OUT înainte de EURO 2024: ”Leziune a ligamentului încrucișat anterior”
Liverpool v Crystal Palace - Premier League - Anfield
Un nou contract pentru Jurgen Klopp. Unde este așteptat antrenorul lui Liverpool
ionel danciulescu
Exclusiv Ionel Dănciulescu, reacție-fulger după ”nebunia” din Botoșani - Dinamo 2-1: ”E interzis ce a făcut!”
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Premier League: Arsenal-Chelsea
Etapa 29 (reprogramat)

Live Score Fed Cup: Begu a pierdut, Halep a câștigat. România - Germania 1-1, după prima zi

15.04.2016, 13:57

Simona Halep (6 WTA) a învins-o, sâmbătă, pe Andrea Petkovic, numărul 30 mondial, cu scorul de 6-4, 6-7 (5), 6-4 şi România a restabilit egalitatea (1-1) la finalul primei zile a întâlnirii cu Germania, din cadrul barajului de menţinere în Grupa Mondială a Fed Cup.

halep - petkovic
  • SuperLiga: ”U” Cluj - Poli Iași, miercuri, 16:45, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - Rapid, miercuri, 19:00, DGS 1

Susţinută de un public frenetic, Simona Halep a început bine partida şi a preluat conducerea rapid cu 2-1, pentru ca ulterior să îşi mărească diferenţa la două ghemuri. La scorul de 3-1, Simona Halep a dat emoţii spectatorilor prezenţi în sală, împiedicându-se în momentul în care a încercat să ajungă o minge. Ea s-a accidentat la glezna stângă şi a avut nevoie de intervenţia medicului pentru a putea continua.

Iar revenirea a fost dificilă, ea pierzându-şi prima oară serviciul, chiar dacă a a avut o minge de game. Deşi a egalat la 3, jucătoarea germană nu a putut face faţă presiunii create de numărul şase mondial şi a pierdut următoarele două jocuri. Halep a condus cu 5-3 pentru ca în final să îşi adjudece primul set cu 6-4.

Setul numărul doi a început aproximativ la fel ca primul, cu 1-0 pentru Petkovic şi 2-1 pentru Simona Halep după un break al acesteia în ghemul al treilea. Din păcate, la acel moment, Simona Halep a chemat din nou medicul din cauza aceleiaşi glezne. Dar intervenţia medicului a fost de scurtă durată, iar jucătoarea română s-a întors rapid pe teren.

La scorul de 3-1, Petkovic s-a văzut nevoită să forţeze şi a reuşit să câştige trei ghemuri la rând, preluând pentru prima oară conducerea cu 4-3. Halep a întors însă scorul din nou şi la 5-4 a servit pentru meci.


Dar Petkovic a demonstrat că poate să joace sub presiune şi să gestioneze momentele dificile, reuşind break-ul şi ducând setul în tiebreak. Acolo unde s-a şi impus cu 7-5, aducând egalitatea pe tabelă, 1-1.

Setul decisiv a fost echilibrat până în game-ul al şaselea, când jucătoarea română a reuşit break-ul şi s-a desprins la 4-2. Cu mai multă încredere şi beneficiind de greşelile neforţate din ce în ce mai dese ale adversarei, Halep a dus scorul la 5-3 şi a servit pentru a doua oară pentru meci. Dar şi de data aceasta numărul şase mondial a ratat şansa de a câştiga. În jocul următor însă, pe serviciul adversarei, Halep şi-a adjudecat prima dintre cele două mingi de meci şi a adus primul punct României după 2 ore şi 49 de minute de joc.

Halep a reuşit în acest meci 3 aşi (Petkovic doar unul), a comis 5 duble greşeli (Petkovic două) şi a făcut 48 de erori neforţate, faţă de cele 54 ale adversarei.

Simona Halep (24 de ani) şi Andrea Petkovic (28 de ani) se întâlniseră până acum de şase ori, jucătoarea română câştigând cinci meciuri şi pierzând unul. Ultima oară, cele două s-au întâlnit august 2015, în optimile de finală ale turneului de la Cincinnati, unde Halep s-a impus cu 4-6, 6-4, 6-2, după două ore şi 40 de minute de joc.

În primul meci al întâlnirii România - Germania, Irina Begu (35 WTA) a fost învinsă de Angelique Kerber, numărul 3 mondial, cu scorul de 6-2, 6-3.

Conform tragerii la sorţi, duminică, în meciul de la ora 13:00 al confruntării România - Germania, care are loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în barajul pentru menţinerea în Grupa Mondială a Fed Cup, se vor întâlni Simona Halep, numărul şase mondial, şi Angelique Kerber (3 WTA).

Al doilea meci de simplu al zilei de duminică le va opune pe Irina Begu (35 WTA) şi Andrea Petkovic (30 WTA).

La dublu vor evolua perechile Alexandra Dulgheru/Monica Niculescu şi Annika Beck/Julia Goerges.

Germania ocupă locul 4 în clasamentul Fed Cup, iar România se află pe 9.


GAME, SET, MECI, Halep!!! Simona se impune cu 6-4, 6-7, 6-4 în faţa Andreei Petkovic!!!. Simona a făcut al treilea break al setului decisiv şi i-a adus primul punct României în întâlnirea cu Germania, scorul devenind 1-1. 


Halep - Petkovic 6-4, 6-7, 5-4. Andrea face din nou re-break-ul într-un moment decisiv şi amână deznodământul întâlnirii. 


Halep - Petkovic 6-4, 6-7, 5-3. Simona a convertit a doua minge de break şi serveşte, la fel ca în setul secund, pentru câştigarea meciului. 


Halep - Petkovic 6-4, 6-7, 4-3. Rebreak Petkovic! Andrea a reacţionat imediat şi a trecut la controlul jocului, ajungând la 30-0. Simona a servit un as, dar Andrea a continuat să fie agresivă, obţinând două mingi de break. Prima a fost salvată după un punct construit superb, iar al doilea după încă un efort incredibil depus de sportiva noastră. A mai urmat încă un schimb superb câştigat de Simona, care şi-a plimbat adversara pe tot terenul. Germanca şi-a revenit şi a câştigat la rândul ei trei puncte consecutive, revenind la un game în spatele Simonei, după două ore şi jumătate de joc.  


Halep - Petkovic 6-4, 6-7, 4-2. Simona face primul break al setului decisiv. Românca s-a apărat incredibil şi a forţat-o pe Petkovic să greşească de două ori din apropierea fileului. Halep e la două game-uri de câştigarea meciului.  


Halep - Petkovic 6-4, 6-7, 3-2. Cele două jucătoare merg cap la cap, fără break, după un game alb reuşit de Simona, care a servit şi un as.  


Halep - Petkovic 6-4, 6-7, 2-2. Andrea a construit superb primele două puncte ale jocului şi a ajuns la 30-0. A urmat o greşeală neforţată a adversarei noastre, dar şi alte două puncte câştigate după un serviciu puternic.  


Halep - Petkovic 6-4, 6-7, 2-1. Românca a servit convingător şi a ajuns la 40-15 cu ajutorul unui forehand în diagonală. Au urmat două mingi consecutive ale lui Petkovic, iar Simona a intrat în jocul adversarei, care a urcat mai mult la fileu. A urmat un raliu în care Simona a rezistat, dar şi un retur puternic al Andreei. Ultimul schimb s-a terminat cu o minge trimisă afară de Petkovic, care a contestat decizia arbitrului.  


Halep - Petkovic 6-4, 6-7, 1-1. Simona a fost prea defensivă şi Petkovic a profitat de acest lucru lovind în adâncime şi fiind ajutată şi de o greşeală neforţată a sportivei noastre. 


Halep - Petkovic 6-4, 6-7, 1-0. Simona a trecut peste şocul pierderii setului secund şi şi-a făcut serviciul la 30, profitând şi de trei greşeli neforţate ale lui Petkovic. 


SET Halep - Petkovic 6-4, 6-7: Andrea Petkovic a condus cu 6-3 în tie-break și avut 3 mingi de set. Simona Halep a reușit să recupereze doar două, iar sportiva din Germania s-a impus cu 7-5 și a câștigat setul al doilea. Vom avea set decisiv la Cluj, în al doilea meci al zilei în confruntarea dintre România și Germania.


Halep - Petkovic 6-4, 6-6, 1-2. Mini-break reușit de Petkovic în tie-break.


Halep - Petkovic 6-4, 6-6: Serviciu solid al Simonei Halep, în ciuda unei duble greșeli comise când conducea cu 40-15. Sportiva din Germania a reușit să trimită game-ul la avantaj, acolo unde Simona s-a impus grație unui joc în care a arătat siguranță de sine. Vom avea tie-break în acest al doilea set.


Halep - Petkovic 6-4, 5-6: Andrea Petkovic își câștigă serviciul la 15, profitând de o relaxare ce se resimte în jocul Simonei.


Halep - Petkovic 6-4, 5-5: Break reușit de Andrea Petkovic, care egalează la 5 și păstrează suspansul în acest meci. 


Halep - Petkovic 6-4, 5-4: Break reușit de Simona Halep! Locul 6 WTA a câștigat la 15 pe serviciul adversarei și servește pentru meci.


Halep - Petkovic 6-4, 4-4: Simona Halep egalează la 4 în setul al doilea pe propriul serviciu. 


Halep - Petkovic 6-4, 3-4: Andrea Petkovic își câștigă serviciul și trece pentru prima dată la conducere în setul al doilea. A câștigat la 0 acest game și a ajuns la 3 game-uri consecutive adjudecate la rând.


Halep - Petkovic 6-4, 3-3: Primul break reușit de Andrea Petkovic în acest meci. A condus cu 30-0, Simona a revenit și a avut minge de game, dar sportiva din Germania a reușit să egaleze la 40 și apoi să se impună la avantaje.


Halep - Petkovic 6-4, 3-2: Petkovic își câștigă serviciul și se apropie din nou la un singur game de Simona. La începutul acestui game, Simona Halep a egalat la 15 cu o scurtă superbă, la care Petkovic a reușit să ajungă cu greu, dar a returnat în fileu. Adversara a avut două mingi de game, dar sportiva din România a reușit să egaleze la 40. În cele din urmă, Petkovic a câștigat la avantaje.


Halep - Petkovic 6-4, 3-1: Al treilea game consecutiv adjudecat de Simona Halep. A servit foarte bine și a câștigat la 0. A șasea jucătoare din ierarhia WTA a câștigat ultimele 10 game-uri la rând!


* O nouă intervenție a fizioterapeutului la scaunul Simonei Halep, care acuză din nou probleme la aceeași gleznă stângă. Time-out-ul medical a fost mai scurt, de această dată.


Halep - Petkovic 6-4, 2-1: Break la 0 făcut de Simona Halep! Joc foarte bun făcut de Simona de pe linia de fund, care o obligă pe Petkovic să greșească des.


Halep - Petkovic 6-4, 1-1: Simona Halep egalează la 1 în acest al doilea set, după un game lung, ajuns la avantaje pe propriul serviciu. Joc solid arătat de Simona, care profită de greșelile adversarei și găsește și lovituri cu care să o surprindă.


Halep - Petkovic 6-4, 0-1: Andrea Petkovic își câștigă serviciul la 15 în acest prim game al setului secund. Simona a încheiat game-ul cu o minge trimisă în afara terenului, la limită. 


SET: Halep - Petkovic 6-4: Simona Halep a câștigat primul set! Și-a adjudecat propriul serviciu la 15 și va începe setul al doilea pe serviciul adversarei.


Halep - Petkovic 5-4: Game câștigat la 30 de Andrea Petkovic pe propriul serviciu, care o face pe Simona Halep să se enerveze și să lovească cu racheta de suprafața de joc. Sportiva din România servește pentru set.


Halep - Petkovic 5-3: Simona se distanțează din nou la două game-uri în fața jucătoarei din Germania și este la unul singur de a-și adjudeca primul set.


Halep - Petkovic 4-3: Al doilea break reușit de Simona Halep! A câștigat la 15 pe serviciul adversarei, care a încheiat game-ul cu o minge trimisă în fileu.


Halep - Petkovic 3-3: Simona Halep și-a cedat pentru prima dată serviciul în acest meci. A condus cu 40-30, dar a comis o dublă greșeală și s-a mers la avantaje, acolo unde a trimis o dată în fileu și o dată în afara terenului.


* Probleme la glezna stângă pentru Simona Halep, care cere un time-out medical. La scaunul jucătoarei clasate pe locul 6 WTA a venit și arbitrul principal al meciului. În cele din urmă, Simona revine pe teren și poate continua.


Halep - Petkovic 3-2: Simona Halep a cedat primul game ajuns la avantaje în acest meci, care a durat peste 10 minute. A avut 3 mingi de break, dar a fost egalată la 40, apoi s-a mers cap la cap la avantaje, până când sportiva din România a trimis în aut de două ori.


Halep - Petkovic 3-1: Simona se distanțează pentru prima dată la două game-uri de prima adversară din meciul de Cupa Davis dintre România și Germania. Și-a câștigat serviciul în acest al 4-lea game, pe care l-a început cu primul as al partidei. 3 game-uri consecutive câștigate de sportiva din Constanța!


Halep - Petkovic 2-1. Break Simona Halep! Numărul 6 WTA câștigă pe serviciul adversarei, valorificând prima minge de break pe care a avut-o în fața sportivei din Germania. Halep acoperă bine terenul în acest început de meci și profită și de greșelile comise de Petkovic.


Halep - Petkovic 1-1: Simona servește pentru prima dată în acest meci și egalează la game-uri, după joc foarte solid. A cedat o singură minge în fața adversarei. Serviciul bun al Simonei Halep dă speranțe pentru acest meci și nu numai.


Halep - Petkovic 0-1: Sportiva din Germania câștigă primul game al meciului pe propriul serviciu. Simona a câștigat un singur punct, pe o dublă greșeală a lui Petkovic.


UPDATE 15:07: A început partida dintre Simona Halep şi Andrea Petkovic, cu sportiva din Germania la serviciu.


Irina Begu (35 WTA) a fost învinsă de Angelique Kerber, numărul 3 mondial, cu scorul de 2-6, 3-6, în primul meci al întâlnirii România - Germania, din barajul pentru menţinerea în Grupa Mondială a Fed Cup, disputat în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Al doilea meci de simplu le va opune pe Simona Halep, numărul şase mondial, şi Andrea Petkovic (30 WTA).

Duminică, de la ora 13:00, este programat meciul dintre Halep şi Kerber, urmat de ultima partidă de simplu, dintre Begu şi Petkovic.

La dublu vor evolua perechile Alexandra Dulgheru/Monica Niculescu şi Annika Beck/Julia Goerges.


SET şi MECI: Begu - Kerber 2-6, 3-6: Kerber reuşeşte încă un break şi câştigă fără probleme primul meci al întâlnirii de Fed Cup dintre România şi Germania.  


Begu - Kerber 2-6, 3-5: Irina nu reuşeşte să ameninţe supremaţia lui Kerber pe propriul serviciu şi germanca este la un singur game de câştigarea partidei.  


Begu - Kerber 2-6, 3-4: Împinsă de public de la spate, Irina se apropie din nou la un singur game de adversara sa, în setul secund. 


Begu - Kerber 2-6, 2-4: Kerber se distanţează din nou, după un nou game câştigat lejer. 


Begu - Kerber 2-6, 2-3: Irina şi-a câştigat serviciul, la capătul unul game-maraton, şi rămâne în meci. 


Begu - Kerber 2-6, 1-3: Begu a reuşit să-i pună probleme lui Kerber, însă sportiva din Germania şi-a fructificat în cele din urmă avantajul serviciului. Irina nu a reuşit niciun break în această partidă. 


Begu - Kerber 2-6, 1-2. Irina are din nou viaţă grea pe propriul serviciu. Begu a reuşit să salveze o minge de break, însă cea de-a doua a fost materializată de Kerber, care se află din nou la conducere.


Begu - Kerber 2-6, 1-1. Nicio şansă pentru Irina pe serviciul lui Kerber, care egalează situaţia în setul al doilea. 


Begu - Kerber 2-6, 1-0: Irina începe bine manşa secundă şi conduce cu 1-0, după ce şi-a "făcut" serviciul.  


SET: Begu - Kerber 2-6: Sportiva din Germania a salvat o minge de break şi a încheiat game-ul cu un as, primul al partidei. Primul set s-a încheiat după 30 de minute. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media


Begu - Kerber 2-5. Primul game mai solid reuşit de Irina, pe propriul serviciu. Kerber va servi pentru set. 


Begu - Kerber 1-5. Irina nu se regăseşte, iar Kerber îşi adjudecă fără emoţii un nou game pe propriul serviciu. 


Begu - Kerber 1-4. Irina îşi pierde din nou servicul, iar adversara pare că s-a desprins decisiv în acest prim set.  


Begu - Kerber 1-3. Sportiva din Germania reuşeşte să-şi adjudece cu uşurinţă game-urile pe propriul serviciu. Irina a câştigat doar două puncte până acum pe serviciul adversarei. 


Begu - Kerber 1-2. Irina a avut o singură minge de game, pe care a fructificat-o, după un forehand câştigător la care Kerber nu a mai ajuns. Sportiva noastră a reuşit primul ei game în acest meci. 


Begu - Kerber 0-2. Sportiva din Germania a condus cu 40-0, Irina a revenit până la 40-30, însă Kerber a închis şi cel de-al doilea game în favoarea ei, după un serviciu puternic şi un cross care a prins-o pe picior greşit pe Begu.


Begu - Kerber 0-1. Irina a început cu o dublă greşeală, iar Kerber a fructificat singura minge de break avută. 


UPDATE 13:10: A început partida dintre Irina Begu şi Angelique Kerber. Sportiva noastră este prima la serviciu. 


UPDATE 12:58: Echipele României şi Germaniei au intrat pe terenul Sălii Polivalente din Cluj-Napoca şi au fost intonate cele două imnuri naţionale.


Irina Begu (35 WTA) o va întâlni pe Angelique Kerber, numărul trei mondial, sâmbătă, de la ora 13:00, în primul meci de simplu al confruntării dintre echipele de tenis ale României şi Germaniei, care are loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în baraj pentru menţinerea în Grupa Mondială a Fed Cup.

Al doilea meci de simplu le va opune pe Simona Halep, numărul şase mondial, şi Andrea Petkovic (30 WTA).

Duminică, de la ora 13:00, este programat meciul dintre Halep şi Kerber, urmat de ultima partidă de simplu, dintre Begu şi Petkovic.

La dublu vor evolua perechile Alexandra Dulgheru/Monica Niculescu şi Annika Beck/Julia Goerges.

La confruntările directe, Halep are avantaj în faţa ambelor componente ale lotului german: 3-0 cu Kerber (ultima victorie, anul trecut, la Toronto), 5-1 cu Petkovic (cel mai recent succes, anul trecut, la Cincinnati).

Begu e condusă cu 1-0 de Petkovic şi cu 3-2 de Kerber, care a învins-o recent, la Charleston, în sferturi, cu 6-2, 6-3.

În februarie, în primul tur al competiţiei, România a fost învinsă de Cehia, deţinătoarea trofeului, cu 3-2, tot la Cluj-Napoca, în timp ce Germania a pierdut cu 2-3 în faţa Elveţiei, la Leipzig.

Germania ocupă locul 4 în clasamentul Fed Cup, iar România se află pe 9.

În Fed Cup, România şi Germania au mai jucat o singură dată, în 1975, când RFG se impunea cu 3-0 la Napoli, în sferturile Grupei Mondiale: Helga Masthoff a învins-o pe Virginia Ruzici cu 6-3, 6-2, Helga Hosl cu 6-3, 6-3 de Mariana Simionescu, iar Katja Ebbinghaus şi Masthoff au trecut cu 6-3, 1-6, 6-3 de perechea Judith Gohn/Virginia Ruzici.

Etichete: romania , germania , program , meciuri , fed cup , live romania germania


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ciolacu îi cere lui Piedone să se retragă din cursa pentru Capitală: „Fac un apel la un prieten de-al meu”
Ciolacu îi cere lui Piedone să se retragă din cursa pentru Capitală: „Fac un apel la un prieten de-al meu”

Liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, a făcut, marți, un apel către Cristian Popescu Piedone...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
ali-hebaiti11
Mai dur nu se putea! A venit ”nota de plată”, după gestul golănesc fără precedent făcut de un luptător către fata din ring

Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
ali-hebaiti13
”Atacantul de 20 de milioane de euro” a semnat cu Rapid, dar a ajuns la FCSB: ”Recunosc. 600.000 de euro”
Screenshot 2024-04-22 at 16.35.01
Și-a recuperat portofelul după opt luni și a rămas fără cuvinte când a văzut ce e în el: ”Nu s-ar întâmpla nicăieri în lume”
Screenshot 2024-04-22 at 18.33.55
Imaginile care schimbă totul! Tehnologia spaniolilor arată că golul lui Yamal din El Clasico trebuia validat
gol-barcelona
Recomandările redacției
ionel danciulescu
Exclusiv Ionel Dănciulescu, reacție-fulger după ”nebunia” din Botoșani - Dinamo 2-1: ”E interzis ce a făcut!”

Video Concluzia lui Răzvan Patriche, după ce Dinamo a pierdut în prelungiri cu FC Botoșani
nichita
Live Video&Score Arsenal - Chelsea 1-0, ACUM, pe Digi Sport 1. Deschidere rapidă de scor în derby-ul Londrei
Leandro Trossard of Arsenal celebrates his goal to make it 0-1 Arsenal, during the Premier League match Wolverhampton Wanderers vs Arsenal at Molineux, Wolverhampton, United Kingdom, 20th April 2024(Photo by Cody Froggatt/News Images)
Video ”Deja este penibil”. Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte, după Botoșani - Dinamo 2-1
Screenshot 2023-11-06 204621
Citește și
Foto Românul căpitan de la Real Madrid a fost convocat la naționala Spaniei și a luat decizia
”O parodie”. Bayern Munchen și-a găsit antrenor. Se poate întoarce după 16 luni
München, Deutschland 31. Januar 2024: Fussball, Herren, Saison 2023/2024, FC Bayern München, Säbener Strasse Hier im Bil
Val de comentarii acide după ce o mireasă a dezvăluit ce le-a cerut invitaților la nunta ei: „Acest trend trebuie să înceteze!”
Val de comentarii acide după ce o mireasă a dezvăluit ce le-a cerut invitaților la nunta ei: „Acest trend trebuie să înceteze!”
Cine este prietenul care i-a salvat viața lui Adiță Mititelu! „Am uitat să încui ușa de la apartament…”
Cine este prietenul care i-a salvat viața lui Adiță Mititelu! „Am uitat să încui ușa de la apartament…”
Avem primele imagini cu Adrian Mititelu jr., după ce a fost în comă 10 ore! Cum arată acum fiul lui Adrian Mititelu senior
Avem primele imagini cu Adrian Mititelu jr., după ce a fost în comă 10 ore! Cum arată acum fiul lui Adrian Mititelu senior
Anne Hathaway, pusă să se sărute cu câte 10 bărbați la audiții: "Nu eram entuziasmată. Mi se părea groaznic"
Anne Hathaway, pusă să se sărute cu câte 10 bărbați la audiții: "Nu eram entuziasmată. Mi se părea groaznic"
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Ucraina are nevoie de 6 sisteme de rachete Patriot. Grecia și Spania au dat unul. Ce face România?
Ucraina are nevoie de 6 sisteme de rachete Patriot. Grecia și Spania au dat unul. Ce face România?
Complet interzis în România în această perioadă, te trezești cu caz penal și îți confiscă tot
Complet interzis în România în această perioadă, te trezești cu caz penal și îți confiscă tot
EXCLUSIV. Când aflăm dacă Simona Halep va face parte din echipa României la JO de la Paris. Anunțul directorului general al Federației Române de Tenis
EXCLUSIV. Când aflăm dacă Simona Halep va face parte din echipa României la JO de la Paris. Anunțul directorului general al Federației Române de Tenis
Foto 167.000.000€ costă noua ”bijuterie” din România, care urmează să fie aprobată prin Hotărâre de Guvern: noile detalii
timi2

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Digi World
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”