2024 Laureus World Sport Awards Madrid, Spain - 22 Apr 2024
Video Hohote de râs! Jude Bellingham a câștigat premiul ”Sportivul revelație”, dar nimeni nu s-a așteptat la ce a urmat
profimedia-0850969681
Foto Știm câștigătorii de la ”Oscarurile” pentru sport! Cine a fost ales sportivul anului
FOTBAL: FC BOTOSANI - DINAMO BIUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (23.04.2024)
Live Video&Text FC Botoșani - Dinamo 1-1, ACUM pe Digi Sport 1. ”Câinii” restabilesc egalitatea și rămân în 10
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 6 Superliga: Botosani-Dinamo
Play-out

Digi Sport aduce de 10 ani "spectacolul campionilor" pe ecranele românilor

25.07.2019, 16:17

La data de 23 iulie, s-au împlinit 10 ani de când a început să emită Digi Sport, televiziunea tematică cea mai urmărită din cadrul grupului Digi | RCS & RDS. Un deceniu în care cele patru canale sportive au parcurs, pas cu pas, drumul spre primele locuri ale clasamentelor de audiență în domeniul televiziunilor și site-urilor de sport. Cei care au clădit, zi de zi, prin munca și pasiunea lor, acest parcurs de apreciat privesc în urmă și își amintesc ce a însemnat pentru ei să le ofere telespectatorilor cele mai importante competiții naționale și internaționale și cele mai incitante emisiuni de dezbatere și analiză a fenomenului sportiv.

ds10
Digi Sport a împlinit 10 ani
  • SuperLiga: Voluntari - FCU Craiova, marți, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Dinamo, marți, 19:30, DGS 1

Pentru a vedea cum se bucură de sărbătoare, i-am intervievat pe cei doi manageri de proiect, Andi Vilara și Mircea Șai. Lor li s-au alăturat și câțiva colegi dintre cei mai vechi moderatori Digi Sport: George Dobre, Vali Moraru, Radu Naum, precum și prezentatoarea Camelia Bălțoi, care și-au amintit acum de primele emisiuni la Digi Sport.

  • 1. La 10 ani de Digi Sport, cu ce sentiment vă uitați în trecut?
    Andi Vilara: Încă din momentul lansării canalelor Digi Sport, principalul obiectiv a fost furnizarea unor programe de calitate amatorilor de sport din țara noastră. De un deceniu, managementul companiei nu a abdicat de la această idee, oferind telespectatorilor posibilitatea să urmărească transmisiuni din competiții fotbalistice de top și din alte sporturi „cu priză” la publicul din România. În cei 10 ani de existență, atât portofoliul, cât și numărul canalelor Digi Sport a crescut, ajungându-se în acest moment la patru canale de televiziune SD și HD, dar și la conținut furnizat pe canalul Digi 4K, primul post ultra HD din țara noastră. Digi Sport înseamnă și website-ul dedicat, aflat pe primul loc în clasamentul site-urilor cu profil sportiv în preferințele internauților. Vom rămâne consecvenți în ceea ce privește dobândirea drepturilor de televiziune, țintind doar competiții de mare interes pentru abonații noștri.
  • 2. Digi Sport este un reper important în presa sportivă. Care este cel mai important „ingredient” din această echipă frumoasă?
    Mircea Șai: Faptul că am transmis în cei 10 ani unele dintre cele mai atractive competiții sportive a făcut ca telespectatorii să urmărească Digi Sport cu tot mai mult interes. Prin știrile și emisiunile realizate de colegi am adus în casele abonaților cele mai proaspete reacții și cele mai noi informații din lumea sportului. Toate acestea nu ar fi fost la fel dacă echipa Digi Sport nu era una energică, ambițioasă și formată din profesioniști. Le mulțumim telespectatorilor pentru că urmăresc cu așa mare interes canalele Digi Sport. Audiența este unul dintre cele mai bune feedbackuri pentru televiziune, ne bucurăm de aprecierea publicului care ne motivează să lucrăm în continuare cu entuziasm, pentru a oferi cele mai bune transmisiuni și analize sportive.

Printre primii membri ai echipei Digi Sport se numără redactorul-șef, George Dobre și prezentatorii Vali Moraru, Radu Naum și Camelia Bălțoi. Aceștia ne-au povestit primele lor experiențe de acum zece ani și și-au dorit să transmită câte un mesaj telespectatorilor Digi Sport.

1. De cât timp faci parte din echipa Digi Sport? Care e diferența dintre prima ta experiență în direct de atunci și una de acum?

George Dobre: Am ajuns în echipa Digi Sport cu două săptămâni înainte de prima zi de emisie. Lucru mai puțin cunoscut, lansarea postului trebuia să aibă loc pe 7 august 2009, odată cu primul meci al sezonului din campionatul german. Până la urmă s-a decis ca prima zi de emisie să fie 23 iulie 2009, să le oferim telespectatorilor returul dublei din Europa League dintre Ujpest și Steaua. Diferența este foarte simplă: 10 ani de experiență în plus care se adaugă celorlalți 10 ani petrecuți în presă înainte de înființarea Digi Sport. Altfel, emoțiile transmisiilor în direct, fie că e vorba de emisiuni, fie că e vorba de meciuri, au rămas. Dar important este ca ele să conducă la un randament mai bun!


Vali Moraru: Am avut prima emisie Digi Sport Special pe 8 noiembrie 2010. Acuș se fac 9 ani. Este televiziunea unde am lucrat cel mai mult neîntrerupt. Am avut emoții mari la prima emisie pentru că eram într-un mediu nou, cu colegi noi și știam că pretențiile de la mine sunt mari. Emoțiile rămân și după atâția ani, doar că odată cu trecerea timpului prinzi mai multă încredere și experiență în gestionarea situațiilor neprevăzute.

Radu Naum: Cred că sunt 8 ani, give or take. Dar par mai mulţi, sincer, Am o senzaţie de cel puţin dublu. Să însemne asta că au fost intenşi? E posibil. În jurnalism am avut, ca mai toţi, mai multe vieţi. Aceasta e una dintre cele mai consistente. Prima dată când am moderat "Fotbal Club" am fost mai ocupat cu a respecta regulile editoriale ale emisiunii (pentru că o preluam de la alţii din mers), decât să fiu eu însumi într-un astfel de program. E firesc. Exista o stricteţe pe atunci care rima cu obiectivele de atunci ale postului. Sigur că, după o vreme, lucurile au devenit mai naturale. Acum există emoţia realizării conţinutului, a întrebărilor corecte, a străduinţei de a scoate cât mai multe lucruri interesante şi revelatoare.

Camelia Bălțoi: De 7 ani vin la Digi Sport cu zâmbet. La început, am învățat să pășesc într-un domeniu la care visasem mult. Acum, am stabilit cu telespectatorii o conexiune care îmi dă energie și aer.

2. Un mesaj pentru colegi și telespectatorii Digi Sport?

George Dobre: Le mulțumesc colegilor pentru pasiunea cu care își fac meseria. Este un domeniu în care această chestiune este esențială! Telespectatorilor Digi Sport le mulțumesc pentru încrederea pe care ne-o arată de 10 ani și îi rog să rămână în continuare la fel de exigenți! Îmi place să cred că alcătuim împreună o echipă adevărată!   

Vali Moraru: Digi Sport s-a definit ca o stație a excelenței în sport broadcasting. Le doresc colegilor mei să rămână numărul 1 în preferințele de sport ale telespectatorilor, pe care îi invit să rămână alături de noi pentru că nu vor fi dezamagiți.

Radu Naum: Față de colegi am un sentiment de gratitudine, atât față de cei cu care lucrez în mod direct la emisiunea "Fotbal Club", cât și pentru toţi cei din redacţie, pentru cei de la studiouri. Sunt întotdeauna de un mare ajutor, mereu gata să rezolve problemele care apar, chiar dacă din când în când mai creşte tensiunea interumană, dar scopul, la capăt, e acelaşi. La mulţi ani tuturor! Telespectatorilor le mulţumesc pentru felul critic sau nu în care aleg să-şi petreacă o parte din timpul lor alături de noi. Încercăm să facem lucrurile cât mai bine, chiar dacă nu reuşim mereu. Şi îi asigur că nu ţinem cu nimeni, doar cu ei. 

Camelia Bălțoi: Le spun colegilor să mențină vie în suflet pasiunea pentru profesia lor, iar telespectatorilor le transmit că doar la Digi Sport pot asista cu adevărat la spectacolul campionilor!

Etichete: digi sport , digi sport 10 ani


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ciolacu îi cere lui Piedone să se retragă din cursa pentru Capitală: „Fac un apel la un prieten de-al meu”
Ciolacu îi cere lui Piedone să se retragă din cursa pentru Capitală: „Fac un apel la un prieten de-al meu”

Liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, a făcut, marți, un apel către Cristian Popescu Piedone...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
ali-hebaiti11
Mai dur nu se putea! A venit ”nota de plată”, după gestul golănesc fără precedent făcut de un luptător către fata din ring

Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
ali-hebaiti13
”Atacantul de 20 de milioane de euro” a semnat cu Rapid, dar a ajuns la FCSB: ”Recunosc. 600.000 de euro”
Screenshot 2024-04-22 at 16.35.01
Și-a recuperat portofelul după opt luni și a rămas fără cuvinte când a văzut ce e în el: ”Nu s-ar întâmpla nicăieri în lume”
Screenshot 2024-04-22 at 18.33.55
Imaginile care schimbă totul! Tehnologia spaniolilor arată că golul lui Yamal din El Clasico trebuia validat
gol-barcelona
Recomandările redacției
FOTBAL: FC BOTOSANI - DINAMO BIUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (23.04.2024)
Live Video&Text FC Botoșani - Dinamo 1-1, ACUM pe Digi Sport 1. ”Câinii” restabilesc egalitatea și rămân în 10

Video Romario Benzar, scos cu ambulanța de pe teren, după ce a fost lovit cu piciorul în cap de Hakim Abdallah: atacantul lui Dinamo...
Video Surpriză! Gheorghe Hagi nici nu vrea să audă: ce a spus despre ”bijuteria” de 76.000.000€ de la Constanța
stadion-farul
Video ”Nebunie” în FC Botoșani - Dinamo: ”războinicul” Bogdan Andone, eliminat pentru ”un amărât de aut”
bogdan andone
Citește și
Decizia luată de Arpad Paszkany și noua sa iubită: anunțul a fost făcut la scurt timp după ce s-au afișat împreună
Exclusiv Daniel Niculae a rupt tăcerea, la o lună după ce a fost dus la audieri: ”O mizerie de dosar!”
WhatsApp Image 2023-06-25 at 20.18.38 (1)
Legătura lor este indestructibilă. Primele imagini cu Katie Holmes și Suri Cruise, după ce fiica lui Tom Cruise a împlinit 18 ani
Legătura lor este indestructibilă. Primele imagini cu Katie Holmes și Suri Cruise, după ce fiica lui Tom Cruise a împlinit 18 ani
Cine este prietenul care i-a salvat viața lui Adiță Mititelu! „Am uitat să încui ușa de la apartament…”
Cine este prietenul care i-a salvat viața lui Adiță Mititelu! „Am uitat să încui ușa de la apartament…”
Avem primele imagini cu Adrian Mititelu jr., după ce a fost în comă 10 ore! Cum arată acum fiul lui Adrian Mititelu senior
Avem primele imagini cu Adrian Mititelu jr., după ce a fost în comă 10 ore! Cum arată acum fiul lui Adrian Mititelu senior
Anne Hathaway, pusă să se sărute cu câte 10 bărbați la audiții: "Nu eram entuziasmată. Mi se părea groaznic"
Anne Hathaway, pusă să se sărute cu câte 10 bărbați la audiții: "Nu eram entuziasmată. Mi se părea groaznic"
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Ucraina are nevoie de 6 sisteme de rachete Patriot. Grecia și Spania au dat unul. Ce face România?
Ucraina are nevoie de 6 sisteme de rachete Patriot. Grecia și Spania au dat unul. Ce face România?
Complet interzis în România în această perioadă, te trezești cu caz penal și îți confiscă tot
Complet interzis în România în această perioadă, te trezești cu caz penal și îți confiscă tot
EXCLUSIV. Când aflăm dacă Simona Halep va face parte din echipa României la JO de la Paris. Anunțul directorului general al Federației Române de Tenis
EXCLUSIV. Când aflăm dacă Simona Halep va face parte din echipa României la JO de la Paris. Anunțul directorului general al Federației Române de Tenis
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
ali-hebaiti18

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Digi World
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”