Everton v Liverpool - Premier League - Goodison Park
Video Everton - Liverpool 2-0. Echipa lui Jurgen Klopp, pas greșit în lupta pentru titlu! Toate rezultatele zilei
isabella-silva
Chelsea a fost umilită de Arsenal, iar soția lui Thiago Silva a recidivat! Ce a postat pe rețelele sociale
FOTBAL: FC CFR 1907 CLUJ SA - UNIVERSITATEA CRAIOVA, SUPERLIGA SUPERBET (16.03.2024)
Live Video&Text Univ. Craiova - CFR Cluj 0-0, ACUM pe DGS 1. Meci decisiv pentru ardeleni: un eșec = OUT din lupta pentru locul 2
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 6 Superliga: Universitatea Craiova-CFR Cluj
Play-off

Video Liverpool - Chelsea 1-1 (2-2, 5-4 d.l.d)! Trupa lui Klopp a câștigat și Supercupa Europei! Londonezii, două goluri anulate!

14.08.2019, 00:59

Liverpool a cucerit Supercupa Europei, după ce a învins-o pe Chelsea cu scorul de 5-4, la loviturile de departajare, miercuri seara, pe ”Beşiktaş Park ”din Istanbul, într-un meci în care scorul a fost 1-1 după 90 de minute şi 2-2 după 120 de minute.

Liverpool v Chelsea: UEFA Super Cup
Liverpool a câștigat Supercupa Europei 2019, după ce a învins-o pe Chelsea, la loviturile de departajare / Foto: Getty Images
  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - CFR, joi, 21:45, DGS 1

Liverpool, campioana Europei, şi-a trecut în palmares a patra sa Supercupă europeană, graţie loviturilor transformate de Firmino, Fabinho, Origi, Alexander-Arnold şi Salah, dar şi şutului apărat de portarul spaniol Adrian la execuţia lui Tammy Abraham. Pentru Chelsea au înscris Jorginho, Barkley, Mount şi Emerson.

Chelsea a deschis scorul prin francezul Olivier Giroud (36), senegalezul Sadio Mane (48) a restabilit egalitatea şi tot el i-a adus pe ''cormorani'' în avantaj (95). N-a rămas așa, pentru că Jorginho a făcut 2-2 (101), din penalty, astfel că totul s-a decis, la finalul finalului, de la punctul cu var.

O primă fază controversată a avut loc în min. 5, când mingea trimisă din foarfecă de Mane a fost blocată de Christensen cu mâinile în careu, numai că arbitra din Franța Stephanie Frappart a lăsat jocul să continue. Liverpool a controlat debutul meciului, iar Kepa (16) a salvat golul la mingea trimisă de Salah cu exteriorul.

VIDEO cu decernarea trofeului și cu imnul cântat de întreg stadionul


Liverpool - Chelsea 1-1 (2-2, 5-4 d.l.d)! Londonezii au avut două goluri anulate

Chelsea a echilibrat jocul şi a fost mai incisivă în ofensivă, trecând pe lângă deschiderea scorului în min. 22, când Pedro a şutat din unghi în transversală. Kovacic (32) a fost blocat de Adrian în situaţie de gol, iar Giroud a concretizat perioada bună a londonezilor, în min. 36, după o pasă a lui Pulisic. În minutul 40, Pulisic a marcat, după o pasă a lui Emerson, dar s-a anulat pe motiv de ofsaid. Și Mount a marcat, spre final, minutul 83, dar de asemenea golul n-a fost validat.

În repriza secundă, Liverpool a fost mai insistentă şi golul a venit repede, Mane trimiţând mingea în plasă (48), după ce Firmino a trecut mingea de Kepa. Portarul spaniol a avut o intervenţie notabilă în min. 51, la un şut deviat al lui Henderson, fiind salvator în min. 75, în două rânduri, mai întâi la şutul lui Salah, iar apoi a respins în bară mingea trimisă de van Dijk.

Meciul a intrat în prelungiri, iar Liverpool a avut prima ocazie, dar şutul deviat al lui Gomez a fost reţinut de Kepa (92). Goalkeeper-ul iberic nu a mai putut face nimic în min. 95, când Manea marcat după o minge întoarsă de Firmino.

La poarta cealaltă, Adrian (98) a salvat în faţa lui Abraham, dar Chelsea a primit penalty în min. 100, la o fază controversată, la care Frappart a făcut apel la arbitrajul video, fără a consulta personal imaginile cu duelul dintre Adrian şi Abraham. Jorginho a transformat şi a restabilit egalitatea.

Londonezii au părut mai proaspeţi în ultima parte a prelungirilor, dar Abraham (104) a reluat puţin alături, la centrarea lui Barkley, Adrian a respins şutul lui Mount (113), din poziţie centrală, iar Pedro a tras milimetric pe lângă (114).

Liverpool - Chelsea 1-1 (2-2, 5-4 d.l.d)! ”Cormoranii”, la a 4-a Supercupă a Europei, prima a lui Klopp

Liverpool aduce Angliei a opta Supercupă, Spania fiind lider din acest punct de vedere (15 trofee) urmată de Italia (nouă). Ultima Supercupă europeană câştigată de o echipă din Albion a avut loc în 2005, când Liverpool o învingea cu 3-1 pe CSKA Moscova. Reprezentantele Premier League au pierdut ultimele patru Supercupe jucate, Manchester United în 2017 şi Chelsea în 2012 şi 2013.

A fost pentru prima oară din 2013 când un club spaniol nu câştigă trofeul (FC Barcelona, Real Madrid - trei, Atletico Madrid). Alte şapte Supercupe s-au disputat între reprezentante ale aceleiaşi ţări, Italia - două, iar Spania - cinci.

Liverpool şi Chelsea se întâlniseră până acum de zece ori în cupele europene, toate meciurile având loc după 2005, toate în Champions League. Cinci partide s-au încheiat la egalitate, ''cormoranii'' au obţinut două victorii, iar Chelsea trei. În cele 181 de confruntări anterioare dintre cele două cluburi, Liverpool a adunat 77 de victorii, Chelsea, 63, iar 41 s-au încheiat la egalitate.

Liverpool a învins-o pe Tottenham cu 2-0 în finala Champions League, iar Chelsea a cucerit trofeul Europa League după 4-1 în finala cu o altă formaţie engleză, Arsenal.

Meciul de la Istanbul a fost arbitrat de franţuzoaica Stephanie Frappart, arbitri asistenţi vor fi compatrioatele sale Manuela Nicolosi şi Michelle O'Neill. A fost pentru prima oară când o femeie arbitru a oficiat la un meci dintr-o competiţie majoră UEFA din fotbalul masculin.

În 44 de ediţii ale Supercupei, campioanele Europei (Cupa Campionilor/Liga Campionilor) au câştigat 24.

Liverpool - Chelsea 1-1 (2-2, 5-4 d.l.d.)
Au marcat: Sadio Mane 48 și 95 / Olivier Giroud 36, Jorginho 101 - penalty.
Au marcat la loviturile de departajare: Roberto Firmino, Fabinho, Divock Origi, Trent Alexander-Arnold, Mohamed Salah / Jorginho, Ross Barkley, Mason Mount, ,Emerson.
A ratat: Tammy Abraham 

Liverpool: 13. Adrian - 12. Joe Gomez, 32. Joel Matip, 4. Virgil van Dijk, 26. Andy Robertson (66. Trent Alexander-Arnold, 91) - 7. James Milner (5. Georginio Wijnaldum, 64), 3. Fabinho, 14. Jordan Henderson (căpitan) - 15. Alex Oxlade-Chamberlain (9. Roberto Firmino, 46), 11. Mohamed Salah, 10. Sadio Mane (27. Divock Origi, 103).
Antrenor: Juergen Klopp.

Chelsea: 1. Kepa Arrizabalaga - 28. Cesar Azpilicueta (căpitan), 15. Kurt Zouma, 4. Andreas Christensen (29. Fikayo Tomori, 84), 33. Emerson - 5. Jorginho, 7. Ngolo Kante, 17. Mateo Kovacic (8. Ross Barkley, 101) - 22. Christian Pulisic (19. Mason Mount, 74), 18. Olivier Giroud (9. Tammy Abraham, 74), 11. Pedro Rodriguez.
Antrenor: Frank Lampard.

Arbitru: Stephanie Frappart (Franţa); arbitri asistenţi: Manuela Nicolosi (Franţa), Michelle O'Neill (Irlanda); al patrulea oficial: Cuneyt Cakir (Turcia)
Arbitru video: Clement Turpin (Franţa); arbitri asistenţi video: Francois Letexier (Franţa), Massimiliano Irrati (Italia), Mark Borsch (Germania)
Cartonaşe galbene: Azpilicueta (79), Henderson (85), Alexander-Arnold (107).

VIDEO cu rezumatul celor 120 de minute de joc

VIDEO cu seria loviturilor de departajare


LOVITURILE DE DEPARTAJARE! 2-2 după 120 de minute

Liverpool - Chelsea 1-0. A marcat Firmino!
Liverpool - Chelsea 1-1. A marcat Jorginho!

Liverpool - Chelsea 2-1. A marcat Fabinho!
Liverpool - Chelsea 2-2. A marcat Barkley!

Liverpool - Chelsea 3-2. A marcat, cu șansă, Origi. Kepa a avut o mare șansă de a respinge. Ghicise colțul.
Liverpool - Chelsea 3-3. A marcat Mount.

Liverpool - Chelsea 4-3. A marcat Alexander-Arnold. Iar a fost Kepa pe minge.
Liverpool - Chelsea 4-4. A marcat Emerson.

Liverpool - Chelsea 5-4. A marcat Mo Salah.
Liverpool - Chelsea 5-4. A ratat Abraham! LIVERPOOL A CÂȘTIGAT ȘI SUPERCUPA EUROPEI! 

VIDEO cu seria loviturilor de departajare

Min. 120 - FINAL! Liverpool - Chelsea 2-2. Câștigătoarea se va decide după loviturile de departajare

Min. 107 - CARTONAȘ GALBEN ALEXANDER-ARNOLD!

Min. 105 - A început repriza a doua a prelungirilor.

Min. 105+2 - S-a terminat prima repriză a prelungirilor

Min. 104 - OCAZIE RARISIMĂ CHELSEA! Abraham, din fața careului de 6 metri, a deviat subtil, dar mingea s-a dus tangențial de stâlpul din dreapta porții ”cormoranilor”.

Min. 103 - A PATRA SCHIMBARE LIVERPOOL! A ieșit Mane, a intrat ORIGI

Min. 101 - A PATRA SCHIMBARE CHELSEA! A ieșit Kovacic, a intrat BARKLEY

MIN. 101 - GOOOOOL CHELSEA: 2-2, JORGINHO! Mijlocașul londonezilor a marcat, în stil de mare atacant, cu mult calm, din lovitură de la 11 metri.

Min. 99 - PENALTY CHELSEA și INTERVENȚIE VAR! Adrian a încercat să respingă o minge din picioarele lui Abraham și s-a dictat penalty. A fost nevoie de intervenția VAR, dar s-a dictat penalty

Min. 98 - OCAZIE CHELSEA! Intervenție perfectă a lui Adrian!

MIN. 95 - GOOOOOL LIVERPOOL: 2-1., MANE! Fotbalistul ”cormoranilor” a finalizat, elegant, sub transversală, o pasă a lui Firmino. Mingea a lovit transversala, după care a intrat în plasă.

Min. 91 - A început prima repriză a prelungirilor

A TREIA SCHIMBARE LIVERPOOL! A ieșit Robertson, a intrat ALEXANDER-ARNOLD

PRIMA REPRIZĂ DE PRELUNGIRI

Min. 90+3 - FINALUL celor 90 de minute: Liverpool - Chelsea 1-1! Vor urma două reprize de prelungiri și, dacă va fi cazul, loviturile de departajare.

Min. 85 - CARTONAȘ GALBEN HENDERSON! 

Min. 85 - A TREIA SCHIMBARE CHELSEA! A ieșit Christensen, a intrat TOMORI

Min. 83 - GOL ANULAT CHELSEA! Mount a marcat cu un șut în cros, la colțul lung, dar se afla în ofsaid.

Min. 79 - CARTONAȘ GALBEN AZPILICUETA! A fost sancționat pentru proteste

Min. 75 - BARĂ LIVERPOOL!  Mohamed Salah (Liverpool) primește o pasă inteligentă și șutează de la distanță medie. Șutul său pe jos pare că se îndreaptă spre colțul drept al porții, dar Kepa a intervenit senzațional. Faza a continuat, Virgil van Dijk a trimis o minge spre colţul din dreapta jos, însă Kepa a boxat mingea care s-a dus în bară. Ce intervenție superbă!

Min. 74 - DUBLĂ SCHIMBARE CHELSEA!

A ieșit Giroud, a intrat ABRAHAM
A ieșit Pulisic, a intrat MOUNT.

Min. 64 - A DOUA SCHIMBARE LIVERPOOL! A ieșit Milner, a intrat WIJNALDUM

Min. 51 - OCAZIE LIVERPOOL! Mane a scăpat pe stânga, a ajuns la marginea careului de 16 metri, i-a pasat în centru lui Henderson iar șutul acestuia, deviat, a fost prins cu șansă de Kepa.

MIN. 48 - GOOOOOL LIVERPOOL: 1-1, MANE! Firmino, excelent demarcat în careu, i-a pasat în lateral lui Sane, Kepa a încercat să respingă cu palma, mingea a rămas la Sane iar acesta a marcat.

Min. 46 - A început repriza a doua!

PRIMA SCHIMBARE LIVERPOOL! A ieșit Chamberlain, a intrat FIRMINO

Min. 45+1 - PAUZĂ!

Min. 40 - GOL ANULAT CHELSEA! Fază antologică realizată de Pulisic. Acesta, bine demarcat pe stânga, după o pasă a lui Emerson, a driblat doi adversari după care a marcat. Se afla însă în ofsaid, când a primit pasa.

MIN. 37 - GOOOOOL CHELSEA: 0-1, GIROUD! Atacantul francez a reușit să fenteze ofsaidul, a primit o pasă absolut magistrală a lui Pulisic, trimisă printre fundașii centrali ai ”cormoranilor”, a intrat în careu, s-a uitat la poartă, după care a finalizat elegant, cu latul, în stânga lui Adrian.

Min. 30 - OCAZIE LIVERPOOL! Mane a fost aproape de a marca, dar mingea l-a lovit pe Matip și a ajuns cu bine în brațele lui Kepa.

Min. 24 - Giroud a încercat o finalizare de mare efect, a reluat din foarfecă pe spate, din interiorul careului, dar nu se afla pe centru porții, astfel că mingea a ieșit în aut.

Min. 22 - BARĂ CHELSEA! Pedro, senzațional lansat în atac, a intrat în careu, pe stânga, după care a șutat pe sus, pe poartă, dar Adrian a fost salvat de transversală.

Min. 16 - OCAZIE LIVERPOOL! Salah, bine demarcat pe dreapta, a scăpat singur cu portarul, a șutat pe jos cu exteriorul spre colțul lung, dar Kepa a demonstrat de ce este cel mai scump portar din lume. Intervenție magistrală!

Min. 5 - LIVERPOOL A CERUT PENALTY! Mane a reluat spectaculos, pe spate, din foarfecă, mingea l-a lovit în brațe pe Christensen, dar arbitrul a considerat că nu a fost nimic neregulamentar.

Min. 1 - A început marele meci. Lovitura de start le-a aparținut celor de la Liverpool. Înaintea startului de meci, pe stadionul ultramodern din Istanbul, al lui Beșiktaș, a avut loc un spectacol grandios.

UPDATE Ora 20:30. Echipele de start:

Liverpool: 13. Adrian - 12. Joe Gomez, 32. Joel Matip, 4. Virgil van Dijk, 26. Andy Robertson - 7. James Milner, 3. Fabinho, 14. Jordan Henderson (căpitan) - 15. Alex Oxlade-Chamberlain, 11. Mohamed Salah, 10. Sadio Mane.

Antrenor: Juergen Klopp.
Rezerve: 22. Andrew Lonergan, 62. Caoimhin Kelleher - 5. Georginio Wijnaldum, 9. Roberto Firmino, 20. Adam Lallana, 23. Xherdan Shaqiri, 24. Rhian Brewster, 27. Divock Origi, 51. Ki-Jana Hoever, 66. Trent Alexander-Arnold, 67. Harvey Elliott.

Chelsea: 1. Kepa Arrizabalaga - 28. Cesar Azpilicueta (căpitan), 15. Kurt Zouma, 4. Andreas Christensen, 33. Emerson - 5. Jorginho, 7. Ngolo Kante, 17. Mateo Kovacic - 22. Christian Pulisic, 18. Olivier Giroud, 11. Pedro Rodriguez.

Antrenor: Frank Lampard.
Rezerve: 13. Willy Caballero - 2. Antonio Ruediger, 3. Marcos Alonso, 8. Ross Barkley, 9. Tammy Abraham, 10. Willian, 16. Kenedy, 19. Mason Mount, 21. Davide Zappacosta, 23. Michy Batshuayi, 29. Fikayo Tomori, 47. Billy Gilmour.

Arbitru: Stephanie Frappart (Franţa)
Arbitri asistenţi: Manuela Nicolosi (Franţa), Michelle O'Neill (Irlanda); al patrulea oficial: Cuneyt Cakir (Turcia)
Arbitru video: Clement Turpin (Franţa); arbitri asistenţi video: Francois Letexier (Franţa), Massimiliano Irrati (Italia), Mark Borsch (Germania)


Liverpool porneşte favorită după ce a cucerit UEFA Champions League, iar în prima etapă din Anglia a reuşit o victorie la scor spre deosebire de Chelsea care a pierdut 0-4 pe terenul lui United. Jurgen Klopp a avut un mesaj simplu şi direct pentru cormorani. 

"Să rămânem lacomi! După finala Ligii Campionilor, toată lumea ne-a felicitat, a fost frumos, dar acum trebuie să o luăm de la capăt. Şi să facem lucrurile mai bine decât anul trecut. Supercupa nu e printre trofeele mele preferate, asta pentru că mereu pierdeam finala! Acum e o altă situaţie, e un trofeu important pe care ni-l dorim! Ştiu ce loc special e Istanbul pentru fanii noştri," a declarat managerul lui Liverpool.   

Chelsea a cucerit Supercupa cu Dan Petrescu titular în 1998

Şi Frank Lampard are amintiri urâte - pe vremea când era jucător la Chelsea a pierdut de două ori duelul pentru trofeu în 2012 şi 2013. Acum are şansa să o cucerească ca manager al londonezilor. 

"Sunt optimist pentru că eu cred în jucătorii mei! Ştiu valoarea lui Liverpool, ce manager fantastic e acolo şi ce grup de jucători, dar dacă noi vom evolua la maximum din potenţial vom învinge," a spus Lampard.   

Portarul Alisson Becker este marele absent din trupa campioanei Europei, în timp ce NGolo Kante este incert pentru deţinătoarea Europa League.

  1. Liverpool a câştigat de 3 ori Supercupa Europei, ultima oară în 2005, în timp ce Chelsea are un singur trofeu în vitrină, cucerit în 1998 cu Dan Petrescu în echipă.
  2. Este pentru prima oară când oraşul Istanbul găzduieşte Supercupa Europei.
  3. Este primul duel între două echipe din Anglia în Supercupa Europei, dar al 8-lea între formaţii din aceeaşi ţară.

Echipele de start:

Liverpool: Adrián - Gomez, Matip, Van Dijk, Robertson - Fabinho, Henderson, Milner, - Oxlade - Chamberlain, Mané, Salah

Chelsea: Arrizabalaga - Azpilicueta, Christensen, Zouma, Emerson Palmieri - Jorginho, Kovačić , Kante - Pulišić, Giroud, Pedro

Etichete: chelsea , liverpool , frank lampard , jurgen klopp , liverpool chelsea , liverpool - chelsea supercupa europei


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”

Rusia produce deja mai multe arme și echipamente militare decât are nevoie pentru războiul său...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
48
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii
wanda5
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
Recomandările redacției
FOTBAL: FC CFR 1907 CLUJ SA - UNIVERSITATEA CRAIOVA, SUPERLIGA SUPERBET (16.03.2024)
Live Video&Text Univ. Craiova - CFR Cluj 0-0, ACUM pe DGS 1. Meci decisiv pentru ardeleni: un eșec = OUT din lupta pentru locul 2

A fost ”Calul Troian”? Un ex-FCSB-ist, cel mai slab jucător al Rapidului din play-off
Fotbalistii rapidisti Razvan Constantin Oaida, Sebastian Andrei Borza, Paul Alexandru Iacob,Phillipe Razvan Onea, Alexan
Record! A bătut cu 8-0 și a devenit prima echipă cu peste 100 de goluri în acest sezon
2023/2024
Declarațiile lui Adrian Mutu au ajuns până în presa din străinătate
CFR Cluj v FC Universitatea Craiova - Romania Superliga, Cluj-Napoca - 16 Mar 2024
Citește și
Van Dijk a auzit cine este favorit să devină antrenor la Liverpool și a făcut un anunț categoric
Chelsea v Liverpool, EFL Carabao Cup Final, Football, Wembley Stadium, London, UK - 25 Feb 2024
Antrenorul aflat în pole-position să-l înlocuiască pe Jurgen Klopp la Liverpool a rupt tăcerea
ROTTERDAM ,11-02-2024 , Stadium de Kuip, Dutch eredivisie football season 2023 / 2024. Match between Feyenoord and Spart
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Motivul pentru care Florinel Coman poate refuza prima de 500.000 de euro oferită de Gigi Becali: „Vor fi riscuri mari”
Motivul pentru care Florinel Coman poate refuza prima de 500.000 de euro oferită de Gigi Becali: „Vor fi riscuri mari”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Imagini surprinzătoare. Hoții au smuls un bancomat cu ajutorul unui utilaj, sub privirile trecătorilor Video
Imagini surprinzătoare. Hoții au smuls un bancomat cu ajutorul unui utilaj, sub privirile trecătorilor Video
Unde au fost inventați mititeii românești? Cine i-a botezat așa? Rețetă de mici de la 1872
Unde au fost inventați mititeii românești? Cine i-a botezat așa? Rețetă de mici de la 1872
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Jurgen Klopp, deziluzionat după înfrângerea din Merseyside Derby: ”Nu are niciun sens. Este o nebunie”
Premier League Everton v Liverpool Jürgen Klopp Manager of Liverpool looks on in the pregame warmup session during the P

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”