Simona Halep Karolina Pliskova finala thailanda Digi Sport
Video Halep, entuziasmată de meciul făcut în sferturi: "Am jucat grozav!"
ana bogdan
Victorie importantă pentru Ana Bogdan, la Shenzhen! A trecut lejer de Camila Giorgi
cortacero piscina
Cine e Pablo Cortacero, noul finanțator al lui Dinamo! Ce afaceri are și ce cluburi a vrut să mai cumpere
Digi Sport 1 Live
Acum
Live Digi Sport Special

Video Halep - Begu 6-1, 6-4. Liderul WTA joacă pentru a doua oară finala la Shenzhen

04.01.2018, 23:56

Simona Halep s-a impus în două seturi în fața Irinei Begu, scor 6-1, 6-4 și este prima calificată în finala turneului de la Shenzhen. În ultimul act ar putea să o întâlnească pe Maria Sharapova, care de la ora 10:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, joacă împotriva Katerinei Siniakova.

  • Barcelona - Bayern Munchen (vineri, ora 22:00, Digi Sport 1)

  • Leipzig - Atletico Madrid (joi, ora 22:00, Digi Sport 1)

Halep (26 ani) s-a impus după o oră şi 29 de minute şi va juca pentru a doua oară finala turneului, după ce în 2015 a câştigat titlul la Shenzhen. 

Simona Halep a condus cu 1-0, Begu a egalat, iar apoi Halep a fost de neoprit, câştigând cinci game-uri la rând şi setul cu 6-1, după un tenis de înaltă calitate din partea ambelor jucătoare. 

În actul secund, Begu (27 ani, 43 WTA), a patra favorită, a evoluat mai bine şi a avut 1-0, a recuperat terenul de la 1-2 şi a condus cu 3-2, dar Halep a ridicat din nou nivelul şi s-a desprins la 5-3. Irina a redus ecartul, dar Halep a încheiat meciul cu 6-4. 

Begu a avut un as, dar a comis şi 3 duble greşeli, raportul mingilor direct câştigătoare a fost egal, 15-15, iar Begu a avut mai multe erori neforţate (23-15). 

În ultimul act, Halep o va înfrunta pe câştigătoarea dintre rusoaica Maria Sharapova şi Katerina Siniakova (Cehia/N. 6), deţinătoarea titlului. 

Halep a câştigat toate cele 6 confruntări cu Begu de până acum, în 2007 cu 6-3, 6-4 în sferturile unui turneu futures la Bucureşti, în 2008 în primul tur al altei competiţii futures la Bucureşti, cu 7-5, 6-2, în 2012 în optimile turneului de la Hobart, cu 6-4, 6-2, în 2016 în sferturile turneului de la Madrid, cu 6-3, 0-6, 6-1, şi în 2016 în primul tur la Wuhan, Irina abandonând la scorul de 6-3, 2-0. 

Halep, care va fi principala favorită la Australian Open, şi-a asigurat un cec de 81.251 dolari şi 180 de puncte WTA, în timp ce Begu va primi 43.663 dolari şi 110 puncte. 

Halep şi Begu vor juca împreună la dublu, vineri, în semifinale, împotriva cuplului Ana Blinkova (Rusia)/Nicola Geuer (Germania). 

VIDEO Halep - Begu 6-1, 6-4

Statistica meciului Simona Halep - Irina Begu

LIVE TEXT

UPDATE ora 09:37: Simona Halep - Irina Begu 6-1, 6-4. Simona Halep câștigă și se califică în finala de la Shenzhen!

VIDEO Ultimul game al meciului dintre Simona Halep și Irina Begu

UPDATE ora 09:33: Simona Halep - Irina Begu 6-1, 5-4. Irina Begu câștigă pe propriul serviciu și rămâne în meci. A solicitat din nou intervenția antrenorului pe teren.

UPDATE ora 09:30: Simona Halep - Irina Begu 6-1, 5-3. Simona Halep a salvat două mingi de break și a câștigat la avantaje un game superb, în care ambele jucătoare au alternat loviturile foarte puternice cu execuțiile de finețe. Puncte superbe câștigate de cele două jucătoare din România.

VIDEO Cel mai frumos game al meciului dintre Simona Halep și Irina Begu

UPDATE ora 09:23: Simona Halep - Irina Begu 6-1, 4-3. Liderul mondial răspunde bine după momentul bun al Irinei Begu. Simona a câștigat două game-uri consecutive și a revenit la conducere în acest al doilaa set în prima semifinală de la Shenzhen. 

UPDATE ora 09:19: Simona Halep - Irina Begu 6-1, 3-3. Game superb în acest al doilea set, câștigat în cele din urmă la 30 de Simona Halep. Cele două jucătoare din România au făcut un punct strâns și extrem de disputat în acest game.

VIDEO Game-ul superb câștigat de Halep

UPDATE ora 09:14: Simona Halep - Irina Begu 6-1, 2-3. Irina Begu câștigă două game-uri la rând pentru prima dată în acest meci și conduce în setul al doilea. S-a impus cu 40-30 pe propriul serviciu și pare să poată profita de o mică scădere în jocul Simonei.

UPDATE ora 09:11: Simona Halep - Irina Begu 6-1, 2-2. Primul break reușit de Irina Begu în acest meci! Simona Halep a salvat două mingi de break, dar nu a mai avut ce face la lovitura decisivă a Irinei, care s-a dus pe linie pentru primul break al jucătoarei din București.

VIDEO Primul break al Irinei Begu în acest meci

UPDATE ora 09:07: Simona Halep - Irina Begu 6-1, 2-1. Break pentru Simona Halep! Irina Begu servește bine, dar nu găsește antidotul pentru jocul bun al Simonei. A lovit lung în mai multe rânduri și a pierdut puncte importante în momente critice. Un nou game lung, încheiat după mai multe avantaje.

UPDATE ora 08:59: Simona Halep - Irina Begu 6-1, 1-1. Serviciu foarte solid al Simonei Halep, care nu i-a dat nicio șansă adversarei. Jucătoarea din Constanța are lovituri foarte sigure și e într-o formă foarte bună. 

UPDATE ora 08:56: Simona Halep - Irina Begu 6-1, 0-1. Irina Begu câștigă pe propriul serviciu și conduce încă din primul game al setului secund. S-a impus la capătul unui nou game ajuns la avantaje, după ce Simona Halep a irosit o minge de break.

Statistica primului set al meciului Simona Halep - Irina Begu

UPDATE ora 08:48: Simona Halep - Irina Begu 6-1. Set pentru Simona Halep! Liderul WTA și-a fructificat prima dintre cele 3 mingi de set de care a beneficiat. S-a impus la 0, după ce a găsit răspunsurile pentru fiecare lovitură a Irinei.

VIDEO Momentul în care Simona Halep a câștigat primul set

UPDATE ora 08:46: Simona Halep - Irina Begu 5-1. Un nou game foarte echilibrat care a ajuns de 7 ori la avantaje. A durat aproximativ 12 minute și a fost adjudecat, în cele din urmă, de Simona Halep. A fost un game foarte solicitant, în care ambele jucătoare au fost în dificultate și au gestionat bine momentele. Irina Begu a avut de mai multe ori avantajul, dar în cele din urmă a pierdut pe propriul serviciu.

UPDATE ora 08:31: Simona Halep - Irina Begu 4-1. Al treilea game la rând câștigat de liderul mondial, care a făcut 4-1 după ce s-a impus cu 40-30. Irina Begu și-a chemat antrenorul pentru un moment de on-court coaching, simțind că nu a ținut deloc pasul cu Simona Halep în ultimele game-uri.

UPDATE ora 08:28: Simona Halep - Irina Begu 3-1. Primul break al meciului este reușit de Simona Halep! S-a impus la avantaje pe serviciul Irinei Begu și se depărtează pentru prima dată în această dimineață la două game-uri de adversară. Ambele jucătoare lovesc puternic și stau bine pe teren.

VIDEO Primul break al meciului

UPDATE ora 08:22: Simona Halep - Irina Begu 2-1. Simona Halep își câștigă din nou serviciul și rămâne la un game în fața Irinei, după o victorie la 30 și un serviciu solid. Start bun în această semifinală de la Shenzhen.

UPDATE ora 08:17: Simona Halep - Irina Begu 1-1. Primul game disputat pe serviciul Irinei Begu a mers la avantaje. În cele din urmă, Begu s-a impus și a egalat situația la game-uri.

VIDEO Primul game câștigat de Irina Begu

UPDATE ora 08:12: Simona Halep - Irina Begu 1-0. Liderul clasamentului WTA și-a adjudecat primul game pe propriul serviciu, câștigat la 15.

VIDEO Primul game al meciului dintre Simona Halep și Irina Begu

UPDATE ora 08:10: START al meciului dintre Simona Halep și Irina Begu, din semifinalele turneului de la Shenzhen.

UPDATE ora 08:00: Simona Halep și Irina Begu au intrat pe teren pentru încălzire. 

Simona Halep şi Irina Begu vor disputa o semifinală 100 % românească la Shenzhen, turneu de categorie WTA International dotat cu premii totale de 626.750 de dolari.

Liderul mondial a pierdut un singur set în drumul spre "careul de aşi" al competiţiei din China. După un 6-4, 6-1 cu americanca Nicole Gibbs, Halep a pierdut primul act, însă a revenit în optimi contra chinezoaicei Ying-Ying Duan, de care a trecut cu 3-6, 6-1, 6-2.

Sfertul de finală cu bielorusa Aryna Sabalenka a fost şi cel mai convingător joc al constănţencei de la începutul anului încoace. Simona nu i-a dat nicio şansă adversarei, pe care a învins-o cu un dublu 6-2.

Irina Begu a pierdut tot un singur set în drumul spre semifinale, şi tot în optimile de finală.

A patra favorită de la Shenzhen a învins-o cu 6-1, 6-2 în primul tur pe chinezoaica Fangzhou Liu, după care a învins-o pe rusoaica Ekaterina Alexandrova în trei seturi, 4-6, 6-1, 6-2.

Locul 43 WTA a trecut în sferturi de Timea Babos, cu un dublu 7-5, după aproape două ore de joc.

Cele două românce şi-au asigurat câte 43.663 de dolari şi 110 puncte WTA şi vor fi adversare pentru şasea oară în circuitul WTA. Halep a câştigat de fiecare dată. Begu şi-a adjudecat un singur set în toate cele cinci meciuri disputate până acum.

În 2007, Simona s-a impus cu 6-3, 6-4 în sferturile unui turneu futures la Bucureşti, în 2008 în primul tur al altei competiţii futures la Bucureşti, cu 7-5, 6-2, iar în 2012 în optimile turneului de la Hobart, cu 6-4, 6-2.

În 2016 în sferturile turneului de la Madrid, Halep a câştigat cu 6-3, 0-6, 6-1. A fost şi cel mai tensionat moment dintre cele două. Simona s-a plâns de modul în care s-a manifestat staff-ul Irinei la acel meci. Constănţeanca a spus după acel meci că "setul 2 a fost un cadou de Paşte". Cele două s-au împăcat însă ulterior şi au ajuns să joace chiar şi împreună, în proba de dublu.

Tot în 2016, în primul tur la Wuhan, Irina a abandonat în ultimul duel direct la scorul de 3-6, 0-2.

Partida dintre Simona Halep şi Irina Begu va fi transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport 1, vineri dimineață, de la ora 8:00. Cele mai importante faze vor fi în format VIDEO, în timp real, pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

Halep şi Begu sunt partenere şi la dublu la Shenzhen. Sunt calificate în semifinale, unde vor juca tot vineri, după meciul de simplu, contra cuplului Anna Blinkova (Rusia)/Nicola Geuer (Germania).

Româncele vin după o revenire incredibilă în super tie-break-ul duelului 100 % românesc cu Irina Bara şi Mihaela Buzărnescu, din sferturile de finală: au fost conduse cu 0-7 şi au salvat cinci mingi de meci înainte de a se impune în final cu 4-6, 6-4, 13-11.

În primul tur, Irina şi Simona au avut nevoie tot de super tie-break pentru a le învinge pe Han şi Liang, scor 5-7, 6-2, 11-9.

Semifinala de dublu va fi vineri, de la ora 12.00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Etichete: tenis shenzhen digi sport , halep begu shenzhen , halep begu semifinala shenzhen , halep begu live text , halep begu digi sport

Digi24
Un bărbat s-a filmat în timp ce se află în mașina de poliție și îi sfidează pe agenți: "Pe stânga acolo, boss-ule, mă lași"
Un bărbat s-a filmat în timp ce se află în mașina de poliție și îi sfidează pe agenți: "Pe stânga acolo, boss-ule, mă lași"

Descarcă aplicația Digi24
Sondajul zilei
Top articole
Juventus FC v Olympique Lyonnais - UEFA Champions League
Lovitură de proporţii: Juventus vrea să scape de Cristiano Ronaldo! CR7, oferit Barcelonei
Programul sezonului 2020 - 2021 al Ligii 1. Când se joacă primul derby FCSB - Dinamo. CFR Cluj debutează la Clinceni
Stabilirea programului competițional pentru Liga 1 / Foto: Captură Digi Sporrt
Patrick Petre, "unul dintre cei mai talentaţi jucători din România" a semnat noul contract
patrick petre
Cortacero a preluat oficial Dinamo! Primele declarații ale noului acționar majoritar din ”Ștefan cel Mare”
cortacero

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Antonia, imagine provocatoare pe Instagram. Cum arată cu adevărat corpul vedetei când îmbracă doar costum de baie
Antonia, imagine provocatoare pe Instagram. Cum arată cu adevărat corpul vedetei când îmbracă doar costum de baie
Digi World
Ziua internațională a stângacilor. 5 curiozități despre persoanele stângace de care nu ai mai auzit până acum
Ziua internațională a stângacilor. 5 curiozități despre persoanele stângace de care nu ai mai auzit până acum
Digi Animal World
Un rechin alb a stabilit un nou record pentru cea mai înaltă săritură în aer. La ce înălțime impresionantă a ajuns
Un rechin alb a stabilit un nou record pentru cea mai înaltă săritură în aer. La ce înălțime impresionantă a ajuns
Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind modulele cookie.
Da, accept
Modific setările
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
RCS&RDS S.A. digisport.ro Vezi politica de confidenţialitate
cmp_level, prv_level, m2digisportro, cookie_poll_id_XXX
Studiu de Audienţă și Trafic Internet (prin CXENSE) brat.ro
cX_S, cX_P, cX_T
Google IDE google.com Vezi politica de confidenţialitate
IDE
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
- Analiza traficului pe site: câţi vizitatori, din ce arie geografică, de pe ce terminal, cu ce browser, etc, ne vizitează - A/B testing pentru optimizarea layoutului site-ului - Analiza perioadei de timp petrecute de fiecare vizitator pe paginile noastre web - Solicitarea de feedback despre anumite părţi ale site-ului
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google Analytics google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_<property-id>, __utma, __utm, __utmb, __utmc, __utmz, __utmv
CrazyEgg crazyegg.com Vezi politica de confidenţialitate
ce2ab, ce_login, ceac, sid, _ceir, is_returning, _CEFT, ceg.s, ceg.u, __ar_v4, __distillery, __zlcmid, __zprivacy, _ga, _gat, ki_r, ki_s, ki_t, ki_u, km_ai, km_lv, km_ni, km_uq, km_vs, kvcd, optimizelyBuckets, optimizelyEndUserId, optimizelyPendingLogEvents, optimizelySegments
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
- Interacţiuni social media (like & share) - Posibilitatea de a te loga în cont folosind o platformă terţă (Facebook, Google, etc) - Rularea conţinutului din platforme terţe (youtube, soundcloud, etc)
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Facebook facebook.com Vezi politica de confidenţialitate
a11y, act, csm, P, presence, s, x-referer, xs, dpr, datr, fr, c_user
Youtube youtube.com Vezi politica de confidenţialitate
GED_PLAYLIST_ACTIVITY,APISID, GEUP, HSID, LOGIN_INFO, NID, PREF, SAPISID, SID, SSID, SIDCC, T9S2P.resume, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC, dkv, s_gl, wide
Twitter twitter.com Vezi politica de confidenţialitate
_twitter_sess, auth_token, lang, twid, eu_cn, personalization_id, syndication_guest_id, tfw_exp
Disqus disqus.com Vezi politica de confidenţialitate
mp_17b27902cd9da8972af8a3c43850fa5f_mixpanel, Disqusauth, sessionid,_utmb, disqus_unique, testCookie
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră, atât în cadrul site-ului nostru, cât și în afara acestuia.
- Oferirea de publicitate în site adaptată concluziilor pe care le tragem despre tine în funcţie de istoricul navigării tale în site și, în unele cazuri, în funcţie de profilul pe care îl creăm despre tine. Facem acest lucru pentru a menţine site-ul profitabil, în așa fel încât să nu percepem o taxă de accesare a site-ului de la cei care îl vizitează. - Chiar dacă astfel de module cookie nu sunt utilizate, te rugăm să reţii că ţi se vor afişa reclame pe site-ul nostru, dar acestea nu vor fi adaptate intereselor tale. Aceste reclame pot să fie adaptate în funcţie de conţinutul paginii.
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google DFP google.com Vezi politica de confidenţialitate
__gads, id, NID, SID, ANID, IDE, DSID, FLC, AID, TAID, exchange_uid, uid, _ssum, test_cookie, 1P_JAR, APISID, evid_0046, evid_0046-synced
CXENSE cxense.com Vezi politica de confidenţialitate
gcks, gckp, _cX_segmentInfo, cx_profile_timeout, cx_profile_data
Trimite
Vezi politica de confidenţialitate