adrian-ilie
Video Exclusiv Adi Ilie: ”Am avut oferte de la Real Madrid și Manchester United”
gabi iancu
Video Exclusiv Gabi Iancu: ”M-am apucat de fotbal ca să joc, nu ca să mă uit. Vreau să mă simt din nou bun și puternic!”
FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA - DINAMO BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (20.04.2024)
Live Video&Text FCU Craiova - Dinamo 1-1, ACUM, Digi Sport 1. Blănuță a adus egalarea pentru olteni!
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 5 Superliga: FCU 1948 Craiova-Dinamo
Play-out

VIDEO EXCLUSIV Claugol: “Pune-mi zidul şi dau şi acum gol din lovitură liberă!”

11.07.2014, 20:13

claudiu niculescu.jpg
  • La Liga: Real Madrid - Barcelona, duminică, 22:00, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Rapid, sâmbătă, 20:30, DGS 1

De ce te-ai făcut fotbalist, Claudiu? ”Voiam foarte mult să mă vadă părinţii la televizor, prietenii... Asta era ambiţia mea cea mai mare”. Varianta fericită când această ambiţie se materializează pozitiv.

Într-adevăr, l-au văzut. Şi nu numai părinţii şi prietenii. L-a văzut şi Alexanko, l-a văzut chiar de pe bancă. „Claudiu e unul dintre atacanţii cu cele mai mari calităţi din câţi am întâlnit”. Şi a întâlnit câţiva fostul căpitan al Barcelonei din finala cu Steaua 86.

L-au văzut şi fanii Stelei, învinşi de două ori în Ghencea de golurile lui Claudiu, l-au văzut şi cei ai Rapidului, au văzut chiar un hattrick pe Giuleşti. Cel mai mult l-au văzut, însă, dinamoviştii. I-a făcut de trei ori campioni, ultima dată în 2007. Chiar ultima dată.

Dar cel care nu a avut ochi a fost chiar el. “Dacă l-aş avea acum elev pe Claudiu Niculescu cel de până la 27 de ani, l-aş ţine rezervă”.


Au trecut doi ani de când e antrenor şi, în continuare, se vorbeşte mai mult de fotbalistul Claudiu Niculescu, cel care a fost şi cel care putea fi.

De ce te-ai făcut antrenor, Claudiu? ”Ca să fiu mai bun decât am fost ca fotbalist”.

Digi Sport: Sigur îţi aduci aminte momentul retragerii. Dar pe cel al primilor paşi în fotbal?
Claudiu Niculescu: Surprinzător, eu când am început fotbalul, până pe la 10-11 ani jucam libero. Şi tot mă trăgea aţa spre atac. Şi marcam multe goluri şi din poziţia aceasta. Aşa că, uşor-uşor, am urcat în faţă. Iar mai târziu am ajuns să fac acel cuplu cu Danciu.

Nici el nu a fost atacant de la început.
Nu, mi se pare că stătea în poartă. Aşa s-a născut cuplul N&D, dintr-un libero şi un portar. Au trecut mai bine de 30 de ani de atunci...

Cine era idolul copilăriei tale?
Marco van Basten. Încercam mereu la antrenamente să-i copiez execuţiile. Mai ales mă chinuiam să şutez din voleu cum a făcut el în acea finală de campionat european din 1988.

Cu ce echipă ţineai?
Cu Universitatea Craiova. Şi visul meu era să joc la echipa mare a Ştiinţei. Îmi doream foarte mult să ajung fotbalist, să mă vadă părinţii la televizor, prietenii... Asta era ambiţia mea cea mai mare. Plus că m-au motivat şi mai tare Danciu şi Luţu, amândoi au făcut pasul mai repede la seniori, înainte de terminarea junioratului. Şi normal că, văzându-i pe ei jucând în Liga 1 la o vârstă fragedă, m-a motivat şi mai mult acest lucru. Să stai zece ani cu colegii tăi în vestiar şi apoi să-i vezi la televizor te ambiţionează foarte tare.

Cum ai ajuns un specialist al loviturilor libere? Executai încă de mic?
Da, de când eram junior băteam toate loviturile libere. Când erau meciuri, colegii ştiau, se dădeau la o parte şi mă lăsau pe mine pentru că ştiam că executam cel mai bine.

Dar exersai la antrenamente şi spre finalul carierei?
În ultima parte a carierei nu. Îmi intrase în instinct. Uite. Nu mai joc fotbal de doi ani şi jumătate. Pune-mi zidul şi execut aproape la fel. Doar trebuie să-mi mai reglez puţin tirul. E o chestie cu care te naşti.

„Am avut de două ori ofertă de la Rapid”

Ştiu că şi antrenorul vostru de la juniori era un tip destul de dur.
Da, domnul profesor Pârvulescu. Dar ne-a prins bine, să ştii... Avea o coadă de mătură, dacă-mi aduc aminte, şi ne altoia cu ea... Acea bâtă avea şi o poreclă, „Sfântul Ion”.

Cine era clientul lui preferat?
Luţu, cine să fie?

Cum era Luţu atunci?
Îmi aduc aminte când l-am văzut prima dată. A venit pe o zăpadă foarte mare, ningea, iar noi ne antrenam. Avea un pulover lung, până la genunchi, era mic, pirpiriu, cu o căciulă din aceea mare, cu urechi. Şi ni l-a prezentat: „el e Ionel Luţu”. Îl adusese dintr-o comună de pe lângă Slatina. Noi, bineînţeles, cei mai vechi, am zis: „Ce-i cu ăsta? E prea mic”. Dar când a intrat între noi, n-am mai văzut mingea. Luţu e un om lângă care nu ai cum să te plictiseşti, sau să stai trist. E imposibil.

Cum ai ajuns la Universitatea Craiova?
Am avut două oferte atunci. La biroul foştilor patroni de la Extensiv, unde eram eu, veniseră şi conducătorii de la Rapid, şi cei de la Craiova. Dar eu stăteam atunci în Craiova şi vedeam în oraş cum erau priviţi fotbaliştii de la Universitatea şi mi-am dorit să fiu şi eu ca ei. Aşa că am ales Ştiinţa. Am mai avut de la Rapid încă o ofertă doi ani mai târziu. Eu cu Stoican. Antrenor era nea Mircea Lucescu. Dar nu am putut să plecăm, George Ilinca, patronul de atunci, nu a vrut să ne dea drumul.

Cu fanii Craiovei în ce relaţii mai eşti? Nu te-au iertat că ai plecat la Dinamo.
Nu am nicio relaţie.

Privind acum în spate, regreţi acea decizie?
Nu, nu am regretat niciun moment. Ştiam că vreau mai mult de la mine, de la cariera mea. Ştiam ce-mi doresc, voiam să câştig trofee, iar rămânând la Craiova, nu cred că aş fi reuşit acest lucru.

Cât de mult te afecta tratamentul ostil al fanilor la meciurile de la Craiova?
Oricine spune că nu e afectat minte. Sigur că nu mă simţeam bine când mă înjura tot stadionul.

“Dacă aş fi jucat acum, mi-ar fi fost mai uşor să prind naţionala”

Ţi-ar fi plăcut să joci alături de cineva şi nu ai făcut-o?
Da, alături de Gică Hagi. Ăsta e lucrul pe care-l regret enorm, aş fi vrut să-l simt în teren cu acele pase unice ale lui, sau să mă simtă el pe mine...

Altul poate fi că ai strâns atât de puţine selecţii la echipa naţională?
Da, dar atunci era şi o concurenţă extraordinară pe postul de atacant. Erau Adrian Ilie, Viorel Moldovan, Ionel Ganea, Adi Mutu...

Dacă ai fi jucat acum, crezi că ţi-ar fi fost mai uşor?
Da... Acum, cred că da.

Care e lucrul pe care ţi-l reproşezi cel mai mult?
Că nu am reuşit să mă trezesc mai devreme. Până la vârsta de 27-28 de ani credeam că fotbalul se joacă doar din talent. Când am realizat că nu e aşa am început să dau şi un randament mai bun în teren. De altfel, cred că cel mai bun sezon al meu a fost in 2006-2007, când aveam 30 de ani. Am câştigat campionatul, titlul de golgheter... Un alt regret e că am plecat din Germania în Cipru. Mă adaptasem la Duisburg, dar echipa a retrogradat şi au trebuit să mă dea. Dacă aş fi plecat în Cipru din România poate n-ar fi fost şocul atât de mare. Dar din Germania...

Cum ţi-ai aprecia cariera? Era loc de mai bine?
Da, simt că aş fi putut realiza mai multe. Aş fi putut câştiga mai multe trofee de golgheter... Nu am jucat niciodată în Champions League...

E acesta un blestem pentru Dinamo?
Off, aş interpreta-o şi astfel... Cât de aproape am fost în 2007...

“I-am spus lui Nistor că antrenorii străini nu au nimic cu jucătorii români”

Ce i-ai spune acum unui tânăr jucător român care se transferă în străinătate?
Să-ţi zic o chestie. Ultimul fotbalist cu care am discutat a fost Nistor, acum două luni. M-am întâlnit cu el la Târgu-Jiu. Am avut o discuţie interesantă de vreo 30-45 de minute şi cred că am reuşit să-l fac să înţeleagă că fotbalul de afară e total diferit de cel din România. Noi, jucătorii români, suntem obişnuiţi să fim cocoloşiţi de conducători, de suporteri, de presă. Eee, afară nu e aşa. El a dat puţin de greu acolo şi a recunoscut acest lucru. S-a supărat că nu joacă din primul moment şi s-a întors în România. Eu cred că a înţeles mesajul meu şi a zis că o să ia în considerare şi se bucură foarte mult că a primit acest sfat de la mine. Deci, sfatul meu e ca jucătorii români care ajung afară să lase capul în pământ şi să muncească. Şi eu aveam acea prostie pe care au o au jucătorii români. Eşti supărat, te închizi în tine... Eu la Dinamo jucam meci de meci, aici...

Aveai şi tu impresia că antrenorul are ceva cu românii?
Da, aşa e. Dovadă că şi Nistor la fel a declarat. Nu, antrenorii nu au nimic. Nu-şi vor răul. Antrenorul bagă în teren pe cine crede el că-l poate ajuta sau poate ajuta echipa.

“Pe Claudiu Niculescu cel de până la 27 de ani l-aş ţine rezervă”

Ce ai furat de la antrenorii pe care i-ai avut?
Atmosfera bună de la domnul Rednic şi de la nea Ando, disciplina tactică am luat foarte mult de la Walter Zenga.

Ce fel de antrenor e Claudiu Niculescu?
Unul căruia îi place foarte mult organizarea tactică foarte bună. Nu las nimic la voia întâmplării. Cert e că, fiind atacant, îmi place ca echipa mea să marcheze foarte multe goluri.

Cum ai proceda dacă l-ai avea acum elev pe Claudiu Niculescu?
Dacă l-aş avea pe Claudiu Niculescu cel de până la 27 de ani l-aş ţine pe bancă. Dar ştiu că atunci când l-aş băga în teren ar marca goluri. Şi m-ar ajuta şi pe mine şi, implicit, şi echipa. Dacă l-aş avea pe cel de după 28 de ani...

L-ai pune căpitan!
Da, să ştii!

Ce model de antrenor ai?
Mi-a plăcut foarte mult Rafa Benitez, iar acum îl urmăresc şi-mi place foarte mult Diego Simeone.

Ştiai că vei deveni antrenor încă de când jucai?
Da, asta îmi doream. Îmi notam toate antrenamentele de pe la vârsta de 29-30 de ani.

“Pot deveni un antrenor mai mare decât am fost ca jucător”

Care e visul cel mai mare al antrenorului Claudiu Niculescu?
Să câştig un titlu de campion, măcar un titlu. Cu ce echipă, nu ştiu...

Crezi că poţi deveni un antrenor mai mare decât ai fost ca jucător?
Da, eu zic că da.

Cum va fi Claudiu Niculescu la pensie?
Nu bat până atunci. Dar probabil mă văd antrenând şi pe la 65-70 de ani.

Dar peste 5 ani?
Nu ştiu, antrenând undeva, dar având în spate şi un titlu de campion câştigat ca antrenor.

Cât de mult vrei să antrenezi Dinamo?
E normal să-mi doresc asta la un moment dat. Când se va întâmpla acest lucru, nu ştiu.

Eşti hotărât sută la sută să mergi pe drumul antrenoratului, sau iei în calcul şi o carieră în administraţie?
Nu, vreau să urmez acum şi nişte cursuri de management sportiv. Iau în calcul orice variantă, pentru că trebuie să fii pregătit pentru orice.

Cum e Danciu acum la Dinamo ţi-ar plăcea? El a ales, sau i-a fost ales, costumul.
Dar şi el urmează cursurile şcolii de antrenori. Nu merge pe un singur drum.

L-ai vedea pe Dănciulescu antrenor?
Eu l-am rugat mai demult să urmeze cursurile şcolii de antrenori, nu a vrut, s-a răzgândit până la urmă şi acum le urmează. Dar ca să-ţi răspund la întrebare, da, l-aş vedea.

Ca analist tv cum ţi se pare la Digi Sport?
E bun, e normal să fie aşa. E un fost mare fotbalist.

Îl urmăreşti?
Bineînţeles. Îi urmăresc pe toţi. Îmi plac în special analizele tactice ale lui Ilie Dumitrescu. Se vede că e un adevărat profesionist, ai ce învăţa de la el.

“Dinamo n-are nicio şansă la titlu în acest sezon”

Cum a fost până la urmă cu oferta de la Dinamo II?
M-am întâlnit cu domnul Negoiţă şi cu domnul Anghelache. Mi-au propus să vin să preiau Dinamo II pentru că vor să crească tineri, să promoveze în Liga a II-a. Le-am spus să nu o ia ca pe un refuz. Vreau să antrenez la un nivel mai mare şi vreau să mă reîntorc în Liga 1 şi sper să se întâmple acest lucru cât mai curând.

Şi te-au înţeles?
Da, bineînţeles. A rămas că ne mai întâlnim, a zis că ne putem vedea oricând să bem o cafea. Când se va întâmpla, dacă se va întâmpla vreodată să antrenez Dinamo, se va întâmpla.

Refuzul tău are legătură şi cu faptul că la prima echipă antrenor e Flavius Stoican, de care eşti apropiat?
Sunt prieten cu Flavius şi probabil că presa ar fi speculat că am venit la Dinamo II ca sa fac pasul apoi la prima echipă... Când Dinamo mă va vrea antrenor mă va chema de oriunde aş fi, e simplu.

Cum ţi s-a părut Ionuţ Negoiţă?
Pare un om ok. E o persoană căreia îi place foarte mult fotbalul. S-a implicat în acest proiect, dar a văzut că e greu să ţii singur o echipă ca Dinamo. E clar, însă, că-şi doreşte să facă performanţă cu acest club. Şi eu cred că Dinamo poate reveni în lupta pentru titlu.

Când poate reveni? Nu pare un orizont prea îndepărtat?
Eee, asta e întrebarea la care chiar nu pot să răspund. Dar e clar că în acest moment nu se poate bate la titlu. E clar. Dacă se va reuşi acest lucru în sezonul actual m-aş bucura enorm, dar nu cred. Nu că nu mi-aş dori. Mi-aş dori foarte mult pentru Dinamo, pentru Flavius, dar nu cred. Trebuie să fim realişti.

Şi unde vezi Dinamo în acest an?
Eu sper să fie acolo, în primele 5-6 echipe. Altele nu văd în faţa ei. Sunt Steaua, Astra, Petrolul care se bat pentru titlu şi după aceea poate să vină Dinamo iarăşi.

Să nu vină iarăşi degeaba... Cum crezi că au primit jucătorii şi antrenorii vestea că nu vor juca în Europa deşi au câştigat acest drept pe teren?
Când a preluat Flavius echipa, aceiaşi jucători erau pe locul 9, aceiaşi jucători au ajuns apoi pe locul 4, aşa că e normal să fie frustraţi. Şi eu aş fi fost în locul lor.

Dar cu Flavius ai vorbit? El cum a resimţit acest lucru?
Normal că şi el a fost dezamăgit. Nu am discutat special de acest lucru, dar l-am simţit... Şi pentru cartea lui de vizită ar fi fost important să aibă câteva meciuri antrenate în cupele europene.

“E greu să fii suporter al lui Dinamo în această perioadă”

Revenim. Când se va bate Dinamo iar la titlu?
Să sperăm că această perioadă grea financiară a echipei se va sfârşi în viitorul apropiat. Mi-e teamă, însă, să nu dureze câţiva ani şi atunci... Mai au răbdare fanii atât timp mă întreb? Asta e o încă o problemă... Cert e că suporterul dinamovist e obişnuit să vadă echipa luptându-se pentru titlu în fiecare sezon. Deja au trecut câţiva ani de când nu s-a mai întâmplat acest lucru. Şi nu ştiu cât va mai dura răbdarea...

E greu să fii suporter al lui Dinamo în această perioadă?
Da, e greu. E normal să fie greu pentru că inclusiv eu eram şicanat de prietenii stelişti în sezonul trecut când Steaua câştiga şi ai o reacţie de orgoliu. Eşti mâhnit, trist, mai ales când vezi meciul cu stelişti şi normal că vin acele şicane din partea lor... Şi s-au cam întâmplat destul de des în ultima perioadă şi nu mai vreau să se întâmple.

Ce i-ar mai trebui lui Dinamo acum?
Are nevoie de cel puţin 3-4 jucători de valoare ca să se bată la cupele europene, dar jucători cu experienţă.

Care e jucătorul tău preferat din Liga 1?
Păi trebuie să zic de la Dinamo... Îmi place mult Cosmin Matei. Practic acum a început el să-şi arate adevăratele calităţi. Îmi place, însă, şi Chipciu, e un jucător foarte bun, care poate face pasul către o echipă bună din Europa, are valoarea să facă acest pas.

Cine ia titlul?
Dacă acum un sezon sau acum două sezoane spuneam la început că Steaua e principala favorită, nu cred că mai e şi acum. Şi nu o spun neapărat că a plecat Reghecampf. E clar că au pierdut un antrenor foarte bun. Dar, în primul rând, au pierdut tot axul central, coloana vertebrală a echipei. Tătăruşanu, Chiricheş, Bourceanu, Pintilii, Rusescu şi chiar Piovaccari. E greu să aduci în întregul ax central jucători care să fie la fel de buni ca ei. Deci, eu cred că Steaua va avea probleme nu neapărat că s-a schimbat antrenorul, ci că au pierdut jucători importanţi.

“Şi Contra cred că ar fi mers în Golf dacă ar fi avut oferta lui Reghe”

Tu ai antrena vreodată Steaua?
În cariera asta să ştii că chiar e bine să să nu spui niciodată “niciodată”. Dar nu, nu cred... În primul rând că m-aş pune rău, de fapt sunt pus rău de mult... Aş avea-o grea, ca să spun aşa, şi cu fanii Stelei, şi cu cei ai lui Dinamo. Aşa că nu se va întâmpla acest lucru.

Reghecampf a declarat că el nu ar avea o problemă să antreneze pe Dinamo.
Da, dar el nu a jucat 10 ani la Steaua şi nu a dat goluri multe cu Dinamo sau nu a enervat suporterii dinamovişti pentru că le dădea goluri tot timpul, nu se bucura cu fanii pe gard... Eu am fost un jucător care a marcat de multe ori împotriva Stelei şi în meciuri importante, decisive.

Ce părere ai despre plecarea lui Reghe în zona arabă?
E normal că aspectul financiar a contat foarte mult, dar şi faptul că e una dintre cele mai importante echipe din zonă. A demonstrat că are valoare în această meserie, sunt convins că a avut oferte şi din Europa, dar nu la fel de bune, nici măcar pe jumătate la fel de bune ca cea din zona arabă. Eu zic că a făcut o alegere bună.

Privind în comparaţie decizia lui Contra, de a pleca la o echipă mică din Spania, cu cea a lui Reghecampf, care a ales banii din Golf, tu de care te simţi mai apropiat?
Cosmin Contra era normal să plece la Getafe, pentru că a jucat acolo mulţi ani, e văzut foarte bine de conducătorii de acolo, de suporteri, dar să fiţi convinşi că şi Cosmin, dacă avea înainte o asemenea ofertă de la arabi, mergea şi el acolo. Aşa cred eu. E greu să refuzi o asemenea ofertă, bani pe care nu ai cum să-i câştigi în România.

Nu în România, dar nici în timp la o echipă din Vest?
Şi dacă nu ajungi la o echipă din Vest? Că nu mai dă nimeni doi bani pe ceea ce ai făcut. Că aşa e viaţa în România. Că aşa e în tenis...

“O să-l vedeţi pe adevăratul Mutu în acest sezon!”

Costel Gâlcă la Steaua cum ţi se pare?
Un antrenor interesant. Un tip plăcut, are charismă şi vine cu acest model spaniol, această filozofie de posesie prelungită. Şi la Steaua are jucătorii potriviţi din punct de vedere tehnic care ar putea juca în acest sistem, 4-3-3. Numai că îi trebuie timp. Mi se pare un tip de antrenor liniştit, echilibrat.

Tu cum eşti?
Temperamental!

Ca Dan Petrescu?
Nici chiar aşa...

Una dintre întrebările interesante pentru noul sezon e legată de Adi Mutu. Mai are Mutu forţa în el de a duce un sezon bun?
Are, are. O să-l vedeţi pe Mutu sezonul viitor. Eu cred că va marca multe goluri, asta e părerea mea. O să vedeţi un alt Mutu. Lui i-a trebuit această perioadă, i s-a potrivit mănuşă acest retur de campionat, pentru că s-a reîntâlnit cu fotbalul românesc. E greu până te reacomodezi.

E aşa de greu să te reacomodezi cu fotbalul românesc?
E greu, pentru că se joacă altfel.

Crezi că el a subestimat nivelul fotbalului de la noi?
Nu neaparăt, dar e normal, jucând în Anglia, Italia, Franţa atâţi ani, e greu să nu vii şi să zici “e imposibil să nu fac faţă”. Dar aici te loveşti de realitate, pentru că până te ştiu băieţii, până îţi învaţă mişcările din teren...

Deci la ce să ne aşteptăm de la Mutu?
Poate să dea cel puţin 10 goluri. Şi o să vedeţi că aşa va fi.

CV Claudiu Niculescu

Data naşterii: 23 iunie 1976

Locul naşterii: Slatina

Palmares ca jucător

1994-95: IELIF Craiova 29/5

1995-96: Drobeta Tr. Severin 20/15

1996-97: Electroputere 48/31

1998-2001: Univ.Craiova93/41

2001-02: Dinamo 30/20

2002-03:Genoa11/3

2003-08: Dinamo 123/70

2008:Duisburg17/4

2008-09: Omonia Nicosia 8/1

2009-10: Dinamo 38/8

2010-12: U Cluj 42/18

Meciuri/Goluri: 459/216

Echipa naţională: 8/0

3 titluri cu Dinamo (2002, 2004, 2007)

3 cupe cu Dinamo (2003, 2004, 2005)

2 titluri de golgheter în Liga 1 (2005, 2007)

Palmares ca antrenor

2012: U Cluj

2012: FC Bihor

2013: Damila Măciuca

2013:CSMRm.Vâlcea

Imagini din acest reportaj au apărut în emisiunile Fotbal Club şi Digi Sport Special.

Etichete: video , niculescu , claudiu niculescu , niculescu interviu exclusiv


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Am 61 de ani, dar am corpul unui bărbat de 38”. Dave explică cum reușește să păcălească procesul de îmbătrânire
„Am 61 de ani, dar am corpul unui bărbat de 38”. Dave explică cum reușește să păcălească procesul de îmbătrânire

Un bărbat de 61 de ani care se laudă că are vârsta biologică de aproximativ 38 de ani a povestit...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Tennis - ATP/WTA World Tour 2017 Mutua Madrid Open 2017 Day Seven La Caja Magica, Madrid, Spain - 12 May 2017
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,8 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei

Ion Țiriac (84 de ani) a prezentat oficial, în cadrul unui eveniment, maşina Mercedes AMG One, care...

Zinedine Zidane a bătut palma cu un club uriaș. Încă lipsește semnătura
EXCLUSIVE: Zinédine Zidane With His Wife Veronique Shopping At A Home Furnishings Boutique In Milan - 17 Apr 2024
"Am intrat în biroul lui Ancelotti și a început să plângă!" Transferul care i-a "rupt" sufletul italianului
profimedia-0861141500
"Bijuteria" de 44 de milioane € de la Cluj-Napoca, transformată în mall. FOTO Noul proiect spectaculos
Screenshot 2024-04-19 091333
Transformarea fizică a Serenei Williams. Cum arată acum și ce spune legendara sportivă despre corpul ei
profimedia-0864108273
Recomandările redacției
FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA - DINAMO BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (20.04.2024)
Live Video&Text FCU Craiova - Dinamo 1-1, ACUM, Digi Sport 1. Blănuță a adus egalarea pentru olteni!

Echipele de start la FCSB - Rapid! Decizia rar întâlnită în acest sezon la gruparea roș-albastră
fcsb-rapid
Foto Constantin Budescu a plecat "cu primul avion" din România, după ce și-a reziliat contractul cu Farul
4
Simona Halep s-ar fi retras de la Madrid Open. Motivele invocate de fostul lider WTA
Simona Halep la Roland Garros. Sursa Foto, Getty (7)
Citește și
Video Schumacher și Niculescu, reacții dure după Mioveni - Șelimbăr 0-0: ”Nu mi-a plăcut absolut nimic!” / ”E greu!”
claudiu-niculescu0
Video Claudiu Niculescu și Andrei Prepeliță, reacții dure după FC Buzău - Șelimbăr 0-0
niculescu-prepelita
La 56 de ani, Donna D'Errico încă face furori în ținute provocatoare. Imaginile din jacuzzi au stârnit un val de reacții
La 56 de ani, Donna D'Errico încă face furori în ținute provocatoare. Imaginile din jacuzzi au stârnit un val de reacții
Telefonul lui Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Vlad Chiricheș. Ce implicare a avut Mihai Stoica
Telefonul lui Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Vlad Chiricheș. Ce implicare a avut Mihai Stoica
Dinamoviștii joacă pe o primă extraordinară la meciul cu FCU Craiova
Dinamoviștii joacă pe o primă extraordinară la meciul cu FCU Craiova
A rupt tăcerea după 30 de ani. Sharon Stone a spus cine este producătorul care a sfătuit-o să întrețină relații intime cu partenerul de film, pentru o mai bună chimie pe ecrane
A rupt tăcerea după 30 de ani. Sharon Stone a spus cine este producătorul care a sfătuit-o să întrețină relații intime cu partenerul de film, pentru o mai bună chimie pe ecrane
Fiica lui Eminem, în costum de baie alb, la petrecerea burlăcițelor, pe iaht în Tampa Bay. Alături de Hailie, sora ei, Alaina
Fiica lui Eminem, în costum de baie alb, la petrecerea burlăcițelor, pe iaht în Tampa Bay. Alături de Hailie, sora ei, Alaina
Cum salvezi situația dacă explodează un cauciuc al mașinii în mers. Sfaturi esențiale de la un fost polițist | Video
Cum salvezi situația dacă explodează un cauciuc al mașinii în mers. Sfaturi esențiale de la un fost polițist | Video
De ce pensia întârzie aproape o săptămână în luna mai? Ce soluție a propus Casa de Pensii?
De ce pensia întârzie aproape o săptămână în luna mai? Ce soluție a propus Casa de Pensii?
"Salvaţi-ne, vă rugăm!". Cum a scăpat-o Ion Iliescu pe Steaua de la faliment
"Salvaţi-ne, vă rugăm!". Cum a scăpat-o Ion Iliescu pe Steaua de la faliment
Simona Halep s-a retras din nou! Decizie total neașteptată a româncei
Simona Halep s-a retras din nou! Decizie total neașteptată a româncei
Video Exclusiv Marius Lăcătuș, la 60 de ani: ”Va fi greu să mai ia cineva zece titluri în România”
lacatus

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Fiica lui Eminem, în costum de baie alb, la petrecerea burlăcițelor, pe iaht în Tampa Bay. Alături de Hailie, sora ei, Alaina
Fiica lui Eminem, în costum de baie alb, la petrecerea burlăcițelor, pe iaht în Tampa Bay. Alături de Hailie, sora ei, Alaina
Digi World
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”