Mutua Madrid Open - Day Seven
Când își va afla Simona Halep adversara din primul tur de la Madrid Open
SIMONA HALEP - DIGISPORT-147
Anunțul făcut de americani în cazul Simonei Halep cu aproape o lună înainte de Roland Garros
Exclusiv Ilie Dumitrescu nu a avut dubiu, după FC Botoșani - Dinamo: ”E senzațional”
Digi Sport 1 Live
Acum

Video Begu - Sharapova 5-7, 1-6. Rusoaica a fost de neoprit în setul secund. A câştigat 19 puncte la rând

07.05.2018, 14:30

Maria Sharapova a eliminat-o pe Irina Begu, în turul 2 de la Madrid, turneu transmis în direct de Digi Sport 2. Sportiva din Rusia s-a impus în două seturi, 7-5, 6-1, după doar 92 de minute. Dacă primul act a fost unul echilibrat, fostul lider mondial a făcut instrucţie cu sportiva noastră în setul secund. După ce Begu a reuşit un break, "MaSha" şi-a ridicat nivelul şi a câştigat şanse game-uri la rând. Mai mult, aceasta a câştigat 19 puncte consecutive, de la 1-1, 0-15, la 5-1, 40-0. Atunci, Begu a avut o reacţie de orgoliu şi şi-a adjudecat două puncte, înainte de finalul meciului.

Maria Sharapova
Maria Sharapova a eliminat-o pe Irina Begu, la Madrid.
  • SuperLiga: Farul - Rapid, miercuri, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - FCSB, miercuri, 21:45, DGS 1

În faza următoare, Sharapova va evolua contra Kristinei Mladenovic, locul 22 WTA, care a trecut de chinezoaica Shuai Zhang, locul 28 WTA, cu 6-4, 4-6, 6-3. 

Calificarea în turul secund este recompensată cu un premiu de 36.775 de euro şi cu 65 de puncte WTA.


UPDATE 16:21: Begu - Sharapova 5-7, 1-6. GAME SET MECI Sharapova! Maria Sharapova se califică în turul 3 de la Madrid după ce câştigă 20 din ultimele 22 de puncte ale meciului. La 40-0, Irina a făcut o reacţie de orgoliu, dar nu a fost de ajuns. După două puncte câştigate de româncă, a urmat finalul partidei. 


UPDATE 16:18: Begu - Sharapova 5-7, 1-5. BREAK Sharapova! Irina nu se regăseşte şi face o dublă greşeală. Urmează al 14-lea punct consecutiv câştigat de Sharapova, cu un retur direct câştigător. O nouă minge în fileu îi procură Sharapovei 3 şanse de break. O fructifică pe prima şi ajunge la 16 puncte câştigate consecutiv.

UPDATE 16:15: Begu - Sharapova 5-7, 1-4. Game Sharapova! Maria pare de neoprit în setul secund. Sharapova a ajuns la 12 puncte câştigate consecutiv şi e la doar două game-uri de câştigarea partidei.

UPDATE 16:12: Begu - Sharapova 5-7, 1-3. BREAK Sharapova! Maria şi-a ridicat nivelul şi loveşte superb un retur, care îi aduce primul punct al game-ului. Irina face o greşeală neforţată şi Sharapova ajunge repede la 30-0. Sunt trei mingi de break consecutive pentru Maria Sharapova, care profită de o nouă greşeală a lui Begu şi ajunge la 3 game-uri câştigate consecutiv.

UPDATE 16:08: Begu - Sharapova 5-7, 1-2. Game Sharapova! Maria începe game-ul cu a şaptea dublă greşeală. Înainte de următorul punct, Maria a fost avertizată de arbitrul Kader Nouni, pentru pauza prea mare dintre servicii. Au urmat însă patru puncte consecutive câştigate de rusoaică. "MaSha" trece în avantaj în debutul actului secund.

UPDATE 16:05: Begu - Sharapova 5-7, 1-1. BREAK Sharapova! A urmat încă un meci echilibrat, care a ajuns la 30-30. Atunci, un forehand prea lung al Irinei i-a dat şansa Mariei să egaleze la 1. Sharapova are un noroc incredibil. Mingea returnată de ea prinde banda şi pică în terenul Irinei, care nu mai poate ajunge la ea. Este 1-1.

UPDATE 16:00 Begu - Sharapova 5-7, 1-0. BREAK Begu. Primele două puncte ale game-ului au adus două greşeli neforţate, câte una de fiecare parte. A urmat o minge returnată în fileu de Begu, care a compensat cu un retur superb. La 30-30, Sharapova trimite la rândul ei o minge în fileu şi Irina are minge de break. Irina joacă superb schimbul şi reuşeşte break-ul.

UPDATE 15:53, Begu - Sharapova 5-7. BREAK şi SET, Sharapova! Un game extrem de intens, în care Irina a salvat două mingi de set, dar a şi ratat o şansă mare de de a-şi face serviciul. Însă, din păcate, cu tot terenul în faţă, a trimis în fileu. Masha a închis setul cu cel mai spectaculos schimb de până acum. 

UPDATE 15:43, Begu - Sharapova 5-6. Răspuns pe măsură al rusoaicei, care şi-a făcut serviciul, deşi Irina a reuşit câteva retururi interesante.

UPDATE 15:38, Begu - Sharapova 5-5. Într-un moment în care nu avea voie să greşească, Irina a jucat excelent şi şi-a făcut serviciul la 0.

UPDATE 15:34, Begu - Sharapova 4-5. Rusoiaca a avut din nou mici dificultăţi la serviciu (a comis deja cinci duble greşeli), dar până la urmă a câştigat game-ul şi e din nou la conducere.

UPDATE 15:30, Begu - Sharapova 4-4.Irina opreşte seria bună a adversarei sale şi egalează cu un game solid pe propriul serviciu.

UPDATE 15:25, Begu - Sharapova 3-4. Rusoaica şi-a făcut serviciul şi pare că şi-a găsit ritmul. Controlează clar ostilităţile şi e la conducerea pentru prima oară. La finalul game-ului, Irina a solicitat intervenţia antrenorului, Artemon Apostu.

UPDATE 15:21, Begu - Sharapova 3-3. BREAK, Sharapova! Românca a salvat două mingi de break, dar a cedat în cele din urmă, iar scorul este pentru prima oară egal în acest prim set.  Un mic moment de tensiune între jucătoarea noastră şi arbitrul meciului, Kader Nouni, deranjat de faptul că Irina a cerut verificarea locului în care a căzut mingea. 

UPDATE 15:12, Begu - Sharapova 3-2. Meciul pare să fi intrat într-o fază de echilibru, în care niciuna dintre jucătoare nu cedează punctele uşor.

UPDATE 15:08, Begu - Sharapova 3-1. Irina a revenit de la minge de break şi a câştigat trei puncte la rând pentru a încheia game-ul şi a-şi păstra avantajul.

UPDATE 15:02, Begu - Sharapova 2-1. Nu fără emoţii, rusoaica şi-a făcut pentru prima oară serviciul în acest meci. Irina a revenit de la 40-15, dar adversara sa a fost scoasă din încurcătură de serviciul foarte bun.

UPDATE 14:56, Begu - Sharapova 2-0. Irina şi-a făcut serviciul la 0 şi şi-a consolidat break-ul.

UPDATE 14:53, Begu - Sharapova 1-0. BREAK, Irina! Meciul a început excelent pentru jucătoarea noastră, care a câştigat contra serviciului, fiind foarte agresivă şi forţând-o pe Masha să greşească.

UPDATE 14:49 - A început meciul, cu Maria Sharapova la serviciu.


Irina Begu are parte de un nou meci de foc la Madrid. După victoria entuziasmantă în faţa Jelenei Ostapenko, românca întâlneşte o altă fostă campioană de la Roland Garros, Maria Sharapova. Partida va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 2, astăzi, de la ora 15:00.

Begu vrea s-o răzbune pe Mihaela Buzărnescu şi să devină a treia jucătoare din ţara noastră care o învinge pe Maria Sharapova.

Anul trecut, Halep a învins-o pe rusoaică din a opta încercare, iar în februarie, Monica Niculescu a repetat isprava la chiar primul duel direct. Totuşi, Sharapova a câştigat toate cele trei meciuri cu Begu, fără a pierde vreun set.

"Cu siguranţă va fi un meci foarte greu. Aici sunt cele mai bune jucătoare din lume pe acest tablou, aşa că mă aştept la un meci greu", a declarat Begu.

"E o jucătoare cu un serviciu bun şi care loveşte puternic. Din ce îmi amintesc, ne-am mai întâlnit la Madrid şi nu a fost uşor. Condiţiile de aici o avantajează, pentru că preferă să lovească mingea de sus. E un aspect la care trebuie să am grijă", a declarat Sharapova, la conferinţa de presă de la finalul meciului cu Buzărnescu.

Irina şi Masha au mai stat faţă în faţă în capitala Spaniei, în 2012, când campioana din 2014 s-a impus cu 6-0, 6-3.

Begu, două meciuri într-o zi

Irina Begu este singura reprezentantă a României care va juca luni la Madrid în turneul de simplu. Însă jucătoarea de 26 de ani, care ocupă locul 36 WTA, se va afla de două ori pe teren, pentru că are meci şi la dublu, unde face pereche cu Simona Halep.

"La dublu e greu să îţi faci idei înainte. Eu nu joc atât de mult dublu, dar tot timpul când am jucat cu ea ne-a mers bine. Anul trecut, aici, am făcut semifinală. Eu cred că putem avea încredere şi să mergem să jucăm cel mai bun tenis al nostru fără presiune", a precizat Simona Halep.

Halep: "Irina are un joc complet pe zgură"

Liderul mondial a spus că victoria obţinută de partenera sa de dublu în faţa Jelenei Ostapenko nu a surprins-o. Asta pentru că Irina Begu este o foarte bună jucătoare pe zgură.

"M-am bucurat foarte mult că a câştigat. Ştiam că poate să câştige, pentru că are un joc complet pe zgură. Sper să meargă tot înainte şi să-i fie bine", a precizat Halep, pentru Digi Sport.

Meciul Irina Begu - Maria Sharapova se va disputa luni, de la ora 15:00, şi va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 şi în format LIVE VIDEO&SCORE pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

Programul transmisiunilor Digi Sport de luni, de la Madrid

WTA Madrid, în direct pe Digi Sport 2

Ora 13:00: Caroline GARCIA (FRA) vs. Petra MARTIC (CRO)
Aproximativ ora 15:00: Irina-Camelia BEGU (ROU) vs. Maria SHARAPOVA (RUS)
Nu înainte de ora 16:00: Caroline WOZNIACKI (DEN) vs. Ashleigh BARTY (AUS)
Aproximativ ora 18:00: Simona HALEP (ROU)/Irina-Camelia BEGU (ROU) vs. Nicole MELICHAR (USA)/Kveta PESCHKE (CZE)
Nu înainte de ora 19:00: Lara ARRUABARRENA (ESP vs. Julia GOERGES (GER)
Au înainte de ora 21:00: Sloane STEPHENS (USA) vs. Samantha STOSUR (AUS)
Nu înainte de ora 22:30: Karolina PLISKOVA (CZE) vs. Victoria AZARENKA (BLR)

ATP Madrid, în direct pe Digi Sport 3:

Ora 13:00: Lucas POUILLE (FRA) vs. Benoit PAIRE (FRA)
Aproximativ ora 15:00: Nicolas KICKER (ARG) vs. Milos RAONIC (CAN)
Nu înainte de ora 17:00: Kei NISHIKORI (JPN) vs. Novak DJOKOVIC (SRB)
Nu înainte de ora 21:00: Pablo ANDUJAR (ESP) vs. Feliciano LOPEZ (ESP)
Nu înainte de ora 22:30: Gael MONFILS (FRA) vs. Nikoloz BASILASHVILI (GEO)

Etichete: madrid , tenis , video , maria sharapova , sharapova , irina begu , begu , wta madrid , live video begu sharapova , video begu sharapova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ciolacu îi cere lui Piedone să se retragă din cursa pentru Capitală: „Fac un apel la un prieten de-al meu”
Ciolacu îi cere lui Piedone să se retragă din cursa pentru Capitală: „Fac un apel la un prieten de-al meu”

Liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, a făcut, marți, un apel către Cristian Popescu Piedone...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
ali-hebaiti11
Mai dur nu se putea! A venit ”nota de plată”, după gestul golănesc fără precedent făcut de un luptător către fata din ring

Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
ali-hebaiti13
”Atacantul de 20 de milioane de euro” a semnat cu Rapid, dar a ajuns la FCSB: ”Recunosc. 600.000 de euro”
Screenshot 2024-04-22 at 16.35.01
Și-a recuperat portofelul după opt luni și a rămas fără cuvinte când a văzut ce e în el: ”Nu s-ar întâmpla nicăieri în lume”
Screenshot 2024-04-22 at 18.33.55
Gigi Becali, reacție categorică în cazul lui Mititelu Jr.: ”Am zis: ‘Băi, tată, uite care e treaba, ia ciomagul înapoi”
mititelu-gigi
Recomandările redacției
Exclusiv Ilie Dumitrescu nu a avut dubiu, după FC Botoșani - Dinamo: ”E senzațional”

Exclusiv Daniel Niculae a intrat în direct și nu s-a abținut: ”Viciere de rezultat”
daniel niculae
Înlocuitorul lui Kylian Mbappe vine de la Barcelona! PSG a pregătit oferta: 200.000.000€
profimedia-0865397989
Exclusiv Ionel Dănciulescu, reacție-fulger după ”nebunia” din Botoșani - Dinamo 2-1: ”E interzis ce a făcut!”
ionel danciulescu
Citește și
Video Irina Begu - Linda Fruhvirtova 6-4, 7-6, Ana Bogdan - Xiyu Wang 7-6, 6-7, 2-6. Trei românce, în cursă la WTA Madrid
Mutua Madrid Open 2023 - Day Nineth
Simona Halep s-ar fi retras de la Madrid Open. Motivele invocate de fostul lider WTA
Simona Halep la Roland Garros. Sursa Foto, Getty (7)
Val de comentarii acide după ce o mireasă a dezvăluit ce le-a cerut invitaților la nunta ei: „Acest trend trebuie să înceteze!”
Val de comentarii acide după ce o mireasă a dezvăluit ce le-a cerut invitaților la nunta ei: „Acest trend trebuie să înceteze!”
Amenințări cu plângeri penale. Edi Iordănescu și Cristi Săpunaru, păcăliți cu zeci de mii de euro
Amenințări cu plângeri penale. Edi Iordănescu și Cristi Săpunaru, păcăliți cu zeci de mii de euro
Lucian Sănmărtean garantează pentru transferul care o va schimba total pe FCSB: „Va fi o încântare pentru fani”
Lucian Sănmărtean garantează pentru transferul care o va schimba total pe FCSB: „Va fi o încântare pentru fani”
Anne Hathaway, pusă să se sărute cu câte 10 bărbați la audiții: "Nu eram entuziasmată. Mi se părea groaznic"
Anne Hathaway, pusă să se sărute cu câte 10 bărbați la audiții: "Nu eram entuziasmată. Mi se părea groaznic"
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Ucraina are nevoie de 6 sisteme de rachete Patriot. Grecia și Spania au dat unul. Ce face România?
Ucraina are nevoie de 6 sisteme de rachete Patriot. Grecia și Spania au dat unul. Ce face România?
Complet interzis în România în această perioadă, te trezești cu caz penal și îți confiscă tot
Complet interzis în România în această perioadă, te trezești cu caz penal și îți confiscă tot
EXCLUSIV. Când aflăm dacă Simona Halep va face parte din echipa României la JO de la Paris. Anunțul directorului general al Federației Române de Tenis
EXCLUSIV. Când aflăm dacă Simona Halep va face parte din echipa României la JO de la Paris. Anunțul directorului general al Federației Române de Tenis
Exclusiv Cum a reușit Horia Tecău să le facă ”sah-mat” pe surorile Kichenok în meciul decisiv de la BJKC: ”Am simțit tensiune”
Davis Cup By Rakuten: Romania V Peru Day 2, Cluj-Napoca - 28 Nov 2021

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Digi World
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”