Miami Open 2024 - Day 9
A învins-o pe Sorana Cîrstea și a ajuns în finală la Miami, dar a răbufnit: ”Dacă eram bărbat, nu m-ați fi întrebat”
National Bank Open Toronto - Day 5
Simona Halep a fost lăsată pe dinafară! Organizatorii turneului de la Stuttgart nu au trecut-o pe listă
COLAJ BUN
Gică Craioveanu a spus ce n-a moștenit Ianis Hagi de la tatăl său: ”N-are cum să o aibă”
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Liga Digi Sport

Halep e în turul 3 la Wimbledon, după 7-5, 6-3 cu Haddad Maia. Ana Bogdan a fost eliminată

04.07.2017, 20:36

Simona Halep s-a calificat în turul 3 la Wimbledon, la capătul unui meci solicitant cu brazilianca Beatriz Haddad Maia. Românca, favorită numărul 2 la Londra, s-a impus cu 7-5, 6-3, după o oră şi 27 de minute de joc.

halep maia
  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

În faza următoare, Halep o va întâlni pe chinezoaica Shuai Peng, care a trecut în două seturi, scor 6-2, 6-2, de Carla Suarez Navarro.

Constănţeanca a avut un început dificil de meci contra lui Haddad Maia. Jucătoarea din America de Sud, locul 97 WTA, s-a desprins la 3-0 şi apoi la 5-3, însă Halep a revenit spectaculos şi, după 47 de minute, a luat primul set cu 7-5, graţie unei serii de patru game-uri.

Startul actului al doilea a stat sub semnul echilibrului. S-a mers cu serviciul până la 3-3, moment în care Halep a făcut un break la 0 şi apoi nu i-a mai lăsat nicio şansă adversarei sale.

A urmat un game alb pe propriul serviciu, înainte ca Simona să pună capăt meciului cu un punct superb şi un alt break, pentru a-şi respecta statutul de favorită.


Pentru prezenţa în turul 3 la Wimbledon, românca va primi 90.000 de lire sterline şi 130 de puncte WTA.

Tot miercuri, o altă reprezentantă a României, Ana Bogdan, a fost eliminată în turul 2. Debutantă pe tabloul principal la All England Club, jucătoarea de 24 de ani a pierdut în două seturi, scor 4-6, 3-6, în faţa franţuzoaicei Caroline Garcia, după o oră şi 21 de minute de joc.


LIVE TEXT

UPDATE 22:25, Halep - Haddad Maia 7-5, 6-3. Simona a încheiat meciul cu un nou break şi un punct superb, care i-a confirmat superioritatea din ultima parte a întâlnirii. La fel ca în primul set, românca, favorită numărul 2 la Londra, a luat ultimele patru game-uri la rând şi a încheiat meciul după o oră şi 27 de minute

În turul următor, Halep va juca împotriva chinezoaicei Shuai Peng, care a trecut în două seturi, scor 6-2, 6-2, de Carla Suarez Navarro

UPDATE 22:22, Halep - Haddad Maia 7-5, 5-3. Încă un pas spre victorie. Simona şi-a făcut serviciul la 0 şi e la un singur game de calificare.

UPDATE 22:20, Halep - Haddad Maia 7-5, 4-3. Posibil momentul decisiv al meciului. Simona face break la 0 şi se poate desprinde, apropiindu-se de calificarea în turul 3. 

UPDATE 22:16, Halep - Haddad Maia 7-5, 3-3. Se merge în continuare cu serviciul în setul doi, după un game în care Simona a avut iniţiativa în permanenţă. 

UPDATE 22:13, Halep - Haddad Maia 7-5, 2-3. Un alt game foarte lung, în care Simona a ratat trei şanse a câştiga împotriva serviciului. Brazilianca a rezistat şi rămâne la conducere. 

UPDATE 22:02, Halep - Haddad Maia 7-5, 2-2. Simona a trecut cu bine peste un game foarte dificil, în care a salvat nu mai puţin de patru mingi de break, şi a păstrat echilibrul în actul secund.

UPDATE 21:55, Halep - Haddad Maia 7-5, 1-2. Game-urile de pe serviciul braziliencei sunt tot mai echilibrate. Deocamdată, jucătoarea din America de Sud rezistă şi conduce în startul actului secund. 

#Ana Bogdan îşi încheie prima participare din carieră pe tabloul principal la Wimbledon în turul 2. Românca a pierdut în două seturi, scor 4-6, 3-6, în faţa franţuzoaicei Caroline Garcia, după o oră şi 21 de minute de joc

UPDATE 21:50, Halep - Haddad Maia 7-5, 1-1. Simona a răspuns cu un alt game solid pe propriul serviciu şi nu i-a permis adversarei sale să se desprindă, aşa cum s-a întâmplat în primul set. 

UPDATE 21:47, Halep - Haddad Maia 7-5, 0-1. La fel ca în primul set, brazilianca începe cu un game câştigat pe propriul serviciu.

UPDATE 21:42, Halep - Haddad Maia 7-5. SET, SIMONA! Românca s-a dezlănţuit în finalul setului, reuşind să câştige patru game-uri consecutive. Ultimul, la 0. Constănţeanca a depăşit începutul nesigur de meci şi a preluat controlul, confirmându-şi deocamdată statutul de favorită. 47 de minute a durat primul set. 

#Ana Bogdan, aproape de eliminare. Caroline Garcia conduce cu 5-2 în setul al doilea

UPDATE 21:39, Halep - Haddad Maia 6-5. Un nou break pentru Simona, care conduce pentru prima oară în această seară şi urmează să servească pentru câştigarea primului set. 

UPDATE 21:35, Halep - Haddad Maia 5-5. Din nou egalitate, după un game solid al Simonei, care a reuşit şi cea mai frumoasă lovitură a meciului, un backhand în lung de linie marcă înregistrată. 

UPDATE 21:31, Halep - Haddad Maia 4-5. Brazilianca nu a profitat de avantajul serviciului pentru a închide setul. Simona a concretizat prima şansă pe care a avut-o şi a reuşit rebreak-ul. 

UPDATE 21:28, Halep - Haddad Maia 3-5. Un nou moment dificil pentru Simona. Şi-a pierdut serviciul la 0, iar adversara ei va servi pentru câştigarea setului. 

UPDATE 21:26, Halep - Haddad Maia 3-4. Jucătoarea din Brazilia şi-a făcut serviciul şi este din nou la conducere în primul set. 

#Setul al doilea al meciului Bogdan - Garcia pare să urmeze tiparul primului act. Se merge cu serviciul deocamdată, iar jucătoarea din Franţa conduce cu 2-1

UPDATE 21:21, Halep - Haddad Maia 3-3. A doua jucătoare a lumii a revenit de la 15-30, a luat trei puncte consecutive şi a egalat scorul primului set. 

UPDATE 21:17, Halep - Haddad Maia 2-3. După cel mai lung game al meciului, Simona a recuperat break-ul pierdut, la a doua şansă de care a beneficiat, şi are ocazia de a restabili egalitatea. 

#Ana Bogdan a pierdut primul set al meciului împotriva Carolinei Garcia, scor 4-6, după 45 de minute de joc

UPDATE 21:08, Halep - Haddad Maia 1-3. Simona întrerupe seria adversarei sale şi, nu fără emoţii, câştigă primul său game în acest joc.  

UPDATE 21:03, Halep - Haddad Maia 0-3. Brazilianca şi-a consolidat avantajul break-ului şi s-a desprins în acest început de meci. 

#Se menţine echilibrul în meciul Ana Bogdan - Caroline Garcia, chiar dacă ambele jucătoare şi-au pierdut serviciul. Este 4-3 în favoarea jucătoarei din Franţa.

UPDATE 21:00, Halep - Haddad Maia 0-2. Simona a condus cu 30-0 pe propriul serviciu, dar a pierdut următoarele patru puncte, iar adversara sa a reuşit primul break al meciului. 

UPDATE 20:57, Halep - Haddad Maia 0-1. Jucătoarea din Brazilia a deschis meciul cu un game solid pe propriul serviciu. 

UPDATE 20:55 - A început meciul Halep - Haddad Maia, cu jucătoarea din Brazilia la serviciu.  

UPDATE 20:50 - Fiecare jucătoare a salvat câte o minge de break şi se merge în continuare cu serviciul. Garcia conduce cu 3-2

UPDATE 20:37 - Se merge cu serviciul în startul partidei Bogdan - Garcia. Franţuzoaica este la conducere la după primele trei game-uri, scor 2-1

UPDATE 20:30 - A început meciul Anei Bogdan, cu jucătoarea din Franţa la serviciu. 

UPDATE 20:25 - În câteva minute va începe meciul dintre Ana Bogdan şi Caroline Garcia.


Simona Halep va juca în actul secund de la Wimbledon, miercuri, împotriva Beatrizei Haddad Maia. Organizatorii au afişat şi ora la care va începe duelul dintre cele două.

Astfel, Halep şi Haddad Maia vor păşi pe Terenul 1 nu mai devreme de ora 19:15 (ora României). Partida este a treia programată miercuri, după Nishikori - Stakhovsky şi Wang - Venus şi va putea fi urmărită LiveText pe digisport.ro.

Irina Begu va juca pe Terenul 17 cu Ana Konjuh (cap de serie 27), iar evoluţia scorului va putea fi aflată în timp real pe digisport.ro. Meciul va fi primul şi va începe la ora 13:30. Aceasta va fi a doua întâlnire directă dintre cele două. Românca s-a impus în prima, 6-2, 6-0, la Roland Garros, în 2015.

Ana Bogdan o va întâlni în premieră pe Caroline Garcia, pe Terenul 18. Partida va începe nu mai devreme de ora 19:30, şi va fi LiveScore pe digisport.ro, fiind a patra programată, după Cibulkova - Brady, Basilashvili - Querrey şi Johnson - Albot.

Totul despre adversara Simonei

Locul 96 WTA, Haddad Maia a învins-o în două seturi, 6-4, 6-2, după o oră şi cinci minute, pe Laura Robson din Marea Britanie, locul 188 în clasamentul mondial.

Simona Halep și Beatriz Haddad Maia (21 de ani) se vor întâlni în premieră. Precedentul turneu de Grand Slam la care Haddad Maia a participat a fost Roland Garros. Venită din calificări pe zgura franceză, jucătoarea din Brazilia a fost învinsă în primul tur de către rusoaica Elena Vesnina în 3 seturi.

Beatriz Haddad Maia e o jucătoare de profilul Jelenei Ostapenko, letona care a învins-o în ultimul act de la Paris, după trei seturi disputate. Brazilianca de 21 de ani are 1,84 metri şi un stil asemănător cu al campioanei de la Roland Garros.

Astfel, în meciul din primul tur cu Laura Robson, 6-4, 6-2, Beatriz a reuşit 15 lovituri direct câştigătoare, înregistrând şi 14 greşeli neforţate. Ea a câştigat 40% dintre punctele disputate pe serviciul adversarei (21 din 53).

Digi Sport transmite din acest an şi până în 2022 55 de turnee WTA pe sezon, ÎN DIRECT și în EXCLUSIVITATE.

Etichete: wimbledon , live halep , live text halep , halep haddad maia


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O profesoară de engleză și-a pierdut locul de muncă după ce colegii i-au aflat secretul
O profesoară de engleză și-a pierdut locul de muncă după ce colegii i-au aflat secretul

O profesoară de liceu în vârstă de 50 de ani a fost nevoită să-și dea demisia după ce contul ei...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
aza3
Nu se mai ascund! Internaționalul român și-a făcut publică relația

Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Dani Alves is released on bail from Can Brians jail
După 57 de ani, recordul e istorie! Un puști a reușit să îl întreacă pe marele Arnold Schwarzenegger
327210115_214907157678345_2804730496893185967_n
Antrenorul care a semnat cu Petrolul
petrolul
Se îngroașă "gluma": Napoli a intrat și ea în cursa pentru un jucător din SuperLiga României!
profimedia-0774483276
Recomandările redacției
COLAJ BUN
Gică Craioveanu a spus ce n-a moștenit Ianis Hagi de la tatăl său: ”N-are cum să o aibă”

O nouă eră la Liverpool: s-a trimis oferta de 80.000.000€ pentru înlocuitorul lui Mo Salah!
A general view of a corner flag at Anfield, Liverpool. Picture date: Thursday February 10, 2022.
”L-ați vedea pe Mihai Rotaru să meargă în galerie ca Dan Șucu?”. Replica lui Ivaylo Petev a venit pe loc
mihai rotaru - dan sucu
Lovitură pentru Drăgușin! Anunțul lui Postecoglou
Fulham v Tottenham Hotspur, Premier League, Football, Craven Cottage, London, UK - 16 Mar 2024
Citește și
I-au spus ”NU” Simonei Halep! Ce urmează pentru fostul lider mondial
simona-halep
Foto A spus: ”dacă eram bărbat, nu m-ați fi întrebat” și a fost imediat taxată
danielle collins
Cine e Rumy Alqahtani, prima femeie căreia Arabia Saudită îi permite să participe la Miss Univers. Are licență în stomatologie
Cine e Rumy Alqahtani, prima femeie căreia Arabia Saudită îi permite să participe la Miss Univers. Are licență în stomatologie
Încă o accidentare la FCSB! Favoritul lui Gigi Becali are ruptură! Cât lipsește
Încă o accidentare la FCSB! Favoritul lui Gigi Becali are ruptură! Cât lipsește
Simona Halep, lovită unde o doare mai tare. A fost refuzată la turneu
Simona Halep, lovită unde o doare mai tare. A fost refuzată la turneu
Arnold Schwarzenegger, prima imagine după ce i-a fost montat un stimulator cardiac. Fanii, val de reacții: „Ești de neoprit, ești o legendă!”
Arnold Schwarzenegger, prima imagine după ce i-a fost montat un stimulator cardiac. Fanii, val de reacții: „Ești de neoprit, ești o legendă!”
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Un nou tip de radar, pregătit să facă ravagii printre șoferi. Amenda vine și dacă nu aveți viteză
Un nou tip de radar, pregătit să facă ravagii printre șoferi. Amenda vine și dacă nu aveți viteză
Cum a profețit viitorul AI, deepfake-urile și altele un personaj inventat la TV din anii '80
Cum a profețit viitorul AI, deepfake-urile și altele un personaj inventat la TV din anii '80
Cine e fosta mare jucătoare care a refuzat-o pe Simona Halep la următorul turneu major: ”Hotărâm cu atenție”
Cine e fosta mare jucătoare care a refuzat-o pe Simona Halep la următorul turneu major: ”Hotărâm cu atenție”
Video Carlos Alcaraz, eliminat în ”sferturi” la Miami! Ibericul nu i-a putut face față lui Grigor Dimitrov
profimedia-0860610370

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ora de vară 2024. Când se dau ceasurile înainte. Povestea orei de vară
Ora de vară 2024. Când se dau ceasurile înainte. Povestea orei de vară
Digi Animal World
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură