sorana cîrstea
Sorana Cîrstea, ”întinerită”. Ce mesaj a primit ”Sori” de la Ion Țiriac Jr. de ziua ei naștere
Topul în care Sorana Cîrstea este depășită doar de trei jucătoare de tenis din lume în 2024
Fotbalistul de la FCSB care e ”net peste Rrahmani”
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 6 Superliga: Hermannstadt-Petrolul
Play-out

Video Ostapenko a învins-o pe Cîrstea şi va reedita finala de la Roland Garros, cu Simona Halep

05.10.2017, 21:34

Simona Halep are şansa de a-şi lua o nouă revanşă la Beijing, în faţa letonei Jelenei Ostapenko, care a împiedicat-o în acest an să obţină primul titlu de Grand Slam din carieră, la Roland Garros, şi să ocupe locul 1 WTA. Ostapenko (8 WTA) a învins-o, cu scorul de 6-4, 6-4, pe Sorana Cîrstea (44 WTA) în al doilea sfert de finală de la Open-ul Chinei.

ostapenko cirstea
  • SuperLiga: Hermannstadt - Petrolul, joi, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - CFR, joi, 21:45, DGS 1

Primele trei game-uri au însemnat tot atâtea break-uri, iar apoi Ostapenko s-a desprins la 4-1. Au urmat alte trei break-uri, dar în cele din urmă letona s-a impus cu 6-4.

În setul secund, Sorana a început bine şi a condus cu 1-0, dar apoi Ostapenko a luat următoarele trei game-uri (1-3). Românca a revenit şi a egalat, 3-3, dar apoi şi-a pierdut din nou serviciul, deşi a condus cu 40-0. Baltica şi-a adjudecat şi setul secund tot cu 6-4.

Cîrstea a suferit în special la serviciu, având doar 47 de procente la punctele cu primul serviciu, faţă de 68 Ostapenko. Letona a comis nu mai puţin de şapte duble greşeli în acest meci.

Jelena Ostapenko şi Sorana Cîrstea s-au mai întâlnit o singură dată în circuitul profesionist, anul acesta, în turul al doilea al US Open, când letona s-a impus cu acelaşi scor, 6-4, 6-4.


Cîrstea a făcut pereche cu Ostapenko la dublu atât la Seul, unde cele două au pierdut în sferturile de finală, cât şi la Beijing, unde au pierdut în primul tur în faţa cuplului Monica Niculescu/Su-Wei Hsieh.

Românca va primi un cec de 149.138 dolari şi 215 puncte WTA pentru participare.

În semifinale, Ostapenko o va întâlni pe Simona Halep (26 ani, numărul doi mondial), pe care a învins-o anul acesta în dramatica finală de la Roland Garros, cu 4-6, 6-4, 6-3.


STATISTICA PARTIDEI

UPDATE 11:57 Final de meci! Cîrstea - Ostapenko 4-6, 4-6. Jelena Ostapenko a încheiat partida cu un game câştigat la 0 pe propriul serviciu. Letona va lupta pentru un loc în finala de la Beijing cu Simona Halep, într-o reeditare a finalei de la Roland Garros.

UPDATE 11:52 Cîrstea - Ostapenko 4-6, 4-5. Game la 0 câştigat de Sorana Cîrstea. Letona va servi însă pentru câştigarea meciului.

UPDATE 11:50 Cîrstea - Ostapenko 4-6, 3-5. Jelena Ostapenko s-a impus după un nou game extrem de disputat şi e la un joc distanţă de semifinalele de la Beijing.

UPDATE 11:41 Break Ostapenko! Cîrstea - Ostapenko 4-6, 3-4. Jelena Ostapenko a realizat break-ul după un nou game extrem de disputat şi conduce din nou în setul secund.

UPDATE 11:36 Break Cîrstea! Cîrstea - Ostapenko 4-6, 3-3. Sorana Cîrstea a reuşit break-ul şi a egalat scorul în setul al doilea. 

UPDATE 11:30 Cîrstea - Ostapenko 4-6, 2-3. Game câştigat cu dificultate, pe avantaj, de Sorana, care rămâne aproape de adversara sa în setul secund. Românca a solicitat pentru a doua oară în acest meci intervenţia antrenorului Adrian Cruciat. 

UPDATE 11:26 Cîrstea - Ostapenko 4-6, 1-3. Jelena Ostapenko s-a desprins în setul al doilea după două retururi în fileu ale româncei la scorul de 40-40.

UPDATE 11:20 Cîrstea - Ostapenko 4-6, 1-2. Break Ostapenko! Jelena Ostapenko a realizat primul break al setului secund din al doilea sfert de finală de la Beijing. 

UPDATE 11:18 Cîrstea - Ostapenko 4-6, 1-1. Sorana Cîrstea a ratat şansa unui break care ar fi distanţat-o în setul al doilea într-un game câştigat cu mari emoţii de letonă.

UPDATE 11:13 Cîrstea - Ostapenko 4-6, 1-0. Sorana Cîrstea a început setul secund cu un game câştigat pe propriul serviciu.

UPDATE 11:08 Cîrstea - Ostapenko 4-6. SET OSTAPENKO! Campioana de la Roland Garros s-a impus fără probleme în game-ul în care a servit pentru câştigarea setului, fără a pierde vreun punct. 

UPDATE 11:05 Cîrstea - Ostapenko 4-5. Primul game câştigat în acest meci de Sorana Cîrstea pe propriul serviciu, cu un singur punct cedat. 

UPDATE 11:02 Cîrstea - Ostapenko 3-5. Încă un break realizat de Sorana Cîrstea, care a fructificat a treia şansă a de încheia game-ul. Jelena Ostapenko păstrează însă avantajul unui break.

UPDATE 10:58 Cîrstea - Ostapenko 2-5. Românca nu a reuşit nici de această dată să se impună pe propriul serviciu, iar Ostapenko va servi pentru câştigarea primului set.

UPDATE 10:54 Cîrstea - Ostapenko 2-4. Break al Soranei Cîrstea, care se simte mult mai bine pe serviciul adversarei în acest set. 

UPDATE 10:50 Cîrstea - Ostapenko 1-4. Încă un break al adversarei Soranei Cîrstea, la 15. Românca n-a câştigat încă pe propriul serviciu în acest meci. 

UPDATE 10:47 Cîrstea - Ostapenko 1-3. Game câştigat destul de uşor de letonă, care s-a desprins în setul de debut.

UPDATE 10:44 Break Ostapenko! Cîrstea - Ostapenko 1-2. Campioana de la Roland Garros a reuşit un nou break şi este din nou în avantaj în primul set.

UPDATE 10:39 Re-break Cîrstea! Cîrstea - Ostapenko 1-1. Românca şi-a recuperat rapid break-ul după un game în care a pierdut un singur punct, încheiat de letonă cu o dublă greşeală. 

UPDATE 10:36 Break Ostapenko! Cîrstea - Ostapenko 0-1. Letona a început cu break partida după ce Sorana a ratat o şansă de game, la 40-30.

UPDATE 10:32 A început partida Soranei Cîrstea cu Jelena Ostapenko, din sferturile turneului de la Beijing. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media


Sorana Cîrstea o întâlnește pe Jelena Ostapenko în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing, vineri, 6 octombrie, de la ora 10:30, într-un meci transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 și LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Sorana Cîrstea (27 de ani, locul 44 WTA) și Jelena Ostapenko (20 de ani, locul 8 WTA) s-au mai întâlnit o singură dată, chiar în acest an, iar jucătoarea din Letonia a fost învingătoare la capătul duelului din turul al doilea de la US Open, de pe 31 august. 6-4, 6-4 a fost atunci scorul în favoarea campioanei de la Roland Garros.

Sorana și Jelena au făcut și echipă în competiția de dublu la turneul de la Wuhan. "Cred că suntem prietene bune acum. Este o fată drăguţă şi o jucătoare foarte bună. Are un joc similar cu al meu, etalează un tenis agresiv. Am avut nişte schimburi de mingi intense la New York, sper să avem un meci bun şi mâine (n.r. vineri, 6 octombrie)", spunea Ostapenko, la conferința de presă după meciul câștigat cu Shuai Peng, care s-a retras la scorul de 3-0 în primul set pentru jucătoarea din Letonia.

Sorana Cîrstea vine după o victorie entuziasmantă obținută în fața Karolinei Pliskova, scor 6-1, 7-5, după o revenire extraordinară în setul al doilea, când a fost condusă chiar și cu 2-5 (VIDEO).

"Este o jucătoare extraordinară, joacă foarte, foarte bine în ultimul timp, mai ales aici, în Asia. Din nou, trebuie să dau tot ce am mai bun şi să încerc să joc agresiv, iar la sfârşit vom vedea care e mai bună", a spus și Sorana Cîrstea despre adversara ei de vineri.

Meciul Soranei  Cîrstea nu este primul de vineri jucat de o sportivă din România la Beijing. Tot în faza sferturilor de finală, de la ora 07:30, Simona Halep joacă împotriva Dariei Kasatkina, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 și LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Turneul WTA Premier Mandatory de la Beijing, dotat cu premii totale de 6.381.679 dolari, e ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Etichete: sorana cirstea , cirstea ostapenko , live sorana , live sorana cirstea , live sorana cirstea jelena ostapenko , live sorana cirstea jelena ostapenko digi sport , live sorana cirstea jelena ostapenko beijing


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Rusia acuză Statele Unite că „sunt direct implicate” în războiul din Ucraina. Ce a stârnit furia Kremlinului
Rusia acuză Statele Unite că „sunt direct implicate” în războiul din Ucraina. Ce a stârnit furia Kremlinului

Kremlinul susţine că livrarea de rachete americane ATACMS Ucrainei nu va schimba nimic în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
48
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii
wanda5
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
Recomandările redacției
Fotbalistul de la FCSB care e ”net peste Rrahmani”

Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece
Festive mood at Camp Nou stadium, full sold out with 91,648 spectators, the world attendance record for a women's football match, in 2022 Champions
Foto "Arată dezgustător". S-a umplut de mușchi după retragere, dar un fost coleg l-a pus la punct: "N-aș face la fel"
ozil
Live Video&Text Hermannstadt - Petrolul 2-0, ACUM pe Digi Sport 1. Sibienii marchează pe contraatac
FOTBAL: AFC HERMANNSTADT SIBIU - FC PETROLUL PLOIESTI, SUPERLIGA SUPERBET (28.01.2024)
Citește și
Video Sorana Cîrstea - Alexandra Eala 6-3, 6-7 (6-8), 6-4. ”Sori” e în turul 3! Irina Begu - Madison Keys 6-7 (3-7), 6-7 (6-8)
Sorana
Lovitura de proporții care se pregătește în tenisul românesc
sorisimo
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Motivul pentru care Florinel Coman poate refuza prima de 500.000 de euro oferită de Gigi Becali: „Vor fi riscuri mari”
Motivul pentru care Florinel Coman poate refuza prima de 500.000 de euro oferită de Gigi Becali: „Vor fi riscuri mari”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Imagini surprinzătoare. Hoții au smuls un bancomat cu ajutorul unui utilaj, sub privirile trecătorilor Video
Imagini surprinzătoare. Hoții au smuls un bancomat cu ajutorul unui utilaj, sub privirile trecătorilor Video
Unde au fost inventați mititeii românești? Cine i-a botezat așa? Rețetă de mici de la 1872
Unde au fost inventați mititeii românești? Cine i-a botezat așa? Rețetă de mici de la 1872
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
România continuă cu trei jucătoare în TOP 100 WTA + Ce loc ocupă acum Simona Halep
Miami Open Presented by Itau, Hard Rock Stadium, Miami Gardens, Florida, USA - 19 Mar 2024

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”