SIMONA HALEP - DIGISPORT-16
Vestea pe care o aștepta Simona Halep. ”Au semnat managerul, avocatul și Darren Cahill”
Serena Williams and daughter Alexis Olympia Ohanian visit 2024 Miami Open day 13 at Hard Rock Stadium in Miami Gardens, Florida, Hard Rock Stadium, Miami Gardens, Florida, United States - 29 Mar 2024
Reacția presei internaționale, după ce Serena Williams a anunțat că vrea să intre în alt sport
lucescu
Întrebarea care l-a făcut pe Mircea Lucescu să plece din timpul interviului: ”Vedeți-vă de treabă, mă”
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 5 Superliga: Hermannstadt-Botosani
Play-out

Simona Halep a abandonat în setul decisiv al finalei de la Toronto. Probleme medicale serioase în timpul meciului

16.08.2015, 09:08

 Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul 3 mondial, a pierdut finala turneului WTA de la Toronto (Canada), împotriva elveţiencei Belinda Bencic, abandonând în setul decisiv, la scorul de 7-6 (7/5), 6-7 (4/7), 3-0 în favoarea adversarei sale, după ce a acuzat probleme de sănătate.

simona abandon
  • SuperLiga: Hermannstadt - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

Halep (23 ani), a doua favorită a competiţiei canadiene, a primit un cec de 227.640 dolari şi 585 de puncte WTA pentru accederea în finală, în timp ce câştigătoarea trofeului a fost recompensată cu 456.000 dolari şi 900 de puncte WTA.

Reprezentanta ţării noastre a disputat cu această ocazie a patra sa finală din acest an în circuitul profesionist feminin, după cele de la Shenzhen (China), Dubai (Emiratele Arabe Unite) şi Indian Wells (SUA), pe care le-a câştigat.

Belinda Bencic (18 ani), numărul 20 mondial, care a reuşit să o elimine în semifinale pe principala favorită, americanca Serena Williams, a cucerit duminică al doilea său titlu WTA, după cel obţinut în luna iunie la Eastbourne (Anglia).


UPDATE: Simona a decis să nu mai continue, fiind vizibil că fizic se chinuie să stea pe teren. N-a alergat aproape deloc de la începutul setului decisiv. La 18 ani, Belinda Bencic e noua campioană din Canada.



UPDATE: BREAK BENCIC. 6-7, 7-6, 0-3. Simona a salvat două mingi de break, de la 15-40, dar n-a mai reușit apoi să ducă până la capăt game-ul! LA FINALUL ACESTUI GAME A DECIS SĂ ABANDONEZE! Bencic e campioană la Toronto!


UPDATE: GAME BENCIC. 6-7, 7-6, 0-2. Simona e din nou copleșită fizic și nu reușește să ajungă la mingile trimise spre linii de adversara ei. Efortul din setul doi pare că își spune și mai mult cuvântul acum.


UPDATE: BREAK BENCIC. 6-7, 7-6, 0-1. Setul trei începe cu un break al elvețiencei. În statistica setului doi, Simona a avut 24 de lovituri direct câștigătoare, Bencic doar 8.


UPDATE: SET SIMONA! 6-7, 7-6! Se joacă de două ore și 30 de minute. Simona s-a impus la 4 în tie-break-ul setului doi. Urmează set decisiv. Incredibil câtă forță are Simona, care pare că se va prăbuși pe teren în orice moment. În ciuda acestei aparențe, iată că reușește să ducă finala în decisiv.


UPDATE: REBREAK BENCIC. 6-7, 6-6. Setul al doilea se decide, ca și primul, în tie-break. Simona n-a putut închide setul cu serviciul.


UPDATE: BREAK SIMONA! 6-7, 6-5. Ceea ce reușește Simona în aceste momente la Toronto e incredibil! La fiecare pauză pare că nu mai poate continua, dar cu toate astea găsește resurse și acum va servi pentru set.


UPDATE: GAME SIMONA! 6-7, 5-5. Admirabil efortul Simonei. Egalează în setul secund, chiar dacă e din ce în ce mai vizibil că are mari probleme fizice.


UPDATE: REBREAK SIMONA! 6-7, 4-5. UIMITOR! Simona reușește un break la zero deși se vede clar că e la limita resurselor fizice.


UPDATE: BREAK BENCIC. 6-7, 3-5. Simona rezistă cu greu fizic, pe teren. Bencic servește pentru titlu la Toronto.


UPDATE: INCREDIBIL! REBREAK SIMONA! 6-7, 3-4. Românca nu cedează! Cu ultimele resurse reușește câteva lovituri de excepție, direct câștigătoare, și rămâne în meci. Cere însă din nou intervenția medicului!


UPDATE: BREAK BENCIC! 6-7, 2-4. Simona nu mai joacă, practic, face doar act de prezență pe teren. Pe față i se citește suferința. Pare lipsită total de forță.


UPDATE: Jocul s-a reluat, cu Simona la serviciu.


UPDATE: A mai apărut un medic pe teren. Nu e sigur că Simona mai poate continua finala. Pare epuizată fizic.


UPDATE: Problemele medicale ale Simonei se pare că sunt mult mai grave. I se măsoară tensiunea și pulsul, direct pe teren.


UPDATE: GAME BENCIC. 6-7, 2-3. Elvețianca profită de problemele medicale ale Simonei. Românca cere din nou intervenția medicului turneului. Acuză dureri la gamba stângă acum.


UPDATE: GAME SIMONA! 6-7, 2-2. Chiar dacă face fizic eforturi vizibile pentru a continua, Simona reușește să câștige game-ul, salvând și o minge de break.


UPDATE: REBREAK SIMONA! 6-7, 1-2. Chiar dacă acuză accidentarea de la coapsă, Simona nu cedează și reușește break-ul. Cere însă imediat, a doua oară în acest meci, intervenția medicului. A renunțat la bandajul care i-a fost aplicat în primul set. 


UPDATE: BREAK BENCIC. 6-7, 0-2. Simona a avut de două ori șansa să închidă în favoarea ei game-ul, dar a greșit neforțat. E echilibru la acest capitol, dar Simona a făcut erorile neforțate la punctele decisive. Bencic se distanțează pe tabelă în setul secund.


UPDATE: GAME BENCIC. 6-7, 0-1. Game la zero reușit de jucătoarea din Elveția.


UPDATE: SET BENCIC! Elvețianca a revenit de la 1-4 în tiebreak, câștigând cinci puncte consecutive. Apoi a închis setul pe serviciul Simonei, 7-5 în tie-break. 


UPDATE: GAME BENCIC! 6-6. Primul set al finalei se decide în tie-break. Simona a fost nevoită să facă o pauză de aproape 5 minute și la revenirea pe teren a purtat un bandaj mare pe coapsa stângă.


UPDATE: GAME SIMONA! 6-5. Cu un serviciu solid, a doua favorită a turneului de la Toronto păstrează avantajul pe tabelă. În pauză, cere însă intervenția medicului turneului, acuzând probleme la coapsa stângă. 


UPDATE: GAME BENCIC. 5-5. Elvețianca a condus cu 40-0, Simona a revenit cu două puncte, dar apoi a făcut o greșeală neforțată și e din nou egalitate.


UPDATE: GAME SIMONA! 5-4. Pentru prima oară în această dispută, românca preia conducerea pe tabelă. A fost cel mai lung game al meciului, peste 4 minute. Simona a condus cu 40-0, dar a fost egaslată, apoi a salvat o minge de break. Bencic a cerut intervenția antrenorului.


UPDATE: BREAK SIMONA! 4-4. Bencic face dublă greșeală la a doua minge de break a Simonei din acest game și astfel se restabilește egalitatea în primul set.


UPDATE: GAME SIMONA. 3-4. Cu un serviciu mult mai agresiv, Simona reușește și ea primul game pe propriul serviciu în această finală.


UPDATE: GAME BENCIC. 2-4. Jucătoarea din Elveția reușește să țină serviciul și să se distanțează. Simona greșește prea mult, oferă prea multe puncte cu greșeli neforțate.


UPDATE: BREAK BENCIC. 2-3. Simona a revenit de la 0-40, dar a cedat apoi la avantaj, după două erori neforțate. Niciuna dintre cele două jucătoare nu și-a făcut încă serviciul.


UPDATE: REBREAK SIMONA! 2-2. Jucătoarea mai agresivă și care încearcă să-și facă punctele e Simona și asta se vede în fiecare schimb. Nu i-a dat prea multe șanse oponentei sale în acest game, pe serviciul acesteia.


UPDATE: BREAK BENCIC: 1-2. Simona a început foarte bine game-ul,  a condus cu 30-15, dar apoi a trimis afară după un schimb pe care l-a controlat. I-a oferit șansă de break adversarei cu o dublă greșeală, iar la 30-40 a trimis îafara primul serviciu. Tot cu o greșeală neforțată i-a permis lui Bencic să câștige al doilea break.


UPDATE: REBREAK SIMONA! 1-1. Simona a revenit de la 15-40 pe serviciul adversarei sale și a trimis două lovituri direct câștigătoare excepționale. Se simte mult mai bine la retur.


UPDATE: BREAK BENCIC 0-1. Finala începe cu un break reușit de jucătoarea din Elveția. Simona a servit fără multă forță și a făcut puncte cadou, cu mai multe greșeli neforțate.


UPDATE 20:05: Cele două finaliste ale concursului canadian ieșit pe teren și după tragerea la sorți au început încălzirea.

Belinda Bencic a avut un parcurs impresionant la Toronto, eliminându-le pe rând pe Eugenie Bouchard, Caroline Wozniacki, Sabine Lisicki, Ana Ivanovic și Serena Williams. Simona a trecut pe rând de Jelena Jankovic, Angelique Kerber, Agnieszka Radwanska și Sara Errani.

Etichete: serena williams , simona halep , belinda bencic , finala de la toronto , statistica avantaj simona


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova

Un miliardar german care a fost declarat oficial mort în 2021, la trei ani după ce a dispărut în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu

Nu mai suporta și a vrut să plece gratis de la Real Madrid! Acum a devenit erou, iar soția sa a transmis doar ȘASE cuvinte
lunin
Recunoști personajul? Acum nouă ani era un copil și sărbătorea titlul cu Gigi Becali la Iași, acum e titular la FCSB
WhatsApp Image 2024-04-18 at 15.44.47
Au rămas mască! Ce a purtat la Disneyland, înconjurată de mii de copii, după ce a riscat închisoarea din cauza ținutei
bianca-censori
Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
Screenshot 2024-04-18 at 21.05.58
Recomandările redacției
lucescu
Întrebarea care l-a făcut pe Mircea Lucescu să plece din timpul interviului: ”Vedeți-vă de treabă, mă”

Oficial "Cutremur" la echipa unui jucător român! A ajuns pe -1 după depunctare și a retrogradat după 35 de ani
Netherlands: Fortuna Sittard vs Vitesse
Manchester City, pregătită să ia o decizie radicală în cazul lui Pep Guardiola
UEFA Champions League Manchester City v F.C. Copenhagen
Live Video&Text Hermannstadt - Botoșani 0-0, ACUM, la DGS1. Sibienii evoluează în 10 oameni
FOTBAL: AFC HERMANNSTADT SIBIU - AFC BOTOSANI, SUPERLIGA SUPERBET (28.01.2024)
Citește și
Când își va afla Simona Halep adversara din primul tur de la Madrid Open
Mutua Madrid Open - Day Seven
Transformarea fizică a Serenei Williams. Cum arată acum și ce spune legendara sportivă despre corpul ei
profimedia-0864108273
Game, set și meci. Zendaya, fabuloasă în ținute inspirate de tenis și noul ei film, la premiere în jurul lumii
Game, set și meci. Zendaya, fabuloasă în ținute inspirate de tenis și noul ei film, la premiere în jurul lumii
Adrian Mutu, ofertă pe bani grei din străinătate! A cerut un salariu uriaș!
Adrian Mutu, ofertă pe bani grei din străinătate! A cerut un salariu uriaș!
Francezii vin după starul lui FCSB la derby-ul cu Rapid. Gigi Becali cere 6.000.000 de euro pentru transferul imediat
Francezii vin după starul lui FCSB la derby-ul cu Rapid. Gigi Becali cere 6.000.000 de euro pentru transferul imediat
Cum arăta Sofia Vergara când și-a început cariera de model. Actrița este neschimbată la vârsta de 51 de ani
Cum arăta Sofia Vergara când și-a început cariera de model. Actrița este neschimbată la vârsta de 51 de ani
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
De ce Sergiu Nicolaescu era convins că are un fiu? „M-a ales să fiu tatăl copilului ei"
De ce Sergiu Nicolaescu era convins că are un fiu? „M-a ales să fiu tatăl copilului ei"
El a fost ”regele” radioului românesc, ascultat de întreaga naţiune. Îţi dai seama cine este tânărul din imagine?
El a fost ”regele” radioului românesc, ascultat de întreaga naţiune. Îţi dai seama cine este tânărul din imagine?
FCU Craiova-Dinamo joc de totul sau nimic. Se joacă retrogradarea în liga secundă!
FCU Craiova-Dinamo joc de totul sau nimic. Se joacă retrogradarea în liga secundă!
Anunțul făcut de americani în cazul Simonei Halep cu aproape o lună înainte de Roland Garros
SIMONA HALEP - DIGISPORT-147

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru
Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru
Digi World
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”