profimedia-0865395091
Araujo a rupt tăcerea, după ce a fost ”mitraliat” de Gundogan pentru eliminarea Barcelonei din UCL
Messi to leave FC Barcelona after 20 years
După eliminarea din Champions League, Barcelona a mai primit o lovitură
FOTBAL:RAPID BUCURESTI-FCSB, SUPERLIGA SUPERBET (9.03.2024)
Mihai Stoica a anunțat câți spectatori vor fi la FCSB - Rapid. ”A solicitat și celelalte 1000 de bilete. Vin toți”
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Stirile Digi Sport

Video Lionel Messi, prezentat oficial la PSG | "Ce vei simți când vei juca împotriva Barcelonei?" Răspunsul argentinianului

articol scris de Digi Sport
11.08.2021, 11:12

Lionel Messi (34 de ani) a semnat cu PSG, iar azi, de la ora 12:00, va avea loc prezentarea oficială, în cadrul unei conferințe de presă.

prezentare mesi
Lionel Messi alături de președintele PSG / Sursa foto: Twitter @PSG_inside
  • SuperLiga: FCU Craiova - Dinamo, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Rapid, sâmbătă, 20:30, DGS 1

LIVE VIDEO Prezentarea lui Lionel Messi la PSG

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Lionel Messi face primele declarații după transferul la PSG

Update 12:57: S-a încheiat conferința de presă susținută de Lionel Messi și Nasser Al-Khelaifi.

Update 12:53: Lionel Messi a vorbit și despre Marco Verratti, noul său coechipier, fiind și ultima declarație a sa din cadrul conferinței de presă. "Verratti a dovedit că este unul dintre cei mai buni. La Barcelona a fost apreciat pentru mulți ani. A trebuit să fie invers, să vin eu aici ca să joc cu el. Este un fenomen. Am apucat să-l cunosc și este un băiat spectaculos. PSG are un lot grozav și sper că pot să contribui la țelul comun", a încheiat argentinianul.


Update 12:49: Noul fotbalist al lui PSG a vorbit și despre ce înseamnă pentru el această schimbare majoră, după 17 ani în campionatul spaniol, la Barcelona. "Este o provocare. Când am vorbit cu Leonardo, i-am spus că vreau ca familia mea să fie bine, să se adapteze rapid. Pentru mine este un lucru nou. Sunt pregătit și nerăbdător. Fotbalul este peste tot la fel. Am prieteni în vestiar și îmi va fi ușor să mă acomodez. Am ajuns aici fericit și dornic să mă antrenez, să fac cunoștință cu colegii mei, să dezvolt o relație cu ei și să pot începe. Totul este nou pentru noi dar sunt pregătit, atât sportiv, cât și familial, va fi o experiență frumoasă. Ne vom bucura de un oraș spectaculos. Suntem liniștiți și fericiți", au fost cuvintele sale.

Update 12:42: Președintele lui PSG a fost întrebat dacă gruparea condusă de el respectă regulile financiare, întrucât recent aceasta a devenit echipa cu cele mai mari salarii din lume. "În legătură cu fair play-ul financiar: este o întrebare bună. Mereu respectăm regulile, am vorbit cu oamenii care ne ajută în acest sens și cum am putea să îi oferim noul contract (n.r. lui Messi) și dacă suntem capabili de a face acest lucru, altfel nu l-am mai fi făcut. Clubul a crescut în fiecare departament al său. Este incredibil. Sper că (n.r. Messi) nu ne va cere să transferăm și mai mult. Respectăm toate regulile", a ținut să asigure Al-Khelaifi.

Update 12:39: Deși a evoluat în La Liga întreaga sa carieră, Messi a dezvălui faptul că a urmărit intens campionatul Franței. "Am urmărit campionatul deoarece am prieteni la PSG. M-am uitat la meciurile lor. Campionatul Franței a crescut prin tot ce a făcut Parisul, toate transferurile pe care le-a realizat. Acest lucru face liga competitivă, deoarece celelalte cluburi se întăresc la rândul lor, pentru a se putea duela cu PSG. Acum voi avea parte de alți adversari, de alte stadioane. Va fi un lucru nou".

Update 12:34: Fostul jucător al Barcelonei a vorbit despre cum se va simți în cazul în care va trebui să joace împotriva fostei sale echipe. "Înainte să plec și să nu știu unde voi ajunge, le-am spus fanilor că mereu le voi fi recunoscător. Au fost mulți ani. Știam că voi veni la o echipă puternică și că mă voi lupta pentru Champions League. Știu și ei asta. Vreau să îmi ating în continuare țelurile. Nu am avut niciun dubiu că PSG vrea să devină din ce în ce mai mare. Nu știu dacă ne vom întâlni vreodată (n.r. cu Barcelona). Sper că vor fi spectatori când se va întâmpla lucrul acesta. Pe de altă parte, va fi foarte ciudat să joc acasă în alt tricou. E fotbal, orice se poate întâmpla, vom vedea", a răspuns fostul decar de pe Camp Nou.

Update 12:30: La gruparea pariziană, Lionel Messi s-a reunit cu Neymar, cel care i-a fost coleg la Barcelona în perioada 2013-2017. "Am mulți prieteni în acest vestiar. Devii entuziast atunci când vezi că obții ce îți dorești. Eu și Neymar același lucru după ce ne-am despărțit. Acum că suntem împreună, sperăm să putem câștiga cât mai mult. În afară de Ney, aici mai sunt Di Maria, Paredes și alții. Asta a cântărit mult atunci când mi-am ales următoarea echipă", a spus argentinianul despre brazilian.

Update 12:27: PSG nu a reușit să câștige niciodată trofeul Champions League, deși au trecut 10 ani de când clubul a fost preluat de grupul din Qatar. Argentinianul a vorbit despre șansele parizienilor la cucerirea celui mai prestigios trofeu european intercluburi. "Paris a fost aproape să câștige Champions League, dar e dificil. Este un grup unit, dar trebuie să ai și noroc. Nu întotdeauna câștigă cea mai bună echipă, s-a întâmplat de multe ori. Este o competiție specială și tocmai acest lucru o face atât de frumoasă, atât de importantă. De asta este iubită de toată lumea".

Update 12:23: Noul star de pe Parc des Princes a dezvăluit că încă nu știe când va debuta, deoarece a trecut mult timp de când a desfășurat ultima sesiune de pregătire. "Nu știu când voi debuta. Am fost în vacanță. Am fost liber de contract mai bine de o lună. Ieri m-am văzut cu antrenorul, dar nu știu. Trebuie să fac presezonul singur, să mă antrenez bine și când voi fi gata, voi juca. Aștept cu nerăbdare, dar încă nu pot oferi o dată. Antrenându-mă, antrenorul va decide când este cel mai bun moment".

Update 12:19: Argentinianul este hotărât să câștige toate trofeele puse în joc în noul sezon la PSG: "Sunt fericit, încrezător în viitorul meu aici, am dorința intactă de a continua să câștig. Este un club ambițios și cred că suntem pregătiți să câștigăm tot, acesta este țelul meu. Am venit aici ca să creștem și să câștigăm împreună. Sper să putem reuși acest lucru. Vreau să le mulțumesc oamenilor din Paris pentru primire, a fost o nebunie. Ne vom bucura mult de șederea în Paris și vom lupta pentru obiective. Mulțumesc, din nou, pentru că sunteți aici".

Update 12:15: "Mulțumesc președintelui pentru cuvintele adresate. Toată lumea știe că a trebuit să mă despart la Barcelona, lucru care mi-a fost foarte greu, au fost mulți ani și schimbarea e dificilă. Dar, imediat ce am ajuns aici, am simțit o fericire imensă. Îmi doresc foarte mult să încep antrenamentul, toate lucrurile au evoluat rapid. Vreau deja să mă antrenez. Aș dori să mulțumesc președintelui Leonardo și întregului club pentru tratamentul pe care mi l-au acordat. După comunicatul de presă al Barcelonei, ei au luat o poziție clară și totul a mers foarte repede. S-a făcut într-un timp foarte scurt", a fost prima declarație a lui Messi.

Update 12:10: "Sunt foarte fericit și foarte mândru să-l prezint pe Messi. Este o zi istorică pentru club, pentru fotbal, un moment fantastic pentru noi. Toată lumea îl Știe pe Leo, este singurul fotbalist care a câștigat de 6 ori Balonul de Aur. Leo face fotbalul magic, frumos și este un câștigător. Va fi foarte interesant pentru suporterii noștri si pentru toți fanii din lume. Pentru mine este cel mai bun. (...) Nu mai vreau să vă rețin, vreau să-i spun oficial "Bun venit" lui Messi și familiei sale, promit că copiii tăi vor fi foarte fericiți în Paris", au fost primele cuvinte ale lui Al-Khelaifi.

Update 12:08: Lionel Messi urmeză să facă primele declarații după transferul la PSG, în cadrul unei conferințe de presă susținute alături de președintele lui PSG.

Update 12:04: Lionel Messi și familia sa, alături de președintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, se îndreaptă către sala de conferință.

Lionel Messi, prezentat oficial la PSG | Sute de fani sunt deja la stadionul Parc des Princes

Sute de fani ai vicecampioanei Franței s-au strâns deja lângă stadionul Parc des Princes, în așteptarea starului argentinian.

După ce va discuta cu reprezentanții mass-media, Lionel Messi va veni să salute fanii, așa cum fac toți fotbaliștii nou-veniți la PSG.

digisport.ro te ține la curent cu tot ceea ce se întâmplă azi la Paris, la prezentarea oficială a lui Lionel Messi la PSG.

leo-cp
Leo Messi, prezentat oficial la PSG / Foto: psg.fr

Lionel Messi a semnat cu PSG

Argentinianul a semnat ieri un contract valabil pe doi ani cu PSG, cu opțiunea de prelungire pentru încă un sezon. Messi a ales tricoul cu numărul 30 și a făcut primele declarații în calitate de jucător al parizienilor.

„Sunt nerăbdător să încep un nou capitol al carierei mele în Paris. Clubul și viziunea sa sunt în perfectă armonie cu ambițiile mele. Știu cât de talentați sunt jucătorii și staff-ul de aici. Sunt hotărât să construiesc, alături de ei, ceva grozav pentru club și pentru fani. Abia aștept să pun piciorul pe gazonul de pe Parc des Princes”, a spus Messi, pentru site-ul oficial al lui PSG

Lionel Messi va avea un salariu net de 35 de milioane de euro pe an la PSG.

Etichete: psg , lionel messi , parc des princes


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat rușii navele și submarinele
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat rușii navele și submarinele

Rusia și-a întărit apărarea flotei de la Marea Neagră și „și-a retras în mare parte navele și...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Tennis - ATP/WTA World Tour 2017 Mutua Madrid Open 2017 Day Seven La Caja Magica, Madrid, Spain - 12 May 2017
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,8 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei

Ion Țiriac (84 de ani) a prezentat oficial, în cadrul unui eveniment, maşina Mercedes AMG One, care...

ACORD! Zinedine Zidane a bătut palma cu un club uriaș. Mai lipsește doar semnătura
EXCLUSIVE: Zinédine Zidane With His Wife Veronique Shopping At A Home Furnishings Boutique In Milan - 17 Apr 2024
"Am intrat în biroul lui Ancelotti și a început să plângă!" Transferul care i-a "rupt" sufletul italianului
profimedia-0861141500
"Bijuteria" de 44 de milioane € de la Cluj-Napoca, transformată în mall. FOTO Noul proiect spectaculos
Screenshot 2024-04-19 091333
Transformarea fizică a Serenei Williams. Cum arată acum și ce spune legendara sportivă despre corpul ei
profimedia-0864108273
Recomandările redacției
FOTBAL:RAPID BUCURESTI-FCSB, SUPERLIGA SUPERBET (9.03.2024)
Mihai Stoica a anunțat câți spectatori vor fi la FCSB - Rapid. ”A solicitat și celelalte 1000 de bilete. Vin toți”

Carlo Ancelotti a reacționat, după ce căpitanul lui Real Madrid va pleca la finalul sezonului
Real Madrid CF training session and press conference in Manchester, UK - 16 Apr 2024
Farul Constanța a făcut un anunț categoric despre Louis Munteanu, care mai este dorit de FCSB și Rapid
profimedia-0778890178-scaled
Liverpool face curățenie după plecarea lui Jurgen Klopp! 3 jucători sunt OUT
Football - 2023 / 2024 Premier League - Tottenham Hotspur vs Liverpool - Tottenham Hotspur Stadium - Saturday 30th Septe
Citește și
Un jucător al Barcelonei a intervenit, după ce Gundogan l-a ”mitraliat” pe Araujo, iar fundașul a replicat dur
profimedia-0865395091
Video Cine râde la urmă râde mai bine! Gestul făcut de Dembele pe Camp Nou, după ce a scos-o pe Barcelona din UCL
demb
La 56 de ani, Donna D'Errico încă face furori în ținute provocatoare. Imaginile din jacuzzi au stârnit un val de reacții
La 56 de ani, Donna D'Errico încă face furori în ținute provocatoare. Imaginile din jacuzzi au stârnit un val de reacții
Telefonul lui Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Vlad Chiricheș. Ce implicare a avut Mihai Stoica
Telefonul lui Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Vlad Chiricheș. Ce implicare a avut Mihai Stoica
Dinamoviștii joacă pe o primă extraordinară la meciul cu FCU Craiova
Dinamoviștii joacă pe o primă extraordinară la meciul cu FCU Craiova
Nora miliardară a Victoriei Beckham, criticată după debutul regizoral. Filmul în care joacă și rolul principal, considerat "un proiect făcut din vanitate"
Nora miliardară a Victoriei Beckham, criticată după debutul regizoral. Filmul în care joacă și rolul principal, considerat "un proiect făcut din vanitate"
Fiica lui Eminem, în costum de baie alb, la petrecerea burlăcițelor, pe iaht în Tampa Bay. Alături de Hailie, sora ei, Alaina
Fiica lui Eminem, în costum de baie alb, la petrecerea burlăcițelor, pe iaht în Tampa Bay. Alături de Hailie, sora ei, Alaina
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
El e singurul fotbalist român care a jucat în toate cele 5 ligi de top din Europa. Cine l-a promovat
El e singurul fotbalist român care a jucat în toate cele 5 ligi de top din Europa. Cine l-a promovat
"Salvaţi-ne, vă rugăm!". Cum a scăpat-o Ion Iliescu pe Steaua de la faliment
"Salvaţi-ne, vă rugăm!". Cum a scăpat-o Ion Iliescu pe Steaua de la faliment
Formula 1: calificări cu surprize în China. Marele campion a terminat pe locul 18
Formula 1: calificări cu surprize în China. Marele campion a terminat pe locul 18
PSG, soluție de avarie pentru înlocuirea lui Kylian Mbappe! Cine este așteptat pe Parc de Princes
mbappe

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Fiica lui Eminem, în costum de baie alb, la petrecerea burlăcițelor, pe iaht în Tampa Bay. Alături de Hailie, sora ei, Alaina
Fiica lui Eminem, în costum de baie alb, la petrecerea burlăcițelor, pe iaht în Tampa Bay. Alături de Hailie, sora ei, Alaina
Digi World
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”