240418_RealMadrid_Barcelona_Digi_1060x636
(P) El Clasico pentru titlu! Real Madrid – Barcelona decide campioana din LaLiga
240416_ManCity_RealMadrid_DigiSport_1060x636
(P) Un nou duel epic pentru istorie! Man. City şi Real Madrid luptă pentru semifinalele Champions League
MKE Ankaragucu v Fenerbahce - Ziraat Turkish Cup
Presa din Turcia a făcut anunțul despre Olimpiu Moruțan
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 6 Superliga: Hermannstadt-Petrolul
Play-out

(P): Pune primele superbilete pe Serie A 2019-2020!

24.08.2019, 09:16

Articol de Alex Molico

190821_infografie_Serie_A_digisport
  • SuperLiga: Hermannstadt - Petrolul, joi, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - CFR, joi, 21:45, DGS 1

Campionatul Italiei începe în acest weekend cu un sezon pe care Superbet îl transmite în direct pe platforma online și aplicația de pariuri sportive instalată și utilizată de peste 600.000 de pariori români!

Liderul național din domeniul Betting & Gaming oferă jucătorilor cote cu marjă zero în fiecare etapă (oferta SuperCota), cote mărite în timpul celor mai pariate meciuri (oferta SuperLive), Speciale pe fiecare meci și Anteposturi la cele mai bune cote. Vor putea Napoli sau Inter să împiedice Juventusul să bifeze al 9-lea titlu consecutiv?

Deschide cont și pariază la Superbet toate meciurile din Serie A la cele mai bune cote!

Un campionat al supermarcatorilor

2.68 media de goluri pe meci în sezonul trecut, o medie care deși n-a fost peste cea din ediția 2017-2018 (chiar a fost egală) face ca Serie A să fie o ligă ofensivă. Jucători care au înscris împreună peste 2.000 de goluri în carieră vor evolua în campionatul care începe sâmbătă la 19:00 cu Parma-Juve! Nou veniții Mario Balotelli, Hirving Lozano sau Romelu Lukaku și Gonzalo Higuain se alătură unei liste care începe cu Cristiano Ronaldo și continuă cu Fabio Quagliarella, Andrea Belotti, Edin Dzeko, Ciro Immobile, Krzysztof Piatek, Paolo Dybala și Duvan Zapata. Ronaldo a fost întrecut de Quagliarella în lupta pentru titlul de Golgheter în stagiunea trecută, iar acum, lupta va fi una și mai spectaculoasă.


Vezi cotele Speciale pe Golgheterii Serie A și pune SuperBilete pe favoritul tău!

Reveniri superspectaculoase

Buffon s-a întors la Juve și speră să devină jucătorul cu cele mai multe prezențe în Serie A. Portarul legendar are 640 de meciuri în prima ligă italiană, cu 7 mai puține decât Paolo Maldini. SuperMario Balotelli s-a întors la echipa care e „campioana” retrogradărilor: Brescia a bifat 12 retrogradări din Serie A, o contraperformanță record în fotbalul italian. Totuși, marile reveniri sunt ale lui Conte, care a „trădat” Bătrâna Doamnă pentru a prelua pe Inter și Maurizio Sarri, întors în „Cizmă” după numai un sezon în care a luat Europa League cu Chelsea și a încheiat pe loc de Liga Campionilor în Premier League. Nu e puțin. Dar să fie oare suficient pentru a-l ajuta să mențină supremația lui Juve?

Trăiește sezonul și câștigă și în timpul meciurilor, grație ofertei SuperLive!

Transferuri nu costisitoare, dar inspirate?

Serie A ocupă locul 3 în topul coeficienților UEFA, dar echipele italiene n-au mai câștigat din 2010 o cupă europeană. Atunci, Interul antrenat de Mourinho (cu Cristi Chivu titular în finala de pe Santiago Bernabeu) învingea cu 2-0 pe Bayern și triumfa în Liga Campionilor. În rest, 2 finale pierdute de Juve în fața SuperPuterilor Spaniei: (1-3 vs Barcelona în 2015 și 1-4 vs Real în 2017). Lipsa performanțelor majore pe plan european se poate datora și reducerii bugetelor pentru transferuri. Matthijs de Ligt (de la Ajax la Juve pentru 75 Milioane Euro), Romelu Lukaku (de la Man United la Inter pentru 65 Milioane Euro) și Kostas Manolas (de la Roma la Napoli pentru 36 Milioane Euro) sunt transferurile de top făcute de echipele italiene în vară.

Instalează-ți aplicația Superbet și vezi toate meciurile din Serie A, oriunde ești!

Motoarele ediției: titlul, Liga Campionilor și evitarea retrogradării

Cu Juve, Napoli și Inter în luptă pentru titlu, Milan, Roma, Lazio și revelația ediției trecute, Atalanta în luptă pentru locul 4, ultimul care duce în grupele Ligii Campionilor, avem promisiunea unui sezon în care cele 6 echipe vor avea meciuri grele nu doar în confruntările directe ci și împotriva unor echipe care își propun un loc de Europa League: Fiorentina, Sampdoria, Torino. Nou promovatele Brescia, Lecce și Verona pornesc drept favorite la... retrogradare. O „horă” în care e posibil să reintre și Genoa, Cagliari și Parma.

Românii din Serie A se văd la Superbet

Serie A este campionatul de top în care avem cei mai mulți jucători români. Ștefan Radu continuă cu Lazio, echipă la care a ajuns românul cu cele mai multe prezențe în fotbalul italian (278 meciuri). Ionuț Radu va fi titular la Genoa pentru al doilea sezon consecutiv, după ce în ediția trecută a apărat în 33 dintre cele 38 de meciuri (în 6 dintre ele n-a primit gol). Romario Benzar e debutant în Serie A. La 27 de ani, fundașul român s-a transferat la nou promovata Lecce, alături de care va avea o misiune dificilă pentru îndeplinirea obiectivului de menținere în prima divizie. Cel de-al patrulea român e Chiricheș, care deși a prins minute în amicalele verii pentru Napoli, rămâne din păcate o rezervă. Cuplul de fundași centrali pe care se va baza Ancelotti e Koulibaly-Manolas. Nu este exclus ca pe parcursul sezonului să debuteze și Reinaldo Radu (vărul lui Ionuț Radu, cumpărat de Parma de la Villarreal) și Ricardo Farcaș (transferat de SPAL vara trecută de la academia lui Ajax), ambii, jucători U19. Joacă și tu sezonul Serie A pe SuperBilete! Pariază informat, pariază responsabil la Superbet!

Etichete: superbet , advertorial superbet , advertorial serie a


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Rusia acuză Statele Unite că „sunt direct implicate” în războiul din Ucraina. Ce a stârnit furia Kremlinului
Rusia acuză Statele Unite că „sunt direct implicate” în războiul din Ucraina. Ce a stârnit furia Kremlinului

Kremlinul susţine că livrarea de rachete americane ATACMS Ucrainei nu va schimba nimic în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
48
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
”Va juca în Liga Campionilor”. Gigi Becali a făcut anunțul și trebuie să scoată aproape 500.000 € din buzunar
vlad-chiriches
Recomandările redacției
MKE Ankaragucu v Fenerbahce - Ziraat Turkish Cup
Presa din Turcia a făcut anunțul despre Olimpiu Moruțan

Dorinel Munteanu nu a avut milă de elevii săi, după UTA - Oțelul 3-1: ”Greșeli de curtea școlii”
Screenshot 2024-04-25 185700
Foto Real Madrid, așteptată pe ”bijuteria” de 167.000.000€ din România. Tocmai s-a dat aprobarea de la Guvern
timi
Live Video&Text Hermannstadt - Petrolul 0-0, ACUM pe Digi Sport 1. Ultimele două meciuri s-au încheiat fără goluri
FOTBAL: AFC HERMANNSTADT SIBIU - FC PETROLUL PLOIESTI, SUPERLIGA SUPERBET (28.01.2024)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media