ion tiriac
”Ne-a vândut. Uite ce-a făcut!” Dezvăluirea incredibilă făcută de Ion Țiriac
Ion Tiriac
Ion Țiriac atacă în termeni duri competiția lui Pique: ”E o parodie, arată ca o tabără de refugiați!”
Gigi Becali
Gigi Becali a dezvăluit cine le face programul jucătorilor de la FCSB: ”Nu știu cum comunică, nu mă pricep eu!”
Digi Sport 1 Live
Acum

Video România - Luxemburg 4-1, în Cupa Davis. Victorii categorice în ultima zi

04.02.2018, 11:58

UPDATE 16:00 România a învins cu 4-1 Luxemburgul după victoria lui Bogdan Borza, 6-3, 6-2, contra lui Christophe Toll.

Cupa Davis
  • Fotbal Club (sâmbătă, ora 17:30, Digi Sport 1)

  • Digi Sport Special (sâmbătă, ora 19:30, Digi Sport 1)

România conduce Luxemburgul cu scorul de 3-1, la Piatra Neamţ, în primul tur din Grupa a II-a, Zona Europa/Africa a Cupei Davis, după punctul reuşit de Marius Copil, care a trecut de Ugo Nastasi cu 6-1, 6-1

Copil (27 ani, 94 ATP) s-a impus în doar 51 de minute în faţa unui adversar de 24 de ani, fără clasament, reuşind 8 aşi, fără a-i oferi lui Nastasi şansa unui break. 

Sâmbătă, în prima zi, Ugo Nastasi l-a învins pe Nicolae Frunză (20 de ani, 596 ATP) cu 7-6 (5), 1-6, 6-3, după care Marius Copil s-a impus clar în faţa lui Christophe Tholl (23 de ani, fără clasament) cu 6-3, 6-2. 

Duminică, în meciul de dublu, Horia Tecău şi Florin Mergea au câştigat cu 6-0, 6-1 în faţa cuplului Raphael Calzi/Robi Tholl

Întâlnirea de Cupa Davis de la Piatra Neamţ s-a disputat după noul format anunţat de Federaţia Internaţională de Tenis (ITF), cu meciuri de maximum trei seturi, desfăşurate pe parcursul a două zile (şi nu trei ca până acum). 

Conform noului regulament, în cazul în care una dintre echipe conduce cu 3-0 şi are deja asigurată victoria finală se va disputa doar al patru meci de simplu, nu şi al cincilea (care conform regulamentului de până acum ar fi trebuit să se joace). Meciul al cincilea nu se va mai disputa dacă partida a patra este decisivă, la fel cum este acum regulamentul pentru finala Cupei Davis. 

În turul al doilea al Grupei II valorice (7-8 aprilie), România va înfrunta învingătoarea dintre Georgia şi Maroc. Marocul conduce cu 2-0 după prima zi la Marrakech


UPDATE 13:26 Marius Copil a încheiat cu un categoric 6-1, 6-1 partida cu Ugo Nastasi şi i-a asigurat României victoria contra Luxemburgului în primul tur din Grupa a II-a, Zona Europa/Africa a Cupei Davis. 

UPDATE 13:01 Marius Copil a câştigat cu 6-1 primul set contra lui Ugo Nastasi şi e la un singur set distanţă de victoria care i-ar asigura României calificarea în turul secund.

UPDATE 12:37 A început meciul al patrulea al duelului România - Luxemburg, dintre Marius Copil şi Ugo Nastasi.


România conduce Luxemburgul cu scorul de 2-1, după ce perechea Horia Tecău/Florin Mergea s-a impus cu 6-0, 6-1 în faţa cuplului Raphael Calzi/Robi Tholl, la Piatra Neamţ, în primul tur din Grupa a II-a, Zona Europa/Africa a Cupei Davis

Tecău (12 ATP la dublu) şi Mergea (71 ATP la dublu) au dominat clar meciul şi nu au pierdut decât un singur ghem în faţa unor cvasiamatori, Calzi (20 ani, 1.535 ATP la dublu) şi Tholl (21 ani, fără clasament), impunându-se după doar 48 de minute. 

Românii au reuşit şapte aşi şi nu şi-au cedat niciodată serviciul, salvând cele două mingi de break pe care şi le-au creat oaspeţii. 

Sâmbătă, în prima zi, Ugo Nastasi (24 ani, fără clasament) l-a învins pe Nicolae Frunză (20 ani, 596 ATP) cu 7-6 (5), 1-6, 6-3, după care Marius Copil (27 ani, 94 WTA) s-a impus clar în faţa lui Christophe Tholl (23 ani, fără clasament) cu 6-3, 6-2. 

Duminică, în ultimele două partide ale întâlnirii de la Piatra Neamţ, Marius Copil va juca împotriva lui Ugo Nastasi, iar Nicolae Frunză îl va avea ca adversar pe Christophe Tholl

Întâlnirea de Cupa Davis de la Piatra Neamţ se va disputa după noul format anunţat de Federaţia Internaţională de Tenis (ITF), cu meciuri de maximum trei seturi, desfăşurate pe parcursul a două zile (şi nu trei ca până acum). 


UPDATE 11:55 Florin Mergea şi Horia Tecău s-au impus cu un categoric 6-0, 6-1 contra lui Raphael Calzi şi Robi Tholl. România conduce cu 2-1 Luxemburg după primele trei meciuri ale confruntării de la Piatra Neamţ.

UPDATE 11:33 Florin Mergea şi Horia Tecău şi-au spulberat adversarii în primul set, pe care l-au câştigat cu 6-0.

UPDATE 11:05 A început al treilea meci al confruntării România - Luxemburg din Cupa Davis, duelul de dublu dintre  perechile Florin Mergea/Horia Tecău şi Raphael Calzi/Robi Tholl.


România şi Luxemburg sunt la egalitate, 1-1, după primele două meciuri de simplu ale partidei din primul tur al Grupei a II-a, zona Europa-Africa a Cupei Davis.

Marius Copil l-a învins în al doilea meci al zilei pe Christophe Tholl, cu 6-3, 6-2.

Copil (27 de ani, 94 WTA) a trecut de Tholl (23 de ani, fără clasament) fără probleme, după doar 58 de minute, reuşind 10 aşi, cu un procentaj de 96% (27/28) la punctele din primul serviciu. Tholl nu şi-a creat nicio minge de break.

În prima partidă de simplu, Ugo Nastasi (24 de ani, fără clasament) l-a învins pe Nicolae Frunză (20 de ani, 596 ATP) cu 7-6 (5), 1-6, 6-3.

Duminică, de la ora 11,00, este programat meciul de dublu care va opune perechile Florin Mergea/Horia Tecău şi Ugo Nastasi/Christophe Tholl. În ultimele două partide ale întâlnirii de la Piatra Neamţ, Marius Copil va juca împotriva lui Ugo Nastasi, iar Nicolae Frunză îl va avea ca adversar pe Christophe Tholl. Toate meciurile vor fi transmise în direct de Digi Sport 1.

Întâlnirea de Cupa Davis de la Piatra Neamţ se dispută după noul format anunţat de Federaţia Internaţională de Tenis (ITF), cu meciuri de maximum trei seturi, desfăşurate pe parcursul a două zile (şi nu trei ca până acum).


UPDATE 15:54 Marius Copil s-a impus cu 6-3, 6-2 contra luxemburghezului Christophe Tholl şi a adus primul punct al României în confruntarea din Cupa Davis de la Piatra Neamţ. După primele două meciuri de simplu, România şi Luxemburg se află la egalitate, scor 1-1.

UPDATE 15:24 Marius Copil (94 ATP) a câştigat cu 6-3 primul set al meciului cu luxemburghezul Christophe Tholl (fără clasament ATP).

UPDATE 14:55 A început a doua partidă a zilei, dintre Marius Copil şi Christophe Tholl.


România este condusă surprinzător de Luxemburg cu 0-1, după ce Ugo Nastasi l-a învins pe Nicolae Frunză cu 7-6 (5), 1-6, 6-3, sâmbătă, în Sala Polivalentă din Piatra Neamţ, în primul meci de simplu din cadrul primului tur al Grupei a II-a, zona Europa-Africa a Cupei Davis

Frunză (20 ani), ocupantul locul 596 în clasamentul mondial, a pierdut neaşteptat în faţa unui jucător de 24 de ani, care nu figurează în clasamentul mondial. 

În primul set s-a mers cu serviciul până în tie-break, după ce Frunză a salvat o minge de set. Tenismanul român a avut 4-0 în tiebreak, dar apoi s-a relaxat prematur şi a pierdut cu 5-7. 

Frunză a dominat actul secund, pe care şi l-a adjudecat cu 6-1, în 29 de minute. 

În decisiv, Frunză a comis multe erori, a arătat nervozitate şi a fost condus cu 3-0. Românul a revenit şi a servit pentru 3-3, dar a ratat şansa de a egala, iar Nastasi s-a impus cu 6-3. 

Frunză a reuşit să transforme doar 3 din cele 15 mingi de break create în acest meci, care a durat două ore şi 15 minute. Frunză a avut mai multe puncte câştigate decât adversarul (106-96) şi procentaje mai mari la ambele servicii, dar a pierdut punctele importante ale confruntării. 

În al doilea meci de simplu, Marius Copil (27 ani, 94 ATP) îl va întâlni pe Christophe Tholl (23 ani, fără clasament). 

Duminică, de la ora 11.00, este programat meciul de dublu care va opune perechile Florin Mergea/Horia Tecău şi Ugo Nastasi/Christophe Tholl. În ultimele două partide ale întâlnirii de la Piatra Neamţ, Marius Copil va juca împotriva lui Ugo Nastasi, iar Nicolae Frunză îl va avea ca adversar pe Christophe Tholl

Întâlnirea de Cupa Davis de la Piatra Neamţ se va disputa după noul format anunţat de Federaţia Internaţională de Tenis (ITF), cu meciuri de maximum trei seturi, desfăşurate pe parcursul a două zile (şi nu trei ca până acum). 

Totodată, în cazul în care una dintre echipe conduce cu 3-0 şi are deja asigurată victoria, se va disputa doar al patru meci de simplu, nu şi al cincilea (care conform regulamentului de până acum ar fi trebuit să se joace). 


UPDATE 14:24 Ugo Nastasi l-a învins pe Nicolae Frunză după ce s-a impus cu 6-3 în setul decisiv. Luxemburg conduce cu 1-0 România în confruntarea de la Piatra Neamţ, din primul tur al Grupei a II-a, Zona Europa / Africa a Cupei Davis.

UPDATE 13:37 Nicolae Frunză s-a impus cu un categoric 6-1 în setul al doilea, iar partida va fi decisă în actul decisiv.

UPDATE 13:06 Nicolae Frunză (596 ATP) a pierdut primul set al confruntării cu luxemburghezul Ugo Nastasi (fără clasament ATP). Nastasi s-a impus cu 7-5 în tie-break deşi românul a condus cu 4-0 în game-ul decisiv al primului set.

 

Spectacolul din Cupa Davis revine pe canalele Digi Sport! România o întâlnește pe Luxemburg, iar tricolorii nu concep să piardă acest duel. Nicolae Frunză, numărul 596 mondial, îl întâlnește pe Ugo Nastasi, ACUM, în Sala Polivalentă din Piatra Neamţ, în prima partidă a confruntării dintre echipele de tenis ale României şi Luxemburgului.

Cele două selecționate se întâlnesc în primul tur al Grupei a II-a, Zona Europa / Africa a Cupei Davis.

Al doilea meci de simplu de sâmbătă va fi cel dintre Marius Copil şi Christophe Tholl.

Duminică, de la ora 11:00, este programat meciul de dublu care va opune perechile Florin Mergea / Horia Tecău şi Ugo Nastasi / Christophe Tholl.

În ultimele două partide ale întâlnirii de la Piatra Neamţ, Marius Copil va juca împotriva lui Ugo Nastasi, iar Nicolae Frunză îl va avea ca adversar pe Christophe Tholl. Asta dacă nu cumva scorul îi va determina pe căpitanii nejucători să folosească alţi jucători în ultima zi.

Jucătorii convocați de căpitanul nejucător al României, Gabriel Trifu:

Marius Copil (locul 94 ATP la simplu),
Horia Tecău (12 ATP la dublu),
Florin Mergea (71 ATP la dublu),
Nicolae Frunză (596 ATP la simplu)
Bogdan Borza (797 ATP la simplu).

Etichete: cupa davis , romania tenis , romania meci , romania luxemburg , romania copil

Digi24
Cercetătorii germani au stabilit momentul când un bolnav de COVID-19 nu mai prezintă un risc pentru populaţie
Cercetătorii germani au stabilit momentul când un bolnav de COVID-19 nu mai prezintă un risc pentru populaţie

Descarcă aplicația Digi24
Sondajul zilei
Top articole
Quito
”Imaginile alea sunt reale!” Clipe dramatice pentru străinii din Ecuador, unde victimele COVID-19 sunt abandonate pe străzi
Bogdan Stelea, dezvăluiri după 6 ani! De ce s-a certat cu Hagi și de ce nu va mai lucra cu el
bogdan stelea
Avionul privat al lui Messi, în valoare de 13,5 milioane de euro, a aterizat de urgență la Bruxelles
The Argentina Team Arrives in Belo Horizonte - 2014 FIFA World Cup
Cum sfidează Napoli toată Italia. Imagini cu străzi pline de oameni care nu respectă măsurile de protecție
Landmarks In the Historic Southern Italian City Of Naples

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Digi World
Aplicatia care face furori in timpul crizei COVID-19. A fost descarcata de milioane de ori intr-o singura zi
Aplicatia care face furori in timpul crizei COVID-19. A fost descarcata de milioane de ori intr-o singura zi
Digi Animal World
“Dinozaurii se plimbau prin padurile din Antarctica”, sustin expertii. Cum ar fi fost posibil
“Dinozaurii se plimbau prin padurile din Antarctica”, sustin expertii. Cum ar fi fost posibil
Digi Life
Cum poți vizita 18 dintre cele mai frumoase locuri din lume direct din fotoliul tău preferat
Cum poți vizita 18 dintre cele mai frumoase locuri din lume direct din fotoliul tău preferat
Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind modulele cookie.
Da, accept
Modific setările
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
RCS&RDS S.A. digisport.ro Vezi politica de confidenţialitate
prv_level, m2digisportro, cookie_poll_id_XXX
Google Analytics google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_<property-id>, __utma, __utm, __utmb, __utmc, __utmz, __utmv
Studiu de Audienţă și Trafic Internet (prin CXENSE) brat.ro
cX_S, cX_P, gcks, gckp, _cX_segmentInfo, cX_T
Google IDE google.com Vezi politica de confidenţialitate
IDE
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos nu doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
- Analiza traficului pe site: câţi vizitatori, din ce arie geografică, de pe ce terminal, cu ce browser, etc, ne vizitează - A/B testing pentru optimizarea layoutului site-ului - Analiza perioadei de timp petrecute de fiecare vizitator pe paginile noastre web - Solicitarea de feedback despre anumite părţi ale site-ului
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
CrazyEgg crazyegg.com Vezi politica de confidenţialitate
ce2ab, ce_login, ceac, sid, _ceir, is_returning, _CEFT, ceg.s, ceg.u, __ar_v4, __distillery, __zlcmid, __zprivacy, _ga, _gat, ki_r, ki_s, ki_t, ki_u, km_ai, km_lv, km_ni, km_uq, km_vs, kvcd, optimizelyBuckets, optimizelyEndUserId, optimizelyPendingLogEvents, optimizelySegments
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
- Interacţiuni social media (like & share) - Posibilitatea de a te loga în cont folosind o platformă terţă (Facebook, Google, etc) - Rularea conţinutului din platforme terţe (youtube, soundcloud, etc)
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Facebook facebook.com Vezi politica de confidenţialitate
a11y, act, csm, P, presence, s, x-referer, xs, dpr, datr, fr, c_user
Youtube youtube.com Vezi politica de confidenţialitate
GED_PLAYLIST_ACTIVITY,APISID, GEUP, HSID, LOGIN_INFO, NID, PREF, SAPISID, SID, SSID, SIDCC, T9S2P.resume, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC, dkv, s_gl, wide
Twitter twitter.com Vezi politica de confidenţialitate
_twitter_sess, auth_token, lang, twid, eu_cn, personalization_id, syndication_guest_id, tfw_exp
Disqus disqus.com Vezi politica de confidenţialitate
mp_17b27902cd9da8972af8a3c43850fa5f_mixpanel, Disqusauth, sessionid,_utmb, disqus_unique, testCookie
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră, atât în cadrul site-ului nostru, cât și în afara acestuia.
- Oferirea de publicitate în site adaptată concluziilor pe care le tragem despre tine în funcţie de istoricul navigării tale în site și, în unele cazuri, în funcţie de profilul pe care îl creăm despre tine. Facem acest lucru pentru a menţine site-ul profitabil, în așa fel încât să nu percepem o taxă de accesare a site-ului de la cei care îl vizitează. - Chiar dacă astfel de module cookie nu sunt utilizate, te rugăm să reţii că ţi se vor afişa reclame pe site-ul nostru, dar acestea nu vor fi adaptate intereselor tale. Aceste reclame pot să fie adaptate în funcţie de conţinutul paginii.
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google DFP google.com Vezi politica de confidenţialitate
__gads, id, NID, SID, ANID, IDE, DSID, FLC, AID, TAID, exchange_uid, uid, _ssum, test_cookie, 1P_JAR, APISID, evid_0046, evid_0046-synced
CXENSE cxense.com Vezi politica de confidenţialitate
cx_profile_timeout, cx_profile_data
Trimite
Vezi aici politica noastră de cookie-uri și de prelucrare a datelor tale