2024 Miami Open
Video Danielle Collins a câștigat turneul de la Miami și a făcut anunțul: ”Problemele de sănătate îmi îngreunează viaţa”
Mutua Madrid Open - Day Two Irina-Camelia Begu of Romania serves against Linda Fruhvirtova of the Czech Republic during
Video Irina Begu - Madison Keys 6-7 (3-7), 6-7 (6-8). Sorana Cirstea - Alexandra Eala, Live Video, 16:00, DGS 2
FOTBAL: FC BOTOSANI - ACSM POLITEHNICA IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (30.03.2024)
Încă un fotbalist a fost propus la FCSB. Patronul echipei a făcut anunțul: ”E pe lista scurtă”
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Liga Digi Sport

PROGRAMUL Turneului de tenis de la Abu Dhabi

26.12.2012, 22:04

UPDATE 16:54 După cum era de așteptat, sârbul a forțat încă din startul manșei secunde și a reușit un prim break la 40. Almagro s-a dovedit o nucă mai tare decât ar fi crezut Djokovic, iar ibericul a refăcut imediat ecartul. Cu toate acestea, valoarea liderului mondial a făcut diferența până la finalul setului, iar sârbul a mai câștigat de două ori pe serva ibericului. 

djokovic abu dhabi
  • SuperLiga: Hermannstadt - Petrolul, joi, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - CFR, joi, 21:45, DGS 1

Cu toate că în primul set nu a reușit acest lucru niciodată, cele trei break-uri din manșa secundă au fost decisive. Djokovic s-a impus cu 6-3 în 45 de minute, iar partida își va afla câștigătorul în setul final. 


UPDATE 16:07

Finala dintre Novak Djokovic - Nicolas Almagro este ACUM, ÎN DIRECT, la DigiSport 2.

Setul inaugural a fost unul mult mai echilibrat decât arăta calculul hârtiei. Liderul mondial și principalul favorit al întrecerii, Novak Djokovic, nu a reușit să câștige nici măcar o dată pe serva lui spaniolului Almagro, însă nici nu i-a oferit acestuia vreo șansă de break. 


Cum fiecare jucător și-a adjudecat jocurile pe propria servă, s-a ajuns la tiebreak. În manșa decisivă, sârbul a avut inițiativa și chiar a condus cu 3-1. Apoi, spaniolul a profitat de greșelile din jocul lui Djokovic, a forțat exact când avea mai multă nevoie și a întors incredibil soarta primului set. 

Almagro s-a impus cu 7-4 în prelungirile setului și după o oră de joc mai are nevoie de o singură manșă pentru a pune mâna pe trofeul de la Abu Dhabi și cecul de 250 000 de dolari. 


UPDATE Ora 14:45

În finala mică a turneului de la Abu Dhabi, David Ferrer s-a impus în doar două seturi în fața celuilalt sârb din competiție, Janko Tipsarevic. 

Partida a fost la discreția spaniolului, cel care l-a învins pe Tipsarevic și în ultima competiție a anului, Turneul Campionilor de la Londra. 

Dacă atunci Tipsarevic a reușit să își adjudece o manșă, de această dată Ferrer a câștigat în minimum de seturi, cu 7-6 6-2. 

Meciul a fost unul echilibrat, cel puțin în startul lui, cu un Tipsarevic extrem de motivat. Deși a reușit primul să câștige pe serviciul adversarului, nu a putut să mențină ritmul, iar Ferrer a împins manșa într-un tiebreak. 

Din acel moment pe teren a existat doar spaniolul. Nu și-a mai pierdut serviciul, a realizat două break-uri și s-a impus la 0 în ultimul game, pentru a pune capăt setului cu 6-2 și meciului în aproape 90 de minute de joc. 


UPDATE: ÎN DIRECT la Digi Sport 1, Nicolas Almagro s-a calificat în ultimul act al turneului demonstrativ de la Abu Dhabi, după ce a trecut în 3 seturi de Jako Tipsarevic (2-6, 7-6, 6-2).

Sârbul şi-a adjudecat primul set cu 6-2 şi l-a împins pe cel de-al doilea în tie-break, fiind foarte aproape de calificare. Almagro a revenit însă, a câştigat setul 2 şi nu i-a dat nicio şansă adversarului în ultimul act: 6-2.

Partida a durat o oră şi 50 de minute.

Sâmbătă, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, se joacă finala mică (ora 13:00 Ferrer-Tipsarevic) şi finala mare (15:00 Djokovic-Almagro).


UPDATE: ÎN DIRECT la Digi Sport 1, Novak Djokovic s-a calificat în finala turneului de la Abu Dhabi, după ce l-a învins în două seturi pe David Ferrer (6-0, 6-3).

Ibericul n-a reuşit să-i ia decât 3 game-uri numărului 1 mondial, într-un meci care a durat o oră şi 11 minute. Primul set a fost adjudecat de Djokovic la 0, în 27 de minute. 

Ferrer a reuşit să echilibreze puţin balanţa în setul al doilea, însă nu a reuşit să-i facă faţă sârbului, care s-a impus cu 6-3.


Vineri, 28 decembrie, ÎN DIRECT la Digi Sport 1:

Novak Djokovic - David Ferrer 6-0, 6-3

Janko Tipsarevic - Nicolas Almagro 6-2, 6-7, 2-6


UPDATE 18: 45: David Ferrer l-a învins relativ ușor pe Tomas Berdych în al doilea meci al zilei la Abu Dhabi, spaniolul având un start excelent și conducând la un moment dat în primul set cu 5-0. Chiar dacă a reușit să ia atunci serviciul oponentului său, Berdych nu a putut împiedica pierderea setului.

În setul doi cehul a părut că poate întoarce rezultatul și a păstrat echilibrul pe tabelă până la 4-4. Atunci a cedat serviciul, Ferrer a preluat conducerea cu 5-4 și a închis ulterior meciul servind impecabil.

Spaniolul va juca vineri în semifinalele concursului de la Abu Dhabi contra liderului clasamentului mondial, Novak Djokovic, în vreme ce Janko Tipsarevic, învingătorul lui Andy Murray, îl va întâlni pe ibericul Nicolas Almagro, cel care l-a înlocuit pe Rafael Nadal, obligat să renunțe la turenu din cauza unei răceli.


UPDATE: Victorie surpriză în meciul de deschidere de la Abu Dhabi. Tipsarevic l-a învins pe Andy Murray în două seturi, 6-3, 6-4.

Janko Tipsarevic a debutat cu dreptul la Mubadala. Sârbul l-a scos din joc pe campionul de la US Open, Andy Murray. Scoţianul se pregăteşte acum pentru Australian Open. A fost cea de-a noua întâlnire dintre cei doi. Ultima oară s-au văzut în sferturile Mastersului de la Miami, când Murray s-a impus în trei seturi.


Şase vedete, trei zile, un singur campion! Turneul de tenis de la Abu Dhabi te ţine în priză până de Anul Nou. Cursa pentru premiul de un sfert de milion de dolari începe joi după-amiază, la Digi Sport.

La Digi Sport vine cel mai fierbinte turneu de tenis al sfârşitului de an. Djokovic, Murray, Ferer, Berdych, Tipsarevic şi Almagro se întrec pentru premiul de un sfert de milion de euro pus în joc la Abu Dhabi.

Principalul favorit, Rafa Nadal va fi marele absent al competiţiei. Dublu campion în Emirate, spaniolul nu-şi va face apariţia din cauza unor noi probleme medicale. Cu gândul la primul loc în clasamentul ATP, Murray speră să câştige trofeul în locul său.

Andy Murray: "Orice jucător îşi doreşte să fie numărul unu în topul ATP, însă asta nu e principalul meu obiectiv. Deocamdată trebuie să particip la cât mai multe turnee şi să am rezultate bune şi în competiţiile amicale. Creşti automat în clasament dacă faci asta."

Joi, 27 decembrie, ÎN DIRECT la Digi Sport 1:

Andy Murray - Janko Tipsarevic 3-6, 4-6
David Ferrer - Tomas Berdych 6-2, 6-4

Etichete: tenis , andy murray , abu dhabi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
A provocat un șoc când și-a spus vârsta. Câți ani are această femeie care a mai făcut un pas către Miss Univers
A provocat un șoc când și-a spus vârsta. Câți ani are această femeie care a mai făcut un pas către Miss Univers

Alejandra Marisa Rodríguez, avocată și jurnalistă în vârstă de 60 de ani, din Buenos Aires, a...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
48
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
”Va juca în Liga Campionilor”. Gigi Becali a făcut anunțul și trebuie să scoată aproape 500.000 € din buzunar
vlad-chiriches
Sepsi - FCSB 2-2. Gafa lui Ștefan Târnovanu amână petrecerea de titlu
Screenshot 2024-04-24 231756
Florinel Coman a făcut anunțul așteptat cu sufletul la gură de toți fanii FCSB-ului
FCSB v FC Nordsjaelland - UEFA Europa Conference League, Bucharest, Romania - 10 Aug 2023
Recomandările redacției
FOTBAL: FC BOTOSANI - ACSM POLITEHNICA IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (30.03.2024)
Încă un fotbalist a fost propus la FCSB. Patronul echipei a făcut anunțul: ”E pe lista scurtă”

Dublă lovitură pentru Real Madrid, înaintea meciului cu Real Sociedad
Calgary, Alberta, Canada. July 10, 2020. Real madrid white jersey close up to the logo
57-0! Meciul care a intrat direct în istorie
hochei
Xavi a rupt tăcerea! De ce s-a răzgândit și a ales să rămână la Barcelona, deși anunța că va pleca
profimedia-0810579936
Citește și
Exclusiv Cum a reușit Horia Tecău să le facă ”sah-mat” pe surorile Kichenok în meciul decisiv de la BJKC: ”Am simțit tensiune”
Davis Cup By Rakuten: Romania V Peru Day 2, Cluj-Napoca - 28 Nov 2021
Foto Ana Bogdan a scris doar 3 cuvinte pe rețelele sociale, după calificarea României la turneul final BJKC
romania billie jean king cup (26)
Irina Shayk, pe străzile din New York ca pe podium. Cum s-a afișat modelul rus după ce s-a aflat că își caută un nou partener
Irina Shayk, pe străzile din New York ca pe podium. Cum s-a afișat modelul rus după ce s-a aflat că își caută un nou partener
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Risto Radunovic e pe lista de transferuri a lui Nelu Varga pentru noul CFR Cluj de titlu! Ce salariu îi oferă
Risto Radunovic e pe lista de transferuri a lui Nelu Varga pentru noul CFR Cluj de titlu! Ce salariu îi oferă
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant"
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant"
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
Imagini surprinzătoare. Hoții au smuls un bancomat cu ajutorul unui utilaj, sub privirile trecătorilor Video
Imagini surprinzătoare. Hoții au smuls un bancomat cu ajutorul unui utilaj, sub privirile trecătorilor Video
A învins Mihai Viteazul în bătălia de la Călugăreni? Adevărul despre lupta cu Sinan Pașa
A învins Mihai Viteazul în bătălia de la Călugăreni? Adevărul despre lupta cu Sinan Pașa
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Dembele și Mbappe au adus titlul la PSG. Gol de mare rafinament marcat de Kylian plus o fază în care și-a ridiculizat adversarul VIDEO
Dembele și Mbappe au adus titlul la PSG. Gol de mare rafinament marcat de Kylian plus o fază în care și-a ridiculizat adversarul VIDEO
Video Calificare de poveste! România a revenit de la 0-2 cu Ucraina, a câștigat meciul de dublu și e la turneul final al BJKC
Screenshot 2024-04-14 024850

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap:
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
Digi World
Un artist din Franța a devenit prima persoană care a călătorit într-o mașină zburătoare: „A fost o experiență incredibilă!” Cât costă un astfel de vehicul
Un artist din Franța a devenit prima persoană care a călătorit într-o mașină zburătoare: „A fost o experiență incredibilă!” Cât costă un astfel de vehicul
Digi Animal World
Imagini inedite cu doi scafandri care „dansează” cu rechinii. Momentul e parcă desprins dintr-un film SF
Imagini inedite cu doi scafandri care „dansează” cu rechinii. Momentul e parcă desprins dintr-un film SF