10
Se anunță ”infern” pe Arena Națională! Câte bilete s-au vândut la FCSB - Rapid cu două zile înainte de derby
FCSB v FC Nordsjaelland - UEFA Europa Conference League, Bucharest, Romania - 10 Aug 2023
Ce notă și-a acordat Darius Olaru pentru prestațiile din acest sezon
WhatsApp Image 2024-03-15 at 20.40.20
Ce a făcut Gică Hagi în timpul meciului Manchester City - Real Madrid: ”Nu am mai rezistat!”
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

Rapid Viena - FCSB 3-1. Două bare, ocazii uriașe, gafe mari în defensivă! Gnohere a salvat onoarea

23.08.2018, 23:24

FCSB a fost învinsă de Rapid Viena cu scorul de 3-1 în meciul care a avut loc joi pe Weststadion din capitala Austriei, în prima manşă a play-off-ului Europa League la fotbal. În faţa unui adversar care nu înseamnă prea mult în fotbalul european, FCSB a jucat slab în prima repriză, dar mai bine în cea de-a doua, iar diferenţa de două goluri este exagerată. Ambele echipe s-au remarcat prin nesiguranţă în faza defensivă. 

Golurile gazdelor au fost marcate de Christoph Knasmullner (minutul 4), Mario Sonnleitner (40) şi Stefan Schwab (49), iar pentru oaspeţi a punctat Harlem Gnohere (47). 

Apărarea vicecampioanei României s-a clătinat încă din start. Knasmullner a trimis un şut bun în minutul 2 şi tot el, singur între fundaşii centrali, a deschis scorul două minute mai târziu, la capătul unui contraatac rapid. FCSB a echilibrat disputa şi a ratat o mare ocazie în min. 20, când portarul Strebinger a salvat la reluarea lui Teixeira. Roman, din poziţie bună, a trimis un şut în direcţia portarului (24). Planic a greşit grav după un minut, dar Bălgrădean s-a remarcat la execuţia lui Alar. Altă mare ocazie a gazdelor a venit în min 31, când Schwab, dintre fundaşii centrali, a trimis cu capul pe lângă poartă. 

Alar, servit de Murg, l-a remarcat din nou pe Bălgrădean, cel mai bun jucător al echipei sale în prima repriză (38). După două minute, fundaşul Sonnleitner, venit la colţul scurt, a înscris cu capul la un corner. FCSB a încercat să revină înainte de pauză, însă Teixeira a fost blocat de un fundaş (44). 

FOTBAL: RAPID VIENA - FCSB, LIGA EUROPA (23.08.2018)
  • SuperLiga: Hermannstadt - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

În debutul actului secund, Strebinger a apărat în faţa lui Coman, intrat la pauză. La una din fazele următoare, Gnohere l-a învins pe portarul austriac de la marginea careului mic, după centrarea lui Stan (47). 

După două minute, Bălgrădean a respins neinspirat în faţă o centrare de pe dreapta şi Schwab a înscris cu latul. Echipa lui Dică a părut capabilă să înscrie din nou. Teixeira şi Gnohere nu s-au sincronizat (57). Gnohere a creat din nou pericol (63), apoi Coman a finalizat prost un contraatac (64). Rapid a fost periculoasă la lovitura liberă a lui Murg (72). 

Coman şi Man nu au reuşit să marcheze la o acţiune prelungită (73). Berisha l-a stopat prin fault pe Teixeira şi a văzut al doilea cartonaş galben, fiind eliminat (84). 

Cu un om în plus, FCSB a forţat şi a avut trei ocazii uriaşe. Strebinger s-a evidenţiat din nou cu o paradă la şutul lui Rusescu (89), iar un minut mai târziu Coman a lovit baraa, imitat după încă un minut de Benzar. 

Dică a început meciul cu fundaşul Alexandru Stan şi mijlocaşul Mihai Roman, abia transferaţi. Tehnicianul FCSB i-a titularizat şi pe Ovidiu Popescu, la închidere, alături de Mihai Pintilii, şi pe Olimpiu Moruţan la mijloc, în locul lui Florin Tănase, suspendat. Dennis Man a început meciul pe banca de rezerve. Marko Momcilovic a fost accidentat pentru acest meci, iar Junior Morais a fost şi el suspendat. 

La Rapid Viena, atacantul român Andrei Ivan a intrat în min. 68.  Returul va avea loc pe 30 august, pe Arena Naţională din Bucureşti. 

Rapid Viena - FCSB 3-1
Au marcat: Christoph Knasmullner (4), Mario Sonnleitner (40), Stefan Schwab (49) / Harlem Gnohere (47) 

Rapid: 1. Richard Strebinger - 19. Marvin Potzmann, 6. Mario Sonnleitner, 4. Mateo Barac, 5, Boli Bolingoli - 39. Dejan Ljubicic, 8. Stefan Schwab (căpitan) - 10. Thomas Murg (3. Mert Muldur, 89), 28. Christoph Knasmullner (25. Aleksandar Kostic, 86), 9. Veton Berisha - 29. Deni Alar (97. Andrei Ivan, 68). Antrenor: Goran Djuricin. 
Rezerve neutilizate: 21. Tobias Knoflach - 16. Philipp Malicsek, 24. Stephan Auer, 43. Jeremy Guillemenot. 

FCSB: 34. Cristian Bălgrădean - 20. Romario Benzar, 16. Bogdan Planic, 4. Mihai Bălaşa (căpitan), 77. Alexandru Stan - 5. Mihai Pintilii, 23. Ovidiu Popescu (7. Florinel Coman, 46) - 28. Mihai Roman I (24. Raul Rusescu, 57), 11. Olimpiu Moruţan (98. Dennis Man, 46), 80. Filipe Teixeira - 9. Harlem Gnohere. Antrenor: Nicolae Dică. 
Rezerve neutilizate: 99. Andrei Vlad - 6. Dragoş Nedelcu, 17. Antonio Jakolis, 92. Kamer Qaka. 

Arbitru: William Collum; arbitri asistenţi: David McGeachie, Douglas Ross; arbitru de rezervă: Nicholas Walsh (toţi din Scoţia)
Cartonaşe galbene: Sonnleitner (14), Berisha (41, 84), Popescu (45), Pintilii (79) 
Eliminat: Berisha (84) 


LIVE TEXT

Min. 90+4 - FINAL! 


Min. 90+1 - BARĂ FCSB! Benzar a luat o fază pe cont propriu, a intrat în careu a șutat pe colțul scurt, dar bara l-a salvat din nou pe Strebinger

Min. 90 - BARĂ FCSB! Coman a trimis o ”torpilă” dar transversala s-a opus unui eurogol

Min. 89 - OCAZIE FCSB! Rusescu a reluat extraordinar din prima după o centrare a lui Benzar, dar Strebinger s-a opus iar providențial

Min. 86 - A DOUA SCHIMBARE RAPID! A ieșit Knasmullner, a intrat KOSTIC

Min. 84 - RAPID VIENA, în 10! BERISHA A FOST ELIMINAT! A primit al doilea cartonaș galben

Min. 79 - CARTONAȘ GALBEN PINTILII pentru proteste

Min. 73 - DUBLĂ OCAZIE FCSB! Coman a reluat din voleu, Strebinger a respins, apoi mingea a ajuns la Man, care a șutat și el spre poartă, dar același portar s-a opus eroic

Min. 68 - PRIMA SCHIMBARE RAPID! A ieșit Alar, a intrat IVAN!

Min. 66 - Benzar centrează spre Gnohere, dar se acordă corner

Min. 64 - OCAZIE FCSB! Coman a luat o cursă pe cont propriu pe stânga, a intrat în careu, după care a șutat pe colțul scurt, dar pe lângă poartă

Min. 64 - Coman i-a pasat lui Gnohere, dar acesta a fost blocat la fix, chiar în careul adversarilor.

Min. 57 - ULTIMA SCHIMBARE FCSB! A ieșit Roman, accidentat, a intrat RUSESCU

Min. 56 - Teixeira a ajuns într-o poziție foarte bună, după care a ales să tragă în locul unei pase la Gnohere, bine plasat

Min. 49 - GOOOl RAPID: 3-1: SCHWAB! Mijlocașul vienezilor a punctat cu latul, de la marginea careului de 16 metri, dar a profitat din plin de o gafă a lui Bălgrădean, care n-a mai putut interveni de data asta.

MIN. 47 - GOOOOOL FCSB: 2-1, GNOHERE! Francezul a finalizat cu latul, din prima, după o centrare foarte bună de pe stânga a lui Stan

Min. 46 - OCAZIE ULUITOARE FCSB! Gnohere i-a pasat extraoprdinar lui Coman, în interiorul careului, pe stânga, iar acesta a încercat o finalizare la colțul lung, dar portarul a respins cu piciorul

Min. 46 - A început repriza a doua

DUBLĂ SCHIMBARE FCSB!
A ieșit Moruțan, a intrat MAN
A ieșit Ovidiu Popescu, a intrat COMAN

Min. 45+2 - PAUZĂ la Viena!

Min. 45 - CARTONAȘ GALBEN OVIDIU POPESCU, pentru un fault asupra lui Murg

Min. 41 - CARTONAȘ GALBEN Berisha

MIN. 40 - GOOOL RAPID VIENA: 2-0, Sonnleitner! Mijlocașul vienezilor a marcat cu capul, din interiorul careului, după un corner de pe stânga.

Min. 38 - OCAZIE RAPID! O nouă paradă de zile mari a lui Bălgrădean! Alar, bine deschis pe dreapta, în careul roș-albaștrilor, s-a distrat cu Stan, Planic și Bălașa, după care a șutat, dar Bălgrădean a fost providențial.

Min. 32 - Teixeira a rezolvat o acțiune pe stânga, a centrat foarte bine pe dreapta, Roman a preluat, a făcut un stop, apoi un dribling scurt după care a vrut să recentreze de pe linia e corner, dar a fost blocat.

Min. 31 - OCAZIE RAPID! Schwab a centrat foarte bine de pe stânga și Alar, dintre fundașii noștri centrali, a reluat cu capul, din interiorul careului, foarte puțin de vinclul porții lui Bălgrădean

Min. 25 - OCAZIE RAPID! Planic a comis o mare gafă, a respins un balon prost, un austriac a recuperat, i-a pasat lui Alar, acesta a făcut ce a vrut din Bălașa, după care a șutat pe colțul scurt, dar Bălgrădean a respins extraordinar.

Min. 24 - Acțiune rapidă de atac a roș-albaștrilor, mingea a ajuns la Mihai Roman, care a înaintat spre marginea careului, după care a șutat, dar pe direcția lui Strebinger.

Min. 21 - OCAZIE FCSB! Moruțan a executat foarte bine un corner de pe dreapta, portarul gazdelor a respins, după care Teixeira a reluat din voleu, dar același Strebinger a boxat de sub transversală.

Min. 14 - Benzar a executat lovitura liberă, din apropierea careului de 16 metri, zonă centrală, cam 18 metri, direct în zid.

Min. 14 - CARTONAȘ GALBEN Sonnleitner, pentru un fault asupra lui Gnohere.

Min. 7 - Acțiune frumoasă de atac a roș-albaștrilor, Roman a primit pe dreapta, a făcut un dribling, după care a centrat în careu dar Gnohere n-a ajuns la minge.

MIN. 4 - GOOOL RAPID: 1-0, Knasmullner! A fost un contraatac rapid al gazdelor, mingea a ajuns la Knasmullner, care a primit o pasă printre fundașii noștri centrali, după care a finalizat.

Min. 4 - Roman a executat o lovitură liberă, mingea a fost deviată, apoi centrare pentru Planic, dar s-a acordat corner.

Min. 3. - Knasmullner a șutat de la marginea careului de 16 metri, dar pe lângă poarta lui Bălgrădean.

Min. 1 - A început partida. Lovitura de start le-a aparținut celor de la Rapid.

UPDATE Ora 20:56. Echipele de start:
Rapid Viena: 1. Richard Strebinger - 19. Marvin Potzmann, 6. Mario Sonnleitner, 4. Mateo Barac, 5, Boli Bolingoli - 39. Dejan Ljubicic, 8. Stefan Schwab (căpitan) - 10. Thomas Murg, 28. Christoph Knasmullner, 9. Veton Berisha - 29. Deni Alar 
Rezerve: 21. Tobias Knoflach - 3. Mert Muldur, 16. Philipp Malicsek, 24. Stephan Auer, 25. Aleksandar Kostic, 43. Jeremy Guillemenot, 97. Andrei Ivan.
Antrenor: Goran Djuricin.

FCSB: 34. Cristian Bălgrădean - 20. Romario Benzar, 16. Bogdan Planic, 4. Mihai Bălaşa (căpitan), 77. Alexandru Stan - 5. Mihai Pintilii, 23. Ovidiu Popescu - 28. Mihai Roman, 11. Olimpiu Moruţan, 80. Filipe Teixeira - 9. Harlem Gnohere.
Rezerve: 99. Andrei Vlad - 6. Dragoş Nedelcu, 7. Florinel Coman, 17. Antonio Jakolis, 24. Raul Rusescu, 92. Kamer Qaka, 98. Dennis Man.
Antrenor: Nicolae Dică.

Arbitru: William Collum
Asistenți: David McGeachie, Douglas Ross.
Arbitru de rezervă: Nicholas Walsh (toţi din Scoţia)


UPDATE Ora 20:52. Imagini din vestiarul roș-albaștrilor, de la Viena. După ce și-au lăsat lucrurile, fiecare la locul lui, elevii lui Nicolae Dică au ieșit la o scurtă inspecție a gazonului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media


UPDATE 19:38: Avem echipa de start a lui Nicolae Dică! Mihai Roman e titular.

FCSB (4-2-3-1): Bălgrădean - Benzar, Bălașa, Planic, Stan - Popescu, Pintilii - Roman, Moruțan, Teixeira - Gnohere

Rezerve: Vlad, Nedelcu, Coman, Jakolis, Rusescu, Qaka, Man


UPDATE Ora 19:03. Ultimele detalii de la Viena, de la trimisul special al Digi Sport. Se anunță peste 20.000 de spectatori. Roș-albaștrii vor avea parte de și de galerie. Organizatorii au spus că două sectoare vor fi ocupate de fanii roș-albaștrilor, aproximativ 1000 de persoane.


Rapid Viena - FCSB LIVE TEXT | Nicolae Dică (38 de ani) este la două meciuri distanță de a îndeplini primul obiectiv al sezonului impus de Gigi Becali: calificarea în grupele Europa League. Cele două formații, Rapid Viena și FCSB, abordează cu un moral diferit prima manșă a acestei confruntări, care va fi joi seară, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Rapid Viena, cu Andrei Ivan integralist, a fost învinsă cu 2-1 în deplasare de LASK Linz, în etapa a 4-a a campionatului Austriei. În schimb, roș-albaștrii au câștigat ultima partidă jucată în Liga 1, cea cu Sepsi, scor 2-0.

Rapid Viena - FCSB LIVE TEXT | Nervii lui Dică

Presiunea pusă de Gigi Becali pare să se simte în tabăra celor de la FCSB. Nicolae Dică s-a enervat în timpul conferinței de presă, susținută la Viena, înaintea confruntării de joi seară. Tehnicianul FCSB a răbufnit când a fost întrebat dacă va aborda o tactică "mai ofensivă" în prima manșă a dublei cu Rapid Viena.

"Mai ofensivă ce înseamnă? Suntem echipa care în 4 meciuri din cupele europene am marcat 8 goluri și am primit unul singur și în campionat am marcat 12 goluri și am primit 5 în 5 meciuri. Vi se pare că nu suntem o echipă ofensivă? Am marcat două goluri în returul cu Hajduk. Am avut noroc, dar asta e... În a doua repriză noi am marcat două goluri și să am avut și alte ocazii de a marca (n.r. - în partida retur cu Hajduk). Dacă eram puțin mai atenți la ultima pasă cred că puteam să marcăm și atunci 3-4 goluri" a declarat Nicolae Dică.

FCSB s-a calificat în playoff-ul Europa League după ce a trebuit să treacă de două tururi preliminare în Europa League. În turul doi preliminar, FCSB i-a eliminat pe slovenii de la Rudar Velenje, cu scorul de 6-0 la general (2-0 în Slovenia și 4-0 în returul de pe Arena Națională). Roș-albaștrii au avut probleme mai mari în dubla manșă cu Hajduk Split. După 0-0 la Split, într-o partidă în care singurul șut la poartă al echipei lui Dică l-a tras Moruțan, la ultima fază a meciului, roș-albaștrii au trăit "periculos" în returul de pe Arena Națională. FCSB s-a calificat dramatic în playoff-ul Europa League, după reușita lui Gnohere din minutul 93. S-a terminat 2-1, iar Nicolae Dică a rămas în "cărți" pentru a îndeplini primul obiectiv impus de patron. Cei de la la Rapid Viena au trecut în turul precendent de cei de la Slovan Bratislava, după o victorie categorică în retur (1-2 în deplasare și 4-0 acasă).

Rapid Viena - FCSB LIVE TEXT | Probleme de efectiv pentru Dică

Misiunea echipei lui Nicolae Dică se anunță a fi una mai dificilă în turul cu Rapid Viena, decât în meciul de la Split. Tehnicianul FCSB are bătăi de cap din cauza absențelor. Florin Tănase și Junior Morais sunt suspendați pentru cumul de cartonașe galbene, în timp ce Marco Momcilovic și Lucian Filip sunt indisponibili.

"Consider că ambele echipe au șanse egale de calificare. Sper ca prin rezultatul de mâine seară (n.r. -astăzi) să înclinăm balanța spre noi. Nu cred însă că nu se va tranșa din prima manșă calificarea. Va fi o partidă echilibrată, întâlnim un adversar foarte bun. Mi-ar plăcea să nu mai am emoții așa mari, dar cu siguranță vor fi două meciuri foarte grele" a spus Nicolae Dică.

Echipa probabilă a FCSB contra lui Rapid Viena

Bălgrădean - Benzar, Bălașa, Planic, Alexandru Stan - Pintilii, Popescu - Man, Coman (Moruțan), Teixeira - Gnohere

Rapid Viena - FCSB LIVE TEXT | Întâlnire cu Ivan

Fostul jucător de la Craiova și actualul vârf al celor de la Rapid Viena, Andrei Ivan, pare a fi pericolul numărul 1 al austriecilor, cel puțin la nivel declarativ. După ce l-a enervat pe Mihai Stoica după ce a spus că abia așteaptă să dea gol împotriva FCSB, Ivan visează la o victorie la două goluri diferență. "Cred că 2-0 ar fi un rezultat liniștitor pentru noi în retur. Nu îl consider un scor periculos în fotbal, nu cred în așa ceva. Sper să ne facem treaba pe teren și cea mai bună echipă să câștige" a spus Ivan, într-un interviu acordat în EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport.

"Au jucători foarte buni, cu experiență, Gnohere, Pintilii. Au cumpărat acum doi jucători foarte buni, Stan și Roman, Florinel Coman este un jucător foarte periculos. Sper însă să reușim să-i blocăm și să nu facă nimic" a mai precizat atacantul de la Rapid Viena.

Replica FCSB pentru Andrei Ivan a venit din partea puștiului evaluat de Becali la 200 de milioane de euro, Olimpiu Moruțan.

"Este un meci foarte important, dar nu ne gândim decât la victorie. Ești jucător la FCSB și aici la fiecare meci se joacă la victorie. Am venit aici să scoatem un rezultat foarte bun și să mergem acasă toți fericiți", a spus Moruțan în cadrul unei conferințe de presă.

Rapid Viena - FCSB LIVE TEXT | Palmaresul contra echipelor din Austria

Roş-albaştrii s-au confruntat de două ori cu Austria Viena, o dată cu LASK Linz şi o dată cu Salzburg. În trei rânduri, actuala vicecampioană a mers mai departe. Singura eliminare a fost suferită în preliminariile Cupei Campionilor, sezonul 1962/63, când Austria Viena s-a impus cu 2-0 acasă şi a obţinut un 0-0 la Bucureşti.

Revanşa a venit în primul tur al sezonului 1967/68 din Cupa Cupelor, când românii s-au calificat cu 4-1 la general (2-1, 2-0).

Mai recent, bucureştenii au eliminat Salzburg în preliminarille Champions League, ediţia 1995/96 (0-0, 1-0), şi LASK Linz, în primul tur al Cupei UEFA, sezonul 1999/2000, când bucureştenii au mers mai departe cu o dublă victorie, 2-0 şi 3-2.

Rapid Viena - FCSB LIVE TEXT | Prețul biletelor, la retur

Roș-albaștrii sunt convinși că totul se va decide în returul de pe Arena Națională. De miercuri seară, s-au pus în vânzare, online, biletele pentru returul de pe 30 august. Astfel, FCSB a anunțat că miercuri, 22 august, începând cu ora 19:30, s-au pus în vânzare online biletele pentru meciul retur cu SK Rapid Viena, care se va disputa pe 30 august, pe Arena Naționala.

PELUZA – INEL 1 – 20 LEI
TRIBUNA 2 – INEL 1 PERIFERIC – 40 LEI
TRIBUNA 2 – INEL 1 CENTRAL – 60 LEI
VIP 3 – 100 LEI
VIP 2 – 150 LEI
VIP 1 – 200 LEI
LOJA – 500 LEI

Rapid Viena - FCSB se joacă joi seară, de la ora 21:30. Partida va putea fi urmărită în format LIVE-TEXT pe digisport.ro.

Etichete: fcsb , fcsb europa league , fcsb live text , fcsb play off europa league , rapid viena fcsb , rapid viena fcsb live


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară

În timp ce-și renovau bucătăria din casa lor veche, doi soți din Dorset, Anglia, au descoperit o...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium - 17 Apr 2024
Pep Guardiola a descris într-un singur cuvânt jocul lui Manchester City cu Real Madrid

A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
Manchester City - Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d.). ”Galacticii”, în semifinalele UEFA Champions League!
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium
Nu mai suporta și a vrut să plece gratis de la Real Madrid! Acum a devenit erou, iar soția sa a transmis doar ȘASE cuvinte
lunin
Recunoști personajul? Acum nouă ani era un copil și sărbătorea titlul cu Gigi Becali la Iași, acum e titular la FCSB
WhatsApp Image 2024-04-18 at 15.44.47
Recomandările redacției
WhatsApp Image 2024-03-15 at 20.40.20
Ce a făcut Gică Hagi în timpul meciului Manchester City - Real Madrid: ”Nu am mai rezistat!”

Discursul lui Răzvan Lucescu, după ce PAOK a fost eliminată din sferturile Confernce League: ”Un moment incredibil”
240411 Club Brugge vs PAOK Head Coach Razvan Lucescu of PAOK pictured during the Uefa Conference League Quarter final ro
Șut are șansa de a deveni campion cu FCSB, dar când era mic ținea cu altă echipă. ”Recunosc”
Mesajul lui Jurgen Klopp, la ultimul meci european ca antrenor al lui Liverpool: ”Este o nebunie!”
Atalanta BC v Liverpool FC - UEFA Europa League Jurgen Klopp, head coach of Liverpool FC, gestures towards fans of Atala
Citește și
Exclusiv ”Ai putea să lucrezi cu Gigi Becali?”. Cum a răspuns antrenorul proaspăt calificat în finala Cupei României
Gigi Becali
Video Gigi Becali, așteptat de jucătorii de la FCSB să sărbătorească titlul pe stadion: ”Ne-am bucura”
FOTBAL:CSMS IASI-STEAUA BUCURESTI, LIGA 1 (28.05.2015)
Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială
Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială
LPF explică de ce FCSB nu are voie să petreacă după derby-ul cu Rapid: „Ar fi lipsă de respect"
LPF explică de ce FCSB nu are voie să petreacă după derby-ul cu Rapid: „Ar fi lipsă de respect"
Ovidiu Burcă a analizat în detaliu plecarea lui Florinel Coman de la FCSB! Ce pierde și ce câștigă Gigi Becali după ce îl vinde
Ovidiu Burcă a analizat în detaliu plecarea lui Florinel Coman de la FCSB! Ce pierde și ce câștigă Gigi Becali după ce îl vinde
Zendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”
Zendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Șotronul lui Șucu: culisele unei situații explozive pe care trebuie să o gestioneze la Rapid
Șotronul lui Șucu: culisele unei situații explozive pe care trebuie să o gestioneze la Rapid
Cum se făceau micii acum peste 100 de ani? Rețeta din 1920, de la „Caru' cu Bere"
Cum se făceau micii acum peste 100 de ani? Rețeta din 1920, de la „Caru' cu Bere"
Singurul județ cu două autostrăzi și un aeroport din România. Salvat de infrastructură și investiții masive
Singurul județ cu două autostrăzi și un aeroport din România. Salvat de infrastructură și investiții masive
"Este ireal!" Partidă memorabilă la Stuttgart: jucătoarea care a salvat cinci mingi de meci
"Este ireal!" Partidă memorabilă la Stuttgart: jucătoarea care a salvat cinci mingi de meci
”Îți faci bagajul și tu la vară?”. Ștefan Târnovanu a răspuns fără să stea pe gânduri: ”Da!”
tarnovanu

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Digi World
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie
Digi Animal World
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro