steaua
Foto Suporterii, revoltați! Cum a numit-o FRF pe CSA Steaua pe site-ul oficial
Logo Steaua București / Foto: Facebook@CSASTEAUA
Proiect de 50 de milioane de euro la CSA Steaua
FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (11.02.2023)
Cristi Manea și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj, după 1-5 cu Farul Constanța
Digi Sport 1 Live
Acum

EXCLUSIV VIDEO Brandan: ”Echipa actuală a Stelei este mult mai bună decât cea în care am jucat eu”

04.12.2014, 18:01

captura brandan
  • SuperLiga: FCU Craiova - Dinamo, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

Pablo Brandan face parte din minoritatea jucătorilor străini care a adus un plus de calitate campionatului nostru. După ce a ieșit campion în Argentina, coleg cu Aguero, a luat titlul și a jucat în Ligă cu Urziceni, a câștigat Cupa cu Steaua, iar ultima dovadă e acum, când a devenit căpitanul Craiovei după doar câteva luni de la revenirea în România. Joacă mijlocaș central, după ce, de-a lungul timpului, mai fusese fundaș stânga, mijlocaș stânga, fundaș central și chiar atacant, în China. Asta pe scurt.

Între aceste repere, cu liniștea celui relaxat în propria-i piele, celui realizat în viață după ce, din postura de cel mai mic dintre cei 10 copii ai familiei, s-a apucat de fotbal când a văzut ce greu îi e tatălui să care saci într-o piață din Buenos Aires, Pablo Brandan vorbește fără crispare. Vorbește despre arbitrii aroganți din România, despre comisiile care ”ne iau la mișto”, dar și despre olteni, Steaua, Maradona și Messi, Argentina, China sau despre Dan Petrescu.

La 31 de ani, a revenit în România la Craiova, deși ar fi vrut s-o facă la Steaua. Steaua, însă, nu a vrut, iar acum urmează meciul direct.

Cum ți se pare Liga 1 față de momentul în care ai lăsat-o?


Cred că înainte era puțin mai greu, sincer. Acum mi se pare că echipele au slăbit puțin și îmi pare rău, pentru că atunci când am plecat, era o ligă destul de tare.

S-a schimbat peisajul fotbalistic la noi de când ai plecat. Acum nu mai sunt Rapid și Dinamo în față, sunt Petrolul și Astra.

Da. Dacă nu există Dinamo și Rapid sus, e ceva care nu e în regulă. Cred că lumea din fotbal trebuie să caute o soluție bună pentru fotbalul românesc. Am înțeles că Rapid a avut probleme financiar. Cred că și CFR are acum și e pe locul 2. O să fie un final de an ușor pentru Steaua. Am citit că și Petrolul are probleme… La Astra rezultatele nu prea merg… Nu mă bucur, dar mă bucur pentru Craiova, că există organizare extraordinară aici.

”Nu se poate bate nimeni cu Steaua, nici anul acesta, nici anul viitor”

Păi și nu se face astfel loc pentru Craiova spre vârf?

Sperăm să fie o stradă ascendentă pentru noi.

În condițiile acestea, crezi că se poate bate cineva cu Steaua pentru campionat?

Nu. Și nici în anul următor, dacă nu se schimbă ceva în Liga 1. Cred că trebuie să fie mai multă calitate în fotbal, și nu este acum.

De ce te-ai întors în România?

Atunci când am terminat cu Beitar, am vrut să rămân în Argentina, am avut niște discuții, dar nu ne-am înțeles. A fost și cu Steaua tot ce a fost, ”da”, ”nu”, iar la sfârșit ”nu” și am rămas fără nimic. Adică puteam să rămân, totuși, în Argentina, dar m-a convins Felix (Grigore), și știam de la Bogdan (Mara) despre proiectul de la Craiova care era în curs. Mi-a plăcut aventura asta și cred că am ales bine.

”Cred că meritam o oportunitate să mă întorc la Steaua”

Ai fost dezamăgit când ai văzut că Steaua nu te-a dorit?

Da și nu. Pentru că mereu m-am dus unde m-a vrut lumea. Unde m-am simțit bine. Cred că meritam, totuși, o oportunitate să mă întorc, dar asta e…

Cum a fost, până la urmă, cu Steaua în această vară? Ai vorbit cu cineva de la Steaua?

Da, a fost o discuție, m-a sunat Bogdan Mara, care a vorbit cu cineva care vorbise cu domnul Becali, și mi-a zis că e gata, că să mă întorc. Și am fost fericit câteva zile, după care, la un moment dat, nu știu ce s-a întâmplat…

”I-am dat înapoi cei 50.000 de euro lui Gigi Becali”

Apropo de Gigi Beali. Cum te-ai despărțit atunci de Steaua? Era vorba că trebuie sa returnezi 50.000 de euro.

Eu cu el am avut întotdeauna o relație foarte bună. Când trebuia să-mi spună ceva, mi-a zis în față. Într-adevăr, trebuia să le dau banii, pentru că ei au fost corecți cu mine și m-au plătit. Și când am ajuns în China, le-am trimis banii și atât. Nu am avut nicio problemă cu el, cu nimeni. El mi-a dat banii în avans, eu i-am dat înapoi, n-a fost nicio problemă.

Nu ai câștigat niciun titlu cu Steaua. După ce ai plecat tu, au început să curgă rezultatele…

(Râde) Da, așa e… Dar au fost jucători și la Real Madrid care nu au câștigat nimic…

Îți pare rău acum că ai plecat în acel moment de la Steaua, văzând ce s-a întâmplat după?

Nu, am plecat unde m-au vrut. În China m-au vrut foarte mult, am primit și contract bun acolo. Au plătit și 1 milion de euro, cred, pentru Steaua. A fost bine pentru familia mea economic și nu regret. Și dacă rămâneam și nu luam titlul aici?

Dar te așteptai ca echipa Stelei să ajungă să domine fotbalul românesc într-un timp atât de scurt?

Da, pentru că în ultimul an înainte să plec, luasem Cupa, ne calificasem în primăvara Europa League, și se vedea că erau foarte mulți jucători tineri valoroși cu viitor extraordinar. Erau Chiricheș, Gardoș, Cristi Tănase, care mereu a fost, Bourceanu, Bicfalvi... Era și Prepe. Când am plecat, erau aproape toți care au devenit apoi campioni.

Și de ce nu erau și atunci rezultate și au apărut doar ulterior?

Nu știu, eu am plecat (râde). Atunci, din ce am văzut eu, era o etapă de organizare la Steaua, în club, în staff și la jucători. Au mai venit jucători noi, cei care erau au crescut și, când conducerea s-a organizat și s-a menținut un antrenor care și-a văzut de treabă, au venit și rezultatele.

”Echipa actuală a Stelei e mult mai bună decât cea în care am jucat eu”

E mai bună echipa de acum decât cea în care jucai tu?

Da, mult mai bună.

De cine-ți place din echipa actuală a Stelei?

Cristi (Tănase) a fost mereu criticat, dar pentru mine e un jucător extraordinar. Alex Bourceanu, Rusescu, Prepeliță…

Care e cel mai bun fotbalist alături de care ai jucat?

L-am avut pe Geraldo, un jucător extraordinar. Acum îl am pe Bawab, pe care nu-l știam, dar are calități foarte bune.

Dar acum, cine ți se pare cel mai bun jucător din Liga 1?

Cred că Keșeru. E un goleador. Are o calitate de execuție extraordinară. Stâng foarte bun și viziune în joc, îmi place foarte mult. Și Sânmărtean, pentru că e un jucător foarte talentat.

”Poate ne puteam bate și la titlu dacă nu am fi avut acel început slab”

Lămurește-ne și pe noi, te rog, ce s-a întâmplat cu voi după venirile lui Cârțu și Săndoi, cum ați început să câștigați toate meciurile?

(Râde) Puțin ce s-a întâmplat și la Steaua. Aveam nevoie de organizare. Eu l-am avut pe nea Sorin la Steaua și știam ce poate să facă. Când am venit eu, deja erau două sau trei înfrângeri. Am intrat în echipă, eram pierdut și eu până a ajuns nea Sorin și atunci s-a mai schimbat mentalitatea. Nu știam că o să câștigăm atâtea meciuri, dar știam sigur că o să fie bine.

Vă gândiți acum și la cupele europene? Vorbiți între voi despre acest lucru?

Încercăm să nu vorbim despre asta. Suntem realiști, mergem bine, rezultatele sunt la vedere, avem o conducere care e lângă noi, nu avem probleme cu salariile, ceea ce e foarte important pentru jucători. Am auzit de multe echipe care au probleme și se vede și pe teren.

La ce parcurs ați avut în ultima vreme, te gândești că, dacă nu ați fi avut începutul acela așa slab, ați fi putut să vă bateți chiar la titlu?

Da… Se poate, nu știu. Pentru că era și alt antrenor. Nu am pierdut cu nea Sorin și după l-a schimbat.

”Oltenii, după ce te salută, te întreabă imediat dacă vom câștiga duminică”

Ți s-a explicat cum e cu cele două echipe din Craiova?

Am auzit, mi-au povestit și colegii din Craiova. Oricum, lumea știe că jucăm pentru Craiova și dacă suntem în Liga 1, cred că e bine pentru oraș.

Cum ți se par craiovenii față de bucureșteni?

Oltenii sunt așa, cu fotbalul. Se vorbește de fotbal tot timpul și îmi place foarte mult. E puțin asemănător cu Buenos Aires, cu Argentina. Oriunde te duci, toată lumea după ce zice ”bună ziua”, primul lucru: ”trebuie să câștigați duminică!”. Adică, ”Bună ziua, trebuie să câștigați!” Ăsta e salutul în Craiova (râde).

Unde te vei stabili după retragere?

Cred că în Argentina, pentru că am doi copii și nu pot sta pe drumuri tot timpul. Chiar acum au plecat, pentru că, din păcate, nu au toate condițiile să stea aici, la școală. Cel mare face 7 ani și îmi pune mai multă presiune ca un River – Boca (râde). E ceva extraordinar… Am contract aici până în iunie și nu știu ce se va întâmpla. Nu știu ce să facem, e o decizie pe care trebuie s-o luăm. Noi vrem să meargă la școală în Argentina, e ceva complicat, pentru că dacă rămâne acolo, trebuie să stăm despărțiți și eu nu vreau, nici ei…

”Mi-ar plăcea să joc pentru România, mă gândesc să-mi iau cetățenie”

Te-ai gândit să-ți iei și cetățenia română?

M-au făcut oltean acum, mi-au dat pașaport oltean (râde). M-au întrebat Bilașco și Bogdan dacă vreau să fac lucrul ăsta, dar nu m-am interesat încă. O să încep, totuși, să mă interesez, ar fi frumos.

Ți-ar plăcea ideea de a juca pentru România?

Dacă mi se propune, normal că da. Adică nu m-am gândit să spun niciodată ”nu” României. Pentru am fost primit foarte bine și sunt foarte fericit aici.

Ai renunțat la visul de a juca pentru Argentina?

Da, a trecut de mult. Sunt foarte mulți jucători de calitate acolo, care joacă în campionate tari din Europa… Dacă nici Tevez nu era convocat, îți dai seama…

Cum ai trăit finala Campionatului Mondial?

Am văzut meciul acasă, la toate jocurile a venit familie și ne-am adunat la mine. A fost ceva extraordinar, nu era nimeni pe stradă. A fost durere mare în toată țara, pentru că de mult timp nu mai fusesem într-o finală și ne doream foarte mult să luăm cupa. Dar mai așteptăm 3 ani…

”Și dacă Messi câștiga Campionatul Mondial, tot Maradona era mai mare”

Cine e mai mare, Maradona sau Messi?

Maradona.

De ce privesc argentinienii așa?

Pentru că Maradona e un jucător iubit de toată populația argentiniană, în orice cartier este iubit. A luat și Campionatul Mondial cu Argentina și mereu a jucat pentru țara noastră.

Și Messi nu a făcut același lucru?

Nu a câștigat Cupa și nu a fost crescut cu această mentalitate. Dar acum s-a schimbat foarte mult și lumea a început să țină mult la el.

Crezi că, dacă ar fi câștigat acum Campionatul Mondial, s-ar fi schimbat și imaginea lui Messi?

Normal, normal. Dar tot Maradona era mai mare (râde).

Tu ai câștigat un titlu și în Argentina.

Da, cu Independiente.

Cu cine erai coleg?

Păi atunci a debutat Kun Aguero. Avea 15 ani când a debutat și era la fel ca acum, extraordinar. Nu putea să-l oprească nimeni la antrenamente, era extraordinar. Au mai fost Lucho Gonzales, Carizzo…

”În România e mai sigur să mergi pe stradă decât în Argentina”

Cum sunt argentinienii față de români?

Sunt mai răi, așa, nu știu cum să zic… Tot timpul e competiție în Argentina. Vor să câștige la orice și așa își trăiesc și viața.

Și românii cum sunt?

Au și sânge latin, asta îmi place. Dar sunt puțin mai diferiți.

O iau mai ușor, așa…

Da, mai ușor, mai gânditori…

Ce-ți place cel mai mult în România?

Față de Argentina, îmi place siguranța. Pentru că atunci când ieși cu familia, stai liniștit, că nu se întâmplă nimic pe stradă. În Argentina, însă, când ieși afară, trebuie să ai 10 ochi. Pentru că nu e siguranță în Argentina și nu trăiești relaxat. Aici sunt ok la orice oră când mă duc cu copiii pe stradă, pot să stau relaxat.

Păi și, în condițiile acestea, vrei să te stabilești în Argentina?

Eu sunt argentinian, am 20 de ochi (râde). Asta e țara mea, îmi iubesc țara…

”Cred că cei de la comisii ne iau la mișto”

Fostul tău coleg, Rusescu, trece prin momente grele. Ai vorbit cu el?

Nu, am vorbit cu un maseur de la Steaua care mi-a povestit tot ce s-a întâmplat, trebuie să-l sun. Am înțeles că nu putea să vorbească la telefon și nu voiam să-l deranjez. Am auzit că, atunci când coboară capul, nu vede bine… Sper să revină cât mai repede, îmi pare rău pentru el.

Dar ce părere ai de faptul că cel care l-a lovit, Gabi Mureșan, a fost suspendat inițial 16 etape, iar apoi i-a fost anulată suspendarea?

Eu cred că e o problemă mare, aici, în România, cu comisiile și cu arbitrii. Cred că, la un moment dat, ne iau la mișto. Chiar dacă se supără cineva că zic asta. Pentru că e inexplicabil ce se întâmplă. Dai 16 etape și după anulezi… Chiar dacă există o regulă, atunci trebuie schimbată imediat. Dacă se întâmplă iar la fel, ce se face? Începem să lovim? Și nu știu dacă s-a schimbat acum… Nu s-a schimbat. Și cât timp a trecut și nu s-a schimbat? La următorul caz, trebuia să fie schimbată regula deja. De ce nu s-a schimbat? Nu se știe. La fel și cu arbitrii.

Ce e cu ei?

Sunt puțin, așa, aroganți. Sunt foarte mulți arbitri care îmi plac, dar sunt și mulți cu care nu ai cum să comunici.

”Arbitrajul de acum e mai slab decât cel din prima mea perioadă în România”

În ce sens aroganți?

Spre exemplu, când l-a lovit Mureșan pe Rusescu. Eu l-am văzut pe Prepe (Prepeliță) că îi spunea arbitrului să se uite la Rusescu, să vadă ce s-a întâmplat. Că nu era normal să-i dea doar galben. Și el nu a vrut să se uite la Rusescu în niciun moment. El se gândea doar să-I dea la o parte pe jucătorii care au venit să-i ceară să dea roșu. Și într-un astfel de moment, în care vezi că cineva a lovit cu cotul, trebuie să ai răbdare. Să te uiți la jucător ce s-a întâmplat, sunt 4-5 arbitri, pot să vorbească unii cu alții, să nu fie așa aroganți. Dacă cineva îți spune ”uită-te la Rusescu!” și tu nu vrei… Ești arbitru. Tu trebuie să te uiți la orice se întâmplă acolo. Asta m-a durut foarte mult. Chiar dacă apoi Comisia a redus suspendarea, asta e legea, nu știu ce… Dar cel mai mult m-a durut că arbitrul a fost arogant la faza asta.

Te-ai lovit și tu, personal, de aroganța vreunui arbitru de când te-ai întors în România?

Da, dar nu mai vreau să vorbesc. Am vrut să spun doar de faza aceea.

Ți se pare mai slab arbitrajul acum decât în perioada precedentă în care ai jucat în Liga 1?

Da, da.

”În China, am jucat și atacant. Și am dat două goluri!”

Ești mijlocaș central la Craiova. Fundaș stânga nu mai joci? Unde te simți cel mai bine?

Nu am mai jucat de mult timp fundaș stânga, cred că nici în ultimul an în care am fost la Steaua nu am jucat. În China am fost mijlocaș și chiar al doilea vârf (râde). La Beitar am jucat mijlocaș, și aici tot mijlocaș.

Ai fost și fundaș central.

Da, și la Steaua, dar și aici, la Craiova. S-a întâmplat și la meciul cu Oțelul, după ce am rămas în zece oameni, a trebuit să mă retrag.

Cum te-ai descurcat atacant în China? Ai dat vreun gol?

Am dat chiar două (râde). A fost un meci de Cupă și am dat două goluri. A fost o experiență frumoasă.

Spune-ne un lucru care te-a impresionat în China.

Câtă lume este. E incredibil. Dacă te oprești la un semafor, la o stradă puțin mai mare, cred că în 30 de secunde trec 400 de oameni. E incredibil ce se întâmplă. Și taximetriștii de acolo, care nu respectă nimic (râde). Treci pe linia de pietoni și taxiurile te driblează, e incredibil…

”Mă așteptam ca Dan Petrescu să meargă in Premier League, nu la arabi”

Cu Dan Petrescu ai mai ținut legătura?

Da, ne mai și întâlnim câteodată când vine în România.

Te așteptai să se ducă în zona arabă? Nu ți se pare un pas înapoi?

M-am gândit că următorul lui pas să fie Premier League… Nu știu din ce motiv a vrut să meargă acolo. Dar are timp, e un antrenor extraordinar. Nu a făcut un pas înapoi, este în stop, atât.

La final, la ce să ne așteptăm de la Craiova-Steaua?

Un meci frumos, sper. Pentru că și noi arătăm bine acum. Și noi vrem să jucăm fotbal. Am început să jucăm și un pic mai frumos, va fi un meci tare, pe care-l voi trăi la intensitate maximă.

Puteți bate Steaua acum, în Cupă?

Putem, cum să nu? Am încredere în echipa mea. Dar trebuie să fim realiști, jucăm cu Steaua și nu trebuie să scăpăm niciun detaliu. E un meci important, dacă vom câștiga acum, vom merge în semifinale și acolo nu știi cu cine o să joci… Ești la un pas de finală, iar când trofeul e pe masă, se poate întâmpla orice. Cred că la meciul cu Steaua o să fie stadionul plin și o să ne susțină 90 de minute.

Etichete: steaua , video , craiova , exclusiv , argentinian , pablo brandan , interviuri si reportaje


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova

Un miliardar german care a fost declarat oficial mort în 2021, la trei ani după ce a dispărut în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu

Recunoști personajul? Acum nouă ani era un copil și sărbătorea titlul cu Gigi Becali la Iași, acum e titular la FCSB
WhatsApp Image 2024-04-18 at 15.44.47
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Tennis - ATP/WTA World Tour 2017 Mutua Madrid Open 2017 Day Seven La Caja Magica, Madrid, Spain - 12 May 2017
"Am intrat în biroul lui Ancelotti și a început să plângă!" Transferul care i-a "rupt" sufletul italianului
profimedia-0861141500
Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
Screenshot 2024-04-18 at 21.05.58
Recomandările redacției
FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (11.02.2023)
Cristi Manea și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj, după 1-5 cu Farul Constanța

6.000.000€ pentru FCSB! Gigi Becali, gata să dea lovitura
becali
Anunțul la care nu se aștepta nimeni: Manchester City i-a găsit înlocuitor lui Pep Guardiola!
Bristol City v Manchester City - Carabao Cup - Semi Final - Second Leg - Ashton Gate
Ce a spus Gică Hagi despre Constantin Budescu, după ce "Magicianul" n-a rezistat decât 8 luni la Farul
CFR Cluj v Farul Constanta - SuperLiga, Cluj-Napoca, Romania - 30 Oct 2023
Citește și
Exclusiv "O să mergi să dai cu târnăcopul". Cum a fost Marius Lăcătuș la un pas să-și rateze cariera de fotbalist
Marius Lăcătuș
Exclusiv Anghel Iordănescu a dat verdictul! Cine câștigă titlul în SuperLigă: ”Au jucători de valoare”
Game, set și meci. Zendaya, fabuloasă în ținute inspirate de tenis și noul ei film, la premiere în jurul lumii
Game, set și meci. Zendaya, fabuloasă în ținute inspirate de tenis și noul ei film, la premiere în jurul lumii
Telefonul lui Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Vlad Chiricheș. Ce implicare a avut Mihai Stoica
Telefonul lui Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Vlad Chiricheș. Ce implicare a avut Mihai Stoica
Adrian Mititelu îi dă un răspuns lui Ionel Ganea care îl va înfuria teribil! Ironia patronului despre fiul „Ganezului”
Adrian Mititelu îi dă un răspuns lui Ionel Ganea care îl va înfuria teribil! Ironia patronului despre fiul „Ganezului”
Cum arăta Sofia Vergara când și-a început cariera de model. Actrița este neschimbată la vârsta de 51 de ani
Cum arăta Sofia Vergara când și-a început cariera de model. Actrița este neschimbată la vârsta de 51 de ani
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
De ce Sergiu Nicolaescu era convins că are un fiu? „M-a ales să fiu tatăl copilului ei"
De ce Sergiu Nicolaescu era convins că are un fiu? „M-a ales să fiu tatăl copilului ei"
"Salvaţi-ne, vă rugăm!". Cum a scăpat-o Ion Iliescu pe Steaua de la faliment
"Salvaţi-ne, vă rugăm!". Cum a scăpat-o Ion Iliescu pe Steaua de la faliment
Scene penibile la semimaratonul de la Beijing: alergătorii africani au încetinit pentru ca un chinez să treacă primul linia de sosire VIDEO
Scene penibile la semimaratonul de la Beijing: alergătorii africani au încetinit pentru ca un chinez să treacă primul linia de sosire VIDEO
Comunicat dur al CSA Steaua! ”Nu puteți nega realitatea. Să ia măsuri cât se poate de rapid”
Screenshot 2024-03-27 at 22.55.24

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru
Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru
Digi World
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”