SIMONA HALEP - DIGISPORT-16
Vestea pe care o aștepta Simona Halep. ”Au semnat managerul, avocatul și Darren Cahill”
Rafael Nadal nu se regăsește după accidentare. A fost eliminat în turul 2 la ATP 500 Barcelona
bogdan lobont
Mesajul lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonț, înaintea meciului cu FCSB
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Digi Sport Special

Video Halep - Sevastova 6-4, 6-3. Calificare la pas în sferturi la Doha. Reacţie de campioană în setul 2

15.02.2018, 17:00

Simona Halep s-a calificat fără emoţii în sferturile de finală ale turneului de la Doha. Românca, favorită numărul 2 în Qatar, a trecut cu 6-4, 6-3 de letona Anastasija Sevastova (15 WTA), după ceva mai mult de o oră de joc.

halep victorie
  • SuperLiga: Hermannstadt - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

În faza următoare, Halep o va întâlni pe americanca Catherine Cartan Bellis (48 WTA), care a produs surpriza şi a învins-o cu 7-6, 6-3 pe Karolina Pliskova, din Cehia, ocupanta locului 5 WTA.

A fost cea de-a şasea victorie a Simonei în faţa letonei, în nouă întâlniri directe, şi a cincea la rând. Ultimul succes reuşit de Sevastova a fost cel din 2011, la Luxembourg.

Românca a avut în permanenţă iniţiativa, lucru confirmat de cifrele de la finalul partidei. Halep a încheiat cu 29 de lovituri direct câştigătoare şi 21 de erori neforţate, în timp ce adversara a avut doar 11 "winners" şi 17 erori neforţate.

Datorită prestaţiei solide, a doua jucătoare a lumii a reuşit să treacă uşor peste momentele dificile cu care s-a confruntat. Primul a venit chiar în startul meciului, când a fost condusă cu 2-0. A revenit, însă, imediat şi a trecut la conducere cu 3-2, pentru a închide primul set cu 6-4.


Începutul actului secund a stat sub semnul echilibrului, care a fost rupt de Sevastova. La 2-2, Sevastova a reuşit un break, însă Halep a cerut intervenţia lui Andrei Pavel şi apoi nu a mai cedat niciun game până la final.

S-a terminat 6-4, 6-3 după o oră şi 5 minute, iar pentru Simona Halep urmează primul duel din carieră cu tânăra Catherine Cartan Bellis (18 ani).

Pentru prezenţa în sferturi la Doha, Halep va primi 68.125 dolari şi 190 de puncte WTA.


LIVE TEXT&VIDEO

UPDATE 17:28 GAME, SET şi MECI, Simona! Halep - Sevastova 6-4, 6-3. După ceva mai mult de o oră, Simona Halep se califică în sferturile turneului de la Doha. Finalista de la Australian Open a încheiat meciul cu un punct senzaţional.

UPDATE 17:23 BREAK, Simona! Halep - Sevastova 6-4, 5-3. Continua seria pozitivă a româncei, care a câştigat din nou contra serviciului şi e la un game de victorie.

UPDATE 17:18 Halep - Sevastova 6-4, 4-3. Excelent joacă Simona după scureta discuţie cu Andrei Pavel. Românca şi-a făcut serviciul la 0 şi are acum opt puncte la rând câştigate.

UPDATE 17:16 BREAK, Simona! Halep - Sevastova 6-4, 3-3. După un on-court coaching, a doua jucătoare a lumii a avut o reacţie de campioană şi a făcut la rândul său un break. La 0.

UPDATE 17:12 BREAK, Sevastova! Halep - Sevastova 6-4, 2-3. Adversara Simonei rupe echilibrul în setul al doilea, reuşind să câştige contra serviciului. Sevastova a profitat de câteva erori neforţate ale româncei, care a încheiat game-ul cu o scurtă trimisă în fileu. 

UPDATE 17:09 Halep - Sevastova 6-4, 2-2. Letona îşi face la rândul ei serviciul şi restabileşte egalitatea.

UPDATE 17:06 Halep - Sevastova 6-4, 2-1. Se merge în continuare cu serviciul în setul al doilea. Simona este din nou la conducere.

UPDATE 17:04 Halep - Sevastova 6-4, 1-1. Jucătoarea noastră a avut trei mingi de break, dar nu a reuşit să le materializeze, iar adversara sa păstrează echilibrul în startul actului secund.

UPDATE 17:00 Halep - Sevastova 6-4, 1-0. Simona a deschis setul al doilea cu un game solid pe propriul serviciu, în care a pierdut un singur punct. 

UPDATE 16:55 SET SIMONA! Halep - Sevastova 6-4. Românca a încheiat în forţă setul, cu un break la 0.

UPDATE 16:52 Halep - Sevastova 5-4. Re-break al letonei, după ce Simona Halep a salvat prima minge de break a adversarei.

UPDATE 16:48 Halep - Sevastova 5-3. Break la 0 al româncei, care va servi pentru câştigarea primului set.

UPDATE 16:45 Halep - Sevastova 4-3. Simona trece din nou în avantaj în primul set. Are doar un punct pierdut în ultimele trei game-uri în care s-a aflat la serviciu.

UPDATE 16:42 Halep - Sevastova 3-3. Letona a întrerupt seria game-urilor câştigate de româncă.

UPDATE 16:37 Halep - Sevastova 3-2. Al doilea "game alb" al Simonei, care nu i-a dat nicio şansă numărului 15 WTA în ultimele trei game-uri.

UPDATE 16:36 Halep - Sevastova 2-2. Simona şi-a recuperat break-ul. A pierdut un singur punct în ultimele două game-uri.

UPDATE 16:31 Halep - Sevastova 1-2. Game excelent al româncei, câştigat fără punct pierdut.

UPDATE 16:30 Halep - Sevastova 0-2. Al doilea game în care jucătoarea din Letonia s-a impus la 30.

UPDATE 16:27 Halep - Sevastova 0-1. Letona a început cu break partida contra numărului 2 mondial.


HALEP - SEVASTOVA LIVE VIDEO. Simona Halep va evolua joi împotriva Anastasijei Sevastova. Meciul va începe în jurul orei 16:30 și va fi transmis în direct de Digi Sport 1.

Aceasta va fi cea de-a noua întâlnire directă dintre cele două jucătoare. Simona conduce la acest capitol cu 5-3. Una dintre victorii i-a adus și un titlu WTA. În 2016, Halep a învins-o pe sportiva de 27 de ani, cu 6-0, 6-0, în finala turneului de la București.

HALEP - SEVASTOVA LIVE VIDEO. Rezultatele directe

1. Halep - Sevastova 2-6, 6-7 (La Palma, 2009)
2. Halep - Sevastova 5-7, 6-1, 5-0 abandon (Bad Gastein, 2010)
3. Halep - Sevastova 6-7, 7-6, 6-0 (Copenhaga, 2011)
4. Halep - Sevastova 2-6, 2-6 (Luxembourg, 2011)
5. Halep - Sevastova 6-0, 6-0 (București, 2016)
6. Halep - Sevastova 6-3, 6-1 (Stuttgart, 2017)
7. Halep - Sevastova 6-2, 6-3 (Madrid, 2017)
8. Halep - Sevastova 6-3, 6-4 (Cincinnati, 2017)

HALEP - SEVASTOVA LIVE VIDEO. Cum se simte Simona

Halep nu a avut probleme fizice în timpul meciului cu Ekaterina Makarova, unul câștigat lejer, cu 6-3, 6-0. Totuși, românca a anunțat că durerile de la picior nu au trecut.

”Durerea e încă acolo, e greu să spun ceva concret despre accidentare, eu sper să-mi revin de la zi la zi și sper mâine să fie mai bine, însă nu sunt foarte sigură”, a spus Simona, într-un interviu acordat în exclusivitate corespondentului Digi Sport, Gabriel Morariu.

În partida din turul 2, Simona Halep a reușit 13 lovituri direct câștigătoare și a comis 14 greșeli neforțate, în meciul care a durat o oră și 11 minute.

Deşi a avut probleme la serviciu, punând în teren prima minge doar în 50 la sută din cazuri, Halep a avut procentaje bune la punctele obţinute cu ambele servicii (72%, respectiv 55%).

Meciul dintre Simona Halep și Anastasija Sevastova se va disputa joi, de la ora 16:30, în direct pe Digi Sport 1. Partida poate fi urmărit în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro.

HALEP - SEVASTOVA LIVE VIDEO. Ce spune Simona despre adversară

Chiar dacă Simona și-a adjudecat ultimele patru întâlniri de o manieră clară, Halep susține că nu va avea parte de un meci ușor contra ocupantei locului 15 WTA.

”Vedem mâine dacă va fi la fel, azi a fost dificil pentru că a fost vânt. Mereu când am jucat contra ei a fost greu, are un joc dificil, foarte drept și foarte razant, n-o să fie ușor, dar sunt aici să joc jocul meu, să fiu agresivă și să cred că pot să câștig.

Sunt destul de obișnuită cu astfel de condiții, nu e ceva nou, la amândouă a fost la fel, nu m-am gândit prea mult la acest lucru, am intrat pe teren și am încercat să-mi fac meciul și să
și să-mi văd de ceea ce am de făcut pe teren”, a spus Simona, în exclusivitate pentru Digi Sport.

De partea cealaltă, Sevastova iubește Capitala, chiar dacă a încasat la București un 6-0, 6-0 de la Simona. ”București este unul dintre locurile mele preferate. Acolo se joacă unul dintre turneele 250 preferate de mine. Anul acesta am pierdut în fața lui Bogdan, dar tot m-am simțit bine”, spune anul trecut Anastasija.

HALEP - SEVASTOVA LIVE VIDEO. Simona poate deveni azi numărul 1 WTA

Miza meciului cu Sevastova este una foarte mare pentru românca de 26 de ani. Ea poate reveni pe prima poziție WTA în situația în care se califică în sferturi, iar Caroline Wozniacki este învinsă de Monica Niculescu.

De altfel, condiția pentru ca Halep să redevină cea mai bună jucătoare a lumii este una clară: să acceadă cel puțin în sferturile de finală de la Doha și să aibă o performanță cu un tur mai bună decât cea înregistrată de daneza care a învins-o în finala de la Australian Open.

Totuși, dacă ținem cont de rezultatele directe, șansele ca Monica să o învingă pe ”Caro” par destul de mici! Cea mai bună jucătoare a lumii a câștigat cele opt întâlniri anterioare. Mai mult de atât, daneza de 27 de ani nu a pierdut decât un set în fața sportivei noastre.

"Caroline Wozniacki, da... Cred că are 8-0 la întâlniri sau... 1.000 - 0 (n.r. râde). Ce să zic... e o jucătoare foarte solidă, nu greșește, e foarte bine pregătită fizic. Mi s-a părut că anul acesta și anul trecut și-a îmbunătățit foarte mult serviciul și joacă puțin mai agresiv.

Sper să nu mai simt acea oboseală pe care am simțit-o azi. Poate reușesc cumva să mă recuperez . O să încerc să fac un masaj, să stau puțin în gheață și să încerc să am cât de cât energie mâine. Am nevoie să am mintea limpede, să găsesc soluțiile bune și să joc jocul meu. E un meci greu", a spus Monica.

După ce a auzit că o victorie a ei, coroborată cu o calificare a Simonei Halep în sferturile de finală, Monica Niculescu a spus: "Îmi doresc doar să intru în teren, mă bucur că voi juca pe central, îmi place foarte mult acel teren. Trebuie să am energia care trebuie și gândirea limpede, să stau calmă și să mă mișc bine, să gândesc punct cu punct, cum am făcut cu Maria și să nu cedez niciodată".

HALEP - SEVASTOVA LIVE VIDEO. În drum spre primul titlu în echipamentul Nike

Simona a evoluat pentru prima oară în echipamentul Nike împotriva Makarovei. Românca își propune, cel mai probabil, să îi impresioneze pe americani cu primul turneu câștigat după ce a semnat cu noul sponsor tehnic.

”Frumos. Mi-a plăcut mult, mi-a plăcut să joc în noul echipament, mi-a plăcut că am putut să câștig un nou meci după Melbourne, m-am simțit bine”, a comentat Simona.

Jurnaliștii spanioli au aflat suma anuală pe care Simona Halep o va încasa de la noul sponsor tehnic, dar și durata contractului cu gigantul Nike.

MKT Esportivo anunță că actualul număr doi mondial a semnat un contract întins pe patru ani, dar și că românca de 26 de ani va încasa 1.7 milioane de euro anual. Asta duce la un total de 6.8 milioane de euro pe toată durata înțelegerii.

Totuși, ibericii specifică și diferența mare care e între Halep și celelalte staruri sponsorizate de Nike. De exemplu, Roger Federer câștigă anual 12 milioane de euro, Rafael Nadal e recompensat cu 10 milioane de euro, în timp ce Maria Sharapova se poate lăuda cu 8.5 milioane de euro.

Simona le-a cerut celor de la Adidas două milioane de euro la finalul contractului cu germanii, dar aceștia nu au dorit să îi dubleze câștigul avut în perioada 2013-2017. Au preferat să investească în alte jucătoare de top, precum Caroline Wozniacki, Angelique Kerber sau Garbine Muguruza.

"Încă de când eram mică visam să semnez un contract cu Nike şi mă bucur că s-a întâmplat acum", a declarat constănţeanca.

Turneul de la Doha se dispută în această săptămână și e transmis în direct de Digi Sport 1. Meciurile sportivelor din România pot fi urmărite în format live-text pe digisport.ro și m.digisport.ro.

HALEP - SEVASTOVA LIVE VIDEO. Simona, alături de miliardarul lui PSG

Simona Halep a participat la gala turneului de la Doha, care bifează debutul turneului din Qatar. Românca de 26 de ani a fost surprinsă alături de Nasser Al Khelaifi, miliardarul care conduce PSG.

Cei doi apar la una dintre mese, acolo unde au fost așezați pe scaune alăturate. Lângă ei s-a mai aflat și numărul unu mondial, Caroline Wozniacki.

Înainte de meciul cu Sevastova, Românca şi-a asigurat un cec de 33.750 dolari şi 105 puncte WTA.

Etichete: halep doha , video halep , video simona halep , simona halep doha , halep video , live halep , halep live , halep live video , live video halep , simona halep vide , halep sevastova live , halep sevastova live video , halep ooha live , video halep sevastova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară

În timp ce-și renovau bucătăria din casa lor veche, doi soți din Dorset, Anglia, au descoperit o...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
FC Barcelona v Paris Saint-Germain: Quarter-final Second Leg - UEFA Champions League 2023/24
Notele primite de Istvan Kovacs în marile publicații sportive, după Barcelona - PSG 1-4

Barcelona a fost învinsă la scor de PSG, 1-4, în returul sferturilor de finală ale UEFA Champions...

Pep Guardiola a descris într-un singur cuvânt jocul lui Manchester City cu Real Madrid
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium - 17 Apr 2024
"S-a terminat!" Presa catalană nu a avut milă de Istvan Kovacs. Cuvinte greu de digerat pentru centralul român
xavi kovacs (20)
După o lună, Adrian Mutu și-a dat șapca jos! Ce a ieșit
Screenshot 2024-04-02 at 23.10.18
Manchester City - Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d.). ”Galacticii”, în semifinalele UEFA Champions League!
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium
Recomandările redacției
bogdan lobont
Mesajul lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonț, înaintea meciului cu FCSB

Guardiola pregătește asaltul final, după eliminarea dramatică din UCL! Ținta: fotbalistul de 110.000.000€
Manchester City v Real Madrid, UEFA Champions League, Quarter Final, Second Leg, Football, Etihad Stadium, Manchester, UK - 17 Apr 2024
Ce a spus Louis Munteanu despre viitorul său la Farul: atacantul e pe lista FCSB-ului și a Rapidului
Barcelona și-a aflat sancțiunile după meciul cu PSG
FC Barcelona vs Paris Saint Germain
Citește și
Live Video Gabriela Ruse - Clara Burel, ACUM pe DGS 4. Românca, în turul II la WTA 250 Rouen
2023 Internazionali BNL d’Italia - Day 2
Anunțul făcut de americani în cazul Simonei Halep cu aproape o lună înainte de Roland Garros
SIMONA HALEP - DIGISPORT-147
Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială
Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială
LPF explică de ce FCSB nu are voie să petreacă după derby-ul cu Rapid: „Ar fi lipsă de respect"
LPF explică de ce FCSB nu are voie să petreacă după derby-ul cu Rapid: „Ar fi lipsă de respect"
Transferurile iernii n-au confirmat la Universitatea Craiova. Un jucător a plecat deja, alţi doi sunt pe listă
Transferurile iernii n-au confirmat la Universitatea Craiova. Un jucător a plecat deja, alţi doi sunt pe listă
Zendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”
Zendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Șotronul lui Șucu: culisele unei situații explozive pe care trebuie să o gestioneze la Rapid
Șotronul lui Șucu: culisele unei situații explozive pe care trebuie să o gestioneze la Rapid
50 de mașini electrice, testate pe autostradă. Doar 17 au autonomie peste 300 km. Cine e campioană?
50 de mașini electrice, testate pe autostradă. Doar 17 au autonomie peste 300 km. Cine e campioană?
Singurul județ cu două autostrăzi și un aeroport din România. Salvat de infrastructură și investiții masive
Singurul județ cu două autostrăzi și un aeroport din România. Salvat de infrastructură și investiții masive
A izbucnit în plâns: final dureros al confruntării dintre Badosa și Sabalenka VIDEO
A izbucnit în plâns: final dureros al confruntării dintre Badosa și Sabalenka VIDEO
Video&Foto Paula Badosa, în lacrimi la meciul cu Aryna Sabalenka. Jucătoarea din Spania a abandonat meciul
Paula Badosa și Aryna Sabalenka

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Digi World
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie
Digi Animal World
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro