muguruza
S-a retras după 25 de ani de tenis, iar spaniolii au dezvăluit câți bani are
TENIS:TRAGERE SORTI TURNEU TIRIAC OPEN ATP 250 (13.04.2024)
Ion Țiriac nu glumește: ”Dacă Mircea Lucescu vrea, fac și teren de fotbal”. Investiția pusă la cale
FOTBAL: FC BOTOSANI - DINAMO BIUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (23.04.2024)
Live Video&Text FC Botoșani - Dinamo 2-1, ACUM pe Digi Sport 1. Moldovenii dau lovitura în prelungirile partidei
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Fotbal European

Video România - Luxemburg 4-1, în Cupa Davis. Victorii categorice în ultima zi

04.02.2018, 11:58

UPDATE 16:00 România a învins cu 4-1 Luxemburgul după victoria lui Bogdan Borza, 6-3, 6-2, contra lui Christophe Toll.

Cupa Davis
  • SuperLiga: ”U” Cluj - Poli Iași, miercuri, 16:45, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - Rapid, miercuri, 19:00, DGS 1

România conduce Luxemburgul cu scorul de 3-1, la Piatra Neamţ, în primul tur din Grupa a II-a, Zona Europa/Africa a Cupei Davis, după punctul reuşit de Marius Copil, care a trecut de Ugo Nastasi cu 6-1, 6-1

Copil (27 ani, 94 ATP) s-a impus în doar 51 de minute în faţa unui adversar de 24 de ani, fără clasament, reuşind 8 aşi, fără a-i oferi lui Nastasi şansa unui break. 

Sâmbătă, în prima zi, Ugo Nastasi l-a învins pe Nicolae Frunză (20 de ani, 596 ATP) cu 7-6 (5), 1-6, 6-3, după care Marius Copil s-a impus clar în faţa lui Christophe Tholl (23 de ani, fără clasament) cu 6-3, 6-2. 

Duminică, în meciul de dublu, Horia Tecău şi Florin Mergea au câştigat cu 6-0, 6-1 în faţa cuplului Raphael Calzi/Robi Tholl

Întâlnirea de Cupa Davis de la Piatra Neamţ s-a disputat după noul format anunţat de Federaţia Internaţională de Tenis (ITF), cu meciuri de maximum trei seturi, desfăşurate pe parcursul a două zile (şi nu trei ca până acum). 

Conform noului regulament, în cazul în care una dintre echipe conduce cu 3-0 şi are deja asigurată victoria finală se va disputa doar al patru meci de simplu, nu şi al cincilea (care conform regulamentului de până acum ar fi trebuit să se joace). Meciul al cincilea nu se va mai disputa dacă partida a patra este decisivă, la fel cum este acum regulamentul pentru finala Cupei Davis. 

În turul al doilea al Grupei II valorice (7-8 aprilie), România va înfrunta învingătoarea dintre Georgia şi Maroc. Marocul conduce cu 2-0 după prima zi la Marrakech


UPDATE 13:26 Marius Copil a încheiat cu un categoric 6-1, 6-1 partida cu Ugo Nastasi şi i-a asigurat României victoria contra Luxemburgului în primul tur din Grupa a II-a, Zona Europa/Africa a Cupei Davis. 


UPDATE 13:01 Marius Copil a câştigat cu 6-1 primul set contra lui Ugo Nastasi şi e la un singur set distanţă de victoria care i-ar asigura României calificarea în turul secund.

UPDATE 12:37 A început meciul al patrulea al duelului România - Luxemburg, dintre Marius Copil şi Ugo Nastasi.


România conduce Luxemburgul cu scorul de 2-1, după ce perechea Horia Tecău/Florin Mergea s-a impus cu 6-0, 6-1 în faţa cuplului Raphael Calzi/Robi Tholl, la Piatra Neamţ, în primul tur din Grupa a II-a, Zona Europa/Africa a Cupei Davis

Tecău (12 ATP la dublu) şi Mergea (71 ATP la dublu) au dominat clar meciul şi nu au pierdut decât un singur ghem în faţa unor cvasiamatori, Calzi (20 ani, 1.535 ATP la dublu) şi Tholl (21 ani, fără clasament), impunându-se după doar 48 de minute. 

Românii au reuşit şapte aşi şi nu şi-au cedat niciodată serviciul, salvând cele două mingi de break pe care şi le-au creat oaspeţii. 

Sâmbătă, în prima zi, Ugo Nastasi (24 ani, fără clasament) l-a învins pe Nicolae Frunză (20 ani, 596 ATP) cu 7-6 (5), 1-6, 6-3, după care Marius Copil (27 ani, 94 WTA) s-a impus clar în faţa lui Christophe Tholl (23 ani, fără clasament) cu 6-3, 6-2. 

Duminică, în ultimele două partide ale întâlnirii de la Piatra Neamţ, Marius Copil va juca împotriva lui Ugo Nastasi, iar Nicolae Frunză îl va avea ca adversar pe Christophe Tholl

Întâlnirea de Cupa Davis de la Piatra Neamţ se va disputa după noul format anunţat de Federaţia Internaţională de Tenis (ITF), cu meciuri de maximum trei seturi, desfăşurate pe parcursul a două zile (şi nu trei ca până acum). 


UPDATE 11:55 Florin Mergea şi Horia Tecău s-au impus cu un categoric 6-0, 6-1 contra lui Raphael Calzi şi Robi Tholl. România conduce cu 2-1 Luxemburg după primele trei meciuri ale confruntării de la Piatra Neamţ.

UPDATE 11:33 Florin Mergea şi Horia Tecău şi-au spulberat adversarii în primul set, pe care l-au câştigat cu 6-0.

UPDATE 11:05 A început al treilea meci al confruntării România - Luxemburg din Cupa Davis, duelul de dublu dintre  perechile Florin Mergea/Horia Tecău şi Raphael Calzi/Robi Tholl.


România şi Luxemburg sunt la egalitate, 1-1, după primele două meciuri de simplu ale partidei din primul tur al Grupei a II-a, zona Europa-Africa a Cupei Davis.

Marius Copil l-a învins în al doilea meci al zilei pe Christophe Tholl, cu 6-3, 6-2.

Copil (27 de ani, 94 WTA) a trecut de Tholl (23 de ani, fără clasament) fără probleme, după doar 58 de minute, reuşind 10 aşi, cu un procentaj de 96% (27/28) la punctele din primul serviciu. Tholl nu şi-a creat nicio minge de break.

În prima partidă de simplu, Ugo Nastasi (24 de ani, fără clasament) l-a învins pe Nicolae Frunză (20 de ani, 596 ATP) cu 7-6 (5), 1-6, 6-3.

Duminică, de la ora 11,00, este programat meciul de dublu care va opune perechile Florin Mergea/Horia Tecău şi Ugo Nastasi/Christophe Tholl. În ultimele două partide ale întâlnirii de la Piatra Neamţ, Marius Copil va juca împotriva lui Ugo Nastasi, iar Nicolae Frunză îl va avea ca adversar pe Christophe Tholl. Toate meciurile vor fi transmise în direct de Digi Sport 1.

Întâlnirea de Cupa Davis de la Piatra Neamţ se dispută după noul format anunţat de Federaţia Internaţională de Tenis (ITF), cu meciuri de maximum trei seturi, desfăşurate pe parcursul a două zile (şi nu trei ca până acum).


UPDATE 15:54 Marius Copil s-a impus cu 6-3, 6-2 contra luxemburghezului Christophe Tholl şi a adus primul punct al României în confruntarea din Cupa Davis de la Piatra Neamţ. După primele două meciuri de simplu, România şi Luxemburg se află la egalitate, scor 1-1.

UPDATE 15:24 Marius Copil (94 ATP) a câştigat cu 6-3 primul set al meciului cu luxemburghezul Christophe Tholl (fără clasament ATP).

UPDATE 14:55 A început a doua partidă a zilei, dintre Marius Copil şi Christophe Tholl.


România este condusă surprinzător de Luxemburg cu 0-1, după ce Ugo Nastasi l-a învins pe Nicolae Frunză cu 7-6 (5), 1-6, 6-3, sâmbătă, în Sala Polivalentă din Piatra Neamţ, în primul meci de simplu din cadrul primului tur al Grupei a II-a, zona Europa-Africa a Cupei Davis

Frunză (20 ani), ocupantul locul 596 în clasamentul mondial, a pierdut neaşteptat în faţa unui jucător de 24 de ani, care nu figurează în clasamentul mondial. 

În primul set s-a mers cu serviciul până în tie-break, după ce Frunză a salvat o minge de set. Tenismanul român a avut 4-0 în tiebreak, dar apoi s-a relaxat prematur şi a pierdut cu 5-7. 

Frunză a dominat actul secund, pe care şi l-a adjudecat cu 6-1, în 29 de minute. 

În decisiv, Frunză a comis multe erori, a arătat nervozitate şi a fost condus cu 3-0. Românul a revenit şi a servit pentru 3-3, dar a ratat şansa de a egala, iar Nastasi s-a impus cu 6-3. 

Frunză a reuşit să transforme doar 3 din cele 15 mingi de break create în acest meci, care a durat două ore şi 15 minute. Frunză a avut mai multe puncte câştigate decât adversarul (106-96) şi procentaje mai mari la ambele servicii, dar a pierdut punctele importante ale confruntării. 

În al doilea meci de simplu, Marius Copil (27 ani, 94 ATP) îl va întâlni pe Christophe Tholl (23 ani, fără clasament). 

Duminică, de la ora 11.00, este programat meciul de dublu care va opune perechile Florin Mergea/Horia Tecău şi Ugo Nastasi/Christophe Tholl. În ultimele două partide ale întâlnirii de la Piatra Neamţ, Marius Copil va juca împotriva lui Ugo Nastasi, iar Nicolae Frunză îl va avea ca adversar pe Christophe Tholl

Întâlnirea de Cupa Davis de la Piatra Neamţ se va disputa după noul format anunţat de Federaţia Internaţională de Tenis (ITF), cu meciuri de maximum trei seturi, desfăşurate pe parcursul a două zile (şi nu trei ca până acum). 

Totodată, în cazul în care una dintre echipe conduce cu 3-0 şi are deja asigurată victoria, se va disputa doar al patru meci de simplu, nu şi al cincilea (care conform regulamentului de până acum ar fi trebuit să se joace). 


UPDATE 14:24 Ugo Nastasi l-a învins pe Nicolae Frunză după ce s-a impus cu 6-3 în setul decisiv. Luxemburg conduce cu 1-0 România în confruntarea de la Piatra Neamţ, din primul tur al Grupei a II-a, Zona Europa / Africa a Cupei Davis.

UPDATE 13:37 Nicolae Frunză s-a impus cu un categoric 6-1 în setul al doilea, iar partida va fi decisă în actul decisiv.

UPDATE 13:06 Nicolae Frunză (596 ATP) a pierdut primul set al confruntării cu luxemburghezul Ugo Nastasi (fără clasament ATP). Nastasi s-a impus cu 7-5 în tie-break deşi românul a condus cu 4-0 în game-ul decisiv al primului set.

 

Spectacolul din Cupa Davis revine pe canalele Digi Sport! România o întâlnește pe Luxemburg, iar tricolorii nu concep să piardă acest duel. Nicolae Frunză, numărul 596 mondial, îl întâlnește pe Ugo Nastasi, ACUM, în Sala Polivalentă din Piatra Neamţ, în prima partidă a confruntării dintre echipele de tenis ale României şi Luxemburgului.

Cele două selecționate se întâlnesc în primul tur al Grupei a II-a, Zona Europa / Africa a Cupei Davis.

Al doilea meci de simplu de sâmbătă va fi cel dintre Marius Copil şi Christophe Tholl.

Duminică, de la ora 11:00, este programat meciul de dublu care va opune perechile Florin Mergea / Horia Tecău şi Ugo Nastasi / Christophe Tholl.

În ultimele două partide ale întâlnirii de la Piatra Neamţ, Marius Copil va juca împotriva lui Ugo Nastasi, iar Nicolae Frunză îl va avea ca adversar pe Christophe Tholl. Asta dacă nu cumva scorul îi va determina pe căpitanii nejucători să folosească alţi jucători în ultima zi.

Jucătorii convocați de căpitanul nejucător al României, Gabriel Trifu:

Marius Copil (locul 94 ATP la simplu),
Horia Tecău (12 ATP la dublu),
Florin Mergea (71 ATP la dublu),
Nicolae Frunză (596 ATP la simplu)
Bogdan Borza (797 ATP la simplu).

Etichete: cupa davis , romania tenis , romania meci , romania luxemburg , romania copil


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ciolacu îi cere lui Piedone să se retragă din cursa pentru Capitală: „Fac un apel la un prieten de-al meu”
Ciolacu îi cere lui Piedone să se retragă din cursa pentru Capitală: „Fac un apel la un prieten de-al meu”

Liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, a făcut, marți, un apel către Cristian Popescu Piedone...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
ali-hebaiti11
Mai dur nu se putea! A venit ”nota de plată”, după gestul golănesc fără precedent făcut de un luptător către fata din ring

Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
ali-hebaiti13
”Atacantul de 20 de milioane de euro” a semnat cu Rapid, dar a ajuns la FCSB: ”Recunosc. 600.000 de euro”
Screenshot 2024-04-22 at 16.35.01
Și-a recuperat portofelul după opt luni și a rămas fără cuvinte când a văzut ce e în el: ”Nu s-ar întâmpla nicăieri în lume”
Screenshot 2024-04-22 at 18.33.55
Imaginile care schimbă totul! Tehnologia spaniolilor arată că golul lui Yamal din El Clasico trebuia validat
gol-barcelona
Recomandările redacției
FOTBAL: FC BOTOSANI - DINAMO BIUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (23.04.2024)
Live Video&Text FC Botoșani - Dinamo 2-1, ACUM pe Digi Sport 1. Moldovenii dau lovitura în prelungirile partidei

Romario Benzar, transportat de urgență la spital, după ce a fost lovit de Abdallah. Prima concluzie a medicilor
Dan Petrescu nu mai are răbdare! Când revine pe banca lui CFR Cluj
dampe
Video Surpriză! Gheorghe Hagi nici nu vrea să audă: ce a spus despre ”bijuteria” de 76.000.000€ de la Constanța
stadion-farul
Citește și
Live Video&Score Ana Bogdan - Xiyu Wang, turul I la Madrid, LIVE VIDEO&SCORE, ACUM pe DGS 2. Irina Begu, victorie spectaculoasă
Tennis 2024: Billie Jean Cup - Romania v Ukraine
A fost în fruntea ierarhiei mondiale, iar acum se gândește la retragere. ”Aceasta este singura opțiune”
badosa
Legătura lor este indestructibilă. Primele imagini cu Katie Holmes și Suri Cruise, după ce fiica lui Tom Cruise a împlinit 18 ani
Legătura lor este indestructibilă. Primele imagini cu Katie Holmes și Suri Cruise, după ce fiica lui Tom Cruise a împlinit 18 ani
Cine este prietenul care i-a salvat viața lui Adiță Mititelu! „Am uitat să încui ușa de la apartament…”
Cine este prietenul care i-a salvat viața lui Adiță Mititelu! „Am uitat să încui ușa de la apartament…”
Avem primele imagini cu Adrian Mititelu jr., după ce a fost în comă 10 ore! Cum arată acum fiul lui Adrian Mititelu senior
Avem primele imagini cu Adrian Mititelu jr., după ce a fost în comă 10 ore! Cum arată acum fiul lui Adrian Mititelu senior
Anne Hathaway, pusă să se sărute cu câte 10 bărbați la audiții: "Nu eram entuziasmată. Mi se părea groaznic"
Anne Hathaway, pusă să se sărute cu câte 10 bărbați la audiții: "Nu eram entuziasmată. Mi se părea groaznic"
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Ucraina are nevoie de 6 sisteme de rachete Patriot. Grecia și Spania au dat unul. Ce face România?
Ucraina are nevoie de 6 sisteme de rachete Patriot. Grecia și Spania au dat unul. Ce face România?
Complet interzis în România în această perioadă, te trezești cu caz penal și îți confiscă tot
Complet interzis în România în această perioadă, te trezești cu caz penal și îți confiscă tot
EXCLUSIV. Când aflăm dacă Simona Halep va face parte din echipa României la JO de la Paris. Anunțul directorului general al Federației Române de Tenis
EXCLUSIV. Când aflăm dacă Simona Halep va face parte din echipa României la JO de la Paris. Anunțul directorului general al Federației Române de Tenis
Simona Halep a coborât patru poziții în clasamentul WTA. Iga Swiatek, lider detașat în ierarhia mondială
SIMONA HALEP - DIGISPORT-157

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Digi World
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”