ion-tiriac
Bucureștiul reintră pe harta tenisului. ”Cel mai mare turneu care a existat vreodată în România”
Simona Halep, la WTA Miami 2024 / Foto: captură Digi Sport
”Risipește milioane de dolari. Este timpul să înceteze”. Cel mai dur atac legat de ”cazul Halep”
Screenshot 2024-03-28 at 22.53.08
Urmează un ”exod” de la FCSB: cinci jucători sunt pe picior de plecare! Doi fotbaliști pot veni în vară, unul e sigur
Digi Sport 1 Live
Acum

Video Belarus - România, 3-2, în meciul de Cupa Davis. Ungur a cedat în trei seturi cu Gerasimov

05.02.2017, 14:21

Belarus a învins România cu scorul de 3-2, la Minsk, în primul tur al Grupei I valorice a zonei Europa-Africa din Cupa Davis, după ce Egor Gerasimov a trecut în meciul decisiv pe Adrian Ungur cu 7-6 (5), 6-4, 6-4. 

belarus
  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1


GAME, SET ȘI MECI! Adrian Ungur a cedat și în setul trei în fața adversarului său. Gerasimov a câștigat cu 6-4 al treilea set și Belarus va juca împotriva Portugaliei pentru accederea în barajul de promovare în Grupa Mondială. Noi vom întâlni Israelul. 

UPDATE: Gerasimov a făcut un meci bun și în setul secund, pe care și l-a adjudecat cu 6-4. 

UPDATE: Primul set dintre Gerasimov și Adrian Ungur s-a decis în tie-break. Românul a cedat cu 6-7 (5-7) după 56 de minute de joc. 

UPDATE: A început partida dintre Gerasimov și Adrian Ungur.



Tenismanul Marius Copil menține suspansul în primul tur al Grupei I valorice a zonei Europa-Africa după ce l-a învins pe Ilia Ivaşka în trei seturi, cu 7-5, 6-4, 6-1, la Minsk, şi a egalat situaţia, 2-2, în întâlnirea dintre echipele României şi Belarus. 


UPDATE: Al doilea meci al zile este cel dintre Egor Gerasimov și Adrian Ungur. Meciul va fi în direct pe Digi Sport 1, începând cu ora 12:45.

UPDATE: Marius Copil a încheiat în stil mare confruntarea cu Ilya Ivashka. Românul a terminat cu un as setul al treilea pe care l-a câștigat cu scorul 6-1, la finalul a 34 de minute. România - Belarus sunt acum la egalitate, scor 2-2, în cadrul Cupei Davis. 

UPDATE: Copil s-a impus și în setul secund, pe care l-a câștigat cu 6-4. S-a mers cap la cap, iar românul a reușit break-ul tot la final. 

UPDATE: Românul s-a impus în primul set după 49 de minute de joc. Copil a reușit break-ul chiar la final și a reușit să câștige setul cu 7-5

UPDATE Ora 10:08: A început meciul dintre Ilya Ivashka și Marius Copil, al 4-lea din întâlnirea de Cupa Davis dintre Belarus și România.

UPDATE Duminică, 5 februarie, ora 10:00: Întâlnirea dintre Ilya Ivashka și Marius Copil deschide ziua decisivă a meciului de Cupa Davis dintre Belarus și România, din primul tur al Grupei I, zona Europa/Africa. Gazdele conduc cu 2-1 după primele două zile.

Meciul e ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și LIVE VIDEO&SCORE pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Al doilea meci al zile este cel dintre Egor Gerasimov și Adrian Ungur.

Vineri, în prima zi, Adrian Ungur, locul 313 ATP, a trecut, cu scorul de 6-2, 5-7, 7-5, 6-4, de Ilya Ivashka, poziţia 175 în clasamentul mondial, şi Marius Copil, locul 129 ATP, a fost învins, cu scorul de 6-3, 6-4, 6-4, de Egor Gerasimov, poziţia 341 în ierarhia mondială.

Sâmbătă s-a jucat doar meciul de dublu, câștigat în 4 seturi de perechea Max Mirnyi / Yaraslav Shyla în fața cuplului Marius Copil / Horia Tecău, scor 7-6(7-3), 6-4, 6-7(5-7), 6-4.


UPDATE Ora 15:27: Final de meci. Belarus trece la conducere în întâlnirea de Cupa Davis cu România, scor 2-1, în urma victoriei în 4 seturi a perechii Max Mirnyi / Yaraslav Shyla în fața cuplului Marius Copil / Horia Tecău: 7-6(7-3), 6-4, 6-7(5-7), 6-4.

Vineri, în prima zi, Adrian Ungur, locul 313 ATP, a trecut, cu scorul de 6-2, 5-7, 7-5, 6-4, de Ilya Ivashka, poziţia 175 în clasamentul mondial, şi Marius Copil, locul 129 ATP, a fost învins, cu scorul de 6-3, 6-4, 6-4, de Egor Gerasimov, poziţia 341 în ierarhia mondială.

Duminică va fi ziua decisivă a întâlnirii de la Minsk. De la ora 10:00 se joacă meciul Ilya IvashkaMarius Copil, urmat de Egor GerasimovAdrian Ungur. Ambele partide vor fi ÎN DIRECT pe Digi Sport.

Echipa de Cupa Davis a României întâlneşte Belarus în primul tur al Grupei I, zona Europa/Africa.


UPDATE ORA 14:40: Set pentru România! Marius Copil și Horia Tecău au redus din diferență și scorul este acum 2-1 pentru Max Mirnyi și Yaroslav Shyla în meciul de dublu al întâlnirii de Cupa Davis dintre Belarus și România.

Jucătorii din România au câștigat setul al treilea la tie-break, cu scorul de 7-6(7-5).


UPDATE Ora 13:35 Jucătorii noștri nu-și revin și pierd și al doilea set, în doar 34 de minute, scor 4-6.

UPDATE Ora 13:00: Perechea din Belarus a câștigat primul set al meciului de dublu cu România. Mirnyi și Shyla și-au adjudecat prima parte la tie-break, cu scorul de 7-6(7-3), în fața cuplului Marius Copil / Horia Tecău.

UPDATE Ora 12:05: A început meciul de dublu din întâlnirea Belarus - România, din primul tur al Grupei I valorice a zonei Europa-Africa a Cupei Davis. Max Mirnyi / Yaraslav Shyla joacă împotriva perechii Marius Copil / Horia Tecău.


UPDATE Sâmbătă, 4 februarie, ora 11:20: Marius Copil și Horia Tecău vor face pereche în meciul de dublu din întâlnirea de Cupa Davis dintre Belarus și România, cu începere de la ora 12:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Adversarii lui Copil și Tecău sunt Max Mirnyi şi Yaraslav Shyla.

Inițial, partenerul lui Horia Tecău pentru meciul de dublu ar fi trebuit să fie Nicolae Frunză, iar cei doi ar fi urmat să îi întâlnească pe Egor Gerasimov și Max Mirnyi.

După prima zi, scorul general al întâlnirii de la Minsk este 1-1.

Vineri, Adrian Ungur, locul 313 ATP, a trecut, cu scorul de 6-2, 5-7, 7-5, 6-4, de Ilia Ivaşka, poziţia 175 în clasamentul mondial, şi Marius Copil, locul 129 ATP, a fost învins, cu scorul de 6-3, 6-4, 6-4, de Egor Gerasimov, poziţia 341 în ierarhia mondială.

Duminică, de la ora 10:00, vor avea loc confruntările de simplu Ilya Ivashka – Marius Copil şi Egor Gerasimov – Adrian Ungur.

Echipa de Cupa Davis a României întâlneşte Belarus în primul tur al Grupei I, zona Europa/Africa.


GAME, SET ȘI MECI! Egor Gherasimov l-a învins pe Marius Copil cu scorul 6-3, 6-4, 6-4, la Minsk, iar echipele României şi Belarus sunt la egalitate, 1-1, după prima zi a confruntării din primul tur al Grupei I valorice a zonei Europa-Africa a Cupei Davis. 

Gherasimov s-a impus într-o oră şi 41 de minute, la capătul unui meci în care românul nu şi-a creat nicio şansă de break. 

În primul set, Gherasimov a rupt echilibrul la 3-2, reuşind un break, iar apoi s-a desprins la 5-2, pentru ca să termine cu 6-3. 

În setul secund, Gherasimov reuşit break-ul la 2-2, luând setul cu 6-4. În setul al treilea, belarusul a început cu break şi a reuşit să îşi păstreze avantajul creat până la final, încheind setul şi meciul cu 6-4. 

Belarusul a reuşit 14 aşi, faţă de cei 9 ai lui Copil, Gherasimov făcând şi 6 duble greşeli. 

UPDATE: Gherasimov s-a impus și în al treilea set cu Marius Copil pe care l-a câștigat tot cu scorul de 6-4.

UPDATE: Gherasimov a arătat un joc plăcut și în setul trei, pe care îl conduce cu 4-2.

UPDATE: Românul s-a văzut condus și la finalul setului doi, pe care l-a pierdut cu scorul 4-6. 

UPDATE: Gherasimov câștigă destul de repede primul set în care se impune cu scorul 6-3. 

UPDATE: Partida a fost una destul de echilibrată până acum. Este egalitate în primul set, scor 2-2.

UPDATE: A început partida dintre Gherasimov și Marius Copil.


GAME, SET ȘI MECI! Ungur a câștigat meciul cu Ivașka cu scorul 6-2, 5-7, 7-5, 6-4. Pe Digi Sport 1 urmează întâlnirea dintre Egor Gherasimov și Marius Copil. 

Echipa masculină de tenis a României conduce astfel formaţia Belarus cu scorul de 1-0, după primul meci de simplu al întâlnirii din primul tur al Grupei I valorice a zonei Europa-Africa a Cupei Davis.

Ungur (32 ani), aflat pe locul 313 în lume, s-a impus în faţa primei rachete a gazdelor (Ivaşka este pe locul 175 ATP) după trei ore şi șapte minute.

Românul a dominat primul set, pe care l-a început în forţă, cu 3-0. Ivaşka a reuşit să se apropie, la 3-2, dar apoi Ungur nu i-a mai lăsat nicio şansă şi a luat primul set cu 6-2.

În setul al doilea s-a mers cap la cap, Ungur fiind jucătorul care s-a aflat în urmărire, însă gazdele au egalat situaţia, după un break în al 12-lea game.

Ungur a forţat în setul al treilea şi după ce a avut două mingi de break la 1-1 a reuşit să câştige contra serviciului la 2-2, iar apoi s-a desprins la 4-2. Ivaşka a revenit şi a trecut în avantaj, 5-4, după trei game-uri la rând. Ungur nu a cedat şi a controlat finalul setului, câştigând cu 7-5.

Cei doi jucători au mers umăr la umăr şi în setul patru, când românul a reuşit un break ce s-a dovedit a fi decisiv la 4-4, adjudecându-şi setul cu 6-4 şi victoria.

Ivaşka a reuşit 14 aşi, faţă de 5 ai lui Ungur, care a comis 3 duble greşeli, belarusul având de două ori mai multe.

UPDATE: Românul este la un game de victorie. În momentul de față, Ungur a făcut break-ul și scorul este 5-4 în favoarea jucătorului nostru.

UPDATE: În setul patru este egalitate, 3-3.

UPDATE: Ungur face voleul și câștigă setul al treilea cu 7-5. 

UPDATE: Românul intră într-o pasă proastă și după ce conduce la două game-uri, ajunge ca scorul să arate 5-4 pentru Ivașka.

UPDATE: Ivașka își câtigă serviciul, dar Adi Ungur are avantajul unui break în setul al treilea.

UPDATE: Românul face un joc bun și revine în avantaj în setul al treilea după ce face break-ul. În momentul de față, Ungur conduce cu 3-2.

UPDATE: Ungur greșește și trimite mingea afară, astfel că Ivașka se impune în al doilea set, cu greu, scor 7-5. 

UPDATE: Meciul a decurs în aceeași notă. După 2-1 și 3-2, Ivașka conduce acum în setul doi cu 4-3.

UPDATE: Ivașka conduce pentru a doua oară în acest meci. Are 2-1 în actul secund.

UPDATE: Românul și-a luat serviciul și a câștigat astfel primul set în care s-a impus cu 6-2. 

UPDATE: Ungur păstrează un avans de două game-uri în fața adversarului său pe care îl conduce în primul set cu 4-2.

UPDATE: Ungur este într-o formă de zile mari, românul conduce cu 3-0.

UPDATE: A început partida dintre Ivașka și Ungur. Românul a început bine și a reușit breakul.


Adrian Ungur, locul 313 ATP, îl va întâlni pe Ilia Ivaşka, numărul 175 mondial, vineri, de la ora 10.00, în primul meci al întâlnirii de Cupa Davis dintre Belarus şi România, care se desfăşoară în acest weekend la Minsk, în direct pe canalele Digi Sport.

Conform tragerii la sorţi, în al doilea meci al zilei vor fi adversari Marius Copil, locul 129 ATP, şi Egor Gherasimov (341 ATP).

Sâmbătă, de la ora 12.00, este programat meciul de dublu Egor Gerasimov/Max Mirnîi – Nicolae Frunză/Horia Tecău, iar duminică, de la ora 10.00, vor avea loc confruntările de simplu Ilia Ivaşka – Marius Copil şi Egor Gherasimov – Adrian Ungur.

"Am venit aici (la Minsk, n. red.) cu o echipă mare, suntem optimişti şi ştim că este un meci foarte important pentru noi. Horia a câştigat medalia de argint la Jocurile Olimpice şi suntem foarte mândri de el şi de coechipierul lui de la Olimpiada şi de la Cupa Davis, Florin Mergea, care, din păcate, nu a putut veni cu noi. Oricum, Horia a jucat foarte bine în trecut alături de Marius Copil în Cupa Davis, Marius a jucat bine cu Adrian Ungur, când au câştigat turneul de la Bucureşti, aşa ca suntem gata de meci", a precizat Andrei Pavel, la conferinţa de presă. 

Echipa de Cupa Davis a României întâlneşte Belarus în primul tur al Grupei I, zona Europa/Africa.

Programul complet

Vineri

Ilya Ivaşka vs. Adrian Ungur (10:00, Digi Sport 1);
Egor Gherasimov - Marius Copil (după ora 12:00, Digi Sport 1)

Sâmbătă

Egor Gherasimov/Max Mirnyi - Nicolae Frunză/Horia Tecău (12:00, Digi Sport 1)

Duminică

Ilya Ivaşka - Marius Copil (10.00, Digi Sport 1)
Egor Gherasimov - Adrian Ungur (după ora 12:00, Digi Sport 1)

Etichete: cupa davis , ungur , romania belarus


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare

Abby și Brittany Hensel, gemene siameze din SUA, care au devenit celebre în toată lumea după ce au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

E gata: Ianis Hagi pleacă de la Alaves! A anunțat unde va juca sezonul viitor
Screenshot 2024-03-27 at 17.00.01
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Dani Alves is released on bail from Can Brians jail
Provocarea zilei: găsește reprezentantul României din fotografia virală
Screenshot 2024-03-27 at 18.44.14
Se îngroașă "gluma": Napoli a intrat și ea în cursa pentru un jucător din SuperLiga României!
profimedia-0774483276
Recomandările redacției
Screenshot 2024-03-28 at 22.53.08
Urmează un ”exod” de la FCSB: cinci jucători sunt pe picior de plecare! Doi fotbaliști pot veni în vară, unul e sigur

Ce surpriză! Schimbarea majoră pe care UEFA o ia în calcul pentru EURO 2024
”Nu mai pot. E inadmisibil!”. S-a săturat și vrea să plece din România!
ciprian marica
Exclusiv ”Ați avut ofertă de 8 milioane de euro?”. Șeful lui Dinamo a răspuns imediat și a lămurit situația
fcd
Citește și
Simona Halep a fost lăsată pe dinafară! Organizatorii turneului de la Stuttgart nu au trecut-o pe listă
National Bank Open Toronto - Day 5
Irina Begu s-a calificat în sferturile turneului WTA 125 din Antalya
Tennis Internationals - TENNIS - MUTUA MADRID OPEN 2023, , Spain
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
Nu toată lumea este de acord cu Simona Halep. Încă un nume mare îi dă dreptate Carolinei Wozniacki
Melbourne, Australia. 27th January, 2017. Danish tennis player Caroline Wozniacki is in action during the finals match at the Australian Open vs Romanian tennis player Simona Halep on Jan 27, 2018 in Melbourne, Australia - ©Yan Lerval/Alamy Live News

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Digi Animal World
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale