FOTBAL:FC VOLUNTARI-FARUL CONSTANTA, LIGA 1 CASA PARIURILOR (03.10.2021)
Video Exclusiv Hagi a dezvăluit ce i-a cerut Răzvan Burleanu când i-a propus naționala. ”Am spus că nu pot să fac așa ceva!”
Gică Hagi, managerul de la Farul / Foto: Sport Pictures
”Trebuie să lămurească”. Florin Prunea îi cere explicații lui Gică Hagi, după ce a refuzat naționala: ”A ieșit șifonat”
dan petrescu 2
Ce a spus Dan Petrescu despre posibilitatea de a ajunge la națională: ”Punct! Am fost clar”
Digi Sport 1 Live
Acum
Live Stirile Digi Sport

Exclusiv Cristi Ganea: "Mă luau de mână și făceam 40 de km. Uneori luam și 'ocazia'". Impresionanta poveste a românului de la Aris

articol scris de Andru Nenciu
03.03.2021, 12:10

Cristi Ganea (28 de ani), jucătorul lui Aris Salonic, vorbește în premieră despre momentele mai puțin cunoscute din viața sa și despre oamenii care au avut o influență majoră în carieră.

Cristi Ganea
Cristi Ganea / Foto: Profimedia
  • Liga 1: Botoșani - Voluntari, duminică, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Universitatea Craiova - FCSB, duminică, 20:15, Digi Sport 1

Cuibărit la sud-est de masivul vulcanic al Țibleșului și la sud-vest de Munții Rodnei, satul Telciu din Bistrița-Năsăud păstrează și acum prima filă din povestea copilului ce și-a urmat visul de a ajunge un nume în fotbal. Prin târg se vorbește și azi cum puștiul plecat acum prin lume împrăștia câte un zvon de bucurie ori de câte ori se întorcea de la antrenamentele din Bistrița.

Galerie Foto

Câțiva ani, când soarele se înălța strălucitor sau cerul cernea ploi reci, Cristi a parcurs același drum. "Părinții mei, Viorel și Alexandrina, eu îi zic Adina mamei, mă luau de mânuță și mă duceau în fiecare zi până în Bistrița, la antrenamente, timp de vreo patru ani.

M-au sprijinit mult, au fost mereu alături de mine. Noi locuiam în Telciu, la vreo 40 de km distanță, dar mă duceau cu mașina, făceam mai puțin de o oră", aruncă fotbalistul lui Aris o privire scurtă spre satul străbătut de două râuri.

Iarna îi mai punea însă și piedici. În frigiderul de afară mașina familiei Ganea tușea din ce în ce mai tare, semn că părinții trebuiau să improvizeze. "Iarna, când nu ne mai pornea mașina, ieșeam de multe ori la <ocazie> ca să ajungem la timp în Bistrița.

Îmi tresare inima și acum când mă gândesc la acele vremuri, mă gândesc cu plăcere și chiar am un sentiment pe care-l port în suflet cu mine peste tot, rămâne acolo. Când știi că părinții tăi au făcut lucruri minunate pentru tine, n-ai decât să le mulțumești toată viața", accentuează fundașul stânga.

Drumul dinspre Telciu spre Bistrița va simboliza mereu trecerea spre o altă etapă a vieții.

Călătoria lui Cristi Ganea prin labirintul fotbalului a fost presărată de diferite probe și obstacole. A parcurs un drum al maturizării în care i s-au ivit în cale și personaje negative, dar mai ales oameni cu un rol esențial în devenirea lui. Toate întâmplările și situațiile de care s-a lovit l-au întărit.

Bucharest, Romania. 14th Nov, 2017. November 14, 2017: Cristian Ganea #24 (Romania) and Davy Propper #10 (Netherlands) during the Football Friendly game between Romania and Netherlands at National Arena Stadium, Bucharest, Romania ROU. Foto: Catalin Soare
Cristi Ganea în meciul cu Olanda 0-3 / Foto: Profimedia

Aurelian Băbuțan, om apropiat sufletului lui Cristi Ganea

Prin 2002, pe când actualul component al naționalei avea 10 ani, în viața sa a apărut o persoană pe care o pune într-un album cu oameni  dragi. "E vorba de Aurelian Băbuțan. A fost și la Steaua o perioadă, dar nu s-a înțeles cu Gigi Becali. Dânsul avea o echipă de juniori în Bistrița, iar formația lui îmi era adversară. Noi ne băteam cu echipa lui, iar el îi lua la formația sa pe cei mai buni copii din zona Bistriței. Era pasionat, își băga toți banii în echipă.

În acea perioadă mama începuse să plece în Spania, iar dânsul a venit la noi acasă și le-a zis părinților mei că vrea neapărat să merg la echipa lui, asigurându-mă că voi avea masă și școală.

El era căsătorit, dar încă nu avea copii pe atunci. Așa că m-am mutat la el, la Bistrița, pentru a nu mai face naveta, iar părinții mei au plecat la Bilbao, în Spania.

Domnul Băbuțan era căsătorit cu doamna Claudia, căreia vreau să-i mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine și pentru toate lecțiile făcute împreună. Acum au un copil, David. Va ajunge mare fotbalist", spune Cristi Ganea, în discuția cu reporterul digisport.ro.

Cristi Ganea: "Atunci am început să am bănuții mei, am simțit că m-am realizat datorită părinților mei"

Când ai simțit că-ți faci fericiți părinții?
Când am semnat primul meu contract de jucător profesionist, când am luat primii mei bănuți și nu mai trebuia să depind de ei, asta a fost la vârsta de 18 ani, când am semnat cu Mallorca pe doi ani. Atunci am început să am bănuții mei, am simțit că m-am realizat datorită lor, în primul rând.

Și ce ți-ai cumpărat din primul salariu?
Chiar nu mai știu, ceva prostii pe la mașină, ceva roți.

Ești pasionat de mașini?
Îmi plac foarte mult mașinile, e ca o boală, sunt pasionat. La Formula 1 mă uit, dar nu e vreo problemă dacă pierd vreo cursă, mă uit de plăcere.

Accidentarea gravă de la 18 ani suferită de Ganea. A simțit că și-a rupt metatarsianul pe scări și a fost operat în Barcelona

Ai avut o accidentare gravă pe la 18 ani, când ai suferit o fractură de metatarsian. Ce s-a întâmplat?
Da, când jucam la Mallorca, am avut accidentarea care m-a ținut pe tușă cinci luni, singura mai gravă din carieră.

Cum ți-ai fracturat osul?
Pe scări. Simțeam ceva deja în zona piciorului, dar am călcat pe lateral și mi s-a rupt de tot. M-au operat cei de la Mallorca pe banii lor, m-au trimis în Barcelona, apoi mi-au zis că nu-mi mai pot face alt contract. Am zis ca e OK, nu-i nicio problemă, și am mers mai departe.

Pentru Cristi Ganea începea interacțiunea cu România după ce-și petrecuse o parte a copilăriei  în Spania, unde se stabiliseră părinții săi. Avea să se lovească de multe situații ciudate, dar nu s-a lăsat niciodată călcat în picioare sau intimidat.

Fotbalistul cu un șut devastator cu piciorul stâng își stabilea noi ținte într-o lume oarecum nouă pentru el.

firo: 28.08.2020, football, test match, season 2020/2021, FC Schalke 04 - Aris Thessaloniki, Cristian Ganea, Aris Thessaloniki, Aris, Thessaloniki, individual action, | usage worldwide
Cristi Ganea / Foto: Profimedia

Cristi Ganea: "Mai aveam trei ani de contract la Craiova, dar m-au dat afară. Magazinerul mi-a zis că nu mai merg în cantonament în Turcia"

Ți-ai continuat cariera în România după ce ți-ai făcut visuri că te vei realiza în Spania.
M-am întors la Târgu Mureș, tot prin domnul Băbuțan, era o echipă bună, cu Daniel Isăilă antrenor. A fost o perioadă bună, am stat șase luni la Mureș, mi-am revenit cât de cât, apoi am plecat la Craiova, cu care am promovat. Și, când mai aveam trei ani de contract, m-au dat afară. Când să-mi iau geanta și să plec cu echipa în Turcia, mi-au zis că nu, "văd că nu ești trecut pe listă!".

Cine ți-a zis?
Magazinerul. Surprins, i-am întrebat "Cum adică?" Cu un an în urmă jucasem toate meciurile, am fost al doilea golgheter după Curelea - trebuia să ai doi jucători sub 21 ani și eu am jucat aproape toate meciurile. Nu mă așteptam, mai aveam contract trei ani, abia așteptam să joc în prima ligă, dar tot așa, s-au ivit momente grele.

A stat la CFR în probe două săptămâni, dar a ajuns la Brașov

Și cum ai rezolvat cu Craiova?
M-am înțeles cu Craiova, am semnat rezilierea și am ajuns la Săgeata Năvodari, tot domnul Băbuțan era coducător. Săgeata tocmai ce retrogradase în Liga a doua. Acolo l-am cunoscut pe Cătălin Anghel, care-mi era antrenor, dar am stat doar vreo patru luni, pentru că erau ceva probleme prin primărie.

Și ai încercat iar să-ți găsești echipă.
Pe urmă am plecat la CFR Cluj două săptămâni. Am vorbit cu Cristi Panin, era Trică antrenor (n.r.:2015). Am stat două săptămâni în probe, toate OK, toate frumoase, dar am primit un telefon de la Cristi Panin, care mi-a transmis că CFR nu poate să transfere jucători pentru că are probleme cu FRF. Am zis OK, mi-am făcut băgăjelul și am plecat în prima ligă la Brașov, mai era patron Ioan Neculaie, Zotta era director sportiv.

Cristi Ganea viitorul
Cristi Ganea, la Viitorul / Foto: Profimedia

Conjunctura favorabilă care i-a schimbat cariera. Gyuszi Balint l-a întrebat dacă poate juca fundaș stânga, Hagi a fost impresionat de meciurile jucate de Cristi Ganea la Brașov

Ce a adus nou în cariera ta experiența de la Brașov?
Am stat șase luni la Brașov. Eu până atunci jucasem numai extremă stânga, dar până la ultimele patru jocuri. Ei nu mai aveau fundaș stânga și Gyuszy Balint, care era secund, mi-a zis: "Băi, Ganezule, n-avem fundaș stânga. Vrei să joci acolo?". "Cum să nu!? Joc oriunde", i-am răspuns hotărât.

Și cum te-ai descurcat?
Prima etapă în rolul de fundaș stânga am jucat bine, apoi am câștigat cu Dinamo cu 1-0, am dat  gol din lovitură liberă. Dar am retrogradat la finalul sezonului și s-au terminat treburile și acolo. Însă după două săptămâni m-a sunat Cătălin Anghel. "Ganezule, ce faci?" I-am zis că-mi căutam echipă prin Liga a doua și el a intervenit prompt. "Vezi că m-a sunat Gică, vrea să vii fundaș stânga dacă vrei, te-a văzut în ultimele meciuri.

Ai acceptat din prima?
I-am spus: "Dom' profesor, nu știu, eu vreau atacant-extremă". Dar mi-a transmis că Gică Hagi mă voia ca fundaș stânga. "Nu vrea  ca extremă pentru că  are opt jucători pe postul ăsta și nu ai loc". A fost sincer, mi-a zis ce are nevoie.

Fotbalistul se afla într-un punct de cotitură al carierei, câteva ore l-a ros propunerea unei noi provocări. I se ciocneau în minte tot felul de idei, dar a dat dovadă de curaj.

A stat puțin în cumpănă, a analizat, dar cu o sclipire a intuiției s-a gândit că ar putea ieși bine colaborarea cu Hagi. După trei zile, deja se înțelegea cu Cătălin Anghel prin telefon și intra într-o nouă etapă a carierei.

Cele cinci persoane decisive în carieră și un sfat de la Hagi

Nu ți-a fost teamă să mergi la Viitorul?
Nu. Am semnat cu Viitorul și de acolo a început să intervină în viața mea Gică care e a patra persoană decisivă care mi-a influențat cariera și viața, după părinții mei și domnul Băbuțan. Bine, în total sunt cinci persoane esențiale, cei patru plus prietena mea, Maria, care mă sprijină de opt ani.

Spune-mi un sfat pe care ți l-a dat Hagi.
Dânsul avea o vorbă și m-am ținut de vorba lui. "Cum antrenezi, așa joci!", asta e poezia lui! Mereu ne-o spunea. Când te vedea slab la antrenamente, știa că nu joci bine și nu te băga în meci. Și eu am trăit-o pe pielea mea. Ziceam "lasă, că joc eu bine", dar nu se întâmpla dacă nu-mi ieșeau antrenamentele.

Am învățat foarte multe, îți explică ce a făcut la Barcelona și cum să bați loviturile libere. Mai rămâneam eu, Ianis, la lovituri libere ca să le exersăm. Stătea cu noi și ne explica un pic strategia lui de a lovi mingea, pașii lui de a lovi mingea și mai prindeam și noi, ne învăța foarte multe lucruri interesante.

Cristi Ganea - Aris
Cristi Ganea, la prezentarea oficială de la Aris / Foto: Digi Sport

Cristi Ganea, prima întâlnire cu Gică Hagi: "Îmi tremura și mâna, îmi tremurau și chiloții"

Ce impact a avut asupra ta prima întâlnire cu Hagi?
Când l-am întâlnit prima dată eram într-un hotel din Constanța, tocmai se deschideau ușile liftului. M-a întrebat: <<Ce faci, Ganezule?>>, în timp ce eu ieșeam din lift și el era chiar în fața mea. <<Ooo, bună ziua, dom' profesor!>>, i-am răspuns. Crede-mă că nici nu m-am uitat la el, îmi tremura și mâna, îmi tremurau și chiloții.

Erai dominat de personalitatea lui.
Până atunci nu mă întâlnisem cu dânsul, e puțin ciudat la început, stai <<drepți!>> în fața lui, dar cu timpul te obișnuiești cu el, poți să vorbești cu dânsul orice, e o persoană foarte deschisă, înveți multe lucruri de la el. Fericirea a început la Viitorul pentru ca venisem după momente grele. La Năvodari fără bănuți, la Brașov fără bănuți, la Târgu Mureș așa și așa, la Craiova am luat banii pentru că promovasem.

La Viitorul ai dat și de o echipă care purta pecetea personalității antrenorului. Un fotbal cu multe pase și accentul pe posesie.
Mereu mi-a plăcut fotbalul cu mingea, din acest motiv m-am și adaptat la Viitorul, ăsta a fost avantajul meu. Când eram mic am fost de două ori campion național la fotbal în sală, îmi plăcea jocul cu o construcție prelungită. La Viitorul a fost schimbarea vieții mele în fotbal pe stil profesionist, acolo mi-am schimbat mentalitatea, am crescut ca persoană și ca fotbalist pentru că am avut de la cine învăța.

Copilul din Telciu avea să se impună rapid în grupul de tineri format de Hagi la Viitorul. "Regele" i-a sesizat rapid calitățile, l-a repartizat în mai multe roluri, iar Ganea s-a exprimat la un nivel înalt și ca fundaș stânga, dar și ca extremă sau mijlocaș central.

Treptat au sosit și ofertele, iar viața avea să-l poarte chiar în orașul în care-și petrecuse un strop din copilărie, în Bilbao, unde părinții săi se stabiliseră.

  • Citește în partea a doua a interviului cu Cristi Ganea o discuție fără perdea despre episodul Athletic Bilbao.
Etichete: gica hagi , aurelian babutan , cristi ganea , cristi ganea viitorul , cristi ganea aris salonic , interviu cristi ganea


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Digi24
Ca să-i arate cât de mult o iubește, un indian a construit o replică a Taj Mahal-ului pentru soția lui
Ca să-i arate cât de mult o iubește, un indian a construit o replică a Taj Mahal-ului pentru soția lui

O replică a Taj Mahal-ului, simbol universal al iubirii eterne, a fost ridicată de un indian la...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Andreea Prisăcariu / Foto: Instagram@iamprisacariuandreea
"Fără alte comentarii!" "Rebela tenisului românesc" a dezvăluit ce reprezintă tatuajul de pe gamba stângă

Supranumită "rebela tenisului românesc", Andreea Prisăcariu (21 de ani) are 21 de tatuaje, fiecare...

Cristiano Ronaldo a divulgat unul dintre secretele formei sale: e gratis! ”Doar 30 de minute. Altfel, fac riduri”
*EXCLUSIVE* Juventus FC footballer Cristiano Ronaldo and his partner Georgina Rodriguez pictured relaxing with friends on a yacht in Portofino.
Bănel Nicoliță a revenit în România după ”aventura” americană! Fostul fotbalist de la FCSB a jucat din nou pentru Făurei
Bănel Nicoliță, pregătit să execute o lovitură liberă în CS Făurei - Viitorul Ianca / Foto: Captură Youtube@religiasportului
”Nu l-am văzut niciodată așa!”. Gigi Becali, lăsat fără replică de Florinel Coman
gigi-becali
FCSB, împăcare cu CSA Steaua? ”Noi avem continuitatea și palmaresul!”. Gigi Becali, ”cheia” tranzacției
gigi becali - cfr
Recomandările redacției
dan petrescu 2
Ce a spus Dan Petrescu despre posibilitatea de a ajunge la națională: ”Punct! Am fost clar”

Ianis Hagi, pe lista lui Fatih Terim! Galatasaray, gata să îl transfere pe internaționalul român
Ianis Hagi, în Brondby - Rangers / Foto: Profimedia
Nicolae Stanciu, gol superb din lovitură liberă pentru Slavia Praga! Execuția cu care a surprins pe toată lumea
Rangers v Slavia Praha - UEFA Europa League Round Of 16 Leg Two
Dennis Man, șanse mici să fie titular la Parma și în mandatul lui Giuseppe Iachini. Planul noului antrenor
Dennis Man, fotbalistul Parmei / Foto: Profimedia
Citește și
Gică Hagi, nemulțumit de atacul celor de la Farul. "Nu marcăm destul!" Ce spune despre meciul cu Gaz Metan
Gheorghe Hagi, managerul de la Farul Constanța / Foto: Sport Pictures
Exclusiv ”Cum ar trebui să arate selecționerul?” Hagi: ”I-am transmis două lucruri lui Răzvan Burleanu”
gica hagi
”Am vrut să fiu altă femeie!” Transformarea senzațională a unei tinere care s-a operat de 50 de ori ca să aibă trup de zeiță
”Am vrut să fiu altă femeie!” Transformarea senzațională a unei tinere care s-a operat de 50 de ori ca să aibă trup de zeiță
Claudiu Keșeru, marele absent din derby-ul U Craiova - FCSB. Motivul pentru care a rămas la București
Claudiu Keșeru, marele absent din derby-ul U Craiova - FCSB. Motivul pentru care a rămas la București
Cu transferul lui Gigi Becali dă lovitura! Ce jucător de la FCSB va fi vândut pe multe milioane de euro în scurt timp
Cu transferul lui Gigi Becali dă lovitura! Ce jucător de la FCSB va fi vândut pe multe milioane de euro în scurt timp
“A risipit peste 24 de milioane de dolari!” Charlie Sheen a pierdut aproape toată averea și a ajuns să stea cu părinții săi
“A risipit peste 24 de milioane de dolari!” Charlie Sheen a pierdut aproape toată averea și a ajuns să stea cu părinții săi
Andreea Bănică a pozat în fața bolidului ei de lux, dar a atras atenția cu ținuta. Solista, spectaculoasă într-o rochie decoltată
Andreea Bănică a pozat în fața bolidului ei de lux, dar a atras atenția cu ținuta. Solista, spectaculoasă într-o rochie decoltată
Locurile unde poți conduce fără permis. Polițiștii nu vor face dosar penal, nici nu te vor amenda
Locurile unde poți conduce fără permis. Polițiștii nu vor face dosar penal, nici nu te vor amenda
Simona Halep speriată de Omicron, noua tulpină a SARS- CoV -2. Decizia extremă luată de tenismenă
Simona Halep speriată de Omicron, noua tulpină a SARS- CoV -2. Decizia extremă luată de tenismenă
Exclusiv "Jos pălăria pentru Hagi. A lămurit situația imediat!" Dănuț Lupu vorbește despre căutările unui nou selecționer
Gheorghe Hagi, managerul de la Farul Constanța / Foto: Sport Pictures
Exclusiv Câţi bani îi oferea Răzvan Burleanu lui Gică Hagi ca să preia echipa României. Prima de calificare era imensă
Gică Hagi și Răzvan Burleanu
Exclusiv Reacția lui Gică Hagi după ce Florin Prunea a spus că ”a ieșit șifonat”! A dezvăluit ce a vorbit concret cu Burleanu
Gheorghe Hagi

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Andreea Bănică a pozat în fața bolidului ei de lux, dar a atras atenția cu ținuta. Solista, spectaculoasă într-o rochie decoltată
Andreea Bănică a pozat în fața bolidului ei de lux, dar a atras atenția cu ținuta. Solista, spectaculoasă într-o rochie decoltată
Digi World
Cine sunt persoanele vulnerabile în fața Covid-19. Acești bolnavi prezintă un risc de nouă ori mai mare de a-și pierde viața din cauza virusului SARS-CoV-2
Cine sunt persoanele vulnerabile în fața Covid-19. Acești bolnavi prezintă un risc de nouă ori mai mare de a-și pierde viața din cauza virusului SARS-CoV-2
Digi Animal World
Momentul în care o pisică descoperă prăjitorul de pâine a devenit viral. Ce a făcut felina
Momentul în care o pisică descoperă prăjitorul de pâine a devenit viral. Ce a făcut felina
Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind modulele cookie.
Da, accept
Modific setările
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
RCS&RDS S.A. digisport.ro Vezi politica de confidenţialitate
cmp_level, prv_level, m2digisportro, cookie_poll_id_XXX
Studiu de Audienţă și Trafic Internet (prin CXENSE) brat.ro
cX_S, cX_P, cX_T
Google IDE google.com Vezi politica de confidenţialitate
IDE
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
- Analiza traficului pe site: câţi vizitatori, din ce arie geografică, de pe ce terminal, cu ce browser, etc, ne vizitează - A/B testing pentru optimizarea layoutului site-ului - Analiza perioadei de timp petrecute de fiecare vizitator pe paginile noastre web - Solicitarea de feedback despre anumite părţi ale site-ului
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google Analytics google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_<property-id>, __utma, __utm, __utmb, __utmc, __utmz, __utmv
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
- Interacţiuni social media (like & share) - Posibilitatea de a te loga în cont folosind o platformă terţă (Facebook, Google, etc) - Rularea conţinutului din platforme terţe (youtube, soundcloud, etc)
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Facebook facebook.com Vezi politica de confidenţialitate
a11y, act, csm, P, presence, s, x-referer, xs, dpr, datr, fr, c_user
Youtube youtube.com Vezi politica de confidenţialitate
GED_PLAYLIST_ACTIVITY,APISID, GEUP, HSID, LOGIN_INFO, NID, PREF, SAPISID, SID, SSID, SIDCC, T9S2P.resume, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC, dkv, s_gl, wide
Twitter twitter.com Vezi politica de confidenţialitate
_twitter_sess, auth_token, lang, twid, eu_cn, personalization_id, syndication_guest_id, tfw_exp
Disqus disqus.com Vezi politica de confidenţialitate
mp_17b27902cd9da8972af8a3c43850fa5f_mixpanel, Disqusauth, sessionid,_utmb, disqus_unique, testCookie
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră, atât în cadrul site-ului nostru, cât și în afara acestuia.
- Oferirea de publicitate în site adaptată concluziilor pe care le tragem despre tine în funcţie de istoricul navigării tale în site și, în unele cazuri, în funcţie de profilul pe care îl creăm despre tine. Facem acest lucru pentru a menţine site-ul profitabil, în așa fel încât să nu percepem o taxă de accesare a site-ului de la cei care îl vizitează. - Chiar dacă astfel de module cookie nu sunt utilizate, te rugăm să reţii că ţi se vor afişa reclame pe site-ul nostru, dar acestea nu vor fi adaptate intereselor tale. Aceste reclame pot să fie adaptate în funcţie de conţinutul paginii.
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google DFP google.com Vezi politica de confidenţialitate
__gads, id, NID, SID, ANID, IDE, DSID, FLC, AID, TAID, exchange_uid, uid, _ssum, test_cookie, 1P_JAR, APISID, evid_0046, evid_0046-synced
CXENSE cxense.com Vezi politica de confidenţialitate
gcks, gckp, _cX_segmentInfo, cx_profile_timeout, cx_profile_data
Trimite
Vezi politica de confidenţialitate