Burnley v Manchester City, Premier League, Football, Turf Moor, Burnley, UK - 03 Dec 2019
Manchester United, Man. City, Liverpool, Tottenham, Chelsea și Arsenal ”se luptă” pentru un jucător din Premier League
The FA Cup trophy on display ahead of the Emirates FA Cup Third Round match at the Etihad Stadium, Manchester. Picture date: Sunday January 7, 2024.
Se știu semifinalele FA Cup! 3 echipe din Premier League și una din Championship luptă pentru marele trofeu
ilie
Exclusiv ”Poate juca lejer la orice echipă din România”. Ilie Dumitrescu, ”vrăjit” de un fotbalist care se bate la retrogradare
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

Video Chelsea - Norwich 1-1 (5-3 d.l.d.). Calificare cu mari emoții pentru Chelsea, cu doi eliminați în prelungiri

18.01.2018, 00:00

Chelsea s-a calificat cu mari emoții în 16-imile de finală ale Cupei Angliei. La rejucarea cu Norwich, din turul al treilea, echipa lui Conte a avut nevoie de prelungiri, după ce a condus cu 1-0 și a fost egalată cu doar câteva secunde înainte de fluierul final. Scorul a rămas 1-1 și în prelungiri, iar "albaștrii" s-au impus cu 5-3 la loviturile de departajare.

Chelsea Norwich City calificare emotii penalty
Getty Images
  • Baraj EURO: Bosnia si Hertegovina - Ucraina, joi, 21:45, DGS 1

  • Elite League U20: Romania - Italia, joi, 18:00, DGS 1

Chelsea a ratat cele mai mari ocazii ale primei reprize cu Norwich, prin Azpilicueta (9) și Drinkwater (25). Ultimul dintre ei a zguduit transversală. Belgianul Batshuayi a spart gheața pentru campioana Angliei după 54 de minute, punând capăt unei perioade de 323 de minute consecutive fără gol marcat de "albaștri" în toate competițiile.

Divizionara secundă a dat replica imediat, dar bara (60) și o paradă a lui Caballero (65) au salvat echipa lui Antonio Conte. Goalkeeper-ul spaniol nu a mai putut face nimic, însă, când Jamal Lewis a dat lovitura la ultima fază, cu o frumoasă lovitură de cap (90+3).

Scorul a rămas neschimbat în cele două reprize de prelungiri, dar Chelsea i-a pierdut pe Pedro și pe Morata, ambii eliminați. Primul, după un fault din spate la care a primit al doilea cartonaș galben (pe primul îl văzuse pentru o simulare în minutul 62). Cel de-al doilea a văzut două galbene în doar câteva secunde, chiar când cele două echipe de pregăteau de ultimul fluier al jocului: pe primul pentru o simulare prin care a încercat să obțină un penalty și pe cel de-al doilea pentru proteste vehemente.

În cele din urmă, Chelsea s-a impus cu 5-3 la loviturile de departajare. Singurul care a ratat de la punctul cu var a fost Nelson Oliveira, primul executant de la Norwich. 


În 16-imile Cupei Angliei, Chelsea o va întâlni pe Newcastle.

Echipele:

Chelsea (3-4-3): Caballero -Azpilicueta, David Luiz, Ampadu (81 Christensen) - Zappacosta, Bakayoko, Drinkwater (100 Hazard), Kenedy (86 Kante) - Willian, Batshuayi (81 Morata), Pedro;
Antrenor: Antonio Conte;

Norwich City (3-4-1-2): Gunn - Hanley (86 Cantwell, 120+2 Stiepermann), Zimmerman, Klose - Pinto (116 Tettey), Reed (82 Hoolahan), Vrancic, Lewis - Maddison - Murphy, Oliveira;
Antrenor: Daniel Farke.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT


Loviturile de departajare

Chelsea - Norwich 5-3: Gol și calificare pentru Chelsea! Eden Hazard a transformat penalty-ul decisiv cu un șut în dreapta portarului, care plonjase în direcția greșită.

Chelsea - Norwich 4-3: Gol Norwich. Murphy a punctat cu un șut în forță, spre vinclul din drepta portarului. Chiar dacă ar fi ghicit colțul, Caballero nu ar fi avut ce să facă.

Chelsea - Norwich 4-2: Gol Chelsea! Kante a șutat pe sus, aproape de vinclu și a marcat, chiar dacă Gunn plonjase în direcția corectă.

Chelsea - Norwich 3-2: Gol Norwich! Vrancic a șutat pe mijloc, iar Caballero a plonjat în dreapta.

Chelsea - Norwich 3-1: Gol Chelsea! Azpilicueta a transformat și el. A șutat pe sus, în stânga portarului, care s-a dus în direcția greșită.

Chelsea - Norwich 2-1: Gol Norwich! Maddison a șutat în dreapta portarului și a marcat.

Chelsea - Norwich 2-0: Gol Chelsea! David Luiz a transformat și el fără probleme, cu un șut în stânga portarului.

Chelsea - Norwich 1-0: Ratare! Apără Caballero! Portarul lui Chelsea a ghicit colțul șutului puternic al lui Nelson Oliveira și a reușit să respingă.

Chelsea - Norwich 1-0: Gol! Willian a șutat pe jos, în dreapta portarului și a transformat. L-a fentat pe portar, care a plecat în direcția opusă.

Chelsea execută prima

VIDEO Loviturile de departajare 


LIVE VIDEO&SCORE

Min. 120+2: Fluier final. Vom avea parte de lovituri de departajare pentru a afla cine merge în 16-imile de finală ale Cupei Angliei

Min. 120: A doua eliminare la Chelsea! Alvaro Morata a căzut în careu după un duel cu un adversar și a căzut, cerând lovitură de la 11 metri. Când arbitrul i-a dat galben pentru simulare, atacantul spaniol a protestat vehement și l-a primit și pe al doilea, fiind eliminat de pe teren.

VIDEO Eliminarea lui Morata

Min. 117: Eliminare la Chelsea! Pedro încasează al doilea cartonaș galben, pentru o intrare din spate și este eliminat.

VIDEO Eliminarea lui Pedro

Min. 106: Începutul celei de-a doua reprize de prelungiri.

Min. 105+1: Pauză. Urmează ultimele 15 minute ale meciului dintre Chelsea și Norwich, din turul 3 al Cupei Angliei.

Min. 92: Arbitrul apelează la arbitrajul video, la o fază în care Chelsea a cerut penalty după o intervenție asupra lui Willian în careul lui Norwich. În cele din urmă, nu a acordat lovitură de la 11 metri.

VIDEO

Min. 91: Începutul primei reprize de prelungiri.

Min. 90+4: Fluier final al timpului regulamentar de joc. Avem parte de prelungiri pe Stamford Bridge.

Min. 90+3: GOOOOL Norwich! Lewis a egalat la ultima fază, cu o excelentă lovitură de cap la capătul unei centrări de pe stânga.

VIDEO Golul lui Norwich

Min. 54: GOOOOL Chelsea! Batshuayi a deschis scorul, în sfârșit! Atacantul belgian a punctat din fața porții, cu o reluare din prima, la capătul unei mingi trimise de Willian.

* Până acum, Chelsea avea 3 meciuri la rând încheiate cu scorul de 0-0 (cu Norwich pe 6 ianuarie, cu Arsenal pe 10 ianuarie și cu Leicester pe 13 ianuarie). Dacă adăugăm și primele 53 de minute din acest meci, rezultă o perioadă de 323 de minute fără gol marcat pentru Chelsea, căreia Batshuayi i-a pus capăt.

VIDEO Golul lui Batshuayi

Min. 46: Începutul reprizei secunde.

Min. 45: Pauză pe Stamford Bridge, acolo unde Chelsea și Norwich se află la egalitate, în rejucarea din turul al treilea al Cupei Angliei.

Min. 1: Fluier de start al meciului dintre Chelsea și Norwich - rejucare din turul al treilea al Cupei Angliei. Meciul a început cu 15 minute întârziere, din cauza unei probleme a transportului public din Londra, care i-a determinat pe organizatori să mute ora de începere de la 21:45 la 22:00, pentru a le oferi timp spectatorilor să ajungă la stadion.

Pe 6 ianuarie, Norwich și Chelsea au remizat, scor 0-0 (VIDEO&DETALII), iar egalul a determinat rejucarea partidei.

Echipele:

Chelsea (3-4-3): Caballero - Azpilicueta, David Luiz, Ampadu - Zappacosta, Bakayoko, Drinkwater, Kenedy - Willian, Batshuayi, Pedro;
Rezerve: Eduardo - Christensen, Sterling, Kante, Musonda, Hazard, Morata;
Antrenor: Antonio Conte;

Norwich City (3-4-1-2): Gunn - Hanley, Zimmerman, Klose - Pinto, Reed, Vrancic, Lewis - Maddison - Murphy, Oliveira;
Rezerve: McGovern - Husband, Hoolahan, Stiepermann, Raggett, Tettey, Cantwell;
Antrenor: Daniel Farke.


Meciul dintre Chelsea și Norwich - rejucare din turul al treilea al Cupei Angliei - a fost amânat cu un sfert de oră: nu va mai începe la ora 21:45, așa cum era programat, ci la 22:00 și va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 2. Organizatorii au luat decizia din cauza unei probleme cu transportul public în Londra, pentru a le permite suporterilor întârziați să ajungă la stadion.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Echipele:

Chelsea (3-4-3): Caballero -Azpilicueta, David Luiz, Ampadu - Zappacosta, Bakayoko, Drinkwater, Kenedy - Willian, Batshuayi, Pedro;
Rezerve: Eduardo - Christensen, Sterling, Kante, Musonda, Hazard, Morata;
Antrenor: Antonio Conte;

Norwich City (3-4-1-2): Gunn - Hanley, Zimmerman, Klose - Pinto, Reed, Vrancic, Lewis - Maddison - Murphy, Oliveira;
Rezerve: McGovern, Husband, Hoolahan, Stiepermann, Raggett, Tettey, Cantwell;
Antrenor: Daniel Farke.

Chelsea - Norwich se joacă ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 și LIVE VIDEO&SCORE pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

 

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Etichete: cupa angliei digisport , cupa angliei digi sport , amanare chelsea , chelsea - norwich , chelsea - norwich cupa angliei , video chelsea - norwich , video chelsea - norwich 1-1 (5-3 d.l.d.) , video chelsea - norwich 1-1 (5-3 d.l.d.) digi sport , video chelsea - norwich cupa angliei


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Câştigătorul celor 5,86 de milioane de euro la Joker şi-a ridicat banii. Cine este, mesajul său, și ce spune despre numerele jucate
Câştigătorul celor 5,86 de milioane de euro la Joker şi-a ridicat banii. Cine este, mesajul său, și ce spune despre numerele jucate

Câştigătorul premiului de categoria I la tragerea Joker din 14 martie s-a prezentat, luni, la...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
gigi baluta
Gigi Becali a auzit că Radunovic a anunțat că pleacă de la FCSB și a intrat în direct: ”A venit la mine la palat”

Întrebat cine a fost cel mai bun fotbalist, Giovanni Becali a răspuns imediat: ”Numărul 1! Un geniu”
giovanni becali 7
Cum arată "Popeye", la 3 ani după ce a recunoscut că și-a injectat ulei de motor pentru a avea bicepși uriași
Russian 'Popeye', 23, with bulging biceps from synthol injections is defeated after only three minutes in MMA contest
Caz de dopaj în SuperLigă! A fost depistat pozitiv: ”Sunt uluit!” Reacția conducerii: ”Am rămas fără cuvinte”
FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, SUPERLIGA SUPERBET (11.02.2024)
Gigi Becali s-a convins, după prima etapă din play-off: "Ea e principala adversară, fără să supăr pe nimeni!"
FOTBAL:PREZENTARE BOGDAN ANDONE LA FCSB (5.06.2019)
Recomandările redacției
ilie
Exclusiv ”Poate juca lejer la orice echipă din România”. Ilie Dumitrescu, ”vrăjit” de un fotbalist care se bate la retrogradare

Video Exclusiv Ionuț Negoiță, atac dur la Mircea Lucescu. ”N-are măsura cuvintelor. Pun pariu că nu va investi la Dinamo”
lucescu-negoita
E gata! Viitorul lui Ionuț Radu a fost decis deja: ”Nu e bine pentru el”. Ce se va întâmpla cu portarul român
ionut-radu
Presa din Ungaria a reacționat după ce Cosmin Matei, jucătorul lui Sepsi, a fost depistat pozitiv
cosmin-matei
Citește și
Radu Drăgușin a spus cum a decurs acomodarea la Tottenham. Ce l-a impresionat pe fundașul român
Screenshot 2024-03-10 at 19.55.21
O dublă câștigătoare de Liga Campionilor a fost depunctată
Nottingham, England, 15th December 2023. General view of the stadium under lights during the Premier League match at the
Cum a apărut un mire la ședința foto organizată după nuntă. Imaginile au stârnit ample controverse: „Ar trebui să divorțezi de el!”
Cum a apărut un mire la ședința foto organizată după nuntă. Imaginile au stârnit ample controverse: „Ar trebui să divorțezi de el!”
Louis Munteanu la Rapid! Șucu vrea să-i dea lovitura lui Gigi Becali. „E ținta noastră la vară”
Louis Munteanu la Rapid! Șucu vrea să-i dea lovitura lui Gigi Becali. „E ținta noastră la vară”
Toate detaliile transferului lui Louis Munteanu. Sumă de achiziție + salariul: doar Șucu și Becali și-l permit
Toate detaliile transferului lui Louis Munteanu. Sumă de achiziție + salariul: doar Șucu și Becali și-l permit
A fost deschis testamentul lui Matthew Perry. Cine sunt cei patru beneficiari ai averii actorului din „Friends”
A fost deschis testamentul lui Matthew Perry. Cine sunt cei patru beneficiari ai averii actorului din „Friends”
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Bizarerii marca FRF. Se știu echipele care prind locurile de promovare în Superliga, înainte de startul play-off-ului
Bizarerii marca FRF. Se știu echipele care prind locurile de promovare în Superliga, înainte de startul play-off-ului
De ce spun maghiarii că românii trăiesc ca în America Latină? Ce i-a enervat atât de rău?
De ce spun maghiarii că românii trăiesc ca în America Latină? Ce i-a enervat atât de rău?
Gigantul francez care deschide o nouă fabrică în România. Investiția extraordinară vine cu sute de locuri de muncă și salarii pe măsură
Gigantul francez care deschide o nouă fabrică în România. Investiția extraordinară vine cu sute de locuri de muncă și salarii pe măsură
Tragedie la Miami! A murit iubitul Arynei Sabalenka, la doar 42 de ani
Tragedie la Miami! A murit iubitul Arynei Sabalenka, la doar 42 de ani
Dorit înapoi la Manchester United, legendarul Eric Cantona a dat răspunsul
Manchester United v Liverpool, Emirates FA Cup, Quarter Final, Football, Old Trafford, Manchester, UK - 17 Mar 2024

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Digi World
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"
Digi Animal World
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat