaia de joc. DETALII AICI

UPDATE Ora 12:15. Românii au votat fără echivoc: 65% cred că ”tricolorii” vor pierde confruntarea cu Finlanda. DETALII AICI

UPDATE Ora 12:06. ”Chiricheș și Maxim nu mai au ce să caute la națională. Ce ați făcut?”. Ex-campionul României, deranjat de selecție. DETALII AICI

UPDATE Ora 11:11. Edi Iordănescu, atacat fără milă: "Să-i dea salariul lui Anghel Iordănescu. E vrăjeală clauza aia, să fim corecți". DETALII AICI


Cu două înfrângeri, din două partide, ambele disputate în deplasare, 0-2 în Muntenegru și 0-1 cu Bosnia, tricolorii vor să remedieze situația la primul meci disputat pe noul Stadion Rapid, în fața unor tribune arhipline.

România - Finlanda, LIVE TEXT, 21:45, în Liga Națiunilor. Echipele probabile

România: Niță - Rațiu, Chiricheș, Burcă, Bancu - Olaru, Marius Marin, Cicâldău - Sorescu, Pușcaș, Octavian Popescu
Selecționer: Edi Iordănescu

Finlanda: Hradecky - Alho, L. Vaisanen, Ivanov, O'Shaughnessy, Uronen - Lod, Schuller, Kamara - Pukki, Pohjanpalo.
Selecționer: Markku Kanerva

”Sunt decisive aceste două partide pentru Edi Iordănescu?” FRF a dat cărțile pe față, înainte de România - Finlanda

Edi Iordănescu (43 de ani) a înregistrat trei înfrângeri și o remiză în primele sale patru jocuri la cârma ”tricolorilor” și au apărut deja primele voci care îl contestă.

Cu toate acestea, FRF, prin vocea directorului tehnici Mihai Stoichiță, susține că Federația nu a tras o concluzie în privința echipei naționale după primele două jocuri și așteaptă finalul acțiunii din luna iunie pentru a face acest lucru.

Nu cred că poate fi găsită atât de repede o explicație. O să analizez după ce se termină toate cele patru meciuri. Nu mă aventurez pentru ca mâine s-ar putea să mă contrazică foarte mulți.

Au fost oameni extrem de obiectivi în analiza jocurilor care au fost, a jucătorilor care au participat”, a declarat Mihai Stoichiță, în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate jurnalistului Digi Sport Marian Codirlă.

Sunt decisive aceste două partide (n.r.- cu Finlanda și Muntenegru) pentru Edi Iordănescu?”, a fost întrebat Stoichiță, iar răspunsul a venit prompt: ”Nu, nu sunt decisive. În niciun caz. Nu cred că e cazul să se gândească la contract. Contractul e garantat.

În ultimii ani am schimbat nu știu câți selecționeri, chiar foarte buni. Trebuie să fim extrem de atenți (n.r.- a lăsat să se înțeleagă că jucătorii sunt mai vinovați de situația actuală decât selecționerul). De aia spun, să treacă cele patru meciuri și realitatea obiectivă să iasă la suprafață”, a încheiat oficialul FRF.

La instalarea pe banca tehnică a României, Edi Iordănescu a recunoscut că are un obiectiv intermediar în contract: clasarea pe primele două locuri în grupa de Liga Națiunilor. În cazul în care ”tricolorii” ocupă poziția a treia, va exista o ședință în care se vor analiza plusurile și minusurile aduse de selecționer în această perioadă, iar ultimul loc ar însemna, cel mai probabil, demiterea.

România - Finlanda, sold-out. Câte bilete mai sunt disponibile pentru meciul retur cu Muntenegru

Federația Română de Fotbal a anunțat că pentru meciul cu Finlanda nu mai sunt bilete disponibile, în timp ce pentru partida retur cu Bosnia mai sunt disponibile îm jur de 1.800 de tichete.

Jucăm cu stadionul plin! Pentru meciul cu Finlanda, programat sâmbătă, 11 iunie, de la ora 21:45, nu mai sunt bilete disponibile.

Ultimele tichete au fost achiziționate în această dimineață. În schimb, pentru partida cu Muntenegru, care se va desfășura marți, 14 iunie, suporterii își mai pot procura bilete. Mai sunt disponibile aproximativ 1.800 de tichete de intrare!”, a anunțat FRF, pe siteul oficial.

Noul stadion al Rapidului, cel pe care se vor juca meciurile cu Finlanda și Muntenegru, are o capacitate de 14.050 de locuri.

Program Grupa 3, Liga B, în Liga Naţiunilor 2022-2023

În Liga Naţiunilor, programul României mai cuprinde două meciuri în luna iunie şi două în septembrie, după care FRF va trage linie şi va vedea dacă echipa naţională va continua cu acelaşi selecţioner.

S-au jucat

4 iunie 2022
Finlanda – Bosnia și Herțegovina 1-1
Muntenegru – ROMÂNIA 2-0

7 iunie 2022
Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA 1-0
Finlanda – Muntenegru 2-0

Au mai rămas de disputat

AZI. 11 iunie 2022
Muntenegru – Bosnia și Herțegovina 16:00
ROMÂNIA – Finlanda 21:45.

14 iunie 2022
Bosnia și Herțegovina – Finlanda 21:45
ROMÂNIA – Muntenegru 21:45.

23 septembrie 2022
Bosnia și Herțegovina – Muntenegru 21:45
Finlanda – ROMÂNIA 21:45

26 septembrie 2022
Muntenegru – Finlanda 21:45
ROMÂNIA – Bosnia și Herțegovina 21:45.

Clasament

clasament-liga-natiunilor-romania
Clasament România Liga Națiunilor / Foto: flashscore.ro

Lot România pentru meciurile din luna iunie din Liga Naţiunilor

PORTARI: Florin Niță (Sparta Praga | Cehia, 16/0), Marian Aioani (Farul Constanța, 0/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 0/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 0/0)

FUNDAȘI: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 7/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 16/2), Adrian Rus (Fehervar | Ungaria, 13/0), Virgil Ghiță (KS Cracovia | Polonia, 1/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo | Italia, 72/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 9/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 24/1), Mario Camora (CFR Cluj, 7/0), Marius Ștefănescu (Sepsi OSK, 0/0)

MIJLOCAȘI: Deian Sorescu (Rakow Czestochowa | Polonia, 5/0), Alexandru Cicâldău (Galatasaray | Turcia, 23/3), Darius Olaru (FCSB, 4/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K. | Turcia, 53/6), Sergiu Hanca (KS Cracovia | Polonia, 5/0), Florin Tănase (FCSB, 12/1), Octavian Popescu (FCSB, 2/0), Nicolae Păun (Sepsi OSK, 0/0), Valentin Mihăilă (Atalanta | Italia, 8/1), Alexandru Mitriță (PAOK Salonic | Grecia, 18/3), Alexandru Crețu (Universitatea Craiova, 6/0), Răzvan Marin (Cagliari | Italia, 38/2), Marius Marin (Pisa | Italia, 3/0)

ATACANȚI: Denis Alibec (Atromitos | Grecia, 24/2), Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 16/1), George Pușcaș (Pisa | Italia, 27/8)

Etichete: romania , finlanda , edi iordanescu , romania finlanda , romania liga natiunilor , liga natiunilor


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară

În timp ce-și renovau bucătăria din casa lor veche, doi soți din Dorset, Anglia, au descoperit o...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium - 17 Apr 2024
Pep Guardiola a descris într-un singur cuvânt jocul lui Manchester City cu Real Madrid

După o lună, Adrian Mutu și-a dat șapca jos! Ce a ieșit
Screenshot 2024-04-02 at 23.10.18
Manchester City - Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d.). ”Galacticii”, în semifinalele UEFA Champions League!
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium
Nu mai suporta și a vrut să plece gratis de la Real Madrid! Acum a devenit erou, iar soția sa a transmis doar ȘASE cuvinte
lunin
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
Recomandările redacției
Screenshot 2024-04-18 at 20.00.17
Video Exclusiv Cum a numit-o Marcel Răducanu pe FCSB, în direct la TV

Exclusiv Florin Prunea a văzut imaginile cu Ștefan Târnovanu și a reacționat: ”Să vezi ce-i rup eu urechile”
Dorinel Munteanu, după calificarea Oțelului în finala Cupei României: ”Mă trezesc în fiecare dimineață cu speranța că vor veni”
Screenshot 2024-04-18 at 23.09.58
”Ai mai văzut așa ceva?”. Emi Martinez a primit două galbene, unul la loviturile de departajare, dar nu a fost eliminat
martinez
Citește și
Foto 167.000.000€ costă noua ”bijuterie” din România, care urmează să fie aprobată prin Hotărâre de Guvern: noile detalii
timi2
Edi Iordănescu l-a sunat pe Ange Postecoglou! Cerința selecționerului + Antrenorul lui Drăgușin a spus ”DA”
edi-ange
Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială
Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială
LPF explică de ce FCSB nu are voie să petreacă după derby-ul cu Rapid: „Ar fi lipsă de respect"
LPF explică de ce FCSB nu are voie să petreacă după derby-ul cu Rapid: „Ar fi lipsă de respect"
Ovidiu Burcă a analizat în detaliu plecarea lui Florinel Coman de la FCSB! Ce pierde și ce câștigă Gigi Becali după ce îl vinde
Ovidiu Burcă a analizat în detaliu plecarea lui Florinel Coman de la FCSB! Ce pierde și ce câștigă Gigi Becali după ce îl vinde
Zendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”
Zendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Șotronul lui Șucu: culisele unei situații explozive pe care trebuie să o gestioneze la Rapid
Șotronul lui Șucu: culisele unei situații explozive pe care trebuie să o gestioneze la Rapid
50 de mașini electrice, testate pe autostradă. Doar 17 au autonomie peste 300 km. Cine e campioană?
50 de mașini electrice, testate pe autostradă. Doar 17 au autonomie peste 300 km. Cine e campioană?
Singurul județ cu două autostrăzi și un aeroport din România. Salvat de infrastructură și investiții masive
Singurul județ cu două autostrăzi și un aeroport din România. Salvat de infrastructură și investiții masive
EXCLUSIV. Rotaru face curățenie la Craiova! Schimbă jumătate din lot, vin jucători din Spania
EXCLUSIV. Rotaru face curățenie la Craiova! Schimbă jumătate din lot, vin jucători din Spania
Mihai Rotaru i-a acceptat lui Costel Gâlcă o clauză pe care i-a refuzat-o lui Edi Iordănescu
Screenshot 2024-04-17 at 17.22.58

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Digi World
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie
Digi Animal World
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro