sorana
Sorana Cîrstea e OUT de la Stuttgart! Meciul a durat puțin peste o oră
TENNIS 2024: Delray Beach Open: Day 7:
Video Exclusiv Radu Albot e în optimi la Țiriac Open și are planuri mari la București: ”Vreau să ajung în finală!”
FC Barcelona v Paris Saint-Germain: Quarter-final Second Leg - UEFA Champions League 2023/24
Video&Foto Gesturile pe care nimeni nu le-a înțeles făcute de Ronald Araujo, după ce Istvan Kovacs l-a eliminat și l-a pus la punct
Digi Sport 1 Live
Acum

Video Halep - Osaka 6-1, 6-0. Joc perfect al Simonei, care și-a "demolat" adversara în mai puțin de o oră

16.05.2018, 12:00

ÎN DIRECT la Digi Sport 2, Simona Halep a învins-o cu 6-1, 6-0 pe Naomi Osaka în turul al doilea la turneul WTA de la Roma și s-a calificat în optimile de finală. Meciul a durat doar 59 de minute și numărul 1 WTA a fost de netrecut.

captura halep osaka final 2
  • UCL: Manchester City - Real Madrid, miercuri, 22:00, DGS 1

  • UCL: Bayern Munchen - Arsenal, miercuri, 22:00, DGS 2

În faza următoare, Simona Halep o va întâlni pe învingătoarea meciului dintre Donna Vekic (Croația, 21 de ani, locul 52 WTA) și Madison Keys (SUA, 23 de ani, locul 14 WTA).

Statistica meciului Simona Halep - Naomi Osaka


LIVE VIDEO&TEXT


UPDATE ora 13:10: Halep - Osaka 6-1, 6-0. Game, set și meci pentru Simona Halep! Super prestație pentru numărul 1 WTA care a plecat "ca din pușcă" la turneul WTA de la Roma. Simona a fructificat prima minge de meci de care a beneficiat și a încheiat în mai puțin de o oră un meci pe care l-a dominat autoritar.

VIDEO Finalul meciului Halep - Osaka

UPDATE ora 13:05: Halep - Osaka 6-1, 5-0. Simona Halep are o prestație de excepție.

UPDATE ora 13:01: Halep - Osaka 6-1, 4-0. Simona Halep e de neoprit! A câștigat al 10-lea game consecutiv în acest meci și Osaka pare să nu aibă replică la jocul aproape perfect făcut de sportiva din România.

UPDATE ora 12:56: Halep - Osaka 6-1, 3-0. Game pentru Simona Halep! Game-ul de pe serviciul Simonei a ajuns la avantaje și a fost câștigat în cele din urmă de jucătoarea din România. A reușit și primul său as în acest meci, cu al doilea serviciu, prin care a făcut 40-40.

VIDEO Finalul celui de-al treilea game al setului secund

UPDATE ora 12:51: Halep - Osaka 6-1, 2-0. BREAK pentru Simona Halep! Numărul 1 WTA este pe val și își adjudecă al optulea game consecutiv în acest meci. Osaka a încheiat cu o minge trimisă în fileu.

UPDATE ora 12:47: Halep - Osaka 6-1, 1-0. Game pentru Simona Halep! A început excelent setul secund, cu un game câștigat la 15, pe propriul serviciu.


Statistica primului set

UPDATE ora 12:42: Halep - Osaka 6-1. SET pentru Simona Halep! L-a câștigat cu un nou break la 0 reușit pe serviciul lui Osaka. La 15-0 pentru Halep, jucătoarea din Japonia a trimis o minge în fileu; de nervi, a aruncat racheta pe teren de două ori, însă fără forță și fără a o îndoi.

VIDEO Finalul primului set

 

VIDEO Momentul în care Osaka a aruncat racheta

UPDATE ora 12:40: Halep - Osaka 5-1. Game pentru Simona Halep! Jucătoarea din România a câștigat 5 game-uri la rând și își poate adjudeca setul.

UPDATE ora 12:36: Halep - Osaka 4-1. Încă un break pentru Simona Halep! Numărul 1 WTA e de neoprit, după ce Osaka a câștigat primul game. De această dată, Halep s-a impus la 0 pe serviciul adversarei, care a solicitat intervenția antrenorului.

VIDEO Al 5-lea game al meciului

UPDATE ora 12:33: Halep - Osaka 3-1. Game pentru Simona Halep! A câștigat 3 game-uri la rând și s-a distanțat la două în fața lui Naomi Osaka.

UPDATE ora 12:29: Halep - Osaka 2-1. Break reușit de Simona Halep! A luptat extraordinar în acest game, în care a câștigat un schimb superb. A fost condusă, dar a reușit să ducă la avantaje, acolo unde a fructificat prima minge de break pe care a avut-o în acest meci. 

VIDEO Cel mai frumos punct al începutului de meci

UPDATE ora 12:23: Halep - Osaka 1-1. Game pentru Simona Halep! Numărul 1 WTA a condus cu 40-0 pe propriul serviciu, dar adversara a reușit să egaleze și să trimită game-ul la avantaje. Japoneza a avut și 4 mingi de break, dar Simona le-a salvat și a reușit să se impună, în cele din urmă.

UPDATE ora 12:13: Halep - Osaka 0-1. Game câștigat de Naomi Osaka la 30, pe propriul serviciu. Jucătoarea din Japonia a reușit și un as în acest prim game.

VIDEO Primul game al meciului

UPDATE ora 12:09: Start al meciului dintre Simona Halep și Naomi Osaka, din turul al doilea al turneului WTA de la Roma.

UPDATE ora 12:05: Simona Halep a câștigat tragerea la sorți de la începutul meciului și Osaka va servi prima în meci. Cele două jucătoare sunt pe teren și se încălzesc, iar partida va începe în curând.


Simona Halep - Naomi Osaka LIVE VIDEO. Simona Halep va debuta la ediţia din 2018 a turneului de la Roma împotriva lui Naomi Osaka. Meciul din turul secund de la Foro Italico se va desfăşura miercuri, de la ora 12:00 (ora României), în direct pe Digi Sport 2. Duelul se va disputa pe Pietrangeli, a treia arena a turneului.

Simona o conduce cu 3-1 la directe pe Osaka. În 2016, Halep a învins-o în turul 3 de la Roland Garros, cu 4-6, 6-2, 6-3.

Istoricul celor patru întâlniri de până acum:

2016, Fed Cup: 4-6, 6-2, 6-3 pentru Simona
2017, Miami, turul 2: 6-4, 2-6, 6-3 pentru Simona
2018, Australian Open, 16-imi: 6-3, 6-2 pentru Simona
2018, Indian Wells, semifinale: 6-3, 6-0 pentru Naomi.

Declaraţii laudative la adresa Simonei

Numărul 21 WTA a trecut de Victoria Azarenka (6-0, 6-3) în primul tur şi va disputa a cincea partidă cu liderul mondial. Aceasta a avut o serie de declaraţii superbe la adresa Simonei.

"Mă aştept să am un meci foarte greu. Ea este cea mai bună jucătoare a lumii şi ne-am întâlnit de câteva ori. De fiecare dată a fost foarte dificil. E o onoare să joc contra ei şi mă voi distra pe teren", a comentat nipona de 20 de ani, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Digi Sport.

Osaka a reuşit un turneu perfect la Indian Wells. Pe lângă victoria cu Halep (6-3, 6-0), asiatica a mai trecut de Maria Sharapova, Agnieszka Radwanska, Karolina Pliskova şi Daria Kasatkina, în drumul spre trofeu. Naomi a explicat cum a ajuns s-o învingă fără drept de apel pe Simona.

"Pentru mine, nu ştiu de ce a fost diferit meciul. Am fost mai consistentă şi asta voi încerca şi aici, dar pe zgură ea e bună. Ne-am antrenat la Madrid. E foarte drăguţă şi am petrecut un timp plăcut. Am învăţat multe de la ea, se concentrează foarte mult", a mai spus Naomi.

Ce spune antrenorul lui Garbine Muguruza de Halep

Simona Halep se bucură de o mare admirație din partea rivalilor. Sam Sumyks o antrenează pe Garbine Muguruza, una dintre marile rivale ale momentului pentru jucătoarea din România și anticipează că actualul număr 1 WTA va ajunge să câștige chiar mai mult de un trofeu de Grand Slam, singura mare performanță care îi lipsește în carieră.

La vârsta de 24 de ani, Muguruza are în palmares două trofee de Grand Slam, la Roland Garros (2016) și la Wimbledon (2017), dintr-un total de 6 finale câștigate în toată cariera. A fost pe primul loc în topul WTA și e, totodată, sportiva pe care Simona Halep a detronat-o în octombrie 2017, când a devenit în premieră liderul tenisului feminin.

Muguruza și Halep s-au antrenat împreună luni, la Roma, înainte să ia startul în turneul de pe zgura din capitala Italiei, unde se pot întâlni în faza semifinalelor, dacă ambele vor câștiga meciurile de până atunci. Antrenorul jucătoarei din Spania, Sam Sumyk, a lăudat calitățile Simonei și a găsit explicația pentru cele 3 finale de Grand Slam pierdute până acum (două la Roland Garros și una la Australian Open). Tehnicianul francez are încredere că Halep va ajunge să câștige cel puțin un trofeu de Grand Slam.

"Simonei nu i se poate pune eticheta de 'chocker', de jucătoare care ratează ocaziile mari. Nu este cu nimic mai slabă sau mai fragilă decât oricare altă jucătoare. A fost deja foarte departe, în fazele finale ale turneelor de Grand Slam. Eu aș spune mai degrabă că pur și simplu nu a fost ziua ei în acele finale. Dar va veni și ziua ei.

Pentru mine, este clar că o jucătoare care atinge performanțele ei, reușitele ei, este foarte puternică din punct de vedere mental. Este un lucru cert. Are un joc foarte solid și bine pus la punct, are tot pachetul fizic. Va veni și ziua ei. Va veni. Va încheia cu unul sau mai multe turnee de Grand Slam", a declarat Sam Sumyk.

Dezvăluirea lui Osaka

Nipona de 20 de ani a recunoscut că are mari probleme cu suprafaţa roşie, mai precis cu stabilitatea pe zgură.

"Nu ştiu cum să vă explic, dar nu mă simt deloc confortabil pe această suprafaţă. Ştiu că mulţi oameni au crescut pe această suprafaţă şi sper ca, într-o zi, să mă simt şi eu confortabil.

Mi se întâmplă însă să pun piciorul pentru a aluneca, dar mă prăbuşesc din senin. Tot felul de lucruri de genul ăsta. Trebuie să-mi dau seama cum să mă descurc pe zgură", a dezvăluit Osaka.

Halep l-a întâlnit pe Bocelli

Simona Halep a avut parte de o întâlnire inedită la Roma, înainte să intre în competiție la turneul WTA din capitala Italiei. S-a fotografiat alături de cântărețul Andrea Bocelli, pe care îl admiră de mult timp și despre care a spus că ar vrea să fie cel care îi va cânta la nuntă.

Nu a fost prima dată când Simona Halep s-a întâlnit cu artistul ei preferat. S-a fotografiat alături de Andrea Bocelli și anul trecut, când a spus că a fost mai emoționată decât la oricare altă întâlnire cu vreo celebritate. "Andrea Bocelli. Cel mai bun", a scris Simona, alături de cele două poze făcute împreună cu italianul.

Întâlnirea a avut loc la un eveniment special organizat pentru un public restrâns. Simona Halep l-a invitat și pe antrenorul ei, Darren Cahill, care s-a arătat și el impresionat de momentul artistic oferit de cântărețul italian. "Remarcabilul Andrea Bocelli. A cântat pentru un public select la Internazionali BNL D'Italia, în fața a 150 de oaspeți norocoși, inclusiv jucători de tenis. Mulțumesc pentru invitație, Simona Halep. Moment uimitor", a scris Darren Cahill, alături de un scurt videoclip filmat la concertul de luni seară.

Meciul dintre Simona Halep şi Naomi Osaka se va disputa miercuri, de la ora 12:00, în direct la Digi Sport 2. Partida poate fi urmărită în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro.

Etichete: roma , halep , halep roma , video halep , osaka , halep video , simona halep video , halep osaka , halep live video , halep osaka video , halep osaka live


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz

La 56 de ani după ce un lăptar din Florida a fost ucis, cazul său a fost rezolvat, astfel fiind...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
MIAMI GARDENS, FLORIDA - MARCH 29: Serena Williams tries on daughters extra small Barbi Jacket in VIP suite with Demarri
Transformarea Serenei Williams, la 18 luni de la retragere. A anunțat că vrea să intre în alt sport

Serena Williams (42 de ani) a jucat ultimul său meci din carieră în urmă cu un an și jumătate, la...

Arpad Paszkany a divorțat și tocmai s-a afișat cu noua iubită, mai tânără cu 24 de ani
Screenshot 2024-04-15 at 19.44.56
UEFA a decis: o echipă de tradiție din Europa, suspendată 3 ani din toate competițiile europene!
Football - UEFA Champions League 2016/17 Group Stage Group G FC Porto v Leicester Estadio Do Dragao, Oporto, Portugal - 07 Dec 2016
Anunțul făcut de Dan Șucu, imediat după Rapid - Sepsi 0-1
sucu
Kaka a rupt tăcerea, după ce fosta soție a dezvăluit motivul greu de imaginat al divorțului
Screenshot 2024-04-15 at 22.15.10
Recomandările redacției
FC Barcelona v Paris Saint-Germain: Quarter-final Second Leg - UEFA Champions League 2023/24
Video&Foto Gesturile pe care nimeni nu le-a înțeles făcute de Ronald Araujo, după ce Istvan Kovacs l-a eliminat și l-a pus la punct

Xavi l-a ”mitraliat” pe Istvan Kovacs după Barcelona - PSG 1-4: ”A fost un dezastru! A 'ucis' meciul!”
FOOTBALL : FC Barcelone vs Paris Saint Germain - Ligue des Champions - 16/04/2024
Au bătut palma: Universitatea Craiova urmează să aibă un nou antrenor! Salariu de 20.000 de euro pe lună
craiova
Cum a fost numit Istvan Kovacs de Marca, după ce i-a eliminat pe Xavi și Araujo, iar Barcelona a ieșit din UCL
profimedia-0865395091
Citește și
Legendarul Boris Becker a lăudat revenirea pe teren a Simonei Halep: ”Mă bucur că a revenit!”
Tennis Nitto ATP Finals - DJOKOVIC vs RUNE
Nadal s-a calificat în runda a doua a turneului de la Barcelona, la revenirea sa în circuitul ATP
profimedia-0183002414
Cum încearcă familia să o împiedice pe Salma Hayek să pozeze în costum de baie. Imaginile sunt virale: „Îmbătrânești ca vinul!”
Cum încearcă familia să o împiedice pe Salma Hayek să pozeze în costum de baie. Imaginile sunt virale: „Îmbătrânești ca vinul!”
Comandantul CSA Steaua, declarație care va înfuria fanii din L2! Cei de la FCSB vor sărbători titlul 27 în această vară!
Comandantul CSA Steaua, declarație care va înfuria fanii din L2! Cei de la FCSB vor sărbători titlul 27 în această vară!
Marea trădare la Rapid: Cristiano Bergodi s-a simțit „vândut” de conducere, în frunte cu Daniel Niculae. Gestul lui Nico
Marea trădare la Rapid: Cristiano Bergodi s-a simțit „vândut” de conducere, în frunte cu Daniel Niculae. Gestul lui Nico
Viciul de care Salma Hayek nu poate scăpa. Cum a fost fotografiată actrița din „Desperado”
Viciul de care Salma Hayek nu poate scăpa. Cum a fost fotografiată actrița din „Desperado”
Inna, ca o amazoană pe scena din Toronto, într-o ținută făcută din curele și lanțuri. Atitudine războinică, fizic impecabil
Inna, ca o amazoană pe scena din Toronto, într-o ținută făcută din curele și lanțuri. Atitudine războinică, fizic impecabil
Becali, „turbat“ de fericire: planul său pentru a celebra câștigarea titlului va face înconjurul lumii
Becali, „turbat“ de fericire: planul său pentru a celebra câștigarea titlului va face înconjurul lumii
Ce a pățit un italian care a cheltuit jumătate de milion de euro cu amanta româncă? Război la cuțite
Ce a pățit un italian care a cheltuit jumătate de milion de euro cu amanta româncă? Război la cuțite
Decolarea și aterizarea forțată a companiei de zbor cu stewardese și servicii neașteptate
Decolarea și aterizarea forțată a companiei de zbor cu stewardese și servicii neașteptate
4 românce la Roland Garros! Care e singura șansă a Simonei Halep?
4 românce la Roland Garros! Care e singura șansă a Simonei Halep?
Video Ce surpriză! Stan Wawrinka, eliminat în primul tur la Țiriac Open 2024!
Rolex Monte Carlo Masters, Day 4, Tennis, Monte Carlo Country Club, Monaco - 09 Apr 2024

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Inna, ca o amazoană pe scena din Toronto, într-o ținută făcută din curele și lanțuri. Atitudine războinică, fizic impecabil
Inna, ca o amazoană pe scena din Toronto, într-o ținută făcută din curele și lanțuri. Atitudine războinică, fizic impecabil
Digi World
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”