HANDBAL FEMININ:CSM BUCURESTI-TEAM ESBJERG, LIGA CAMPIONILOR (7.05.2023)
Tatăl Cristinei Neagu a murit. CSM București: ”Strângem rândurile alături de căpitanul nostru!”
Liverpool FC v Real Madrid: Round of 16 Leg One - UEFA Champions League
Rodrygo rămâne încrezător după ”thrillerul” Real Madrid - Man. City 3-3: ”Trebuie să câștigăm acolo!”
Screenshot 2024-04-18 at 20.00.17
Video Exclusiv Cum a numit-o Marcel Răducanu pe FCSB, în direct la TV
Digi Sport 1 Live
Acum

VIDEO CSM Bucureşti - MKS Lublin 33-21. Debut impecabil în Liga Campionilor

16.10.2015, 13:00

CSM Bucureşti a debutat cu o victorie categorică, 33-21 (14-13) cu formaţia poloneză MKS Selgros Lublin, vineri, în Grupa D a Ligii Campionilor la handbal feminin, meci desfăşurat în Sala Polivalentă din Capitală.

csm bucuresti - lublin 33-21
  • SuperLiga: Hermannstadt - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

Echipa oaspete, venită în România cu un efectiv redus, a ţinut piept campioanei României doar pe finalul primei reprize. După un început echilibrat, CSM s-a desprins pentru prima oară la 3 goluri în minutul 11, 8-5. Diferenţa formaţiei antrenate de Kim Rasmussen a crescut la 5 goluri în minutul 15, 11-6, dar oaspetele au revenit pe finalul primei reprize şi s-au apropiat la un singur gol, 14-13.

Echipa bucureşteană a avut un debut excelent de repriză secundă, iar ecartul de pe tabelă a crescut la 7 goluri, 21-14 (40). Au urmat 3 goluri la rând ale polonezelor (21-17), dar apoi CSM București a fost de neoprit şi s-a impus cu 33-21, făcând şi faze de spectacol, printre care şi un gol din poartă în poartă reuşit de croata Jelena Grubisic.

Au evoluat echipele:

CSM: Mayssa De Pessoa, Jelena Grubisic (1 gol) - Isabelle Gullden (5 goluri), Fernanda Franca Da Silva (1), Ana Paula Rodrigues Belo (6), Line Anna Ryborg Joergensen (6), Cristina Vărzaru (6), Aurelia Brădeanu (2), Ekaterina Vetkova, Carmen Martin Berenguer (3), Maria Fisker (3), Deonise Cavaleiro Fachinello. Antrenor: Kim Rasmussen.

MKS Selgros: Ekaterina Djukeva, Weronika Gawlik - Karolina Bijan, Jessica Da Silva Quintino (4), Iwona Malgorzata Niedzwiedz (5), Malgorzata Rola (1), Marta Gega (5), Katarzyna Kozimur, Kamila Skrzyniarz (1), Edyta Charzynska (1), Joanna Szarawaga (4). Antrenor: Sabina Wlodek.

Au arbitrat Marija Ilieva şi Silvana Karbeska (ambele din Macedonia); delegat EHF: Sandor Andorka (Ungaria).


În celălalt meci al grupei, deţinătoarea trofeului, Buducnost Podgorica, echipă la care joacă şi Cristina Neagu, primeşte replica formaţiei suedeze IK Savehof. CSM Bucureşti va disputa următorul meci în deplasare cu IK Savehof, pe 23 octombrie, ÎN DIRECT la Digi Sport.

VIDEO Rezumatul meciului  CSM București - MKS Lublin 33-21


LIVE Score

Min. 60: Fluier final. CSM București - MKS Lublin 33-21.

Min. 57: CSM București - MKS Lublin 32-20. Cea mai mare diferență a serii a fost de 12 goluri. Gulden marchează al 32-lea gol al CSM-ului în Liga Campionilor.

Min. 55. CSM București - MKS Lublin 30-20. Gol din poartă în poartă marcat de portarul CSM-ului, Grubisic! A parat o aruncare a adversarelor, apoi a văzut că portărița polonezelor era ieșită metri buni din poartă și a surprins-o cu o aruncare lungă și precisă.

Min. 51: CSM București - MKS Lublin 28-18. CSM ajunge la 10 goluri avantaj și mărește cea mai mare diferență de până acum în acest meci.

Min. 46: CSM București - MKS Lublin 24-17. Bucureștencele marchează și ele de 3 ori la rând după time-out și conduc din nou la 7 goluri, cea mai mare diferență a meciului.

Min. 43: CSM București - MKS Lublin 21-17. Cu 3 goluri consecutive, polonezele s-au apropiat la 4 goluri, iar antrenorul CSM-ului, Magnus, Rasmussen, a cerut time-out.

Min. 40: CSM București - MKS Lublin 21-14. Cristina Vărzaru mărește avantajul campioanei României la 7 goluri.

Min. 38: CSM București - MKS Lublin 20-14. În acest moment, gazdele au ajuns la un avantaj de 6 goluri, cel mai mare pe care l-au avut în această seară. Polonezele cer time-out.

Min. 36: CSM București - MKS Lublin 18-14. CSM reface avantajul de 4 goluri. Jucătoarele lui Magnus Rasmussen au început mai bine ca polonezele această repriză secundă.

Min. 33: CSM București - MKS Lublin 15-13. Primul gol al reprizei este reușit de bucureștence, cu un procedeu interesant, din întoarcere.

Min. 31: Începutul reprizei secunde.

Min. 30: Pauză la București, acolo unde CSM conduce cu 14-13 în fața polonezelor de la MKS Lublin.

Min. 30: CSM București - MKS Lublin 14-13. Gol norocos al echipei oaspete, care s-a apropiat la un singur gol, după un nou time-out. Portărița polonezelor a apărat o ultimă aruncare pe poartă a reprizei, dintr-o aruncare de la 9 metri.

Min. 26: CSM București - MKS Lublin 14-12. După un time-out, polonezele s-au apropiat la două goluri.

Min. 18: CSM București - MKS Lublin 12-7. Încă o bară pentru poloneze! Campioanele României se distanțează la 5 goluri pe tabelă.

Min. 14: Portarul Mayssa Pessoa are o paradă de efect și reușește să evite golul. 

Min. 13: CSM București - MKS Lublin 10-6. Bucureștencele se desprind la 4 goluri. Cristina Vărzaru a marcat golul de 10-6. Până acum, adversarele au lovit de două ori bara.

Min. 10: CSM București - MKS Lublin 7-5. Campioanele României conduc, dar nu s-au putut distanța până acum la mai mult de două goluri. Imediat ce marchează, adversarele reduc din diferență, aproape de fiecare dată.

Min. 4: Ioana Oltean marchează primul gol al meciului după 3 minute și jumătate în care tabela a rămas neschimbată. CSM București - MKS Lublin 1-0

Min. 1: Începutul meciului dintre CSM București și MKS Lublin, la debutul bucureștencelor în Liga Campionilor.


CSM Bucureşti porneşte ca mare favorită cu MKS Lublin, la debutul în grupele Ligii Campionilor. Va fi şi prima partida în ligă din carieră pentru noul antenor al campioanei României, Kim Rasmussen, care a avut familia alături la antrenamentul oficial.

Selecţioner al Poloniei, în paralel, Rasmussen ştie tot despre adversarele CSM-ului de astăzi, care au venit la Bucureşti cu doar 11 jucătoare, din cauza accidentărilor.

"Este o echipă din Polonia, dacă simt miros de sânge, nu au milă de victimă. Dar ştiu că ei au nişte probleme cu jucătoarele accidentate în acest moment.

Nu am niciodată emoţii, abia aştept meciul. Este unul dintre marile obiective ale sezonului. Ne dorim foarte mult să începem bine în Liga Campionilor", a declarat Rassmussen.

"Multe dintre jucătoarele noastre sunt componente ale echipei naţionale, iar Kim ne cunoaşte foarte bine", a fost răspunsul antrenorului Iwona Niedzwiedz.

"Primul meci acasă, sperăm că vom avea spectatori mulţi care să ne susţină, iar emoţiile vor dispărea", a spus Carmen Martin, care a fost completată de Maria Fisker: "Au jucătoare extraordinare, dar suntem pregătite. Dacă vom juca la sută la sută din capacitatea noastră şi ne vom face treaba, cred că avem o şansă bună să câştigăm".

Campioana Europei, Buducnost, la care evoluează Cristina Neagu, şi Savehof, sunt celelalte adversare din grupa CSM-ului.

Etichete: liga campionilor , csm bucuresti , kim rasmussen , mks lublin , video csm bucuresti - mks lublin 33-21 , video csm bucuresti - mks lublin 33-21 digi sport , video csm bucuresti - mks lublin 33-21 liga campionilor , video csm bucuresti liga campionilor , video csm bucuresti liga campionilor handbal , video csm bucuresti liga campionilor handbal feminin , video csm bucuresti liga campionilor lublin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară

În timp ce-și renovau bucătăria din casa lor veche, doi soți din Dorset, Anglia, au descoperit o...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium - 17 Apr 2024
Pep Guardiola a descris într-un singur cuvânt jocul lui Manchester City cu Real Madrid

După o lună, Adrian Mutu și-a dat șapca jos! Ce a ieșit
Screenshot 2024-04-02 at 23.10.18
Manchester City - Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d.). ”Galacticii”, în semifinalele UEFA Champions League!
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium
Nu mai suporta și a vrut să plece gratis de la Real Madrid! Acum a devenit erou, iar soția sa a transmis doar ȘASE cuvinte
lunin
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
Recomandările redacției
Screenshot 2024-04-18 at 20.00.17
Video Exclusiv Cum a numit-o Marcel Răducanu pe FCSB, în direct la TV

Exclusiv Florin Prunea a văzut imaginile cu Ștefan Târnovanu și a reacționat: ”Să vezi ce-i rup eu urechile”
Dorinel Munteanu, după calificarea Oțelului în finala Cupei României: ”Mă trezesc în fiecare dimineață cu speranța că vor veni”
Screenshot 2024-04-18 at 23.09.58
”Ai mai văzut așa ceva?”. Emi Martinez a primit două galbene, unul la loviturile de departajare, dar nu a fost eliminat
martinez
Citește și
Harry Kane ”îl amenință” pe Jude Bellingham, chiar înainte de Bayern - Real Madrid
Jude Bellingham and Harry Kane file photo
Soția l-a dat de gol pe starul lui Real Madrid: ”Dacă ne calificăm, urci o poză cu mine”
WhatsApp Image 2024-04-18 at 14.40.21
Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială
Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială
LPF explică de ce FCSB nu are voie să petreacă după derby-ul cu Rapid: „Ar fi lipsă de respect"
LPF explică de ce FCSB nu are voie să petreacă după derby-ul cu Rapid: „Ar fi lipsă de respect"
Ovidiu Burcă a analizat în detaliu plecarea lui Florinel Coman de la FCSB! Ce pierde și ce câștigă Gigi Becali după ce îl vinde
Ovidiu Burcă a analizat în detaliu plecarea lui Florinel Coman de la FCSB! Ce pierde și ce câștigă Gigi Becali după ce îl vinde
Zendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”
Zendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Șotronul lui Șucu: culisele unei situații explozive pe care trebuie să o gestioneze la Rapid
Șotronul lui Șucu: culisele unei situații explozive pe care trebuie să o gestioneze la Rapid
50 de mașini electrice, testate pe autostradă. Doar 17 au autonomie peste 300 km. Cine e campioană?
50 de mașini electrice, testate pe autostradă. Doar 17 au autonomie peste 300 km. Cine e campioană?
Singurul județ cu două autostrăzi și un aeroport din România. Salvat de infrastructură și investiții masive
Singurul județ cu două autostrăzi și un aeroport din România. Salvat de infrastructură și investiții masive
EXCLUSIV. Rotaru face curățenie la Craiova! Schimbă jumătate din lot, vin jucători din Spania
EXCLUSIV. Rotaru face curățenie la Craiova! Schimbă jumătate din lot, vin jucători din Spania
Video Vinicius ”a turbat” de bucurie! Ce a făcut, după ce Real Madrid s-a calificat în semifinalele UCL
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium - 17 Apr 2024

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Digi World
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie
Digi Animal World
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro