Tennis Nitto ATP Finals - DJOKOVIC vs RUNE
Legendarul Boris Becker a lăudat revenirea pe teren a Simonei Halep: ”Mă bucur că a revenit!”
SIMONA HALEP - DIGISPORT-12
"Am 32 de ani, nu mai sunt atât de tânără...". Simona Halep, interviu sincer, înaintea turneului de la Madrid
lucescu
Întrebarea care l-a făcut pe Mircea Lucescu să plece din timpul interviului: ”Vedeți-vă de treabă, mă”
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Stirile Digi Sport

Video Halep - Bellis 6-0, 6-4. Simona se califică în semifinale la Doha. Set secund istovitor

16.02.2018, 18:08

Simona Halep, numărul doi mondial, s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului WTA de la Doha (Qatar), dotat cu premii totale de 3.173.000 dolari, după ce a învins-o pe tânăra jucătoare americană Catherine Bellis cu 6-0, 6-4.

Simona Halep
  • SuperLiga: Hermannstadt - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

Halep (26 ani) s-a impus într-o oră şi 22 de minute în faţa unei adversare de 18 ani, care ocupă locul 48 în clasamentul WTA.

Primul set a fost unul fără istoric, Halep câştigând cu 6-0, după un game trei maraton, în care Simona a reuşit break-ul abia la a cincea şansă.

Halep a început bine şi actul secund, cu break, dar apoi a început să comită destul de multe erori, iar Bellis, mai agresivă, a întors scorul. Americanca a condus cu 2-1 şi 3-2, dar Halep a egalat la capătul unui nou game-maraton, de 12 minute şi 30 de secunde, în care a salvat şase mingi de break. Românca a făcut imediat break (4-3), dar apoi şi-a pierdut serviciul (4-4). Halep a reuşit să câştige din nou pe serviciul adversarei, iar apoi a încheiat conturile cu 6-4.

Halep, care a părut că resimte dureri la piciorul drept în ultimele game-uri, a reuşit 4 aşi în acest meci, dar a făcut şi 5 duble greşeli, americanca având 4. Halep a reuşit 25 de winners, iar Bellis 12, în timp la capitolul erori neforţate românca a avut 23, iar americanca 22.


Simona Halep, campioană la Doha în 2014, şi-a asigurat un cec de 147.750 dolari şi 350 de puncte WTA, iar în penultimul act o va înfrunta pe Garbine Muguruza (Spania). Iberica (24 ani, 4 WTA) a trecut vineri de Caroline Garcia (Franţa) cu 3-6, 6-1, 6-4.

Muguruza conduce cu 3-1 în meciurile directe, singura victorie a Simonei venind în 2015 la Stuttgart, cu 3-6, 6-1, 6-3, în optimi. Garbine s-a impus în 2014 cu 2-6, 6-2, 6-3 în turul al doilea la Wuhan, apoi în 2015 cu 6-4, 6-3, în meciul de Fed Cup de la Galaţi, şi anul trecut în finală la Cincinnati, cu 6-1, 6-0.



UPDATE ora 18:15: Halep - Bellis 6-0, 6-4! GAME SET MECI HALEP! Simona serveşte perfect şi câştigă meciul cu CiCi Bellis. Calificare în semifinalele de la Doha!!!

UPDATE ora 18:11: Halep - Bellis 6-0, 5-4! BREAK HALEP! Simona e pe tot terenul şi câştigă două puncte superbe. Un nou punct maraton îi aduce lui Halep două mingi de break. Prima e irosită după o minge trimisă în fileu. Dublă greşeală şi Halep serveşte pentru meci.

UPDATE ora 18:08: Halep - Bellis 6-0, 4-4! BREAK Bellis! Bellis greşeşte din nou cu reverul şi Halep face 15-15. Totuşi, CiCi nu renunţă şi câştigă un punct maraton. Bellis are două mingi de re-break, după o minge prea lungă a Simonei. Halep vine la fileu şi salvează prima minge de break cu o scurtă. Românca o salvează şi pe a doua. Simona apasă pe acceleraţie şi are avantaj. E rândul lui Cici să conducă punctul şi să egaleze. Urmează o greşeală copilărească a Simonei, care trimite îm fileu de la un metru. O nouă greşeală aduce re-break-ul lui Bellis.

UPDATE ora 18.01: Halep - Bellis 6-0, 4-3! BREAK SIMONA! Simona ajunge la 30-15, după o lovitură noroasă, iar Bellis pare extenuată după game-ul precedent. Halep are două mingi de break şi şi-o adjudecă pe prima.

UPDATE ora 17:59: Halep - Bellis 6-0, 3-3! Game Halep! Simona serveşte bine şi face primele două puncte ale jocului. O greşeală nerforţată duce scorul la 40-0. O greşeală nerforţată şi o "dublă" o readuc pe Bellis în joc, care apoi egalează la 40. Minge de break pentru Bellis, după patru puncte câştigate consecutiv. Un serviciu bun o salvează pe Halep. Urmează un punct superb făcut de Bellis, dar şi primul as al setului secund. Un retur trimis afară de Bellis o aduce din nou în avantaj pe "Simo". Halep face însă dubla. Revine apoi cu un serviciu excelent care o ajută să închidă punctul lejer. Halep nu fructifică nici de această dată şansa de a închide game-ul. Mai mult, mai face o dublă, a patra a meciului. Simona alternează serviciile perfecte cu greşelile şi îşi trece în cont un nou as. O nouă minge trimisă în fileu de Simona o aduce pe Bellis în avantaj. Halep vine la fileu şi salvează a patra minge de break. Bellis se enervează la a cincea minge de meci ratată, dar Halep mai face o dublă greşeală. Un punct uriaş o salvează însă pe Simona. Halep loveşte puternic şi trece ea în avantaj. Totuşi, o minge trimisă afară restabileşte egalitatea. La a zecea egalitate vine şi asul lui Halep, care o ajută ulterior să câştige game-ul care a durat mai mult de 12 minute. 

UPDATE ora 17:43: Halep - Bellis 6-0, 2-3! Game Bellis! Halep apasă din nou pe acceleraţie şi ajunge repede la 40-0, un moment în care Bellis pare depăşită de nivelul arătat de româncă. Totuşi, urmează trei puncte consecutive ale adversarei Simonei, dar şi o minge trimisă în fileu. Bellis joacă bine a patra minge de break a Simonei şi revine la egalitate. Un lob prea lung al Simonei o aduce din nou în avantaj pe Bellis, care profită şi încheie game-ul.

UPDATE ora 17:40: Halep - Bellis 6-0, 2-2! Game Simona! La 15-15, Simona greşeşte o scurtă care aterizează în fileu. Un schimb lung o forţează pe Bellis să greşească din nou, iar Simona conduce din nou punctele, aşa cum a făcut-o în primul set.

UPDATE ora 17:35: Halep - Bellis 6-0, 1-2! Game Bellis! Americanca intră în meci şi ajunge repede la 40-0. O mingea prea lungă a Simonei aduce al doilea game consecutiv al adversarei Simonei.

UPDATE ora 17:33: Halep - Bellis 6-0, 1-1! BREAK Bellis! Simona face prima dublă a meciului şi Bellis ajunge la 30-15. Sunt două mingi de break pentru sportiva din Statele Unite, care o fructifică pe prima.

UPDATE ora 17:30: Halep - Bellis 6-0, 1-0! BREAK SIMONA CiCi a avut şansa să pumcteze pentru prima oară pe tabelă, dar a trimis în fileu. A urmat o şansă de break pentru "Simo", dar nici ea nu a fructificat. A venit apoi un punct care i-a adus lui Halep primul game din actul secund.

UPDATE ora 17:23: Halep - Bellis 6-0. GAME, SET SIMONA! Halep face spectacol şi e la un singur set de semifinalele de la Doha. Game-ul a fost unul disputat, Bellis egalând la 30. A urmat o minge care a prins-o pe picior greşit pe americancă şi un schimb teribil, în care adversara Simonei nu a rezistat. 

UPDATE ora 17:19: Halep - Bellis 5-0. BREAK SIMONA! Halep s-a apropiat la un singur game de câștigarea primului set. Numărul 2 mondial a fructificat a doua șansă de break și servește acum pentru un 6-0 SEC în primul set.

UPDATE ora 17:15: Halep - Bellis 4-0. Game Simona! Halep consolidează și al doilea break, după un prim game câștigat rapid. Halep a servit foarte bine și a lovit adânc, conducând toate punctele.

UPDATE ora 17:11: Halep - Bellis 3-0. BREAK SIMONA! Jucătoarea din SUA a condus pe propriul serviciu, dar Simona a reușit să se impună din nou la avantaje. Jucătoarea din România a câștigat al 8-lea deuce. A fructificat a 5-a minge de break în acest game.

UPDATE ora 17:02: Halep - Bellis 2-0. Simona a avut 40-0, dar Bellis a revenit și game-ul s-a decis la avantaje, acolo unde jucătoarea din România a avut câștig de cauză.

UPDATE Ora 16:57 Halep - Bellis 1-0. BREAK SIMONA! Sportiva noastră a început foarte bine meciul și a reușit să se impună pe serviciul adversarei din SUA.

UPDATE Ora 16:53. A început partida cu Bellis la serviciu.

UPDATE Ora 16:50. Simona Halep va avea parte și de galerie, pentru că în tribune se află aproximativ 300 de români.

UPDATE Ora 16:45. Simona Halep a intrat pe teren și se pregătește pentru start.


UPDATE ora 16:34: Garbine Muguruza a câștigat cu 3-6, 6-1, 6-4 în fața Carolinei Garcia și este prima semifinalistă a turneului WTA de la Doha. În scurt timp va începe meciul dintre Simona Halep și CiCi Bellis.

În semifinale, Muguruza va juca împotriva câștigătoarei dintre Halep și Bellis.

UPDATE ora 16:15: Ora de începere a meciului dintre Simona Halep și CiCi Bellis a fost împinsă la 16:45, din cauză că meciul dintre Garbine Muguruza și Caroline Garcia s-a întins de-a lungul a 3 seturi.

HALEP ONLINE DOHA. Simona Halep luptă pentru un loc în semifinalele de la Doha cu jucătoarea din Statele Unite, Catherine Bellis. Meciul se va disputa vineri, în jurul orei 16:30, și va fi transmis în direct de Digi Sport 2.

HALEP ONLINE DOHA. Bellis, ”victime” de marcă la Doha

Sportiva de 18 ani reprezintă surpriza acestei ediții de la Doha. Bellis a venit din calificări și a avut un traseu infernal, trecându-și în cont câteva ”victime” de renume.

În prima rundă a trecut de Darya Kasatkina (7-5, 6-1). În turul secund a eliminat-o pe finalista de la US Open, Madison Keys (2-6, 6-3, 6-0), iar în optimi a trecut de campioana de anul trecut de la Doha, Karolina Pliskova. Bellis s-a impus cu 7-6, 6-3.

Cici Bellis a profitat de numeroasele greşeli comise de Pliskova (peste 50) şi s-a impus într-o oră şi 36 de minute.

"Sunt neînfricate, nu se îngrijorează de nimic. Nu au îngrijorări că joacă împotriva jucătoarelor de top, pentru că e normal. Când eram ca ele, simţeam acelaşi lucru: că nu am ce pierde când jucam contra unei jucătoare mai mari. Dar acum ele sunt mult mai puternice, foarte înalte.

Totul e deschis, după părerea mea. Tinerete jucătoare pot face rezultate bune. Dar nici cele mai în vârstă nu se descurcă rău. Aşa că tenisul e cu adevărat atrăgător acum. Nu ai o jucătoare sau două care fac totul şi câştigă totul, ceea ce face circuitul mult mai atrăgător pentru spectatori", spunea Simona, la începutul anului, referindu-se la jucătoarele care vin din urmă.

HALEP ONLINE DOHA. Lupta pentru numărul unu WTA cu ”nervoasa” Wozniacki

Simona Halep luptă cu daneza Caroline Wozniacki pentru fotoliul de lider mondial. Pentru a-și recupera poziția, românca are nevoie să avanseze cu un tur în plus față de campioana de la Australian Open.

Wozniacki a acces și ea în sferturile de finală, după ce a învins-o pe Monica Niculescu, în urma unui meci tensionat.

Daneza s-a plâns arbitrului de scaun de sunetele scoase de româncă în timpul punctelor şi a încercat să o imite pe jucătoarea noastră, pentru a-şi susţine cazul. Nu a reuşit decât să devină uşor ridicolă şi să scoată o serie de sunete caraghioase.

"Este singurul mod în care poate câştiga", i-a spus liderul mondial arbitrului, care a susţinut, însă, că Niculescu nu a încălcat regulametul în vreun fel.

Reacţia campioanei de la Australian Open a venit în contextul în care tocmai pierduse un avantaj de 4-1 şi fusese egalată, la capătul unui game în care românca de 30 de ani a reuşit să facă spectacol şi să-şi determine adversara să comită greşeli care nu îi sunt caracteristice.

”Are un stil interesant, dar încearcă să îți intre în cap. Începi să te enervezi și să faci greșeli. Nu e amuzant și nu despre asta e vorba în tenis. Totuși, jocul ei e spectaculos. E amuzant să joc cu ea”, a comentat Wozniacki.

”A fost un meci greu. A încercat să mă irite. Am făcut niște greșeli prostești. Folosește metode care nu sunt fair-play și încearcă să intre în capul tău. Asta e”, a spus Wozniacki și pentru televiziunea daneză.

HALEP ONLINE DOHA. Formă fizică bună

Simona Halep nu îl are pe Darren Cahill alături, la Doha, dar se descurcă de minune și fără antrenorul australian. Andrei Pavel este ”la comandă”. ”Cneazul” a postat pe contul său de Instagram și o poză din vestiarul sportivei noastre, după meciul cu Anastasija Sevastova (6-4, 6-3).

Sportiva de 26 de ani arată semnul victoriei, în timp ce Theo Cercel lucrează deja la recuperarea Simonei, care nu a avut prea mult de muncă. ”Simo” a stat pe teren o oră și cinci minute.

În poză mai apar și Andrei Pavel, dar și Andrei Cristofor.

HALEP ONLINE DOHA. Sfaturile prețioase ale lui Pavel

Simona Halep a cerut intervenția antrenorului pe teren, la meciul cu Anastasija Sevastova, pentru prima dată în turneul de la Doha. În absența lui Darren Cahill, Andrei Pavel a fost cel care a coborât lângă scaunul locului 2 WTA, pentru a-i oferi sfaturi prețioase, iar efectul a fost imediat: Simona nu a mai pierdut niciun game și a câștigat pentru a merge mai departe, în sferturile de finală.

Halep (26 de ani) a câștigat primul set, dar l-a început mai slab pe cel de-al doilea. A solicitat on court coaching la scorul de 3-2 pentru Sevastova, care avea un break în față. Vizibil nemulțumită de propriul joc, i-a cerut sfaturile lui Andrei Pavel, care nu a făcut decât să îi ceară să ajusteze ușor loviturile și să îi dea încredere că schimbările pe care le încercase în ultimele game-uri erau exact ce i-ar fi trebuit.

"Ai jucat foarte bine, e ok. Dă-i un pic de efect. Când ai dat acum cu efect și în game-ul trecut, ai dat un pic cu efect și în game-ul trecut, nu ai mai dat așa de plat în ea, ți-a intrat tot timpul. Dă-i un pic de efect, nu trebuie să dai plat. Și nu trebuie să faci tu toate punctele, mai las-o și pe ea", i-a transmis Andrei Pavel.

"N-am cum să alerg", a răspuns Simona Halep.

Andrei Pavel a continuat: "Știu chestia asta. dar când i-ai ridicat mingea prima oară și din prima ai vrut să dai toate trei numai bum, bum, bum, una mai moale și după aia poți să dai în ea. Atâta tot! Înțelegi? Fii atentă la scurta aia când are ea mână liberă".

Simona Halep: "Nu simt ritmul, sunt contra".

Andrei Pavel: "Nu ești contra, știu că tu simți așa, dar se vede foarte bine. D[-i un pic de efect, ca să îi dai un pic de margine acolo. Mai ales dacă nu simți piciorul să împingi în el cât poți tu, atunci dă-i un pic de efect. Tot așa iute mâna, doar cu un pic mai mult de efect. Și gândește-te unde vrei să îl plasezi, nu te mai gândi cum. Altfel, joci foarte bine, stai liniștită. E incredibil, ai avut un pic de ghinion acolo, la 1-0. Altfel, ești pe felie, stai. Schimbă-i ritmul. Hai! Hai, punctul ăsta!".

9 puncte consecutive a câștigat Simona Halep după sesiunea de on court coaching. În cele din urmă, nu a mai cedat niciun game și a revenit de la 2-3 pentru a-și adjudeca cu 6-3 setul al doilea și totodată meciul.

HALEP ONLINE DOHA. Cea mai bună performanță la Doha

În 2014, Simona s-a impus la Doha și a obținut, la acel moment, cel de-al optulea titlu al carierei, dar și cel mai important.

”A fost, la acel moment cel mai important turneu. Mi-a dat încredere că pot fi o jucătoare de top. Am urcat din ce în ce mai mult. E un sentiment foarte plăcut”, a spus Simona, în exclusivitate pentru Digi Sport.

HALEP ONLINE DOHA. Jocul ”nou” al Simonei

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Doha după ce a eliminat-o pe Anastasija Sevastova. Româncă a continuat să presteze jocul ei agresiv, care i-a adus victorii memorabile la Australian Open.

"Am avut în minte că trebuie să fiu agresivă și că trebuie să joc jocul meu cel nou", spune jucătoarea din România, care a oferit și detalii despre schimbările pe care le-a adus în evoluțiile ei în 2018. Agresivitatea, serviciul solid și răbdarea cu care își construiește punctele sunt marile sale îmbunătățiri.

"A fost un meci destul de dificil, chiar dacă am câștigat în două seturi. Este mereu greu să joc contra ei, chiar am jucat de multe ori până acum, însă am avut în minte că trebuie să fiu agresivă și că trebuie să joc jocul meu cel nou, dacă pot să spun așa, cel din Melbourne", a spus Simona Halep, într-un interviu EXCLUSIV acordat lui Gabi Morariu, corespondentul Digi Sport de la Doha.

Rugată să își descrie "noul joc", jucătoarea din România a răspuns: "Încerc să fiu agresivă, să termin punctele mai repede, să fac puncte direct câștigătoare. Serviciul cred că acum e mult mai solid, mult mai bun. Am început să încurc foarte mult cu dreapta, să îmi pregătesc punctul și după aceea să finalizez. Acesta e noul meu joc".

Meciul dintre Simona Halep și Catherina Bellis se va disputa vineri, de la ora 16:00, în direct pe Digi Sport 2. Partida poate fi urmărit în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro.

Etichete: simona halep , simona , halep doha , simona halep doha , live simona halep , live halep , halep live video , live halep doha , online halep doha , live halep bellis , halep sferturi doha , halep bellis live video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova

Un miliardar german care a fost declarat oficial mort în 2021, la trei ani după ce a dispărut în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu

Nu mai suporta și a vrut să plece gratis de la Real Madrid! Acum a devenit erou, iar soția sa a transmis doar ȘASE cuvinte
lunin
Recunoști personajul? Acum nouă ani era un copil și sărbătorea titlul cu Gigi Becali la Iași, acum e titular la FCSB
WhatsApp Image 2024-04-18 at 15.44.47
Au rămas mască! Ce a purtat la Disneyland, înconjurată de mii de copii, după ce a riscat închisoarea din cauza ținutei
bianca-censori
Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
Screenshot 2024-04-18 at 21.05.58
Recomandările redacției
lucescu
Întrebarea care l-a făcut pe Mircea Lucescu să plece din timpul interviului: ”Vedeți-vă de treabă, mă”

Elias Charalambous a reacționat când a auzit ce vrea să facă Gigi Becali
Exclusiv Care este starea lui Luca Mihai, la cinci zile de la accidentare. ”Șocant. Nu exagerez cu nimic”
FOTBAL: DINAMO BUCURESTI - POLI IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (14.04.2024)
Live Video&Text Hermannstadt - Botoșani 0-0, ACUM, la DGS1. Sibienii evoluează în 10 oameni
FOTBAL: AFC HERMANNSTADT SIBIU - AFC BOTOSANI, SUPERLIGA SUPERBET (28.01.2024)
Citește și
Când își va afla Simona Halep adversara din primul tur de la Madrid Open
Mutua Madrid Open - Day Seven
Anunțul făcut de americani în cazul Simonei Halep cu aproape o lună înainte de Roland Garros
SIMONA HALEP - DIGISPORT-147
Game, set și meci. Zendaya, fabuloasă în ținute inspirate de tenis și noul ei film, la premiere în jurul lumii
Game, set și meci. Zendaya, fabuloasă în ținute inspirate de tenis și noul ei film, la premiere în jurul lumii
Adrian Mutu, ofertă pe bani grei din străinătate! A cerut un salariu uriaș!
Adrian Mutu, ofertă pe bani grei din străinătate! A cerut un salariu uriaș!
Francezii vin după starul lui FCSB la derby-ul cu Rapid. Gigi Becali cere 6.000.000 de euro pentru transferul imediat
Francezii vin după starul lui FCSB la derby-ul cu Rapid. Gigi Becali cere 6.000.000 de euro pentru transferul imediat
Cum arăta Sofia Vergara când și-a început cariera de model. Actrița este neschimbată la vârsta de 51 de ani
Cum arăta Sofia Vergara când și-a început cariera de model. Actrița este neschimbată la vârsta de 51 de ani
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
De ce Sergiu Nicolaescu era convins că are un fiu? „M-a ales să fiu tatăl copilului ei"
De ce Sergiu Nicolaescu era convins că are un fiu? „M-a ales să fiu tatăl copilului ei"
El a fost ”regele” radioului românesc, ascultat de întreaga naţiune. Îţi dai seama cine este tânărul din imagine?
El a fost ”regele” radioului românesc, ascultat de întreaga naţiune. Îţi dai seama cine este tânărul din imagine?
FCU Craiova-Dinamo joc de totul sau nimic. Se joacă retrogradarea în liga secundă!
FCU Craiova-Dinamo joc de totul sau nimic. Se joacă retrogradarea în liga secundă!
Vestea pe care o aștepta Simona Halep. ”Au semnat managerul, avocatul și Darren Cahill”
SIMONA HALEP - DIGISPORT-16

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru
Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru
Digi World
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”