simona halep
Video Primele cuvinte ale Simonei Halep după calificarea în sferturi la Praga. Ce spune de accidentare
krejcikova
Video Momentul în care Simona Halep și-a făcut adversara să urle de nervi
Gigi Becali, patronul FCSB/ Foto: Sport Pictures
Video ”Eram omul riscului, dar acum sunt liniștit!”. Gigi Becali, anunț categoric despre noile transferuri de la FCSB
Digi Sport 1 Live
Acum

Video Halep - Cibulkova 0-6, 5-7. Chinuită la Wuhan, Simona nu a putut repara startul dezastruos și e out

25.09.2018, 17:40

Simona Halep a părăsit turneul WTA de la Wuhan 2018 încă din turul al doilea. Dominika Cibulkova a învins-o marți seară cu 6-0, 7-5, la capătul unui meci în care liderul WTA a avut parte de 4 time-out-uri medicale, în care a primit îngrijiri la spate și la coapsa stângă.

Simona Halep eliminare Wuhan 2018
Simona Halep
  • Barcelona - Bayern Munchen (vineri, ora 22:00, Digi Sport 1)

  •  Simona Halep - Magdalena Frech (vineri, ora 16:00, Digi Sport 2)

Halep, care şi anul trecut pierduse în turul secund la Wuhan, a fost învinsă după o oră şi 24 de minute.

Jucătoarea din Constanța a făcut figuraţie pur şi simplu în primul set, cedat la zero, după doar 29 de minute. În faţa agresivei Cibulkova, Simona Halep a reușit să obţină doar 8 puncte, două pe serviciul său.

Liderul WTA, la primul său meci după o lună de pauză (precedenta partidă a fost în primul tur la US Open) s-a confruntat cu probleme medicale la spate, cerând intervenţia medicului la 0-5.

Cibulkova a început excelent şi actul al doilea, conducând cu 2-0, dar apoi Simona a avut un reviriment. După o nouă intervenţie a medicului, din cauza unor probleme la coapsa stângă, Halep a reuşit să întoarcă scorul şi să conducă apoi cu 4-2. Cibulkova a egalat, 4-4, dar Halep a reuşit un nou break (5-4), dar nu a fructificat avantajul şi Cibulkova a reuşit să egaleze din nou şi în cele din urmă să obţină victoria.

Cu procentaje pe propriul serviciu de 33%, respectiv 37%, Halep nu putea emite pretenţii în faţa unei adversare redutabile de genul slovacei.

Halep va primi un cec de 14.745 dolari şi 60 de puncte WTA.

Halep este condusă acum de Cibulkova cu 5-2 la partidele directe, şi precedentul meci încheindu-se cu victoria slovacei, în 2016, la Turneul Campioanelor, cu 6-3, 7-6 (5).

Turneul WTA de la Wuhan continuă ÎN DIRECT la Digi Sport.

LIVE VIDEO&TEXT Simona Halep - Dominika Cibulkova

UPDATE ora 19:22: Simona Halep - Dominika Cibulkova 0-6, 5-7. Game, set și meci pentru Sominika Cibulkova! Simona Halep a avut o revenire frumoasă în setul secund, însă nu a reușit să treacă peste probleme și să mențină ritmul bun care o adusese și la conducere, pentru o perioadă.

VIDEO Finalul meciului Simona Halep - Dominika Cibulkova

* Simona Halep a solicitat din nou intervenția fizioterapeutului turnului, care a luat-o imediat în primire și îi acordă din nou îngrijiri la coapsa stângă, aceeași care i-a făcut probleme și până acum. Cibulkova profită din nou de momentul de întrerupere și cere on-court coaching.

UPDATE ora 19:16: Simona Halep - Dominika Cibulkova 0-6, 5-6. Game extrem de strâns, câștigat în cele din urmă de Cibulkova.

UPDATE ora 19:08: Simona Halep - Dominika Cibulkova 0-6, 5-5. Rebreak reușit de Cibulkova, care a fructificat prima dintre cele două mingi de break de care a beneficiat în acest game. Jucătoarea din Slovacia a regăsit loviturile extraordinare din prima parte a meciului și a plasat mingea foarte bine în terenul Simonei.

UPDATE ora 19:04: Simona Halep - Dominika Cibulkova 0-6, 5-4. REBREAK reușit de Simona Halep! Liderul WTA va servi pentru set și poate trimite în decisiv meciul din turul al doilea de la Wuhan 2018.

UPDATE ora 19:00: Simona Halep - Dominika Cibulkova 0-6, 4-4. Break pentru Cibulkova. Simona Halep a reușit un as, dar acela a fost singurul său punct în acest game. Este din nou egalitate.

UPDATE ora 18:57: Simona Halep - Dominika Cibulkova 0-6, 4-3. Un game câștigat de Cibulkova pe propriul serviciu întrerupe seria excelentă a Simonei, care rămâne la conducere în acest set secund.

UPDATE ora 18:52: Simona Halep - Dominika Cibulkova 0-6, 4-2. Ce revenire pentru Simona Halep! Al 4-lea game la rând câștigat de liderul WTA.

* Simona Halep continuă să acuze dureri la coapsa stângă și cere din nou intervenția fizioterapeutului.

VIDEO A treia intervenție a fizioterapeutului pentru Halep

UPDATE ora 18:47: Simona Halep - Dominika Cibulkova 0-6, 3-2. BREAK pentru Simona Halep! Liderul WTA a câștigat 3 game-uri la rând și conduce pentru prima dată în această partidă, după al doilea break pe care l-a reușit în fața adversarei din Slovacia.

UPDATE ora 18:43: Simona Halep - Dominika Cibulkova 0-6, 2-2. Game la 0 câștigat de Simona Halep pe propriul serviciu! Jucătoarea din România a reușit și un prim as în această seară. Pare să se fi încheiat perioada bună de joc a Dominikăi Cibulkova, în timp ce Simona este în plină creștere.

VIDEO Al doilea game câștigat de Halep

* Simona Halep a cerut din nou intervenția fizioterapeutului. Acuză probleme la coapsa stângă și primește iarăși îngrijiri medicale. În timpul masajului, a avut câteva tresăriri de durere. În cele din urmă, poate relua jocul și servește la 1-2 în setul secund.

VIDEO A doua intervenție a fizioterapeutului pentru Simona Halep

UPDATE ora 18:39: Simona Halep - Dominika Cibulkova 0-6, 1-2. REBREAK reușit de Simona Halep! Numărul 1 WTA a câștigat primul său game în acest meci pe serviciul adversarei. L-a dominat de la un capăt la altul și s-a impus la 15.

VIDEO Primul game câștigat de Simona Halep 

UPDATE ora 18:35: Simona Halep - Dominika Cibulkova 0-6, 0-2. Break pentru Cibulkova! Simona Halep a avut o primă minge de game în acest meci, dar Cibulkova a anulat-o și în cele din urmă a făcut 2-0 în al doilea set, la avantaje.

UPDATE ora 18:31: Simona Halep - Dominika Cibulkova 0-6, 0-1. Adversara Simonei Halep începe foarte bine și setul al doilea. Simona a crescut nivelul în startul acestei părți secunde, însă a pierdut la 30 pe serviciul Dominikăi Cibulkova.

Simona Halep - Dominika Cibulkova | Statistica primului set

UPDATE ora 18:24: Simona Halep - Dominika Cibulkova 0-6. Set pentru Cibulkova, cu un nou break. Simona Halep a pierdut un set în care nu i-a reușit nimic.

VIDOE Finalul primului set

UPDATE ora 18:22: Simona Halep poate continua, după ce a primit îngrijirile medicale. Servește în al șaselea game al meciului cu Dominika Cibulkova.

* Simona Halep a cerut intervenția fizioterapeutului turneului. Are în continuare probleme la spate, după accidentarea pe care a resimțit-o duminică. Primește îngrijiri medicale și rămâne de văzut dacă va putea continua.

Dominika Cibulkova a profitat de pauza prilejuită de time-out-ul medical al Simonei, pentru a solicita un on court coaching alături de antrenorul ei.

VIDEO Primul moment în care Halep primește îngrijiri medicale

UPDATE ora 18:17: Simona Halep - Dominika Cibulkova 0-5. Al doilea game consecutiv câștigat la 0 de Cibulkova! Joc ireproșabil al slovacei, care este foarte sigură pe ea, în timp ce Simona Halep pare să nu se regăsească, probabil și din pricina accidentării care a chinuit-o în ultimele zile.

UPDATE ora 18:15: Simona Halep - Dominika Cibulkova 0-4. Break la 0 reușit de Cibulkova! Game-ul s-a încheiat cu o dublă greșeală a Simonei Halep, căreia pare să nu îi funcționeze deloc jocul în acest prim set. 

VIDEO Game-ul 4 al meciului dintre Halep și Cibulkova

UPDATE ora 18:11: Simona Halep - Dominika Cibulkova 0-3. Al treilea game consecutiv câștigat de Cibulkova. Simona Halep, cu un plus de agresivitate, a pus mai multe probleme și a salvat două mingi de game (una dintre ele la avantaje), dar jucătoarea din Slovacia are un moral excelent și afișează siguranță în lovituri.

UPDATE ora 18:04: Simona Halep - Dominika Cibulkova 0-2. Break pentru Cibulkova! Simona Halep a început greu și a avut un serviciu destul de slab în acest al doilea game, care s-a încheiat cu un challenge pierdut de liderul WTA.

UPDATE ora 18:00: Simona Halep - Dominika Cibulkova 0-1. Jucătoarea din Slovacia a servit prima și a reușit să câștige game-ul de deschidere al partidei din turul al doilea de la Wuhan 2018.

VIDEO Primul game al meciului Halep - Cibulkova

UPDATE ora 17:58: Simona Halep - Dominika Cibulkova. START! A început meciul dintre Simona Halep și Dominika Cibulkova, din turul al doilea al turneului WTA Wuhan 2018.


UPDATE ora 17:50: Simona Halep și Dominika Cibulkova au intrat pe teren și încep încălzirea pentru meciul din turul al doilea al turneului WTA Wuhan 2018.

UPDATE Ora 17:00. Luptă extrem de strânsă în decisiv, între Garcia și Siniakova, ceea ce mai produce o amânare a startului de meci dintre Halep și Cibulkova.


UPDATE Ora 16:34. Siniakova a revenit în meci și a câștigat setul al doilea la tiebrek, scor 7-6 (6-5). În aceste condiții, meciul a intrat în decisiv, astfel că întâlnirea dintre Halp și Cibulkova nu va începe mai devreme de ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2.


UPDATE Ora 16:00. Partida Simonei Halep de la Wuhan nu va începe la ora 16:00, cum era stabilit inițial. Pentru că este ultimul meci al zilei, de pe terenul central, meciul dintre Halep și Cibulkova se va derula după ce se va fi terminat întâlnirea dintre Katerina Siniakova și Caroline Garcia. Franțuzoaica s-a impus în primul set cu 6-3, iar acum este în derulare actul secund.


SIMONA HALEP WUHAN | Simona Halep va juca primul meci la Wuhan 2018, direct în turul II, împotriva slovacei Dominika Cibulkova. Organizatorii turneului WTA de categorie Premier 5 au stabilit programul zilei de marți, când liderul WTA intră în competiție.

Ușor accidentată, Simona Halep (26 de ani, locul 1 WTA) are timp să se recupereze. Meciul său cu Dominika Cibulkova (29 de ani, locul 31 WTA) este ultimul programat marți pe terenul central de la Wuhan, în jurul orei 16:00 (ora României), ÎN DIRECT la Digi Sport 2. Partida liderului WTA se va juca după întâlnirea dintre Katerina Siniakova și Caroline Garcia (cu începere de la ora 14:30) și ora de începere depinde de durata acesteia.

Chinuită de dureri la spate, apărute în urma antrenamentului de duminică, pe care l-a făcut alături de Petra Kvitova, Simona Halep a avut emoții în privința participării. "Nu ştiu ce s-a întâmplat. Au fost 24 de ore dificile, sper să fiu pregătită mâine (n.r. marți, 25 septembrie)", spunea Simona Halep, la conferința de presă de la Wuhan.

Prin programarea în ultimul meci al zilei, organizatorii turneului din China i-au oferit Simonei cea mai lungă perioadă posibilă pentru a-și reveni înaintea primului său meci la ediția din acest an. 

Turneul de la Wuhan (China) se desfășoară în perioada 23-29 septembrie, ÎN DIRECT la Digi Sport și LIVE VIDEO pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Etichete: simona halep , halep china , video simona halep , halep wuhan , simona halep wuhan , live halep cibulkova , simona halep dominika cibulkova , live video simona halep - dominika cibulkova , simona halep - dominika cibulkova 0-6 , 5-7 , video simona halep - dominika cibulkova 0-6 , video halep - cibulkova wuhan , video halep - cibulkova wuhan 2018 , video halep wuhan 2018 , halep wuhan 2018

Digi24
Răsturnare de situație: Polițiștii nu au greșit descinderea. Suspectul căutat avea buletin la adresa unde locuia un „mascat”
Răsturnare de situație: Polițiștii nu au greșit descinderea. Suspectul căutat avea buletin la adresa unde locuia un „mascat”

Descarcă aplicația Digi24
Sondajul zilei
Top articole
cortacero piscina
Cine e Pablo Cortacero, noul finanțator al lui Dinamo! Ce afaceri are și ce cluburi a vrut să mai cumpere
”L-am adus cu forța la FCSB! Nu prea a fost dorit!” Fotbalistul care i-a plăcut doar lui Gigi Becali
FOTBAL:CONFERINTA DE PRESA FCSB GIGI BECALI PREZENTARE MIHAI TEJA (27.12.2018)
Leipzig - Atletico Madrid 2-1. Nemții fac istorie. Dau lovitura în minutul 88 și merg în semifinalele Champions League
leipzig atletico
Revine Cosmin Contra la Dinamo? ”Am un precontract cu el semnat dinaintea pandemiei!”
contr-0

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Antonia, imagine provocatoare pe Instagram. Cum arată cu adevărat corpul vedetei când îmbracă doar costum de baie
Antonia, imagine provocatoare pe Instagram. Cum arată cu adevărat corpul vedetei când îmbracă doar costum de baie
Digi World
Ziua internațională a stângacilor. 5 curiozități despre persoanele stângace de care nu ai mai auzit până acum
Ziua internațională a stângacilor. 5 curiozități despre persoanele stângace de care nu ai mai auzit până acum
Digi Animal World
Un rechin alb a stabilit un nou record pentru cea mai înaltă săritură în aer. La ce înălțime impresionantă a ajuns
Un rechin alb a stabilit un nou record pentru cea mai înaltă săritură în aer. La ce înălțime impresionantă a ajuns
Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind modulele cookie.
Da, accept
Modific setările
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
RCS&RDS S.A. digisport.ro Vezi politica de confidenţialitate
cmp_level, prv_level, m2digisportro, cookie_poll_id_XXX
Studiu de Audienţă și Trafic Internet (prin CXENSE) brat.ro
cX_S, cX_P, cX_T
Google IDE google.com Vezi politica de confidenţialitate
IDE
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
- Analiza traficului pe site: câţi vizitatori, din ce arie geografică, de pe ce terminal, cu ce browser, etc, ne vizitează - A/B testing pentru optimizarea layoutului site-ului - Analiza perioadei de timp petrecute de fiecare vizitator pe paginile noastre web - Solicitarea de feedback despre anumite părţi ale site-ului
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google Analytics google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_<property-id>, __utma, __utm, __utmb, __utmc, __utmz, __utmv
CrazyEgg crazyegg.com Vezi politica de confidenţialitate
ce2ab, ce_login, ceac, sid, _ceir, is_returning, _CEFT, ceg.s, ceg.u, __ar_v4, __distillery, __zlcmid, __zprivacy, _ga, _gat, ki_r, ki_s, ki_t, ki_u, km_ai, km_lv, km_ni, km_uq, km_vs, kvcd, optimizelyBuckets, optimizelyEndUserId, optimizelyPendingLogEvents, optimizelySegments
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
- Interacţiuni social media (like & share) - Posibilitatea de a te loga în cont folosind o platformă terţă (Facebook, Google, etc) - Rularea conţinutului din platforme terţe (youtube, soundcloud, etc)
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Facebook facebook.com Vezi politica de confidenţialitate
a11y, act, csm, P, presence, s, x-referer, xs, dpr, datr, fr, c_user
Youtube youtube.com Vezi politica de confidenţialitate
GED_PLAYLIST_ACTIVITY,APISID, GEUP, HSID, LOGIN_INFO, NID, PREF, SAPISID, SID, SSID, SIDCC, T9S2P.resume, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC, dkv, s_gl, wide
Twitter twitter.com Vezi politica de confidenţialitate
_twitter_sess, auth_token, lang, twid, eu_cn, personalization_id, syndication_guest_id, tfw_exp
Disqus disqus.com Vezi politica de confidenţialitate
mp_17b27902cd9da8972af8a3c43850fa5f_mixpanel, Disqusauth, sessionid,_utmb, disqus_unique, testCookie
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră, atât în cadrul site-ului nostru, cât și în afara acestuia.
- Oferirea de publicitate în site adaptată concluziilor pe care le tragem despre tine în funcţie de istoricul navigării tale în site și, în unele cazuri, în funcţie de profilul pe care îl creăm despre tine. Facem acest lucru pentru a menţine site-ul profitabil, în așa fel încât să nu percepem o taxă de accesare a site-ului de la cei care îl vizitează. - Chiar dacă astfel de module cookie nu sunt utilizate, te rugăm să reţii că ţi se vor afişa reclame pe site-ul nostru, dar acestea nu vor fi adaptate intereselor tale. Aceste reclame pot să fie adaptate în funcţie de conţinutul paginii.
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google DFP google.com Vezi politica de confidenţialitate
__gads, id, NID, SID, ANID, IDE, DSID, FLC, AID, TAID, exchange_uid, uid, _ssum, test_cookie, 1P_JAR, APISID, evid_0046, evid_0046-synced
CXENSE cxense.com Vezi politica de confidenţialitate
gcks, gckp, _cX_segmentInfo, cx_profile_timeout, cx_profile_data
Trimite
Vezi politica de confidenţialitate