Western & Southern Open - Day 4
Darren Cahill, mesaj tranșant în privința Simonei Halep
Miami Open Presented by Itau, Hard Rock Stadium, Miami Gardens, Florida, USA - 19 Mar 2024
Exclusiv Horia Tecău, entuziasmat de revenirea Simonei Halep în echipa României pentru Billie Jean King Cup: ”M-a uimit”
FOTBAL: FC CFR 1907 CLUJ SA - AFC HERMANNSTADT SIBIU, SUPERLIGA SUPERBET (08.03.2024)
Trei milioane de lire sterline pentru Philip Otele!
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 1 Liga a2-a: Corvinul Hunedoara-Gloria Buzau
Play-off

Video Halep - Garcia 6-2, 6-3. Simona rămâne lider mondial şi o va întâlni pe Sharapova în semifinale la Roma

18.05.2018, 22:09

Simona Halep şi-a confirmat statutul de principală favorită de la Roma şi s-a calificat în semifinalele turneului din capitala Italiei, după o nouă victorie concludentă.

Halep pumn Roma1
  • Liga 2: Corvinul - Buzău, joi, 19:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, DGS 1

Românca de 26 de ani a învins-o cu 6-2, 6-3 pe Caroline Garcia, după o oră şi 15 minute, la capătul unui meci care îi asigură păstrarea primei poziţii în ierarhia WTA şi statutul de favorită numărul 1 la Roland Garros.

În penultimul act de la Roma, unde anul trecut a fost finalistă, Halep o va întâlni pe Maria Sharapova. Rusoaica, de trei ori campioană la Foro Italico, a trecut după un meci maraton, de peste 3 ore, de Jelena Ostapenko, scor 6-7, 6-4, 7-5.

Va fi pentru prima oară când cele două jucătoare vor fi adversare pe zgură fără să fie vorba despre o finală. Precedentele dueluri pe această suprafaţă au fost în ultimul act la Madrid şi la Roland Garros, ambele în 2014 şi ambele câştigate de Masha.

Prima parte a meciului dintre Simona şi franţuzoaica de pe locul 7 WTA a însemnat un schimb de break-uri, însă sportiva noastră a rupt echilibrul, a câştigat patru game-uri consecutive şi s-a impus cu 6-2 în primul set, după 35 de minute.


Tot Halep a câştigat prima contra serviciului şi în al doilea set, în care s-a desprins la 3-1 şi 5-2, dar Garcia a rămas în meci şi a reuşit break-ul când prima jucătoare a lumii a servit pentru victorie.

În cele din urmă, Simona Halep nu i-a permis adversarei sale să relanseze disputa şi a închis conturile cu un nou break. Va fi prima semifinală pe zgură a sezonului pentru liderul mondial.

Constănţeanca şi-a asigurat un cec de 126.590 euro şi 350 de puncte WTA pentru rezultatul obţinut la Roma. 


Statistica meciului

UPDATE 23:38, Halep - Garcia 6-2, 6-3. BREAK, SET şi MECI, Simona! Jucătoarea noastră a închis meciul cu un punct splendid, după o oră şi 15 minute, şi va rămâne lider mondial şi după turneul de la Roma. În semifinale, o va întâlni pe Maria Sharapova.

UPDATE 23:33, Halep - Garcia 6-2, 5-3. BREAK, Garcia! Franţuzoiaca rămâne în meci, prin primul break reuşit în acest set.

UPDATE 23:28, Halep - Garcia 6-2, 5-2. BREAK, Simona! Românca a jucat excelent, a câştigat din nou contra serviciului şi e la un singur game de victorie.

UPDATE 23:26, Halep - Garcia 6-2, 4-2. Simona păstrează avantajul unui break în setul al doilea, după un game în care nu s-a pierdut cu firea după ce adversara ei a venit la 30-30, după 30-0.

UPDATE 23:21, Halep - Garcia 6-2, 3-2. Nu fără emoţii, Caroline Garcia şi-a făcut serviciul şi rămâne în meci.

UPDATE 23:16, Halep - Garcia 6-2, 3-1. De această dată, Simona a profitat de prima şansă şi a consolidat avantajul break-ului, cu un game la 0.

UPDATE 23:12, Halep - Garcia 6-2, 2-1. BREAK, Simona! Tot românca a rupt echilibrul şi în al doilea set. JUcătoarea noastră a fost condusă cu 40-15, dar a revenit spectaculos şi acum are şansa de a se desprinde.

UPDATE 23:08, Halep - Garcia 6-2, 1-1. Un hold solid şi pentru Simona, care rămâne în continuare la conducerea jocului.

UPDATE 23:05, Halep - Garcia 6-2, 0-1. Jucătoarea din Franţa şi-a câştigat pentru prima oară serviciul în această seară, la capătul unui game în care a revenit de la 15-40.

Statistica primului set 

UPDATE 22:57, Halep - Garcia 6-2. GAME şi SET, Simona! Liderul mondial nu şi-a complicat viaţa, deşi a avut două duble greşeli în acest game, şi a pus capăt primului set, după 35 de minute. Franţuzoaica a încercat să ia iniţiativa la ultimul punct, dar a sfârşit prin a trimite în fileu.

UPDATE 22:53, Halep - Garcia 5-2. BREAK, Simona! Constănţeanca pare să fi luat meciul pe cont propriu. I-a luat din nou serviciul lui Garcia şi e la un singur game de câştigarea primului set.

UPDATE 22:50, Halep - Garcia 4-2. Simona a întrerupt seria break-urilor, cu un game solid pe propriul serviciu, care îi permite să se desprindă pentru prima oară în această seară.

UPDATE 22:46, Halep - Garcia 3-2. BREAK, Simona! Este rândul româncei să se impună pe serviciul adversarei fără a pierde vreun punct.

UPDATE 22:43, Halep - Garcia 2-2. BREAK, Garcia! Niciuna dintre cele două jucătoare nu reuşeşte să-şi ţină serviciul. Franzuţoaica a închis game-ul cu o lovitură splendidă.

UPDATE 22:39, Halep - Garcia 2-1. BREAK, Simona! Un game maraton, în care liderul mondial a avut nevoie de şapte mingi de break pentru a se impune. În unul dintre schimburi, jucătoarea noastră a reuşit şi lovitura meciului de până acum.

UPDATE 22:28, Halep - Garcia 1-1. BREAK, Garcia! Continuarea nu a fost la fel de inspirată pentru Simona. ADversara sa a făcut break-ul la 0.

UPDATE 22:26, Halep - Garcia 1-0. BREAK, Simona! Românca începe cum nu se poate mai bine meciul şi câştigă pe serviciul adversarei, la chiar prima şansă pe care a avut-o.

UPDATE 22:23 - A început meciul, cu Garcia la serviciu

UPDATE 22:15 - Cele două jucătoare au intrat pe teren şi se încălzesc. 


UPDATE 21:55 În cele din urmă, Djokovic a câştigat meciul cu Nishikori, scor 2-6, 6-1, 6-3, după aproape două ore şi jumătate de joc. Urmează duelul dintre Simona Halep şi Caroline Garcia, în scurt timp. 

UPDATE 21:43 E posibil ca meciul dintre Djokovic şi Nishikori să se apropie de final. Sârbul a reuşit să facă break-ul în decisiv şi conduce cu 4-3. Însă se joacă în continure destul de lent, iar punctele sunt lungi şi foarte disputate. 

UPDATE 21:08 21:40 e ultima estimare pentru startul partidei Halep - Garcia. Disputa Djokovic - Nishikori e în aceste momente în setul decisiv.

UPDATE 20:32 Djokovic a făcut 4-0 în setul secund, după ce a pierdut primul set cu Nishikori. În consecinţă, sunt şanse mari să avem decisiv, ceea ce va amâna şi mai mult startul partidei Halep - Garcia. Probabil disputa numărului unu mondial va începe undeva după 21:15.

UPDATE 20:00 Disputa Halep - Garcia va da adversara Sharapovei din semifinalele de la Roma. Rusoaica va avea un handicap serios, indiferent de jucătoarea pe care o va întâlni în "careul de aşi".

UPDATE 19:38 Halep - Garcia se va juca la Roma după confruntarea Nishikori - Djokovic, care tocmai a început. În consecinţă, disputa numărului unu mondial va începe după ora 21:00.

UPDATE 18:40 Simona Halep şi  Caroline Garcia s-au pregătit, în această după-amiază, alături de "hitting partners" puţin peste jumătate de ora, în vederea meciului din această seară (în direct pe Digi Sport 1). Hitting partnerul Simonei a fost un italian, în timp ce Caroline a fost consiliată de pe teren de tatăl ei, Louis Paul Garcia.

Ştirea iniţială

Caroline Garcia este adversara Simonei Halep în sferturile de finală ale turneului de la Roma. Liderul WTA conduce cu 3-1 în meciurile directe cu franţuzoaica de 24 de ani şi speră să continue tradiţia favorabilă astăzi, nu înainte de ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

A şaptea jucătoare a lumii a trecut de optimi după ce a învins-o cu 6-1, 7-6 pe finalista de la US Open, americanca Sloane Stephens. Garcia confirmă astfel sezonul de zgură bun pe care îl face până acum, ea venind în capitala Italiei după semifinalele de la Stuttgart şi Madrid.

Sportiva din Franţa a jucat de patru ori contra lui Halep, niciodată pe zgură, iar singura victorie a obţinut-o anul trecut, în finala de la Beijing, imediat după ce eromânca a urcat pentru prima oară pe primul loc în clasamentul mondial.

Ultimul meci direct a avut loc la Turneul Campioanelor şi a fost câştigat în două seturi de Simona.

Halep - Garcia LIVE VIDEO: Românca a petrecut doar o oră pe teren la Foro Italico

Pentru a ajunge în sferturile de finală, Simona Halep a petrecut pe teren doar 59 de minute.

Constănţeanca de 26 de ani a avut bye în primul la Roma, apoi a învins-o categoric pe Naomi Osaka, scor 6-1, 6-0, înainte de a profita de abandonul lui Madison Keys.

"Îmi pare foarte rău că a trebuit să mă retrag. Am simţit o durere la coaste încă de la meciul de ieri (miercuri - n.r.), iar azi (joi - n.r.), la încălzirea de dimineaţă, am simţit din nou durerea. Abia aştept să revin aici anul viitor", a spus americanca, potrivit WTA.

Halep - Garcia LIVE VIDEO: Simona, magnet pentru fani la Roma

Toate drumurile fanilor duc spre Simona Halep. Numărul unu mondial are o galerie impresionantă la Roma. Nu doar fanii din România sunt alături de Simona.

Simona Halep plăteşte preţul celebrităţii la Foro Italico. Numărul 1 WTA a făcut faţă unei cozi interminabile de fani, din toate colţurile lumii, pentru poze şi autografe. Cei mai fericiţi au fost românii, care aşteaptă revanşa Simonei - anul trecut, favorita lor a pierdut finala în faţa Elinei Svitolina.

"O susținem oricând și oriunde pe Simoma. Le iubim și le susținem pe toate fetele noastre, pentru că merită!" a precizat o doamnă care stătea la coadă pentru o poză cu liderul WTA.

Ilie Năstase îi ţine şi el pumnii strânşi liderului WTA. "Are șanse să câștige trofeul. Și anul trecut a avut probleme, o entorsă, dar acum fizic stă bine. Am văzut că a jucat foarte bine, a pierdut primul game și apoi a câștigat 12 la rând" a precizat primul lider ATP din istorie.

Ultimul turneu câştigat de Simona Halep a fost cel de la Shenzhen, in luna ianuarie.

Halep - Garcia LIVE VIDEO: Posibil duel cu Maria Sharapova sau Jelena Ostapenko în semifinale

Dacă va trece de Garcia, Simona Halep va avea ocazia unui nou duel cu una dintre cele două jucătoare care au învins-o în finală la Roland Garros. Maria Sharapova şi Jelena Ostapenko sunt adversare în celălalt sfert de finală de pe jumătatea de tablou a româncei.

La Beijing, acolo unde a pierdut finala cu Garcia, Halep a reuşit să o învingă în premieră pe Sharapova, punând capăt unui complex care dura de mulţi ani, apoi şi-a luat şi revanşa în faţa letonei pentru eşecul de la Paris.

Turneul WTA de la Roma este transmis în direct pe Digi Sport, în această săptămână. Meciurile Simonei Halep sunt LIVE VIDEO şi TEXT pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro.

Etichete: tenis , video , roma , simona halep , halep , garcia , wta roma , caroline garcia , halep garcia , live video halep garcia , halep garcia roma , online halep garcia , live video roma , halep garcia live online


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare

Abby și Brittany Hensel, gemene siameze din SUA, care au devenit celebre în toată lumea după ce au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

"A fost cel mai bun!" Columbienii au remarcat un singur jucător român, după amicalul de la Madrid
Screenshot 2024-03-26 at 22.07.30
E gata: Ianis Hagi pleacă de la Alaves! A anunțat unde va juca sezonul viitor
Screenshot 2024-03-27 at 17.00.01
Ianis Hagi, răspuns tranșant pentru Edi Iordănescu după golul înscris în România - Columbia 2-3
Provocarea zilei: găsește reprezentantul României din fotografia virală
Screenshot 2024-03-27 at 18.44.14
Recomandările redacției
FOTBAL: FC CFR 1907 CLUJ SA - AFC HERMANNSTADT SIBIU, SUPERLIGA SUPERBET (08.03.2024)
Trei milioane de lire sterline pentru Philip Otele!

Exclusiv Decizia luată de Victor Angelescu, după ce Dan Șucu a anunțat că merge cu galeria la Craiova
sucu
Tottenham a aflat cât trebuie să plătească pentru fundașul ”mai bun decât” Radu Drăgușin
LONDON, ENGLAND - MARCH 16: Radu Dragusin of Tottenham Hotspur during the Premier League match between Fulham FC and Tot
Exclusiv ”Cazul Ianis” continuă: cum ar fi reacționat Edi Iordănescu, după ce a fost ”înțepat” de Gică Hagi
Citește și
Nu toată lumea este de acord cu Simona Halep. Încă un nume mare îi dă dreptate Carolinei Wozniacki
Melbourne, Australia. 27th January, 2017. Danish tennis player Caroline Wozniacki is in action during the finals match at the Australian Open vs Romanian tennis player Simona Halep on Jan 27, 2018 in Melbourne, Australia - ©Yan Lerval/Alamy Live News
”Risipește milioane de dolari. Este timpul să înceteze”. Cel mai dur atac legat de ”cazul Halep”
Simona Halep, la WTA Miami 2024 / Foto: captură Digi Sport
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Surpriză uriașă: Dinamo a renunțat la varianta Târgoviște! Unde vor evolua „câinii” până la finalul play-out-ului
Surpriză uriașă: Dinamo a renunțat la varianta Târgoviște! Unde vor evolua „câinii” până la finalul play-out-ului
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
”Nu cred că Halep va juca în Billie Jean King Cup”. Ce se întâmplă cu Simona și dorința ei de a evolua la JO
simona-halep4

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Digi Animal World
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale