Screenshot 2024-04-03 at 19.41.27
Americanii au anunțat următorul turneu la care poate participa Simona Halep: ”Speră să fie gata”
simona-halep
Ce au scris spaniolii după ce Simona Halep s-a retras de la Madrid Open: ”Acesta este scopul ei”
FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-CFR CLUJ, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (25.04,2024)
Video Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Golul lui Birligea îi duce pe ardeleni la un punct de locul 2
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 6 Superliga: Universitatea Craiova-CFR Cluj
Play-off

Video Simona Halep s-a calificat în sferturi la Madrid după o nouă victorie în două seturi

09.05.2018, 12:00

Simona Halep a arătat din nou de ce Madridul este a doua sa casă. Halep s-a calificat în sferturile de finală, după încă o victorie fără emoţii, de data aceasta în faţa Kristynei Pliskova. Numărul 1 mondial nu a stat la discuţii în primul set cu jucătoarea din Cehia, locul 94 în clasamentul WTA.

Mutua Madrid Open
Getty Images / Simona Halep a învins-o şi pe Kristyna Pliskova
  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

Simona a avut nevoie de doar 27 de minute şi s-a impus cu 6-1. Momentul în care şi-a destabilizat adversara a fost la 2-1, când s-a impus pe serviciul adversarei, după a cincea minge de break. În game-ul al doilea din setul secund, Halep a făcut o nouă demonstraţie de forţă, când a revenit de la 0-40 şi şi-a câştigat serviciul.

Supermotivată să câştige pentru a treia oară la rând competiţia, Simona şi-a reproşat chiar şi micile greşeli. S-a ajuns la 4-4 când Halep a reuşit break-ul, iar Pliskova a izbit racheta de nervi. În final a fost 6-4, după ce românca a încheiat conturile în stil de mare campioană. Pentru Halep a fost a 15-a victorie consecutivă la Madrid, unde a cucerit trofeul în 2016 şi 2017.

STATISTICA PARTIDEI


UPDATE 14:24 VICTORIE HALEP! Halep - Pliskova 6-1, 6-4. Simona Halep a încheiat în forţă partida, cu un game câştigat la 0.

UPDATE 14:21 Halep - Pliskova 6-1, 5-4. Break Simona! Halep a reuşit primul break din acest set după ce a fructificat prima şansă de care a avut parte, stârnind o reacţie nervoasă a cehoaicei. Românca va servi pentru victorie.

UPDATE 14:17 Halep - Pliskova 6-1, 4-4. Liderul mondial a salvat o nouă minge de break, a cincea din acest meci, şi a egalat scorul în setul 2.

UPDATE 14:10 Halep - Pliskova 6-1, 3-4. Simona Halep a egalat de la 0-40, însă jucătoarea din Cehia şi-a fructificat într-un final serviciul.

UPDATE 14:05 Halep - Pliskova 6-1, 3-3. Primul game la 0 al jucătoarei noastre din setul secund.

UPDATE 14:01 Halep - Pliskova 6-1, 2-3. Kristyna Pliskova a trecut din nou în avantaj în setul al doilea.

UPDATE 13:57 Halep - Pliskova 6-1, 2-2. Simona Halep a avut nevoie din nou de prelungiri pentru a câştiga game-ul.

UPDATE 13:51 Halep - Pliskova 6-1, 1-2. Încă un game lung, câştigat pe avantaj de cehoaică.

UPDATE 13:47 Halep - Pliskova 6-1, 1-1. Revenire de excepţie a româncei, care a salvat patru mingi de break.

UPDATE 13:41 Halep - Pliskova 6-1, 0-1. Kristyna Pliskova a întrerupt seria pozitivă a româncei.

STATISTICA PRIMULUI SET

UPDATE 13:37 SET SIMONA! Halep - Pliskova 6-1. Simona Halep a încheiat în forţă setul, cu un nou as. Românca a câştigat cinci game-uri la rând.

UPDATE 13:35 Break Simona! Halep - Pliskova 5-1. Al doilea break consecutiv al liderului WTA, care va servi pentru câştigarea primului set.

UPDATE 13:30 Halep - Pliskova 4-1. Al doilea game "alb" al româncei, care a încheiat jocul cu al doilea as din acest meci.

UPDATE 13:28 Break Simona! Halep - Pliskova 3-1. Simona Halep a realizat primul break al meciului după un game extrem de disputat, în care a fructificat a cincea minge de break.

UPDATE 13:18 Halep - Pliskova 2-1. Simona a trecut din nou în avantaj, după un game în care a reuşit şi primul as.

UPDATE 13:14 Halep - Pliskova 1-1. Cehoaica şi-a câştigat cu dificultate serviciul, după ce Halep a salvat trei mingi de game.

UPDATE 13:10 Halep - Pliskova 1-0. Debut excelent de meci al româncei, cu game câştigat la 0.

UPDATE 13:01 Simona Halep şi Kristyna Pliskova se află la încălzire înaintea partidei de la Madrid.


Simona Halep s-a calificat în stil de mare campioană în optimile de finală ale turneului de la Madrid. După ce le-a eliminat pe Ekaterina Makarova şi Elise Mertens, pentru liderul mondial urmează partida cu Kristyna Pliskova.

Românca a pierdut doar patru game-uri în primele două meciuri din capitala Spaniei, iar antrenorul său, Darren Cahill, e încântat de ceea ce a văzut la eleva sa.

"Îi place zgura, îi place să joace aici, în Madrid, unde se simte ca acasă. E încrezătoare când joacă pe această suprafaţă, îşi cunoaşte jocul, simte mingea. Cred că forma ei e excelentă, iar aceasta e cea mai bună suprafaţă a ei, deşi se descurcă bine şi pe celelalte. Cred că a avut un an bun până acum. Să joci o finală de Grand Slam e un start bun, deci se află într-o poziţie foarte bună. Cred că joacă un tenis mai bun acum decât anul trecut. Şi sezonul de zgură abia a început", a declarat australianul pentru Digi Sport.

Halep Madrid: Simona nu a cedat vreun set contra cehoaicei

Simona Halep o va întâlni pentru a treia oară pe Kristyna Pliskova. Precedentele două confruntări directe au fost câştigate clar de reprezentanta noastră. În 2017, constănţeanca de 26 de ani s-a impus chiar în primul tur la Madrid, pentru ca în acest an să se impună în turul 2 de la Indian Wells. De fiecare dată, victoria a fost obţinută în două seturi.

"Am jucat anul trecut aici contra ei şi nu a fost deloc uşor, dar dacă am câştigat înseamnă că sunt capabilă să o fac şi de data asta. Însă va fi un meci dificil, serveşte bine, dă bine cu dreapta. Va trebui să mă mişc, să o fac să alerge cât mai mult şi să lovesc rapid, aşa cum am început şi meciul de astăzi (ieri - n.r.)", a spus Halep.

"Pentru mine e mai bine când joc impotriva ei pe hard, dar mingea se deplasează mai rapid aici decât pe zgura normală. Simona este foarte bună la turneul acesta, îi place aici, aşa că vom vedea ce va fi", a spus sora Karolinein Pliskova, ocupanata locului 94 în ierarhia mondială.

halep madrid trofeu
Simona se simte ca acasă în capitala Spaniei

Halep Madrid: Cine o poate opri pe Simona din drumul spre al treilea titlu?

Înainte de primul meci jucat la Mutua Open, Halep a primit premiul pentru cea mai bună jucătoare din istoria turneului. Anul trecut, românca a devenit doar a doua sportivă care şi-a păstrat titlul în capitala Spaniei, după Serena Williams, însă a jucat şi o altă finală, în 2014, când a fost învinsă de Maria Sharapova.

La cum au arătat lucrurile în primele două tururi, nu este exclus să asistăm la o premieră, iar Simona să facă "hat-trick-ul" la Madrid. De altfel, Cahill e convins că liderul mondial joacă la un nivel inaccesibil adversarelor sale.

"Am vorbit cu Darren după meciul cu Makarova, l-am intrebat cum i s-a părut. Mi-a spus că totul a fost perfect, că m-am descurcat excelent. Am încredere in el. Mi-a zis că dacă o voi ţine tot aşa, nu voi avea probleme", a spus Halep într-o conferinţă de presă.

Halep Madrid: Meritul lui Pavel în prestaţiile solide ale Simonei

Darren Cahill crede că meritul pentru forma excelentă a Simonei Halep la Madrid este al lui Andrei Pavel. Australianul nu s-a aflat alături de jucătoarea noastră în ultimele săptămâni, perioadă în care constănţeanca s-a antrenat cu omul cooptat în staff la finalul sezonului trecut.

"Cred că a avut câteva săptămâni foarte bune de antrenament cu Andrei Pavel, în România. A muncit din greu, a lovit mult mingea şi automat că acum joacă foarte multe mingi în anumite părţi ale terenului. Andrei a făcut o treabă foarte bună şi a pregătit-o pentru asta, iar acum e încrezătoare, execută corect planul de joc şi joacă mai bine decât anul trecut", a declarat Cahill pentru Digi Sport.

Meciul Simona Halep - Kristyna Pliskova va putea fi urmărit ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, miercuri, de la ora 13:00, şi în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

Etichete: tenis , video , simona halep , halep , wta madrid , halep madrid , halep pliskova , video halep pliskova , halep pliskova live video , video halep madrid , halep pliskova online , video wta madrid , live video madrid , halep madrid online , halep madrid live video , live video simona halep


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”

Rusia produce deja mai multe arme și echipamente militare decât are nevoie pentru războiul său...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
48
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii
wanda5
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
Recomandările redacției
FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-CFR CLUJ, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (25.04,2024)
Video Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Golul lui Birligea îi duce pe ardeleni la un punct de locul 2

Foto Olimpiu Moruțan a rupt tăcerea chiar de ziua lui, după accidentarea horror care îl lasă acasă la EURO
440119953_1541305443112447_4943419596469680489_n
”17.000.000€”. Marius Șumudică a vorbit despre lovitura reușită într-un an și jumătate
marius
Video Asteptat din vară la FCSB! Cum a reacționat când a fost întrebat despre mutare
Citește și
Ce cotă a primit Simona Halep la câștigarea Roland Garros, după ce a jucat doar un meci de la revenire
2018 French Open - Day Fourteen
Simona Halep a coborât patru poziții în clasamentul WTA. Iga Swiatek, lider detașat în ierarhia mondială
SIMONA HALEP - DIGISPORT-157
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Motivul pentru care Florinel Coman poate refuza prima de 500.000 de euro oferită de Gigi Becali: „Vor fi riscuri mari”
Motivul pentru care Florinel Coman poate refuza prima de 500.000 de euro oferită de Gigi Becali: „Vor fi riscuri mari”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Imagini surprinzătoare. Hoții au smuls un bancomat cu ajutorul unui utilaj, sub privirile trecătorilor Video
Imagini surprinzătoare. Hoții au smuls un bancomat cu ajutorul unui utilaj, sub privirile trecătorilor Video
Unde au fost inventați mititeii românești? Cine i-a botezat așa? Rețetă de mici de la 1872
Unde au fost inventați mititeii românești? Cine i-a botezat așa? Rețetă de mici de la 1872
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Simona Halep: ”Am luat o decizie grea”
simona-halep

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”