sorana-cirstea
Ce se întâmplă cu clasamentul WTA și cine sunt cele trei românce din Top 100. Decizia Simonei Halep
Mutua Madrid Open, Day 9 Tennis, La Caja Magica, Madrid, Spain - 02 May 2023
Irina Begu a revenit cu o victorie în circuitul WTA după o absență de 7 luni
chicpiu
La 34 de ani, poate fi marea surpriză a României la EURO 2024: ”Cred că va fi luat în calcul”
Digi Sport 1 Live
Acum
Digi Sport Special

Video România - Canada 3-1. Victorie fără emoții în duelul de la Cluj-Napoca, din Fed Cup

11.02.2018, 15:18

ÎN DIRECT la Digi Sport 1, România a învins Canada cu scorul de 3-1, în primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup, după ce perechea Gabriela Dabrowski/Carol Zhao s-a impus cu 4-6, 6-1, 10-6 în meciul de dublu cu cuplul Ana Bogdan/Raluca Olaru, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

TENIS: IRINA BEGU – KATHERINE SEBOV, FED CUP ROMANIA - CANADA
România - Canada 3-1, în Fed Cup
  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

Oaspetele, conduse de Dabrowski, numărul 11 mondial la dublu, au făcut un joc mai solid, au greşit mai puţin şi au obţinut punctul de onoare al Canadei, după o oră şi 15 minute, într-un meci lipsit de miză.

Ana Bogdan, debutantă în echipa de Fed Cup a României, şi Raluca Olaru au jucat bine în primul set, în care au revenit de la 2-4 şi s-au impus cu 6-4. Dabrowski şi Zhao au dominat setul secund şi au câştigat clar cu 6-1. În super tiebreak, jucătoarele canadiene au obţinut victoria cu 10-6.

România a obţinut calificarea la barajul pentru Grupa Mondială a Fed Cup după acest succes, conturat graţie victoriilor aduse de Irina Begu (două) şi Sorana Cîrstea.


Final. România - Canada 1-3. Ana Bogdan și Raluca Olaru pierd duelul cu Zhao și Dabrowski, după 6-10 în super tie-break.


SET  Zhao/Dabrowski! 6-4, 1-6. Ana Bogdan și Raluca Olaru au fost de nerecunoscut, iar scorul a devenit acum 1-1, după un set mult sub așteptări făcut de jucătoarele noastre (1-6).

Bogdan/Olaru - Zhao/Dabrowski 6-4, 1-3. După un game extrem de disputat, Zhao și Dabrowski reușesc break-ul și se desprind, astfel, la 3-1.

SET 2

SET BOGDAN/OLARU! Jucătoarele României câștigă un prim set echilibrat, scor 6-4. Acesta a durat 35 de minute.

Bogdan/Olaru - Zhao/Dabrowski 2-3. Duel echilibrat la dublu, acolo unde jucătoarele noastre sunt conduse cu 2-3, într-un set în care nu s-a realizat niciun break.

UPDATE 14:17. A început ultimul meci dintre România și Canada, cel de dublu, între Ana Bogdan/Raluca Olaru şi Carol Zhao/Gabriela Dabrowski.

UPDATE 13:50. Meciul de simplu dintre Cîrstea și Andreescu nu se va mai juca. Ultima partidă va fi cea de dublu, între cuplurile Ana Bogdan/Raluca Olaru şi Carol Zhao/Gabriela Dabrowski

ÎN DIRECT la Digi Sport 1, România a trecut de Canada, la Cluj-Napoca, în primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup, după ce jucătoarea de tenis Irina Begu a învins-o pe Katherine Sebov, scor 6-2, 6-4.

Begu a dus, astfel, scorul general la 3-0, iar echipa noastră va juca în barajul pentru accederea în Grupa Mondială.

Jucătoarea noastră (27 ani, 37 WTA) s-a impus după o oră şi 25 de minute în faţa unei adversare de 19 ani, care ocupă locul 319 WTA. Sebov a înlocuit-o duminică pe Carol Zhao, învinsă sâmbătă de Sorana Cîrstea.

România are acum trei victorii din tot atâtea meciuri cu Canada. Echipa noastră a mai învins Canada cu scorul de 3-2, la Montreal, în aprilie 2015, graţie acestei victorii promovând în Grupa Mondială. România mai are o victorie în faţa Canadei, în 1983, la Zurich, 3-0 în primul tur al Grupei Mondiale.

VIDEO: Hora bucuriei în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca:


VIDEO: Vezi ce a spus Irina Begu, la finalul victoriei cu Sebov:

SET, GAME ȘI MECI ROMÂNIA! ROMÂNIA - CANADA 3-0! Irina Begu se impune cu 6-2 și 6-4, iar România are 3-0 cu Canada și trece mai departe în Fed Cup.

Begu - Sebov 6-2, 5-3. Irina este acum în mare formă și își face serviciul la 0. Begu este la un singur game de câștigarea partidei.

BREAK BEGU! Begu - Sebov 6-2, 4-3. Irina recuperează imediat break-ul pierdut și revine în avantaj.

BREAK SEBOV! Begu - Sebov 6-2, 3-3. La fel ca în meciul de sâmbătă, Irina are o scădere, iar Sebov profită și reușește break-ul, unul alb, pe care îl face surprinzător de ușor.

Begu - Sebov 6-2, 3-2. Sebov ține aproape de Irina, iar până acum un singur break a făcut diferența în setul al doilea.

Begu - Sebov 6-2, 2-1. Ambele jucătoare își fac serviciul, iar Irina rămâne în avantaj. Begu a fost aproape de un nou break.

BREAK BEGU! Begu - Sebov 6-2, 1-0. Irina începe cu un break și setul al doilea, iar Sebov nu dă semne că ar putea să facă față Irinei.

SET 2

GAME ȘI SET BEGU! Irina se impune fără probleme în primul set, scor 6-2, în mai puțin de 40 de minute.

Begu - Sebov 5-1. Irina își face serviciul cu ceva emoții și este acum la un pas de câștigarea primului set.

Begu - Sebov 4-1. Aproape de câștigarea primului set, Begu se relaxează, greșește câteva mingi ușoare, iar Sebov reduce din diferență.

Begu - Sebov 4-0. Irina reușește un game alb în aplauzele publicului, după ce nu lasă nicio șansă adversarei.

BREAK BEGU! Begu - Sebov 3-0. Diferența dintre cele două jucătoare este destul de mare, iar Irina vrea să câștige cât mai repede, astfel că reușește un nou break și duce scorul la 3-0.

Begu - Sebov 2-0. Sebov trimite în aut și Irina își face fără emoții serviciul, conducând acum cu 2-0.

BREAK BEGU! Begu - Sebov 1-0. Condusă cu 0-30, Begu reușește break-ul încă din start și are un început excelent de meci.

SET 1

UPDATE 12:10. Începe meciul dintre Begu și Katherine Sebov (a înlocuit-o pe Carol Zhao, în ultimul moment). Adversara Irinei, locul 319 WTA, este la serviciu!

UPDATE 09:45. Duminică, de la ora 12:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, în al treilea meci al întâlnirii România - Canada, Irina Begu (37 WTA) o va întâlni pe cea mai bine clasată jucătoare a echipei oaspete, Carol Zhao, numărul 138 mondial.

Acest meci va fi urmat apoi de întâlnirea dintre Sorana Cîrstea (38 WTA) şi Bianca Andreescu (173 WTA). În partida de dublu se vor înfrunta cuplurile Ana Bogdan/Raluca Olaru şi Katherina Sebov/Gabriela Dabrowski, dar, în funcţie de rezultat, se pot opera modificări în componenţa perechilor. 


Echipa de Fed Cup a României conduce Canada cu scorul de 2-0 în întâlnirea care se desfăşoară în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în turul I al Grupei Mondiale II, după ce Irina Begu (37 WTA) s-a impus cu scorul de 6-3, 6-7 (4), 6-2 în faţa jucătoarei de origine română Bianca Andreescu (173 WTA). 

Chiar dacă pornea cu a doua şansă, canadiana Bianca Andreescu (17 ani) a început meciul agresiv şi a reuşit primul break în al treilea ghem al întâlnirii. Ea s-a impus la 0 pe serviciul jucătoarei române, surprinsă de replica în forţă a adversarei împotriva căreia juca pentru prima oară în carieră. În ghemul 4, Irina Begu s-a distanţat repede la 40-0, însă a pierdut pe rând toate cele trei mingi de break. Dar experienţa şi-a spus cuvântul şi ea a reuşit în cele din urmă rebreak-ul, egalând scorul la 2. 

Cu un prim serviciu mai slab decât de obicei, Irina Begu a compensat cu o mai mare disponibilitate la efort. Iar acest lucru s-a văzut în ghemul al optulea, unul care s-a dovedit a fi decisiv în primul set. Atunci jucătoarea română a fost condusă cu 15-40, dar a reuşit să întoarcă pe serviciul adversarei şi să câştige break-ul după un ghem care a durat mai bine de 7 minute. Begu şi-a câştigat apoi serviciul şi s-a impus, după 41 de minute, cu 6-2 în primul set. 

În debutul celui de-al doilea set, Irina Begu a condus cu 3-1, dar Bianca Andreescu a reuşit să revină şi să egaleze la 3. Cele două jucătoare şi-au adjudecat serviciile până la scorul de 6-6. În tie break, Andreescu a părut mai proaspătă şi s-a impus cu 7-4 pe fondul unor greşeli ale adversarei sale. 

Setul decisiv, început după o pauză de aproape 15 minute cauzat de o problemă la piciorul drept al canadiencei, a fost dominat clar de Irina Begu. Hotărâtă să încheie repede partida, ea şi-a adjudecat primele 3 ghemuri fără să îi lase adversarei decât 3 mingi. Cu un joc mult mai pragmatic decât cel arătat până atunci, Begu a condus cu 3-0, 4-1 şi 5-2, impunându-se în final în setul 3 cu 6-2. 

În meciul care a durat 2 ore şi 38 de minute, Irina Begu a făcut 42 de greşeli neforţate, faţă de cele 38 ale Biancăi Andreescu. În schimb, jucătoarea română a avut 25 de lovituri câştigătoare, dintre 15 cu reverul, în timp ce reprezentanta Canadei doar 11, dintre care 2 cu reverul. 

Partida câştigată de Irina Begu a fost urmărită din tribună şi de Simona Halep, numărul 2 mondial. Cea mai bună jucătoare română nu poate evolua în întâlnirea cu Canada din cauza unei accidentări suferite în turneul de la Australian Open. 

În primul meci de simplu al zilei de sâmbătă, Sorana Cîrstea a câştigat cu scorul de 6-2, 6-2 în faţa jucătoarei canadiene Carol Zhao (138 WTA). 

România are două victorii în tot atâtea meciuri cu Canada. Echipa noastră a învins Canada cu scorul de 3-2, la Montreal, în aprilie 2015, graţie acestei victorii promovând în Grupa Mondială. România mai are o victorie în faţa Canadei, în 1983, la Zurich, 3-0 în primul tur al Grupei Mondiale. 


AGERPRES 

STATISTICA PARTIDEI:

BREAK, SET ȘI MECI! Irina Begu se impune cu 6-3, 6-7, 6-3 în duelul cu Bianca Andreescu și România conduce Canada cu 2-0 după prima zi a duelului din FED Cup

Begu - Andreescu 6-3, 6-7, 5-2. Game Irina și România este aproape de a doua victorie în prima zi a duelului cu echipa Canadei

Begu - Andreescu 6-3, 6-7, 4-2. După un game destul de lung, Andreescu reușește să-și facă serviciul și reduce din diferență

Begu - Andreescu 6-3, 6-7, 4-1. Begu se duce la 4-1 după un nou game pe care îl ia la pas, iar Irina este acum aproape să ducă scorul la 2-0 pentru România.

Begu - Andreescu 6-3, 6-7, 3-1. Andreescu reușește să-și valorifice serviciul, însă nu dă senzația că poate pune probleme în setul decisiv.

Begu - Andreescu 6-3, 6-7, 3-0. Irina face 3-0 fără mari emoții și jucătoarea noastră se îndreaptă spre o victorie logică.

BREAK BEGU! Begu - Andreescu 6-3, 6-7, 2-0. Jucătoarea noastră domină setul decisiv și reușește un break important chiar din start, astfel că acum conduce cu 2-0.

Begu - Andreescu 6-3, 6-7, 1-0. Irina începe foarte bine setul decisiv și are nevoie de doar două minute pentru a câștiga primul game.

SET 3

Începe setul decisiv între Irina Begu și Bianca Andreescu.

Statistica setului 2:

SET ANDREESCU! Vom avea set decisiv în al doilea meci de Fed Cup dintre România și Canada. Irina încheie setul cu o dublă greșeală, iar Andreescu se impune la tie-break, scor 7-6.

În tie-break, Andreescu o conduce pe Irina cu 4-2, iar Begu este încurajată de public, dar și de colegele de echipă.

Begu - Andreescu 6-3, 6-6. Irina egalează și speră să închidă un meci epuizant după doar două seturi.

Begu - Andreescu 6-3, 5-6. Andreescu se impune după un nou game extrem de echilibrat și lucrurile se complică pentru Irina Begu. 32 de erori neforțate pentru jucătoarea noastră.

Begu - Andreescu 6-3, 5-5. Begu este la înălțime pe propriul serviciu și scorul este din nou egal: 5-5.

Begu - Andreescu 6-3, 4-5. Begu a avut mai multe șanse să reușească break-ul, însă Andreescu nu s-a dat bătută și s-a impus în cele din urmă într-un game extrem de echilibrat, cu multe răsturnări de situație, care a durat aproape 10 minute.

Begu - Andreescu 6-3, 4-4. Irina egalează și revine în cărți pentru câștigarea meciului.

Begu - Andreescu 6-3, 3-4. Irina nu-și revine, iar Andreescu intră în avantaj, după 32 de minute de joc, în setul al doilea: 3-4.

BREAK ANDREESCU! Begu - Andreescu 6-3, 3-3. Andreescu reușește două game-uri la rând, iar cu break-ul izbutit reușește să egaleze: 3-3.

Begu - Andreescu 6-3, 3-1. Irina este la înălțime și își face serviciul fără nicio emoție. Andreescu are o cădere de care Begu profită, aflată tot mai aproape de victorie.

Begu - Andreescu 6-3, 2-1. BREAK BEGU! Irina reușește un nou break important și conduce în acest moment cu 2-1. A trecut un sfert de oră de la începutul setului 2.

Begu - Andreescu 6-3, 1-1. Game extrem de dificil pentru Begu, care trage tare pentru a se impune pe propriul serviciu.

Begu - Andreescu 6-3, 0-1. Andreescu își face cu ușurință serviciul și conduce cu 1-0 în setul al doilea.

SET 2

GAME ȘI SET BEGU: Begu - Andreescu 6-3. După 40 de minute, Irina își adjudecă primul set, unul mai complicat decât ne-am fi așteptat.

BREAK BEGU! Begu - Andreescu 5-3. Poate cel mai important moment al meciului. Irina reușește break-ul și este acum la un pas de câștigarea primului set. A fost un game lung, care a durat 8 minute. Partida a început de 36 de minute.

Begu - Andreescu 4-3. Echilibrul se menține, dar Irina trece iar în avantaj. Begu se impune din nou cu greutate pe propriul serviciu, replica Biancăi Andreescu fiind una peste așteptări.

Begu - Andreescu 3-2. Irina își câștigă serviciul la 0 după o manșă de excepție și întoarce serviciul, conducând acum cu 3-2.

REBREAK! Begu - Andreescu 2-2. Irina Begu a ratat 3 mingi de break, dar în cele din urmă s-a impus la avantaje.

BREAK ANDREESCU! Begu - Andreescu 1-2. Surprinzător, Irina își pierde serviciul și e condusă cu 1-2, în primul set.

Begu - Andreescu 1-1. Andreescu face un game la 0, spre îngrijorarea antrenorului Florin Segărceanu, care nu înțelege căderea Irinei.

Begu - Andreescu 1-0. Irina își face fără emoții serviciul și conduce cu 1-0, în primul set al meciului.

SET 1

Începe al doilea meci de simplu de azi: Irina-Camelia Begu - Bianca Andreescu. HAI, IRINA! HAI, ROMÂNIA!


Debut excelent pentru România! În primul meci cu Canada, din Fed Cup, Sorana Cîrstea, locul 38 WTA, a învins-o cu scorul de 6-2, 6-2, pe Carol Zhao, locul 138 WTA, la Cluj-Napoca.

Românca a dominat clar meciul cu Zhao. Un singur break a cedat Cîrstea, în primul set. Au urmat şapte game-uri câştigate la rând de Sorana, care s-a impus în final după 53 de minute.

VIDEO: Rezumatul meciului

În cel de-al doilea meci al zilei de sâmbătă se vor întâlni Irina-Camelia Begu, locul 37 WTA, şi Bianca Andreescu, locul 173 WTA, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Vezi ce a spus Sorana Cîrstea, la finalul victoriei cu Carol Zhao:


VICTORIE SORANA! Cîrstea - Zhao 6-2, 6-2. Cîrstea încheie cu un break de zile mari și reușește o victorie entuziasmantă, în mai puțin de o oră, după o partidă pe care a dominat-o de la cap la coadă.

SORANA, LA UN GAME DE VICTORIE! Cîrstea - Zhao 6-2, 5-2. Sorana face spectacol și câștigă game-ul fără probleme. Jucătoarea noastră este la un pas de o victorie fără emoții.

Cîrstea - Zhao 6-2, 4-2. Pentru prima oară în acest meci, adversara Soranei își câștigă serviciul de două ori la rând.

Cîrstea - Zhao 6-2, 4-1. Sorana revine la jocul ei consistent, se impune pe propriul serviciu și, după doar 45 de minute, se apropie de o victorie scontată.

Cîrstea - Zhao 6-2, 3-1. Cîrstea pierde primul game în setul al doilea, unul foarte disputat.

Cîrstea - Zhao 6-2, 3-0. Sorana se impune din nou fără emoții, la 0, iar Cîrstea se îndreaptă spre un succes facil, în primul meci din Fed Cup cu Canada.

BREAK SORANA! Cîrstea - Zhao 6-2, 2-0. Sorana reușește primul break în setul al doilea după un retur excelent. În tribune este și fostul campion mondial al României la box, Mihai Leu.

Cîrstea - Zhao 6-2, 1-0. Sorana reușește să-și câștige serviciul la 0, după ce nu-i lasă nicio șansă adversarei. Debut perfect pentru Sorana și în setul al doilea.

SET 2

Statistica primului set:

BREAK ȘI SET SORANA! Cîrstea - Zhao 6-2. Sorana este de neoprit și reușește încă un break, câștigând primul set al meciului. Cîrstea a valorificat a doua minge de set pe care a avut-o.

Cîrstea - Zhao 5-2. Sorana își câștigă destul de greu serviciul, însă valoarea și-a spus în cele din urmă cuvântul, iar jucătoarea noastră este acum la un singur game de câștigarea primului set.

BREAK SORANA! Cîrstea - Zhao 4-2. Moment important al meciului: Sorana revine de la 0-30 și reușește să facă 4-2, după câteva puncte superbe. Aflată aproape de teren, Simona Halep trăiește și ea la intensitate maximă meciul.

Cîrstea - Zhao 3-2. Sorana face un game superb și încheie cu un voleu excelent. Jucătoarea noastră se impune la 0, după ce a reușit și un as, în aplauzele publicului.

Cîrstea - Zhao 2-2. Un game mai slab al Soranei, care cedează destul de ușor. Zhao egalează: 2-2.

Cîrstea - Zhao 2-1. Sorana a salvat două mingi de break, însă Zhao s-a impus în cele din urmă, câștigând pe serviciul jucătoarei noastre.

Cîrstea - Zhao 2-0. Cîrstea face din start break-ul și domină destul de clar meciul. Publicul este unul formidabil și o încurajează pe Sorana. În Sala Polivalentă din Cluj-Napoca sunt în jur de 7.000 de oameni.

Cîrstea - Zhao 1-0. Început perfect pentru Sorana, care își câștigă fără probleme serviciul, la 0.

SET 1

Cirstea
Cîrstea - Zhao, în Fed Cup

UPDATE ora 13:08: Start al meciului dintre Sorana Cîrstea și Carol Zhao, primul din întâlnirea România - Canada. Atmosferă superbă la Cluj-Napoca: dacă Halep a filmat imnul României, Anei Bogdan i-au dat lacrimile, după cum puteți să vedeți în materialul video de mai jos.

UPDATE ora 13:00: S-a încheiat momentul intonării imnurilor și suntem gata pentru primul meci, cei dintre Sorana Cîrstea și Carol Zhao. Cele două jucătoare au intrat pe teren și încep mișcările de încălzire.

 

Etichete: sorana cirstea , irina begu , fed cup , ana bogdan , romania canada fed cup , live video romania , romania canada live video , romania live video , romania canada video , romania video , live romania canada


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat al lui Shani Louk a fost premiată
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat al lui Shani Louk a fost premiată

O imagine cu trupul dezbrăcat și mutilat al unei tinere plimbat de teroriștii Hamas în remorca unei...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
aza3
Nu se mai ascund! Internaționalul român și-a făcut publică relația

Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Dani Alves is released on bail from Can Brians jail
După 57 de ani, recordul e istorie! Un puști a reușit să îl întreacă pe marele Arnold Schwarzenegger
327210115_214907157678345_2804730496893185967_n
Se îngroașă "gluma": Napoli a intrat și ea în cursa pentru un jucător din SuperLiga României!
profimedia-0774483276
Antrenorul care a semnat cu Petrolul
petrolul
Recomandările redacției
chicpiu
La 34 de ani, poate fi marea surpriză a României la EURO 2024: ”Cred că va fi luat în calcul”

Atacantul pe care Raul Rusescu l-ar cumpăra ”cu ochii închiși” la FCSB. ”Îmi place la nebunie!”
FOTBAL:FCSB-FARUL CONSTANTA, SUPERLIGA SUPERBET (5.02.2024)
Exclusiv Dinamo - Petrolul, cu spectatori în tribune?! Solicitarea a fost făcută, totul ar trebui să fie doar o formalitate
bataie 2
Gică Hagi are oferta pe masă! Agentul a plecat să negocieze contractul
WhatsApp Image 2024-03-15 at 20.40.20
Citește și
A învins-o pe Sorana Cîrstea și a ajuns în finală la Miami, dar a răbufnit: ”Dacă eram bărbat, nu m-ați fi întrebat”
Miami Open 2024 - Day 9
Irina Begu s-a calificat în sferturile turneului WTA 125 din Antalya
Tennis Internationals - TENNIS - MUTUA MADRID OPEN 2023, , Spain
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
Încă o accidentare la FCSB! Favoritul lui Gigi Becali are ruptură! Cât lipsește
Încă o accidentare la FCSB! Favoritul lui Gigi Becali are ruptură! Cât lipsește
Simona Halep, lovită unde o doare mai tare. A fost refuzată la turneu
Simona Halep, lovită unde o doare mai tare. A fost refuzată la turneu
Arnold Schwarzenegger, prima imagine după ce i-a fost montat un stimulator cardiac. Fanii, val de reacții: „Ești de neoprit, ești o legendă!”
Arnold Schwarzenegger, prima imagine după ce i-a fost montat un stimulator cardiac. Fanii, val de reacții: „Ești de neoprit, ești o legendă!”
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Povestea sportivei românce care a ajuns campioană mondială, dar a plătit un preț uriaș: „Am dureri"
Povestea sportivei românce care a ajuns campioană mondială, dar a plătit un preț uriaș: „Am dureri"
Cum a profețit viitorul AI, deepfake-urile și altele un personaj inventat la TV din anii '80
Cum a profețit viitorul AI, deepfake-urile și altele un personaj inventat la TV din anii '80
Ce cred englezii despre naționala României și cum o compară cu Ucraina
Ce cred englezii despre naționala României și cum o compară cu Ucraina
Foto "Femeia asta e o legendă". Ce gest a făcut Collins către români, după ce la Miami s-a auzit doar "Hai, Sorana!"
collins

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Digi Animal World
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură