Miami Open Presented by Itau, Hard Rock Stadium, Miami Gardens, Florida, USA - 19 Mar 2024
România continuă cu trei jucătoare în TOP 100 WTA + Ce loc ocupă acum Simona Halep
romania billie jean king cup (6)
”Fără precedent!”. Câți bani încasează România, după revenirea neverosimilă cu Ucraina și calificarea la ”Cupa Mondială”
Exclusiv Ilie Dumitrescu nu a avut dubiu, după FC Botoșani - Dinamo: ”E senzațional”
Digi Sport 1 Live
Acum

Video "No party" cu Ashleigh Barty. Ana Bogdan a pus-o în dificultate pe australiancă, dar a fost învinsă, scor 3-6, 3-6

articol scris de Digi Sport
02.02.2021, 10:48

Ana Bogdan (93 WTA) a ratat marți accederea în optimile turneului Yarra Valley Classic, competiție pregătitoare pentru Australian Open, după ce s-a înclinat în turul secund, scor 3-6, 3-6, în fața liderului mondial, Ashleigh Barty.

ana bogdan
Ana Bogdan, în meciul cu Ashleigh Barty / Foto: captură Digi Sport
  • SuperLiga: Farul - Rapid, miercuri, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - FCSB, miercuri, 21:45, DGS 1

La finele unui meci care a durat 80 de minute, Barty s-a impus printr-un joc variat, care a pus-o în dificultate pe jucătoarea născută în Sinaia. Ana Bogdan a început bine ambele seturi, s-a ținut scai de Barty, dar după ce și-a pierdut serviciul a urmat un picaj în jocul său. 

S-a precipitat în momentele-cheie, mingile sale n-au mai avut adâncime, iar Barty s-a distanțat treptat, profitând și de erorile neforțate pe care le-a comis românca. Pentru sportiva tricoloră a fost o excelentă repetiție în vederea Australian Open, care va debuta pe 8 ianuarie.

UPDATE 10:56 Bogdan - Barty 3-6, 3-6 Ashleigh Barty își câștigă serviciul și își adjudecă partida după ce românca a ratat o primă șansă de break a meciului.


UPDATE 10:50 Bogdan - Barty 3-6, 3-5 Ana reușește să-și valorifice serviciul după cel mai spectaculos game al meciului, dar Barty va servi pentru a-și adjudeca meciul

UPDATE 10:44 Bogdan - Barty 3-6, 2-5 Liderul mondial deține controlul și vine o regresie în jocul Anei. Românca în vârstă de 28 de ani servește pentru a rămâne în meci. 

UPDATE 10:40 Bogdan - Barty 3-6, 2-4. Ana nu mai găsește soluții și se precipită. Barty beneficiază de trei mingi de break și fructifică prima șansă pentru a se distanța la 4-2 în actul secund. 

UPDATE 10:34 Bogdan - Barty 3-6, 2-3. Se joacă de 55 de minute pe "Margaret Court", o arenă celebră a tenisului mondial. Barty servește puternic și Ana e în dificultate la retur. Sigură pe ea, Bartu se motivează după fiecare punct câștigat și aruncă o privire scurtă spre loja sa. Urmează Ana la serviciu după un game pierdut la zero. 

UPDATE 10:32 Bogdan - Barty 3-6, 2-2. Componenta echipei de Fed Cup a României servește inteligent și dă dovadă de răutate pozitivă în schimburile de mingi în care Barty încearcă să returneze doar pe reverul Anei. Bogdan nu scade nivelul și echilibrează. 

UPDATE 10:28 Bogdan - Barty 3-6, 1-2. Australianca nu se precipită deși e condusă cu 30-15 pe propriul serviciu, găsește soluții și unghiuri geniale. Devine din ce în ce mai agresivă și trece în avantaj. Urmează Ana la serviciu.

UPDATE 10:24 Bogdan - Barty 3-6, 1-1. Schimburile devin  mai intense, mai lungi. Ana se deplasează formidabil în teren, anulează o minge de break și își ridică nivelul de energie. Încheie punctul cu un forehand înșelător, care o prinde pe Barty pe contre-pied. E primul game câștigat după o serie de cinci pierdute la rând. 

UPDATE 10:18 Bogdan - Barty 3-6, 0-1. Principala favorită a turneului leagă al cincilea game și începe bine actul secund, valorificându-și serviciul. Ana atacă din ce în ce mai mult la fileu.

A început setul al doilea!

UPDATE 10:13 Bogdan - Barty 3-6. Forcing al liderului mondial în fața Anei. Barty o țintuiește pe româncă pe linia din spatele terenului, își construiește cu migală punctele și face un nou break, echivalent cu câștigarea actului inaugural. 30 de minute a durat primul set. 

UPDATE 10:10 Bogdan - Barty 3-5. Liderul mondial se distanțează după un game alb. Barty încheie cu un as devastator și duce scorul la 5-3. Urmează Bogdan la seriviciu. 

UPDATE 10:06 Bogdan - Barty 3-4. Australianca reușește să contracareze serviciul Anei și profită de una dintre cele trei oportunități de break de care beneficiază. După o primă șansă anulată de româncă, Barty fructifică a doua șansă și face primul break al întâlnirii din Melbourne. 

UPDATE 10:01 Bogdan - Barty 3-3. Barty dă dovadă de agresivitate cuplată cu control, e consecventă le lovitura de dreapta și atacă la fileu decisiv. Mingile sale au adâncime și echilibrază disputa. 

ana bogdan2
Ana Bogdan, început bun de partidă cu liderul mondial / Foto: caotură Digi Sport

UPDATE 9:58 Bogdan - Barty 3-2. Game cu emoții pentru Ana Bogdan. Românca de pe locul 93 WTA a condus cu 40-0, însă liderul mondial a egalat. Ana a servit apoi inteligent și a pus-o în dificultate pe australiancă. Jucătoarea din Sinaia joacă variat și pare că-și ridică nivelul de încredere. 

UPDATE 9:53 Bogdan - Barty 2-2. Se merge cap la cap, Barty egalează mizând pe un forehand necruțător, cu mingi teleghidate spre linia de fund a terenului. 

UPDATE 9:50 Bogdan - Barty 2-1. Sportiva din Sinaia își ridică nivelul serviciului și lovește înșelător.

UPDATE 9:45 Bogdan - Barty 1-1. Jucătoarele și-au câștigat seriviciul. La meci asistă și pilotul Simone Tempestini, iubitul Anei Bogdan

UPDATE 9:40 A început partida, cu Ana Bogdan la serviciu.

ana bogdan 3
Ana Bogdan, în meciul cu Barty / Foto: captură Digi Sport

UPDATE 9:33 Cele două jucătoare au intrat pe teren și schimbă primele mingi, la încălzire. Barty are 24 de ani, a câștigat opt titluri în carieră și a strâns premii de 17,6 milioane de dolari. Ana o întâlnește pentru prima dată în carieră pe jucătoarea din Australia. 

Meciul se va juca pe arena Margaret Court a cochetului complex din Melbourne care va găzdui primul turneu de Grand Slam al anului, între 8 și 21 februarie.

LIVE VIDEO Ana Bogdan - Ashleigh Barty, ora 9:40, Digi Sport 2

Jucătoarea din Sinaia s-a pregătit pentru partida cu liderul mondial urmărind confruntarea-test dintre Barty și Simona Halep, jucată în urmă cu câteva zile. Constănțeanca s-a impus cu 6-1, 3-6, 10-8 în fața jucătoarei care nu mai evoluase de aproape un an! 

Simona Halep joacă în aceste zile la în cealaltă competiție cu caracter amical găzduită de metropola de la Antipozi, Gippsland Trophy, unde ieri a învins-o în turul al doilea pe Anastasia Potapova, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, scor 6-4, 6-4.

LIVE VIDEO Ana Bogdan - Ashleigh Barty, ora 9:40, Digi Sport 2

În primul tur la Yarra Valley, Ana Bogdan a trecut de rusoaica aflată pe 156 WTA, Kamilla Rachimova, în minimum de seturi, scor 6-2, 6-2, în timp ce Barty a avut tur liber. Dacă va pătrunde în optimile de finală, Bogdan, care a practicat schi înainte de a trece la tenis, va întâlni câștigătoarea disputei Aliona Bolsova (Spania) - Marie Bouzkova (Cehia). 

Accederea în optimi e recompensată cu 5.500 de dolari și 55 de puncte WTA.

  • 1,4 milioane de dolari a câștigat din tenis Ana Bogdan 
  • 59 e cel mai înalt loc ocupat în WTA de Ana, în iunie 2018

Etichete: ana bogdan , ashleigh barty , live video ana bogdan - ashleigh barty


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ciolacu îi cere lui Piedone să se retragă din cursa pentru Capitală: „Fac un apel la un prieten de-al meu”
Ciolacu îi cere lui Piedone să se retragă din cursa pentru Capitală: „Fac un apel la un prieten de-al meu”

Liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, a făcut, marți, un apel către Cristian Popescu Piedone...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
ali-hebaiti11
Mai dur nu se putea! A venit ”nota de plată”, după gestul golănesc fără precedent făcut de un luptător către fata din ring

Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
ali-hebaiti13
”Atacantul de 20 de milioane de euro” a semnat cu Rapid, dar a ajuns la FCSB: ”Recunosc. 600.000 de euro”
Screenshot 2024-04-22 at 16.35.01
Și-a recuperat portofelul după opt luni și a rămas fără cuvinte când a văzut ce e în el: ”Nu s-ar întâmpla nicăieri în lume”
Screenshot 2024-04-22 at 18.33.55
Imaginile care schimbă totul! Tehnologia spaniolilor arată că golul lui Yamal din El Clasico trebuia validat
gol-barcelona
Recomandările redacției
Exclusiv Ilie Dumitrescu nu a avut dubiu, după FC Botoșani - Dinamo: ”E senzațional”

Exclusiv Daniel Niculae a intrat în direct și nu s-a abținut: ”Viciere de rezultat”
daniel niculae
Exclusiv Corvinul se pregătește de finala Cupei României! Echipament special pentru meciul istoric cu Oțelul
Screenshot 2024-04-23 232543
Exclusiv Ionel Dănciulescu, reacție-fulger după ”nebunia” din Botoșani - Dinamo 2-1: ”E interzis ce a făcut!”
ionel danciulescu
Citește și
Video Irina Begu - Linda Fruhvirtova 6-4, 7-6, Ana Bogdan - Xiyu Wang 7-6, 6-7, 2-6. Trei românce, în cursă la WTA Madrid
Mutua Madrid Open 2023 - Day Nineth
Exclusiv Cum a reușit Horia Tecău să le facă ”sah-mat” pe surorile Kichenok în meciul decisiv de la BJKC: ”Am simțit tensiune”
Davis Cup By Rakuten: Romania V Peru Day 2, Cluj-Napoca - 28 Nov 2021
Val de comentarii acide după ce o mireasă a dezvăluit ce le-a cerut invitaților la nunta ei: „Acest trend trebuie să înceteze!”
Val de comentarii acide după ce o mireasă a dezvăluit ce le-a cerut invitaților la nunta ei: „Acest trend trebuie să înceteze!”
Amenințări cu plângeri penale. Edi Iordănescu și Cristi Săpunaru, păcăliți cu zeci de mii de euro
Amenințări cu plângeri penale. Edi Iordănescu și Cristi Săpunaru, păcăliți cu zeci de mii de euro
Lucian Sănmărtean garantează pentru transferul care o va schimba total pe FCSB: „Va fi o încântare pentru fani”
Lucian Sănmărtean garantează pentru transferul care o va schimba total pe FCSB: „Va fi o încântare pentru fani”
Anne Hathaway, pusă să se sărute cu câte 10 bărbați la audiții: "Nu eram entuziasmată. Mi se părea groaznic"
Anne Hathaway, pusă să se sărute cu câte 10 bărbați la audiții: "Nu eram entuziasmată. Mi se părea groaznic"
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Ucraina are nevoie de 6 sisteme de rachete Patriot. Grecia și Spania au dat unul. Ce face România?
Ucraina are nevoie de 6 sisteme de rachete Patriot. Grecia și Spania au dat unul. Ce face România?
Complet interzis în România în această perioadă, te trezești cu caz penal și îți confiscă tot
Complet interzis în România în această perioadă, te trezești cu caz penal și îți confiscă tot
EXCLUSIV. Când aflăm dacă Simona Halep va face parte din echipa României la JO de la Paris. Anunțul directorului general al Federației Române de Tenis
EXCLUSIV. Când aflăm dacă Simona Halep va face parte din echipa României la JO de la Paris. Anunțul directorului general al Federației Române de Tenis
Neașteptat! Doar două jucătoare din România au reacționat după calificarea din Billie Jean King Cup
romania billie jean king cup (11)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Digi World
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”