Gică Hagi / Foto: Sport Pictures
Video Criză de nervi a "Regelui" Hagi: a ţipat, a râs, a dat sfaturi şi a certat pe toată lumea
Video Gică Hagi s-a enervat la finalul meciului cu CFR Cluj: ”A fost o regie frumoasă. Să ne lase să jucăm!”
Argentina v Croatia: Group D - 2018 FIFA World Cup Russia
Argentina - Croația, prima semifinală de la Cupa Mondială! Istoricul duelurilor directe + Favorita la câștigarea trofeului
Digi Sport 1 Live
Acum

Exclusiv Cristi Ganea: "Mă luau de mână și făceam 40 de km. Uneori luam și 'ocazia'". Impresionanta poveste a românului de la Aris

articol scris de Andru Nenciu
03.03.2021, 12:10

Cristi Ganea (28 de ani), jucătorul lui Aris Salonic, vorbește în premieră despre momentele mai puțin cunoscute din viața sa și despre oamenii care au avut o influență majoră în carieră.

Cristi Ganea
Cristi Ganea / Foto: Profimedia
  • Fotbal: Rapid - Borussia Dortmund, sâmbătă, 13:00, DGS 1

  • Liga 1: Hermannstadt - Farul, sâmbătă, 19:00, DGS 1

Cuibărit la sud-est de masivul vulcanic al Țibleșului și la sud-vest de Munții Rodnei, satul Telciu din Bistrița-Năsăud păstrează și acum prima filă din povestea copilului ce și-a urmat visul de a ajunge un nume în fotbal. Prin târg se vorbește și azi cum puștiul plecat acum prin lume împrăștia câte un zvon de bucurie ori de câte ori se întorcea de la antrenamentele din Bistrița.

Galerie Foto

Câțiva ani, când soarele se înălța strălucitor sau cerul cernea ploi reci, Cristi a parcurs același drum. "Părinții mei, Viorel și Alexandrina, eu îi zic Adina mamei, mă luau de mânuță și mă duceau în fiecare zi până în Bistrița, la antrenamente, timp de vreo patru ani.

M-au sprijinit mult, au fost mereu alături de mine. Noi locuiam în Telciu, la vreo 40 de km distanță, dar mă duceau cu mașina, făceam mai puțin de o oră", aruncă fotbalistul lui Aris o privire scurtă spre satul străbătut de două râuri.

Iarna îi mai punea însă și piedici. În frigiderul de afară mașina familiei Ganea tușea din ce în ce mai tare, semn că părinții trebuiau să improvizeze. "Iarna, când nu ne mai pornea mașina, ieșeam de multe ori la <ocazie> ca să ajungem la timp în Bistrița.

Îmi tresare inima și acum când mă gândesc la acele vremuri, mă gândesc cu plăcere și chiar am un sentiment pe care-l port în suflet cu mine peste tot, rămâne acolo. Când știi că părinții tăi au făcut lucruri minunate pentru tine, n-ai decât să le mulțumești toată viața", accentuează fundașul stânga.

Drumul dinspre Telciu spre Bistrița va simboliza mereu trecerea spre o altă etapă a vieții.

Călătoria lui Cristi Ganea prin labirintul fotbalului a fost presărată de diferite probe și obstacole. A parcurs un drum al maturizării în care i s-au ivit în cale și personaje negative, dar mai ales oameni cu un rol esențial în devenirea lui. Toate întâmplările și situațiile de care s-a lovit l-au întărit.

Bucharest, Romania. 14th Nov, 2017. November 14, 2017: Cristian Ganea #24 (Romania) and Davy Propper #10 (Netherlands) during the Football Friendly game between Romania and Netherlands at National Arena Stadium, Bucharest, Romania ROU. Foto: Catalin Soare
Cristi Ganea în meciul cu Olanda 0-3 / Foto: Profimedia

Aurelian Băbuțan, om apropiat sufletului lui Cristi Ganea

Prin 2002, pe când actualul component al naționalei avea 10 ani, în viața sa a apărut o persoană pe care o pune într-un album cu oameni  dragi. "E vorba de Aurelian Băbuțan. A fost și la Steaua o perioadă, dar nu s-a înțeles cu Gigi Becali. Dânsul avea o echipă de juniori în Bistrița, iar formația lui îmi era adversară. Noi ne băteam cu echipa lui, iar el îi lua la formația sa pe cei mai buni copii din zona Bistriței. Era pasionat, își băga toți banii în echipă.

În acea perioadă mama începuse să plece în Spania, iar dânsul a venit la noi acasă și le-a zis părinților mei că vrea neapărat să merg la echipa lui, asigurându-mă că voi avea masă și școală.

El era căsătorit, dar încă nu avea copii pe atunci. Așa că m-am mutat la el, la Bistrița, pentru a nu mai face naveta, iar părinții mei au plecat la Bilbao, în Spania.

Domnul Băbuțan era căsătorit cu doamna Claudia, căreia vreau să-i mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine și pentru toate lecțiile făcute împreună. Acum au un copil, David. Va ajunge mare fotbalist", spune Cristi Ganea, în discuția cu reporterul digisport.ro.

Cristi Ganea: "Atunci am început să am bănuții mei, am simțit că m-am realizat datorită părinților mei"

Când ai simțit că-ți faci fericiți părinții?
Când am semnat primul meu contract de jucător profesionist, când am luat primii mei bănuți și nu mai trebuia să depind de ei, asta a fost la vârsta de 18 ani, când am semnat cu Mallorca pe doi ani. Atunci am început să am bănuții mei, am simțit că m-am realizat datorită lor, în primul rând.

Și ce ți-ai cumpărat din primul salariu?
Chiar nu mai știu, ceva prostii pe la mașină, ceva roți.

Ești pasionat de mașini?
Îmi plac foarte mult mașinile, e ca o boală, sunt pasionat. La Formula 1 mă uit, dar nu e vreo problemă dacă pierd vreo cursă, mă uit de plăcere.

Accidentarea gravă de la 18 ani suferită de Ganea. A simțit că și-a rupt metatarsianul pe scări și a fost operat în Barcelona

Ai avut o accidentare gravă pe la 18 ani, când ai suferit o fractură de metatarsian. Ce s-a întâmplat?
Da, când jucam la Mallorca, am avut accidentarea care m-a ținut pe tușă cinci luni, singura mai gravă din carieră.

Cum ți-ai fracturat osul?
Pe scări. Simțeam ceva deja în zona piciorului, dar am călcat pe lateral și mi s-a rupt de tot. M-au operat cei de la Mallorca pe banii lor, m-au trimis în Barcelona, apoi mi-au zis că nu-mi mai pot face alt contract. Am zis ca e OK, nu-i nicio problemă, și am mers mai departe.

Pentru Cristi Ganea începea interacțiunea cu România după ce-și petrecuse o parte a copilăriei  în Spania, unde se stabiliseră părinții săi. Avea să se lovească de multe situații ciudate, dar nu s-a lăsat niciodată călcat în picioare sau intimidat.

Fotbalistul cu un șut devastator cu piciorul stâng își stabilea noi ținte într-o lume oarecum nouă pentru el.

firo: 28.08.2020, football, test match, season 2020/2021, FC Schalke 04 - Aris Thessaloniki, Cristian Ganea, Aris Thessaloniki, Aris, Thessaloniki, individual action, | usage worldwide
Cristi Ganea / Foto: Profimedia

Cristi Ganea: "Mai aveam trei ani de contract la Craiova, dar m-au dat afară. Magazinerul mi-a zis că nu mai merg în cantonament în Turcia"

Ți-ai continuat cariera în România după ce ți-ai făcut visuri că te vei realiza în Spania.
M-am întors la Târgu Mureș, tot prin domnul Băbuțan, era o echipă bună, cu Daniel Isăilă antrenor. A fost o perioadă bună, am stat șase luni la Mureș, mi-am revenit cât de cât, apoi am plecat la Craiova, cu care am promovat. Și, când mai aveam trei ani de contract, m-au dat afară. Când să-mi iau geanta și să plec cu echipa în Turcia, mi-au zis că nu, "văd că nu ești trecut pe listă!".

Cine ți-a zis?
Magazinerul. Surprins, i-am întrebat "Cum adică?" Cu un an în urmă jucasem toate meciurile, am fost al doilea golgheter după Curelea - trebuia să ai doi jucători sub 21 ani și eu am jucat aproape toate meciurile. Nu mă așteptam, mai aveam contract trei ani, abia așteptam să joc în prima ligă, dar tot așa, s-au ivit momente grele.

A stat la CFR în probe două săptămâni, dar a ajuns la Brașov

Și cum ai rezolvat cu Craiova?
M-am înțeles cu Craiova, am semnat rezilierea și am ajuns la Săgeata Năvodari, tot domnul Băbuțan era coducător. Săgeata tocmai ce retrogradase în Liga a doua. Acolo l-am cunoscut pe Cătălin Anghel, care-mi era antrenor, dar am stat doar vreo patru luni, pentru că erau ceva probleme prin primărie.

Și ai încercat iar să-ți găsești echipă.
Pe urmă am plecat la CFR Cluj două săptămâni. Am vorbit cu Cristi Panin, era Trică antrenor (n.r.:2015). Am stat două săptămâni în probe, toate OK, toate frumoase, dar am primit un telefon de la Cristi Panin, care mi-a transmis că CFR nu poate să transfere jucători pentru că are probleme cu FRF. Am zis OK, mi-am făcut băgăjelul și am plecat în prima ligă la Brașov, mai era patron Ioan Neculaie, Zotta era director sportiv.

Cristi Ganea viitorul
Cristi Ganea, la Viitorul / Foto: Profimedia

Conjunctura favorabilă care i-a schimbat cariera. Gyuszi Balint l-a întrebat dacă poate juca fundaș stânga, Hagi a fost impresionat de meciurile jucate de Cristi Ganea la Brașov

Ce a adus nou în cariera ta experiența de la Brașov?
Am stat șase luni la Brașov. Eu până atunci jucasem numai extremă stânga, dar până la ultimele patru jocuri. Ei nu mai aveau fundaș stânga și Gyuszy Balint, care era secund, mi-a zis: "Băi, Ganezule, n-avem fundaș stânga. Vrei să joci acolo?". "Cum să nu!? Joc oriunde", i-am răspuns hotărât.

Și cum te-ai descurcat?
Prima etapă în rolul de fundaș stânga am jucat bine, apoi am câștigat cu Dinamo cu 1-0, am dat  gol din lovitură liberă. Dar am retrogradat la finalul sezonului și s-au terminat treburile și acolo. Însă după două săptămâni m-a sunat Cătălin Anghel. "Ganezule, ce faci?" I-am zis că-mi căutam echipă prin Liga a doua și el a intervenit prompt. "Vezi că m-a sunat Gică, vrea să vii fundaș stânga dacă vrei, te-a văzut în ultimele meciuri.

Ai acceptat din prima?
I-am spus: "Dom' profesor, nu știu, eu vreau atacant-extremă". Dar mi-a transmis că Gică Hagi mă voia ca fundaș stânga. "Nu vrea  ca extremă pentru că  are opt jucători pe postul ăsta și nu ai loc". A fost sincer, mi-a zis ce are nevoie.

Fotbalistul se afla într-un punct de cotitură al carierei, câteva ore l-a ros propunerea unei noi provocări. I se ciocneau în minte tot felul de idei, dar a dat dovadă de curaj.

A stat puțin în cumpănă, a analizat, dar cu o sclipire a intuiției s-a gândit că ar putea ieși bine colaborarea cu Hagi. După trei zile, deja se înțelegea cu Cătălin Anghel prin telefon și intra într-o nouă etapă a carierei.

Cele cinci persoane decisive în carieră și un sfat de la Hagi

Nu ți-a fost teamă să mergi la Viitorul?
Nu. Am semnat cu Viitorul și de acolo a început să intervină în viața mea Gică care e a patra persoană decisivă care mi-a influențat cariera și viața, după părinții mei și domnul Băbuțan. Bine, în total sunt cinci persoane esențiale, cei patru plus prietena mea, Maria, care mă sprijină de opt ani.

Spune-mi un sfat pe care ți l-a dat Hagi.
Dânsul avea o vorbă și m-am ținut de vorba lui. "Cum antrenezi, așa joci!", asta e poezia lui! Mereu ne-o spunea. Când te vedea slab la antrenamente, știa că nu joci bine și nu te băga în meci. Și eu am trăit-o pe pielea mea. Ziceam "lasă, că joc eu bine", dar nu se întâmpla dacă nu-mi ieșeau antrenamentele.

Am învățat foarte multe, îți explică ce a făcut la Barcelona și cum să bați loviturile libere. Mai rămâneam eu, Ianis, la lovituri libere ca să le exersăm. Stătea cu noi și ne explica un pic strategia lui de a lovi mingea, pașii lui de a lovi mingea și mai prindeam și noi, ne învăța foarte multe lucruri interesante.

Cristi Ganea - Aris
Cristi Ganea, la prezentarea oficială de la Aris / Foto: Digi Sport

Cristi Ganea, prima întâlnire cu Gică Hagi: "Îmi tremura și mâna, îmi tremurau și chiloții"

Ce impact a avut asupra ta prima întâlnire cu Hagi?
Când l-am întâlnit prima dată eram într-un hotel din Constanța, tocmai se deschideau ușile liftului. M-a întrebat: <<Ce faci, Ganezule?>>, în timp ce eu ieșeam din lift și el era chiar în fața mea. <<Ooo, bună ziua, dom' profesor!>>, i-am răspuns. Crede-mă că nici nu m-am uitat la el, îmi tremura și mâna, îmi tremurau și chiloții.

Erai dominat de personalitatea lui.
Până atunci nu mă întâlnisem cu dânsul, e puțin ciudat la început, stai <<drepți!>> în fața lui, dar cu timpul te obișnuiești cu el, poți să vorbești cu dânsul orice, e o persoană foarte deschisă, înveți multe lucruri de la el. Fericirea a început la Viitorul pentru ca venisem după momente grele. La Năvodari fără bănuți, la Brașov fără bănuți, la Târgu Mureș așa și așa, la Craiova am luat banii pentru că promovasem.

La Viitorul ai dat și de o echipă care purta pecetea personalității antrenorului. Un fotbal cu multe pase și accentul pe posesie.
Mereu mi-a plăcut fotbalul cu mingea, din acest motiv m-am și adaptat la Viitorul, ăsta a fost avantajul meu. Când eram mic am fost de două ori campion național la fotbal în sală, îmi plăcea jocul cu o construcție prelungită. La Viitorul a fost schimbarea vieții mele în fotbal pe stil profesionist, acolo mi-am schimbat mentalitatea, am crescut ca persoană și ca fotbalist pentru că am avut de la cine învăța.

Copilul din Telciu avea să se impună rapid în grupul de tineri format de Hagi la Viitorul. "Regele" i-a sesizat rapid calitățile, l-a repartizat în mai multe roluri, iar Ganea s-a exprimat la un nivel înalt și ca fundaș stânga, dar și ca extremă sau mijlocaș central.

Treptat au sosit și ofertele, iar viața avea să-l poarte chiar în orașul în care-și petrecuse un strop din copilărie, în Bilbao, unde părinții săi se stabiliseră.

  • Citește în partea a doua a interviului cu Cristi Ganea o discuție fără perdea despre episodul Athletic Bilbao.

Etichete: gica hagi , aurelian babutan , cristi ganea , cristi ganea viitorul , cristi ganea aris salonic , interviu cristi ganea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prima declarație a ministrului austriac de Interne, după ce s-a opus intrării României în Schengen: „Și eu sunt supărat”
Prima declarație a ministrului austriac de Interne, după ce s-a opus intrării României în Schengen: „Și eu sunt supărat”

Ministrul austriac de Interne, Gerhard Karner, a spus, în prima declarație după ce a votat...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
magdalena
Ce au făcut polițiștii din Qatar când au văzut-o pe stradă! ”Îmi voi aminti toată viața”

Decizia radicală a unui club din Liga 1, după ce Austria s-a opus intrării României în Spațiul Schengen: ”Boicot total”
FOTBAL:FC BOTOSANI-UNIVERSITATEA CRAIOVA, PLAY-OFF LIGA 1 CASA PARIURILOR (19.07.2020)
Pe "marginea prăpastiei", la doar 6 luni după ce și-au început controversata relație
GERARD PIQUE LLEGA JUNTO A CLARA CHIA AL EVENTO KOSMOS EN BARCELONA
Boicotul anunțat de Ilie Dumitrescu, după ce Austria s-a opus intrării României în Schengen! ”Eu aveam câte o nebunie”
ilie dumitrescu
România nu intră în Schengen, Universitatea Craiova a reacționat imediat. Ce s-a întâmplat în primele 12 ore de la anunț
FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-FC BOTOSANI, PLAY-OFF LIGA 1 CASA PARIURILOR (19.06.2020)
Recomandările redacției
Argentina v Croatia: Group D - 2018 FIFA World Cup Russia
Argentina - Croația, prima semifinală de la Cupa Mondială! Istoricul duelurilor directe + Favorita la câștigarea trofeului

Cel mai aspru contestatar al brazilienilor ”a lovit” din nou și a stârnit rumoare în mediul online: ”Câtă răutate”
Croatia v Brazil: Quarter Final - FIFA World Cup Qatar 2022
"FIFA trebuie să aibă grijă de asta". Messi, un car de nervi la finalul meciului cu Olanda
Foto Băiatul unui jucător al Croației s-a dus ”glonț” spre Neymar la finalul meciului, dar a fost oprit prompt! Ce a urmat
perisic-neymar
Citește și
Exclusiv Numele la care se gândește când aude de fotbalul din România: ”E singurul care-mi vine în minte”
magdalena-keskic
"Ați lucra cu Gică Hagi?". Răspunsul dat de patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru
hagi-rotaru
Șoferii nu se supără să fie amendați de ea. Daniela, agenta de circulație care dirijează traficul și fură inimi la tot pasul
Șoferii nu se supără să fie amendați de ea. Daniela, agenta de circulație care dirijează traficul și fură inimi la tot pasul
Mihai Rotaru, acuze grave la adresa lui Sergiu Hanca: „A făcut penalty premeditat ca să plece Rădoi!"
Mihai Rotaru, acuze grave la adresa lui Sergiu Hanca: „A făcut penalty premeditat ca să plece Rădoi!"
Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Pe ce perioadă a prelungit contractul și câți bani va câștiga antrenorul
Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Pe ce perioadă a prelungit contractul și câți bani va câștiga antrenorul
Cel mai bun film al anului. Are aproape 1,5 miliarde de dolari încasări la box office-ul mondial
Cel mai bun film al anului. Are aproape 1,5 miliarde de dolari încasări la box office-ul mondial
Ramona, imagini rare din Dubai. Sora Monicăi Gabor, fabuloasă într-o rochie elegantă, ce-i subliniază formele perfecte
Ramona, imagini rare din Dubai. Sora Monicăi Gabor, fabuloasă într-o rochie elegantă, ce-i subliniază formele perfecte
Doliu în lumea sportului din România. Luca Petcu a murit la doar 21 de ani
Doliu în lumea sportului din România. Luca Petcu a murit la doar 21 de ani
Cea mai tare glumă care a apărut după eliminarea Braziliei de la Mondiale VIDEO
Cea mai tare glumă care a apărut după eliminarea Braziliei de la Mondiale VIDEO
Video Exclusiv Ecourile crizei de nervi a lui Gică Hagi: ”Se transformă” / ”Nu se mai controlează” / ”Nu e bine ce face”
gica-hagi
Video ”Astea sunt întrebări șmecherite”. Subiectul pe care Gică Hagi a încercat să-l ocolească
gica
Video Ce nu s-a văzut la TV la criza de nervi a lui Gică Hagi. "Victime" au fost cei din club
gica

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Ramona, imagini rare din Dubai. Sora Monicăi Gabor, fabuloasă într-o rochie elegantă, ce-i subliniază formele perfecte
Ramona, imagini rare din Dubai. Sora Monicăi Gabor, fabuloasă într-o rochie elegantă, ce-i subliniază formele perfecte
Digi World
Ce este sindromul persoanei rigide, patologia neurologică rară cu care a fost diagnosticată Celine Dion
Ce este sindromul persoanei rigide, patologia neurologică rară cu care a fost diagnosticată Celine Dion
Digi Animal World
Imagini virale cu un câine care a ajutat o femeie să mute o mașină blocată din cauza unei inundații. Oamenii au fost șocați
Imagini virale cu un câine care a ajutat o femeie să mute o mașină blocată din cauza unei inundații. Oamenii au fost șocați
Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind modulele cookie.
Da, accept
Modific setările
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
RCS&RDS S.A. digisport.ro Vezi politica de confidenţialitate
cmp_level, prv_level, m2digisportro, cookie_poll_id_XXX
Studiu de Audienţă și Trafic Internet (prin CXENSE) brat.ro
cX_S, cX_P, cX_T
Google IDE google.com Vezi politica de confidenţialitate
IDE
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
- Analiza traficului pe site: câţi vizitatori, din ce arie geografică, de pe ce terminal, cu ce browser, etc, ne vizitează - A/B testing pentru optimizarea layoutului site-ului - Analiza perioadei de timp petrecute de fiecare vizitator pe paginile noastre web - Solicitarea de feedback despre anumite părţi ale site-ului
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google Analytics google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_<property-id>, __utma, __utm, __utmb, __utmc, __utmz, __utmv
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
- Interacţiuni social media (like & share) - Posibilitatea de a te loga în cont folosind o platformă terţă (Facebook, Google, etc) - Rularea conţinutului din platforme terţe (youtube, soundcloud, etc)
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Facebook facebook.com Vezi politica de confidenţialitate
a11y, act, csm, P, presence, s, x-referer, xs, dpr, datr, fr, c_user
Youtube youtube.com Vezi politica de confidenţialitate
GED_PLAYLIST_ACTIVITY,APISID, GEUP, HSID, LOGIN_INFO, NID, PREF, SAPISID, SID, SSID, SIDCC, T9S2P.resume, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC, dkv, s_gl, wide
Twitter twitter.com Vezi politica de confidenţialitate
_twitter_sess, auth_token, lang, twid, eu_cn, personalization_id, syndication_guest_id, tfw_exp
Disqus disqus.com Vezi politica de confidenţialitate
mp_17b27902cd9da8972af8a3c43850fa5f_mixpanel, Disqusauth, sessionid,_utmb, disqus_unique, testCookie
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră, atât în cadrul site-ului nostru, cât și în afara acestuia.
- Oferirea de publicitate în site adaptată concluziilor pe care le tragem despre tine în funcţie de istoricul navigării tale în site și, în unele cazuri, în funcţie de profilul pe care îl creăm despre tine. Facem acest lucru pentru a menţine site-ul profitabil, în așa fel încât să nu percepem o taxă de accesare a site-ului de la cei care îl vizitează. - Chiar dacă astfel de module cookie nu sunt utilizate, te rugăm să reţii că ţi se vor afişa reclame pe site-ul nostru, dar acestea nu vor fi adaptate intereselor tale. Aceste reclame pot să fie adaptate în funcţie de conţinutul paginii.
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google DFP google.com Vezi politica de confidenţialitate
__gads, id, NID, SID, ANID, IDE, DSID, FLC, AID, TAID, exchange_uid, uid, _ssum, test_cookie, 1P_JAR, APISID, evid_0046, evid_0046-synced
CXENSE cxense.com Vezi politica de confidenţialitate
gcks, gckp, _cX_segmentInfo, cx_profile_timeout, cx_profile_data
Trimite
Vezi politica de confidenţialitate