Screenshot 2024-04-03 at 19.41.27
Americanii au anunțat următorul turneu la care poate participa Simona Halep: ”Speră să fie gata”
simona-halep
Ce au scris spaniolii după ce Simona Halep s-a retras de la Madrid Open: ”Acesta este scopul ei”
adrian mutu
Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”
Digi Sport 1 Live
Acum

Video SIMONA HALEP - QIANG WANG 7-5, 6-1. Numărul 1 WTA este în sferturi la Indian Wells

13.03.2018, 21:33

ÎN DIRECT la Digi Sport 2, Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Indian Wells, după ce a trecut de Qiang Wang, pe care a învins-o cu 7-5, 6-1. Sportiva noastră, campioană la Indian Wells în 2015, va juca pentru un loc în semifinale împotriva croatei Petra Martic, numărul 51 WTA, care a trecut de Vondrousova (Cehia), scor 6-3, 7-6.

halep victorie
Halep Indian Wells
  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

Simona Halep a avut probleme în faţa chinezoaicei Qiang Wang doar în startul primului set. Numărul unu mondial şi-a pierdut cumpătul după o greşeală neforţată și i-a permis adversarei sale să-i ia fața. Wang a condus cu 5-4, moment în care jucătoarea noastră a apelat la sfaturile antrenorului Darren Cahill.

Cum acesta a îndemnat-o să fie disciplinată și să muncească mai mult pentru fiecare punct în parte, Halep nu i-a mai lăsat nicio şansă chinezoaicei de pe locul 55 mondial. Halep și-a adjudecat primul set cu 7-5 după 45 de minute de joc. Actul secund a fost mult mai rapid, dar și mai spectaculos. Chiar dacă nu a ținut pasul cu jucătoarea noastră, Quang Wang a avut câteva replici pe măsură. Dar Halep a fost cea care a ridicat publicul în picioare cu execuţiile ei spectaculoase. Principala favorită s-a impus cu 6-1 şi a avansat în sferturile de finală la Indian Wells.

Statistica meciului Simona Halep - Qiang Wang:

Statisci
Statistica meciului

UPDATE 21:23 HALEP - QIANG WANG 7-5, 6-1. GAME, SET & MECI pentru Simona Halep! Qiang se apără bine pe final și este foarte aproape să își treacă în cont un serviciu, dar Halep revine spectaculos și face break-ul. Victorie muncită pentru numărul 1 mondial, care a avut nevoie de o oră și 17 minute pentru a se califica în sferturi la Indian Wells.

UPDATE 21:17 HALEP - QIANG WANG 7-5, 5-1. Meci spectaculos făcut de jucătoarea noastră care își face serviciul și se apropie de câștigarea întâlnirii. La polul opus este Wang, care pare lipsită de orice forță să revină în joc. Chinezoaica urmează să servească.

UPDATE 21:11 HALEP - QIANG WANG 7-5, 4-1. Liderul WTA face rebreak-ul și menține diferența de trei puncte în setul al doilea.

UPDATE 21:08 HALEP - QIANG WANG 7-5, 3-1. Numărul 55 mondial oprește seria game-urilor câștigate de adversara ei și se impune cu un break, după ce etalează din nou câteva lovituri foarte puternice, care îi creează mari probleme Simonei.

UPDATE 21:02 HALEP - QIANG WANG 7-5, 3-0. Jucătoarea noastră are meciul în mână și fructifică din ce în ce mai rapid fiecare game. De altfel, este al șaselea game consecutiv pe care Halep îl câștigă. Peter McNamara este solicitat, din nou, de jucătoarea lui. 

UPDATE 21:00 HALEP - QIANG WANG 7-5, 2-0. În timp ce Qiang încearcă să găsească soluții pentru setul secund, Halep leagă al cincilea game consecutiv.

UPDATE 20:59 Statistica primului set, dobândit de numărul 1 mondial.

Statistica primului set
Statistica primului set.JPG

UPDATE 20:56 HALEP - QIANG WANG 7-5, 1-0. Liderul topului WTA pornește "ca din pușcă" setul al doilea și își adjudecă break-ul. De partea cealaltă, jucătoarea de pe locul 55 se grăbește și greșește, iar Halep profită de acest aspect. Urmează să servească Halep.

UPDATE 20:52 HALEP - QIANG WANG 7-5. GAME ȘI SET! Grozav serviciul Simonei Halep, care profită de greșelile adversarei sale și se impune după patru mingi de set. 

UPDATE 20:44 HALEP - QIANG WANG 6-5. A fost nevoie de intervenția lui Darren Cahill pentru ca jucătoarea noastră să se calmeze. Nu că a câștigat două game-uri la rând, dar jocul ei este mult mai bun după dialogul de mai devreme. Halep servește pentru set. 

UPDATE 20:41 HALEP - QIANG WANG 5-5. Românca își stăpânește emoțiile la timp și restabilește egalitatea. 

UPDATE 20:38 HALEP - QIANG WANG 4-5. Numărul 55 mondial revine în avantaj pe seama greșelilor comise de adversara ei. Simona îi face semn antrenorului ei Darren Cahill să coboare din lojă. ”Ce se întâmplă? Spune-mi ce faci? Nu joci punctele. Văd că faci multe greșeli neforțate. Vreau să-mi spui ce faci. Nu te menaja să lungești punctul. Joci și faci progres în același timp, asta trebuie să faci. Muncește mai mult, fii mai răbdătoare. Wang nu face atât de multe lucruri, aruncă mingile pe mijloc. Fii disciplinată”, i-a transmis Darren Cahill. 

UPDATE 20:36 Reacția nervoasă a Simonei Halep, lucru pentru care adversara ei a profitat și a egalat în primul set.

UPDATE 20:35 HALEP - QIANG WANG 4-4. Chinezoaica a ținut cont de sfaturile prețioase primite recent de la antrenorul ei și evoluează cu mult calm. De partea cealaltă, din cauza greșelilor comise, Halep dă primele semne de slăbiciune și se răzbună pe o minge pe care o lovește puternic, în semn de nervozitate. 

UPDATE 20:31 HALEP - QIANG WANG 4-3. Jucătoarea noastră revine în avantaj și face un nou break, la zero de data aceasta. Halep urmează să servească.

UPDATE 20:27 HALEP - QIANG WANG 3-3. Scurtul dialog purtat cu antrenorul ei, Peter McNamara, a ajutat-o pe jucătoarea din China. Profitând și de o dublă greșeală a Simonei, Wang reușește să facă și ea break-ul.

UPDATE 20:24 HALEP - QIANG WANG 3-2. Numărul 1 mondial pare să-și fi intrat în ritm. După ce a reușit să restabilească pentru a doua oară egalitatea, Simona a făcut și break-ul. Game-ul s-a încheiat cu o minge trimisă în fileu de Wang. Jucătoarea din China profită de o pauză și îl cheamă pe antrenorul ei, Peter McNamara. Acesta îi spune să rămână încrezătoare, dar și calmă și să o surprindă pe adversara ei. 

UPDATE 20:20 HALEP - QIANG WANG 2-2. Game rapid al Simonei care egalează rapid. Românca bifează de altfel și primul as al jocului. 

UPDATE 20:18 HALEP - QIANG WANG 1-2. Meciul își continuă ritmul și numărul 55 mondial își câștigă al doilea serviciu. 

UPDATE 20:15 HALEP - QIANG WANG 1-1. Numărul 1 mondial își câștigă și ea serviciul. Game-ul se încheie cu o minge trimisă în fileu de Wang.

UPDATE 20:11 HALEP - QIANG WANG 0-1. Jucătoarea din China reușește să își ducă la bun sfârșit primul game al meciului. Urmează să servească Halep.

UPDATE 20:06 HALEP - QIANG WANG 0-0. A început meciul.

UPDATE 20:03 Românca a câștigat tragerea la sorți și a ales să își lase adversara să servească prima. Cele două au început încălzirea.

UPDATE 20:00 Cele două jucătoare intră pe teren. Prima este chinezoiaca.

UPDATE 19:13 Simona Halep Indian Wells. Simona Halep este văzută în acest moment principala favorită la câştigarea Indian Wells şi de către bookmakeri. Jumătatea de tablou pe care se află campioana noastră s-a "eliberat", după ce mulţi capi de serie au părăsit competiţia. Vezi aici cum arată cotele, înainte de confruntările din optimile competiţiei.


UPDATE 18:19 Simona Halep Indian Wells. Înainte de duelul Halep - Wang, din optimile Indian Wells, am asistat la o veritabilă demonstraţie de football frestyle din partea Simonei. Constănţeanca n-a mințit când a spus că Gică Hagi este idolul ei. Darren Cahill a simțit-o pe pielea lui într-un mic meci de fotbal dintre cei doi. Vezi aici imaginile postate pe contul de Instagram al WTA.


UPDATE 17:43 Simona Halep Indian Wells. Peste ceva mai mult de două ore, Halep intră în luptă pentru un loc în sferturile turneului din California, în direct la Digi Sport 2. Campioana noastră are toate motivele să fie optimistă. Atât la această competiţie, unde mulţi capi de serie de pe jumătatea sa au părăsit competiţia, dar şi în perspectivă. Numărul unu mondial pare securizat pentru o perioadă, în condiţiile în care Wozniacki are ceva probleme.

Daneza a trecut cu mari emoţii de modesta Sasnovich, aseară, iar la conferinţa de presă a spus că nu s-a simţit deloc bine. În acest moment, nu o interesează să revină pe primul loc în clasamentul WTA.

"Să fiu sinceră, nici nu mă interesează. M-ar interesa daca aş fi în situaţia asta la sfârşitul anului", a punctat "Caro" în conferinţa de presă.

Ştirea iniţială

Simona Halep Indian Wells. Simona Halep este la un pas de sferturile de finală ale competiţiei din California. Sportiva noastră o va întâlni, în direct la Digi Sport 2, marţi seară, de la ora 20:00 pe Qiang Wang, ocupanta locului 55 WTA. Programul meciurilor a fost anunţat în această dimineaţă.

Simona Halep Indian Wells: Meci greu în turul trei

Halep a avut un meci foarte greu în turul trei de la Indian Wells cu jucătoarea din SUA, Caroline Dolehide (19 ani). După ce a pierdut categoric primul set (1-6), Simona a trecut de emoțiile tiebreak-ului din cel de-al doilea și s-a impus clar în decisiv (7-6, 6-2) pentru o calificare în optimile turneului WTA de la Indian Wells.

La final, a avut un mesaj frumos pentru adversara sa și pentru publicul prezent la competiția din California. Loviturile puternice reușite de Caroline Dolehide au impresionat-o pe Simona.

"M-am mișcat bine și am fost mai tare pe picioare", a spus Halep, care consideră că pregătirea fizică a ajutat-o să se impună, în cele din urmă. "Mult respect pentru ea, e o jucătoare extraordinară și top spin-ul ei e foarte greu de returnat. Am avut ceva probleme în al doilea set, dar am vrut doar să rămân în joc, să lupt până la final. Când am câștigat setul al doilea, m-am gândit că am o șansă mare să câștig meciul", a mai declarat Simona Halep după meciul contra Carolinei Dolehide.

"Am simțit-o puțin căzută după ce a pierdut al doilea set și m-am gândit că trebuie să fiu mai agresivă și să o țin în spate, pentru că dacă apucă să atace mingea e greu să returnez. Cred că m-am și mișcat bine, am fost mai puternică pe picioare pe final și poate că de asta am câștigat", a mai spus liderul topului WTA, pentru ca apoi să vorbească despre cât de bine se simte în California: "E ca în Paradis când vin și joc aici. E un teren frumos și e extraordinar când câștig. De fiecare dată când vin aici mă simt excelent și simt că trebuie să dau tot ce am mai bun de fiecare dată. Voi mă susțineți tot timpul (n.r. adresându-se publicului) și îmi pare bine să fiu la Indian Wells".

Simona Halep Indian Wells: Cel mai bun moment al carierei

Simona e într-un moment de graţie şi toţi se gândesc la anul 2015, când s-a impus la Indian Wells. La fel ca acum, Simona a intrat în competiţie la turneu cu un bilanţ de 14 victorii şi o singură înfrângere. Acum trei ani, singurul eşec a fost cel din sferturile de finală de la Australian Open, 4-6, 0-6 cu Ekaterina Makarova. În 2018, pasul greşit a avut loc tot la Melbourne, dar în ultimul act, pierdut dramatic în faţa Carolinei Wozniacki.

"Halep are un bilanţ de 16-1 (n.r. a obţinut două victorii la Indian Wells, cu Kristyna Pliskova şi Dolehide) în acest început de an şi traversează probabil cea mai bună serie pozitivă a carierei sale. După un final de sezon 2017 dificil, Halep a fost formidabilă în acest an. Românca pare să fi revenit la cel mai bun nivel fizic după accidentarea de la picior", scrie live-tennis.com. "Simona Halep a câştigat cel mai important titlu al carierei la Indian Wells, în 2015 şi a jucat cel mai bun tenis al carierei în ultimele cinci luni, dar poate românca să obţină al doilea titlu în deşertul californian?", s-a întrebat sursa citată.

wang
Qiang Wang e şi ea într-o formă deosebită

Simona Halep Indian Wells: Cine e Qiang Wang

Numărul 55 mondial Qiang Wang este un adevărat simbol în China, mulţi îndrăgind-o pentru aspectul său fizic.

Jucătoare de mâna dreaptă, Qang execută reverul cu două mâini şi a strâns deja 1,5 milioane doar din tenis. Deşi nu a trecut la niciun turneu de Grand Slam de turul secund, chinezoaica a impresionat în ITF-uri. Are 17 finale în aceste competiţii, adjudecându-şi nu mai puţin de 13 dintre ele.

Ca o particularitate, sportiva asiatică a început tenisul destul de târziu, la 9 ani. Dar foarte curând talentul său şi-a spus cuvântul, astfel că la 16 ani deja era o prezenţă constantă în ITF-uri.

Cel mai mare rezultat al carierei până în prezentz e o victorie la Caaroline Wozniacki, în 2013, la Malaysian Open.

Simona Halep Indian Wells: S-a antrenat împreună cu adversara

Liderul mondial nu va avea o misiune uşoară, aşa cum poate să pară la prima vedere. Chinezoaica Qiang Wang a trecut de o manieră impresionantă de franţuzoaica Kristina Mladenovic, scor 6-1, 6-2.

Chiar dacă va fi prima întâlnire dintre cele două, românca îşi cunoaşte deja adversara. S-a antrenat împreună cu ea, acum câteva zile.

"M-am antrenat cu ea acum câteva zile, e o adversară dificilă. Joacă foarte bine şi mă aştept la un meci dificil. Evident, un meci diferit de cel de azi, dar mă simt pregătită. Mă simt bine şi voi face totul pentru a câştiga meciul", a declarat Halep, după victoria în trei seturi, scor 1-6, 7-6, 6-2, cu Dolehide.

Constănţeanca de 26 de ani recunoaşte că e obligată să regleze din mers lucrurile care nu funcţionează încă aşa cum îşi doreşte, însă în primul rând e important să se refacă din punct de vedere fizic.

"E greu să progresezi la ceva într-o zi, dar important e să mă recuperez după meciul acesta. Să merg să joc un pic, să simt mingea, la fel ca în zilele ce au trecut şi vedem ce se va întâmpla în următorul meci", a precizat Halep.

Partida Simona Halep - Qiang Wang, din optimile Indian Wells poate fi urmărită în direct pe Digi Sport 2 şi LIVE TEXT şi VIDEO pe digisport.ro.

WTA Indian Wells, marţi, în direct pe Digi Sport 2:

Simona HALEP (ROU) vs. Qiang WANG (CHN) - 20:00
Monica NICULESCU (ROU) / Andrea HLAVACKOVA (CZE) vs. Timea BABOS (HUN) / Kristina MLADENOVIC (FRA) - 21:30 (Digi Sport 3)
Karolina PLISKOVA (CZE) vs. Amanda ANISIMOVA (USA)
Naomi OSAKA (JPN) vs. Maria SAKKARI (GRE)
Venus WILLIAMS (USA) vs. Anastasija SEVASTOVA (LAT)
Caroline WOZNIACKI (DEN vs. Daria KASATKINA (RUS) nu înainte de 03:00
Caroline GARCIA (FRA) vs. Angelique KERBER (GER) - nu înainte de 05:30

ATP Indian Wells, marţi, în direct pe Digi Sport 3:

Gael MONFILS (FRA) vs. Pierre-Hugues HERBERT (FRA) - 20:00
Marin CILIC (CRO) vs. Philipp KOHLSCHREIBER (GER)
Juan Martin DEL POTRO (ARG) vs. David FERRER (ESP)
Marcos BAGHDATIS (CYP) vs. Dudi SELA (ISR)
Jack SOCK (USA) vs. Feliciano LOPEZ (ESP) - nu înainte de 04:00

Etichete: simona halep , halep , simona halep indian wells , simona halep live , halep indian wells , halep live , halep indian wells 2018 , halep indian wells online , halep live indian wells , simona halep live indian wells , halep wang video , simona halep qiang wang


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”

Rusia produce deja mai multe arme și echipamente militare decât are nevoie pentru războiul său...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
48
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii
wanda5
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
Recomandările redacției
adrian mutu
Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”

Foto Clasamentul play-off-ului SuperLigii, după etapa a 6-a: cum poate sărbători FCSB titlul în runda următoare
andrei-vlad
Foto Olimpiu Moruțan a rupt tăcerea chiar de ziua lui, după accidentarea horror care îl lasă acasă la EURO
ROU: Romania V Andorra: Group I - UEFA EURO 2024 European Qualifiers, Bucharest - 15 Oct 2023
”17.000.000€”. Marius Șumudică a vorbit despre lovitura reușită într-un an și jumătate
marius
Citește și
Ce cotă a primit Simona Halep la câștigarea Roland Garros, după ce a jucat doar un meci de la revenire
2018 French Open - Day Fourteen
Simona Halep a coborât patru poziții în clasamentul WTA. Iga Swiatek, lider detașat în ierarhia mondială
SIMONA HALEP - DIGISPORT-157
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Motivul pentru care Florinel Coman poate refuza prima de 500.000 de euro oferită de Gigi Becali: „Vor fi riscuri mari”
Motivul pentru care Florinel Coman poate refuza prima de 500.000 de euro oferită de Gigi Becali: „Vor fi riscuri mari”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Imagini surprinzătoare. Hoții au smuls un bancomat cu ajutorul unui utilaj, sub privirile trecătorilor Video
Imagini surprinzătoare. Hoții au smuls un bancomat cu ajutorul unui utilaj, sub privirile trecătorilor Video
Unde au fost inventați mititeii românești? Cine i-a botezat așa? Rețetă de mici de la 1872
Unde au fost inventați mititeii românești? Cine i-a botezat așa? Rețetă de mici de la 1872
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Simona Halep: ”Am luat o decizie grea”
simona-halep

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”