Screenshot 2024-04-16 at 21.26.06
”Cea mai frumoasă femeie din lume” a reacționat, după ce Ilie Năstase a spus că vrea să fie din nou tată, la 77 de ani
Screenshot 2024-04-18 at 16.12.49
Foto Un nou cuplu celebru. După un an de speculații, a anunțat relația și “internetul a explodat”
Screenshot 2024-04-18 at 20.00.17
Video Exclusiv Cum a numit-o Marcel Răducanu pe FCSB, în direct la TV
Digi Sport 1 Live
Acum

FOTO Silviu Lung va avea dosar penal, după ce a provocat un accident în care a decedat o persoană

08.01.2014, 16:40

UPDATE 22:00: Potrivit unor surse medicale, Silviu Lung rămâne internat în Secţia de Neurochirugie a Spitalului Judeţean Craiova cel puţin până joi.

masina lui silviu
  • SuperLiga: Hermannstadt - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

Accidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 15.00, pe drumul european E 79, care leagă Craiova de Calafat, în localitatea doljeană Radovani, după ce autoturismul Mercedes condus de Silviu Lung a intrat pe contrasens şi a lovit frontal o maşină Renault în care se aflau trei persoane.

În urma impactului, şoferul care conducea autoturismul Renault, un bărbat de 41 de ani, a murit, iar alte trei persoane - doi fraţi de 15 și 16 ani şi Silviu Lung - au fost rănite.

Potrivit poliţiştilor, maşina în care se afla Silviu Lung se deplasa dinspre Calafat spre Craiova, iar cealaltă dinspre Craiova spre Moţăţei, localitatea de domiciliu a şoferului decedat şi a celor doi copii răniţi. Copiii terminaseră orele la un liceu din Craiova şi erau transportaţi acasă de către tatăl lor.

Silviu Lung a fost testat de oamenii legii cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.



UPDATE 19:35: Încă spitalizat în Craiova, Silviu Lung continuă să primească vești proaste, după accidentul rutier pe care l-a provocat miercuri.

Pe numele fostului fotbalist se va deschide un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, după cum anunță purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Dolj.

Dosarul penal va fi deschis după ce se vor întocmi toate actele necesare în acest caz.

Silviu Lung i-a spus șefului Secției de Neurochirurgie de la Spitalul Județean Craiova că se afla la volan în momentul accidentului în urma căruia șoferul celuilalt autoturism a murit. În urma impactului au fost răniţi şi o fată de 16 ani şi fratele acesteia, în vârstă de 15 ani, iar potrivit medicilor în starea cea mai gravă este tânăra. "E ca şi cum ţi-ai recunoaşte vina", spune Alexandru Cameniță, șeful Secției de Neurochirurgie.


UPDATE 19:00 Şeful Secţiei de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean (SJU) Craiova, Alexandru Cameniţă, a declarat că Silviu Lung este în afara oricărui pericol.

"S-a lovit puţin la nas şi la frunte, dar este bine, are toate semnele vitale, nu e absolut niciun pericol. A apucat să-mi spună că el conducea maşina când a avut loc accidentul. Vă daţi seama că e ca şi cum ţi-ai recunoaşte vina", a spus şeful Secţiei de Neurochirurgie.

În urma accidentului au fost răniţi şi o fată de 16 ani şi fratele acesteia, în vârstă de 15 ani, iar potrivit medicilor în starea cea mai gravă este tânăra.

"În momentul de faţă pacientul de 57 de ani (n.r. - Silviu Lung) se află la computer tomograf, face o tomografie, fata deja a făcut acest examen. În cazul tinerei se pare că este vorba de o traumă acută severă, iar în funcţie de rezultatele investigaţiilor se va decide şi opţiunea terapeutică.

În momentul de faţă funcţiile vitale sunt stabile pentru toate cele trei persoane, însă dintre acestea în starea cea mai gravă este tânăra, care are un hematom cranio-cerebral. Rămâne de văzut care sunt interpretările investigaţiilor făcute până acum", a spus Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al SJU Craiova.

Fata va rămâne internată pe Secţia de Neurochirurgie, iar băiatul de 15 ani, care a suferit o contuzie toracică, este internat la Secţia de chirurgie-ortopedie-pediatrie a SJU Craiova, a mai spus sursa citată.

La Spitalul Judeţean Craiova au ajuns soţia şi cei doi băieţi ai lui Silviu Lung, dar şi prieteni şi foşti colegi de la Universitatea Craiova.

Soţia bărbatului mort în accident a povestit că soţul ei îi ducea pe cei doi copiii de 15 şi 16 ani la un liceu din Craiova.

"Soţul meu a plecat de dimineaţă de acasă şi i-am spus să aibă grijă, iar el mi-a răspuns: "N-ai tu treabă, şti cum merg, numai să nu intre altul în mine". Acum unul care nu s-a asigurat m-a lăsat singura cu trei copii", a declarat Ramona Niţu, soţia celui decedat. Femeia a precizat că mai are un băiat de zece ani.


Silviu Lung a fost rănit într-un accident rutier produs în judeţul Dolj şi în urma căruia o persoană a murit, iar alte două au fost rănite. Fostul portar al naționalei și al Craiovei se afla la volanul mașinii personale, care s-a lovit de un alt automobil, al cărui șofer a decedat pe loc. Un alt pasager din a doua mașină, o persoană de sex feminin, a fost transportat la spital, scrie Digi24.ro.

Fostul goalkeeper în vârstă de 57 de ani a fost transportat cu o ambulanță la spital.

Zona în care s-a produs accidentul nu este cunoscută drept una periculoasă, dar la momentul impactului era ceață foarte densă.

Polițiștii se află la fața locului pentru a afla cauza accidentului și persoana care se face vinovată de producerea acestuia.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dolj, Amelia Căprărin, a declarat pentru MEDIAFAX că accidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 15.00, pe drumul european E 79, ce leagă Craiova de Calafat, în localitatea Radovani.

"În accident au fost implicate două maşini - un Renault Clio în care se aflau trei persoane şi un autoturism Mercedes condus de fostul internaţional Silviu Lung. În urma impactului o persoană din Renault a decedat, iar alte trei - două din Renault şi Silviu Lung - au fost rănite", a spus Căprărin.

Potrivit sursei citate, din primele cercetări reiese că a fost vorba despre un impact frontal.

Poliţiştii susţin că Silviu Lung era conştient şi au stat de vorbă cu el înainte ca acesta să fie transportat la spital.

Galerie Foto

Cine este Silviu Lung

Născut la data de 9 septembrie 1956, Silviu Lung a fost legitimat la Victoria Carei în 1971. În prima divizie a debutat la Universitatea Craiova în anul 1974, unde a jucat timp de 14 sezoane, câștigând în acest timp două titluri de campion al României cu echipa (1979-1980, 1980-1981) și patru Cupe (1976-1977/1977-1978/1980-1981/1982-1983).

În 1988 a fost transferat la Steaua, cu care a devenit, încă din primul sezon, campion. A jucat în finala Cupei Campionilor Europeni din 1989, în care Steaua a fost învinsă de AC Milan cu 4-0.

În străinătate, a jucat la echipa spaniolă Logroño, de unde a revenit la Universitatea Craiova în sezonul 1992/1993. S-a retras din activitate în 1994.

Silviu Lung a jucat 77 meciuri pentru echipa națională și a apărat poarta tricolorilor la Campionatul Mondial din Italia 1990.

Etichete: video , silviu lung , spital , accident rutier , stare grava , craiova calafat


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară

În timp ce-și renovau bucătăria din casa lor veche, doi soți din Dorset, Anglia, au descoperit o...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium - 17 Apr 2024
Pep Guardiola a descris într-un singur cuvânt jocul lui Manchester City cu Real Madrid

După o lună, Adrian Mutu și-a dat șapca jos! Ce a ieșit
Screenshot 2024-04-02 at 23.10.18
Manchester City - Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d.). ”Galacticii”, în semifinalele UEFA Champions League!
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium
Nu mai suporta și a vrut să plece gratis de la Real Madrid! Acum a devenit erou, iar soția sa a transmis doar ȘASE cuvinte
lunin
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
Recomandările redacției
Screenshot 2024-04-18 at 20.00.17
Video Exclusiv Cum a numit-o Marcel Răducanu pe FCSB, în direct la TV

Exclusiv Florin Prunea a văzut imaginile cu Ștefan Târnovanu și a reacționat: ”Să vezi ce-i rup eu urechile”
Dorinel Munteanu, după calificarea Oțelului în finala Cupei României: ”Mă trezesc în fiecare dimineață cu speranța că vor veni”
Screenshot 2024-04-18 at 23.09.58
”Ai mai văzut așa ceva?”. Emi Martinez a primit două galbene, unul la loviturile de departajare, dar nu a fost eliminat
martinez
Citește și
Foto Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
Screenshot 2024-04-18 at 21.05.58
Video Cu cine a fost văzut Dimitrov, la șase luni de la despărțirea de Mădălina Ghenea
FotoJet (2)
Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială
Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială
LPF explică de ce FCSB nu are voie să petreacă după derby-ul cu Rapid: „Ar fi lipsă de respect"
LPF explică de ce FCSB nu are voie să petreacă după derby-ul cu Rapid: „Ar fi lipsă de respect"
Ovidiu Burcă a analizat în detaliu plecarea lui Florinel Coman de la FCSB! Ce pierde și ce câștigă Gigi Becali după ce îl vinde
Ovidiu Burcă a analizat în detaliu plecarea lui Florinel Coman de la FCSB! Ce pierde și ce câștigă Gigi Becali după ce îl vinde
Zendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”
Zendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Șotronul lui Șucu: culisele unei situații explozive pe care trebuie să o gestioneze la Rapid
Șotronul lui Șucu: culisele unei situații explozive pe care trebuie să o gestioneze la Rapid
50 de mașini electrice, testate pe autostradă. Doar 17 au autonomie peste 300 km. Cine e campioană?
50 de mașini electrice, testate pe autostradă. Doar 17 au autonomie peste 300 km. Cine e campioană?
Singurul județ cu două autostrăzi și un aeroport din România. Salvat de infrastructură și investiții masive
Singurul județ cu două autostrăzi și un aeroport din România. Salvat de infrastructură și investiții masive
EXCLUSIV. Rotaru face curățenie la Craiova! Schimbă jumătate din lot, vin jucători din Spania
EXCLUSIV. Rotaru face curățenie la Craiova! Schimbă jumătate din lot, vin jucători din Spania
8 bijuterii ale lui Michael Schumacher vor fi ”pe tarabă” în luna mai. Câți bani se estimează că va lua familia
profimedia-0068505639

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Digi World
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie
Digi Animal World
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro