simona-halep
Ce au scris spaniolii după ce Simona Halep s-a retras de la Madrid Open: ”Acesta este scopul ei”
Simona Halep la Roland Garros. Sursa Foto, Getty (7)
Simona Halep s-ar fi retras de la Madrid Open. Motivele invocate de fostul lider WTA
Reacția suporterilor steliști, după decizia CNA
Digi Sport 1 Live
Acum
Digi Sport Special

Video Halep - Vandeweghe 4-6, 1-6. Înfrângere fără drept de apel pentru liderul mondial

27.04.2018, 15:51

Simona Halep s-a oprit în sferturile de finală, la Stuttgart, turneu la care ajunsese în penultimul act la două dintre precedentele trei ediţii.

captura halep final
  • SuperLiga: Hermannstadt - Petrolul, joi, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - CFR, joi, 21:45, DGS 1

Românca a fost de nerecunoscut în faţa americancei Coco Vandeweghe, care s-a impus cu 6-4, 6-1, după doar o oră şi 14 minute.

Liderul mondial a avut doar patru mingi de break, toate în setul al doilea, fără a reuşi să concretizeze vreuna, şi nu a condus nici măcar o dată pe toată durata întâlnirii.

În primul set, cele două jucătoare au mers cu serviciul până la 5-4 în favoarea americancei. A fost momentul în care echilibrul s-a rupt definitiv. Halep şi-a pierdut serviciul şi a cedat primul act, încheiat cu o dublă greşeală.

Lucrurile nu s-au îmbunătăţit nici în al doilea set, în care prima jucătoare a lumii a câştigat un singur game. A a avut şansa de a reveni în meci, la 0-2, dar a ratat trei mingi de break consecutive, iar de atunci nu a mai reuşit să-i pună probleme adversarei sale.


Astfel, Vandeweghe s-a revanşat în faţa româncei, care a învins-o cu un dublu 6-1 anul trecut, la Madrid.

În ciuda înfrângerii suferite azi, constănţeanca de 26 de ani nu e în pericol să piardă locul 1 mondial.

Pentru Halep urmează turneul de la Madrid, unde a câştigat titlul la ultimele două ediţii.

VIDEO cu rezumatul meciului:


LIVE VIDEO&TEXT

UPDATE 15:55, Halep - Vandeweghe 4-6, 1-6. SET şi MECI, Vandeweghe! Simona pierde fără drept de apel în sferturi la Stuttgart, după doar o oră şi 14 minute, adversara sa concretizând a doua minge de meci pe care a avut-o. Jucătoarea noastră a părăsit terenul evident dezamăgită şi a dat senzaţia că îşi stăpâneşte cu greu lacrimile.

UPDATE 15:51, Halep - Vandeweghe 4-6, 1-5. BREAK, Vandeweghe! Americanca a câştigat din nou contra serviciului şi e la un singur game de victorie.

UPDATE 15:48, Halep - Vandeweghe 4-6, 1-4. Americanca a salvat o minge de break, cu un as, şi şi-a făcut serviciul, consolidându-şi astfel avantajul în setul al doilea.

UPDATE 15:42, Halep - Vandeweghe 4-6, 1-3. Liderul mondial întrerupe până la urmă seria pozitivă a adversarei. Primul game câştigat în setul al doilea, însă nu fără emoţii.

UPDATE 15:36, Halep - Vandeweghe 4-6, 0-3. Simona a beneficiat de primele mingi de break în meciul de azi, dar nu a profitat de faptul că a condus cu 40-0, iar seria negativă se prelungeşte. Cu cinci puncte consecutive, americanca a câştigat al cincilea game la rând.

UPDATE 15:32, Halep - Vandeweghe 4-6, 0-2. BREAK, Vandeweghe! Al patrulea game consecutiv pierdut de Simona. Americanca a reuşit break-ul cu un retur în forţă, pe serviciul doi al jucătoarei noastre.

UPDATE 15:29, Halep - Vandeweghe 4-6, 0-1. Americanca şi-a făcut serviciul în primul game al setului secund, în timp ce Simona aşteaptă încă prima minge de break din meci.

Statistica primului set

UPDATE 15:23, Halep - Vandeweghe 4-6. BREAK şi SET, Vandeweghe! Liderul mondial şi-a pierdut serviciul în cel mai nepotrivit moment. Mai mult decât atât, a făcut dublă greşeală la prima minge de set a americancei.

UPDATE 15:18, Halep - Vandeweghe 4-5. În acest moment, Simona nu-şi permite să greşească. Americanca şi-a făcut din nou serviciul şi e la un singur game de câştigarea primului set.

UPDATE 15:15, Halep - Vandeweghe 4-4. Simona a egalat din nou, după un alt game în care a servit foarte bine şi nu i-a lăsat vreo şansă adversarei sale.

UPDATE 15:11, Halep - Vandeweghe 3-4. Un game foarte strâns şi pe game-ul americancei, care a condus cu 40-15, însă a avut un moment de cumpănă, fiind salvată de serviciul foarte bun.

UPDATE 15:07, Halep - Vandeweghe 3-3. Primele emoţii pentru Simona. Campioana noastră a salvat două mingi de break şi a reuşit până la urmă să-şi facă serviciul, profitând de erorile adversarei.

UPDATE 15:00, Halep - Vandeweghe 2-3. Ajutată de un serviciu foarte bun, americanca rămâne la conducere în primul set al acestui meci.

UPDATE 14:56, Halep - Vandeweghe 2-2. Se merge în continuare cu serviciul. Simona a egalat din nou, după un game solid, în care a comis totuşi şi prima dublă greşeală.

UPDATE 14:52, Halep - Vandeweghe 1-2. Nu fără emoţii, Coco şi-a făcut din nou serviciul. Sunt semne că Simona începe să-şi găsească ritmul.

UPDATE 14:48, Halep - Vandeweghe 1-1. Un prim game dificil pe propriul serviciu pentru Simona. Deşi a avut 40-0, liderul mondial a avut serios de tras pentru a egala. A închis însă gameul cu un rever în lung de linie superb.

UPDATE 14:43, Halep - Vandeweghe 0-1. Meciul începe cu un game solid al americancei, care a servit doi aşi.

UPDATE 14:41 - A început meciul, cu Vandeweghe la serviciu

UPDATE 14:30 - Cele două jucătoare au intrat pe teren şi încep încălzirea pentru primul meci al zilei la Stuttgart


Simona Halep - Coco Vandeweghe. Simona Halep va evolua în sferturile de finală de la Stuttgart cu Coco Vandeweghe. Organizatorii au anunţat ora de desfăşurare a partidei. Halep şi Vandeweghe vor evolua pe Terenul Central, în primul meci, începând cu ora 14:30 (ora României).

"Coco serveşte bine, e greu. Suprafaţa aceasta cred că o avantajează. Pe terenul ăsta nu ştii niciodată ce se întâmplă. Sper să fiu sănătoasă şi să ies sănătoasă de pe teren", a spus Halep, pentru Digi Sport.

De partea cealaltă, sportiva din Statele Unite nu a uitat de înfrângerea severă de la Madrid, de anul trecut, atunci când Simona s-a impus cu 6-1, 6-1. Aceasta a fost singura întâlnire directă dintre cele două.

"Este în continuare suprafaţa care îmi place cel mai puţin. Încep să joc mai bine. Este o jucătoare foarte solidă. M-a bătut destul de rău anul trecut, la Madrid. Sper să ţin mai aproape de această dată.

Nu cred că este mai rapidă zgura decât cea de la Madrid. Dar în rest, e mai rapidă că în altă parte", a comentat Coco, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru corespondentul Digi Sport, Gabriel Morariu.

Probleme pentru Simona Halep

Simona Halep a acuzat probleme musculare în primul set al partidei cu Magdalena Rybarikova. Românca a cerut un time-out medical, din cauza durerilor.

Românca de 26 de ani i-a transmis fizioterapeutului că are probleme la piciorul drept, iar aceasta i-a făcut un masaj. Simona a continuat meciul, dar a pierdut primul set după următorul game (4-6). Până la urmă, românca a revenit şi a învins cu 4-6, 6-2, 6-3.

Aportul lui Andrei Pavel

Simona Halep are o echipă de senzaţie. În lipsa lui Darren Cahill, Andrei Pavel s-a ridicat la cel mai înalt nivel la Stuttgart. Fostul sfert-finalist de la Roland Garros a ajutat-o pe constănţeanca de 26 de ani să treacă peste un moment dificil şi să o învingă în cele din urmă pe Magdalena Rybarikova.

Momentul cheie al meciului pe care Halep l-a câştigat cu 4-6, 6-2, 6-3 a venit în startul celui de-al doilea set. Condusă cu 6-4, 2-1 şi un break de recuperat, principala favorită de la Stuttgart a cerut intervenţia lui Andrei Pavel imediat după ce şi-a pierdut serviciul, iar decizia a fost inspirată.

"Din punct de vedere al jocului, mi-a schimbat puţin ideile şi m-a făcut să îmi dau seama că trebuie să joc mai înalt pe rever, să mă mişc un pic mai mult, să nu mai dau aşa drept, să-i servesc mai mult pe rever. Mi-a dat sfaturi bune şi datorită acelui moment mi-am dat seama ce trebuie să joc", a declarat Halep pentru Digi Sport.

După intervenţia lui Pavel, Simona s-a dezlănţuit. A luat următoarele cinci game-uri, apoi s-a impus şi în decisiv, în stil de mare campioană.

"On-court coaching-ul de la 2-1 în setul al doilea m-a ajutat. Am început să simt ritmul. Andrei mi-a spus să joc mai mult pe rever, să servesc mai mult pe rever şi să deschid terenul, să nu rămân într-un colţ mai mult de două sau trei lovituri", a explicat Halep, la conferinţa de presă.

Simona Halep îl are alături doar pe Andrei Pavel la Stuttgart. Darren Cahill e în vacanţă şi o va ajuta pe cea mai bună jucãtoare din lume în turneul de la Madrid.

Declaraţia neaşteptată a lui Vandeweghe

Coco Vandeweghe, adversara Simonei Halep, în sferturi, la Stuttgart, a dat o declaraţie neaşteptată. Deşi a "măturat" cu Sloane Stephens, învingătoarea de la US Open câştigând doar un game, Coco a oferit un moment etichetat de mulţi drept lipsă de respect.

"Sincer, nu-mi place deloc zgura, este suprafaţa pe care o prefer cel mai puţin. Nu mi-a plăcut niciodată. Este a doua oară când vin aici. Nu sunt aici pentru zgură, sunt aici pentru cumpărături", a spus Vandeweghe, potrivit Reuters.

Partida Halep - Vandeweghe va avea loc vineri, la ora 14:30,în direct pe Digi Sport 2. Duelul Halep - Vandeweghe va putea fi urmărit vineri în format LIVE VIDEO şi TEXT şi pe digisport.ro.

Sursa foto: Facebook

Etichete: simona halep , halep , video halep , video simona halep , halep video , live video halep , halep vandeweghe , halep live video text


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
A provocat un șoc când și-a spus vârsta. Câți ani are această femeie care a mai făcut un pas către Miss Univers
A provocat un șoc când și-a spus vârsta. Câți ani are această femeie care a mai făcut un pas către Miss Univers

Alejandra Marisa Rodríguez, avocată și jurnalistă în vârstă de 60 de ani, din Buenos Aires, a...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
48
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
”Va juca în Liga Campionilor”. Gigi Becali a făcut anunțul și trebuie să scoată aproape 500.000 € din buzunar
vlad-chiriches
Sepsi - FCSB 2-2. Gafa lui Ștefan Târnovanu amână petrecerea de titlu
Screenshot 2024-04-24 231756
Florinel Coman a făcut anunțul așteptat cu sufletul la gură de toți fanii FCSB-ului
FCSB v FC Nordsjaelland - UEFA Europa Conference League, Bucharest, Romania - 10 Aug 2023
Recomandările redacției
Reacția suporterilor steliști, după decizia CNA

Exclusiv Faza la care Gigi Becali a cerut penalty în Sepsi - FCSB 2-2: ”Uite talpa!” / ”Atunci când mai e fault?”
olaru
Video Record absolut în Premier League: Harry Maguire a marcat un gol istoric!
profimedia-0867665603
”Clubul are nevoie de bani”. Cât trebuie să plătească FCSB pentru transferul atacantului cu 16 goluri în acest sezon
Arnel Jakupovic of Maribor shoots a penalty during the UEFA Europa Conference League 3rd qualifying round second leg match between Maribor and Fenerbahce at Ljudski Vrt Stadium. Final score; Maribor 0:3 Fenerbahce.
Citește și
Simona Halep a coborât patru poziții în clasamentul WTA. Iga Swiatek, lider detașat în ierarhia mondială
SIMONA HALEP - DIGISPORT-157
Simona Halep: ”Am luat o decizie grea”
simona-halep
Irina Shayk, pe străzile din New York ca pe podium. Cum s-a afișat modelul rus după ce s-a aflat că își caută un nou partener
Irina Shayk, pe străzile din New York ca pe podium. Cum s-a afișat modelul rus după ce s-a aflat că își caută un nou partener
„E nevoie de un șoc! Iar șocul se numește Șumudică" Fostul patron al Rapidului cere și înlocuirea lui Daniel Niculae
„E nevoie de un șoc! Iar șocul se numește Șumudică" Fostul patron al Rapidului cere și înlocuirea lui Daniel Niculae
Risto Radunovic e pe lista de transferuri a lui Nelu Varga pentru noul CFR Cluj de titlu! Ce salariu îi oferă
Risto Radunovic e pe lista de transferuri a lui Nelu Varga pentru noul CFR Cluj de titlu! Ce salariu îi oferă
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant"
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant"
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
România asistaților sociali. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde
România asistaților sociali. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde
A învins Mihai Viteazul în bătălia de la Călugăreni? Adevărul despre lupta cu Sinan Pașa
A învins Mihai Viteazul în bătălia de la Călugăreni? Adevărul despre lupta cu Sinan Pașa
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Dembele și Mbappe au adus titlul la PSG. Gol de mare rafinament marcat de Kylian plus o fază în care și-a ridiculizat adversarul VIDEO
Dembele și Mbappe au adus titlul la PSG. Gol de mare rafinament marcat de Kylian plus o fază în care și-a ridiculizat adversarul VIDEO
Americanii au anunțat următorul turneu la care poate participa Simona Halep: ”Speră să fie gata”
Screenshot 2024-04-03 at 19.41.27

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap:
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Un aligator a adormit sub un avion al Forțelor Aeriene din Florida. Momentul când reptila este evacuată de pe baza armatei americane
Un aligator a adormit sub un avion al Forțelor Aeriene din Florida. Momentul când reptila este evacuată de pe baza armatei americane