simona-halep
Ce au scris spaniolii după ce Simona Halep s-a retras de la Madrid Open: ”Acesta este scopul ei”
Simona Halep la Roland Garros. Sursa Foto, Getty (7)
Simona Halep s-ar fi retras de la Madrid Open. Motivele invocate de fostul lider WTA
Arnel Jakupovic of Maribor shoots a penalty during the UEFA Europa Conference League 3rd qualifying round second leg match between Maribor and Fenerbahce at Ljudski Vrt Stadium. Final score; Maribor 0:3 Fenerbahce.
”Clubul are nevoie de bani”. Cât trebuie să plătească FCSB pentru transferul atacantului cu 16 goluri în acest sezon
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

Video Halep s-a calificat eroic în optimi, după 7-6, 4-6, 7-5 cu Pavlyuchenkova. Maraton de peste 3 ore

10.08.2018, 00:30

Simona Halep, numărul unu mondial, s-a calificat în runda a treia a turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2,82 milioane dolari, joi, după ce a dispus de rusoaica Anastasia Pavlyucenkova cu 7-6 (9), 4-6, 7-5, iar următoarea adversară va fi americanca Venus Williams, care a învins-o pe Sorana Cîrstea cu 7-6 (4), 6-4.

  • SuperLiga: Hermannstadt - Petrolul, joi, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - CFR, joi, 21:45, DGS 1

Halep (26 ani), campioană la Montreal în 2016, a reuşit să obţină victoria la capătul unui meci maraton, care a durat trei ore şi 7 minute, meciul continuând joi, după ce fusese întrerupt de ploaie miercuri la 4-3 pentru Pavlyucenkova (27 ani, 28 WTA) în primul set.

La 5-5 în prima manşă, românca a reuşit un break, dar nu a putut încheia setul şi rusoaica l-a trimis în tiebreak. Halep a început mai bine şi a condus cu 2-0, dar Pavlyucenkova a răsturnat situaţia şi a avut 5-3. Halep nu a cedat, a revenit şi a irosit două mingi de set, a salvat o mingea de set la 7-8, a mai ratat una, încheind în cele din urmă cu 11-9.

Actul secund a fost unul foarte echilibrat, cele două jucătoare mergând cap la cap cu serviciul până la 4-4, când rusoaica a reuşit să câştige contra serviciului şi s-a impus cu 6-4.

Pavlyucenkova a părut că se desprinde în învingătoare în decisiv, în care a condus cu 2-0, 3-1, 4-2, după care Halep a reuşit să îşi recupereze break-ul şi a trecut în avantaj, 5-4. La 6-5 în favoarea sa şi 30-30, liderul mondial a salvat in extremis o minge şi a trimis cu boltă pe linia din spatele terenului, Pavlyucenkova greşind reluarea, iar apoi Halep a fructificat mingea de break.


Halep a avut 3 aşi, a comis 4 duble greşeli, a avut 24 de mingi direct câştigătoare şi a făcut 34 de erori neprovocate, în timp ce rusoaica a avut 6 aşi, 7 duble greşeli, 43 de winners şi a comis 65 de erori neforţate.

Simona Halep a obţinut a opta sa victorie în faţa Anastasiei Pavliucenkova în tot atâtea confruntări, cea mai recentă având loc anul trecut la Roma, în optimi, cu 6-1, 4-6, 6-0.

Halep va juca tot joi cu Venus Williams, pentru un loc în sferturile de finală. Partida va avea loc în această seară, nu mai devreme de ora 3:00 şi poate fi urmărită în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro.


UPDATE 22:30: Final de meci. Simona Halep - Anastasia Pavlyuchenkova 7-6, 4-6, 7-5, după o minge trimisă în fileu de rusoaică. Românca închide un meci de 3 ore și 7 minute, după un joc eroic, trecând peste durerile de la picior. În optimi, liderul WTA o va întâlni pe Venus Williams, care a trecut de românca Sorana Cîrstea, scor 7-6, 6-4.

UPDATE 22:27: Simona strânge din dinți și rezistă durerilor de la picior, după ce în prealabil l-a întrebat pe arbitru dacă mai poate beneficia o dată de ajutorul medicului, în caz de nevoie. Halep face 6-5 și rusoaica va urma la serviciu.

UPDATE 22:08: După un început de set în care Pavlyuchenkova a condus cu 2-0, Halep revine, reușind un rebreak după breakul făcut anterior de rusoaică. Simona a câștigat două game-uri la rând.

UPDATE 21:30: Rusoaica a revenit în meci, după ce și-a adjudecat setul al doilea cu 6-4. Simona a solicitat intervenția medicului, care i-a pus niște bandaje probabil din cauza unor bășici la talpă. Românca revine pe teren și servește în primul game din setul decisiv.

UPDATE 21:27: Break reușit de rusoaică, iar scorul devine 4-5 în setul secund. Pavlyuchenkova urmează la serviciu pentru a câștiga setul.

UPDATE 21:02: Fiecare jucătoare își câștigă serviciul, după ce rusoaica a salvat o minge de break a Simonei.

UPDATE 20:39: Simona câștigă tie-break-ul cu 11-9 și preia conducerea, după ce a beneficiat de 4 mingi de set.

UPDATE 20:24: Rusoaica revine și câștigă la rându-i pe serviciul Simonei. Se intră în tie-break.

UPDATE 20:20: Simona face breakul și urmează să servească pentru câștigarea primului set.

UPDATE 20:13: Meciul rămâne unul echilibrat, iar acum este 5-5, după ce Simona și-a câștigat serviciul.

UPDATE 20:00: S-a reluat meciul Simona Halep - Anastasia Pavlyuchenkova, de la scorul de 3-4 în primul set.


UPDATE 19:43: Meciul Sloane Stephens - Carla Suarez Navarro s-a încheiat, scor 6-2, 7-5, iar partida Simona Halep - Anastasia Pavlyuchenkova va începe în curând.


UPDATE 19:30: Meciul dintre Simona Halep şi Anastasia Pavlyuchenkova va începe după partida dintre Sloane Stephens şi Carla Suarez Navarro. Campioana de la US Open conduce cu 6-2, 5-5. 


UPDATE 08:00 Partida dintre  Simona Halep și Anastasia Pavlyuchenkova va fi reluată în această seară, nu înainte de 19.30 (ora României). Continuarea meciului Simonei Halep e precedată de duelul dintre Carla Suarez Navarro şi Sloane Stephens, care va începe la ora 18.00.

UPDATE 04:08: Meciurile din această noapte au fost suspendate din cauza ploii și se vor relua joi, după ora 19:00 (ora României). Ora partidei dintre Simona Halep și Anastasia Pavlyuchenkova va fi anunțată ulterior de organizatori

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media


UPDATE, ora 02:20. Halep - Pavlyuchenkova 3-4. Pavlyuchenkova își face serviciul și preia din nou conducerea. A început ploaia, iar cele două jucătoare au fost trimise la vestiare, după ce arbitrul Kader Nouni a luat decizia că partida trebuie să fie întreruptă momentan.

UPDATE, ora 02:10. Halep - Pavlyuchenkova 3-3. Iată că sfaturile lui Cahill au efect. Simona câștigă primul ei game pe propriul serviciu și egalează la 3.

INFO: Din informațiile furnizate de comentatorul Gabriel Morariu, Mihaela Buzărnescu a fost dusă la spital și nu are fractură. În schimb, există suspiciuni că ar putea fi o problemă la ligamente.

UPDATE, ora 02:05. Halep - Pavlyuchenkova 2-3. Un nou rebreak al Simonei, care cere voia arbitrului pentru ca Darren Cahill să intre pe teren pentru "oncourt coaching".

UPDATE, ora 02:00. Halep - Pavlyuchenkova 1-3. Rusoaica se impune din nou pe serviciul Simonei!

UPDATE, ora 01:55. Halep - Pavlyuchenkova 1-2. Rebreak la 0 izbutit de jucătoarea noastră!

UPDATE, ora 01:53. Halep - Pavlyuchenkova 0-2. Break pentru Pavlyuchenkova!

UPDATE, ora 01:44. Halep - Pavlyuchenkova 0-1. Primul game ale meciului apartine Anastasiei.

UPDATE, ora 01:40. Halep - Pavlyuchenkova. Partida a început. Servește rusoaica.

UPDATE, ora 01:30. Partida va începe cu o întârziere de peste 10 minute. Cele două jucătoare au intrat în arenă.


UPDATE.  Meciul dintre Sorana Cîrstea și Venus Williams, programat la aceeași oră, a fost decalat pentru ora 02:40 (ora României).


LIVE Halep - Pavlyuchenkova | Simona Halep și-a aflat adversara din turul 2 de la Rogers Cup. Liderul mondial o va avea ca adversară pe rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova la turneul WTA de la Montreal (Canada), dotat cu premii totale în valoare de 2,82 milioane dolari. Meciul va fi în această noapte, de la ora 01:30, în direct pe Digi Sport 1 şi LIVE VIDEO şi TEXT pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro.

Marţi, în primul tur al competiţiei, Anastasia Pavlyuchenkova a învins-o în două seturi, 6-3, 6-2, pe Christina McHale din Statele Unite, venită din calificări. Pavlyuchenkova are 12 titluri WTA câștigate în carieră, dintre care unul în acest an.

3 românce joacă azi, în turul 2 de la Rogers Cup, în direct la Digi Sport: Mihaela Buzărnescu, Simona Halep şi Sorana Cîrstea.

WTA Montreal (miercuri - ziua 3), în direct pe Digi Sport:

Angelique KERBER (GER) vs. Alizé CORNET (FRA) - 4-6, 1-6
Daria KASATKINA (RUS) vs. Maria SHARAPOVA (RUS) - 6-4, 4-6, 6-1
Mihaela BUZARNESCU (ROU) vs. Elina SVITOLINA (UKR) - 3-6, 7-6, 3-4 abandon
Monica PUIG (PUR) vs. Anastasija SEVASTOVA (LAT) - DGS 2
Mihaela BUZARNESCU (ROU)/Monica NICULESCU (ROU) vs. Shuko AOYAMA (JPN)/Lidziya MAROZAVA (BLR) - aprox. ora 22:30 / Digi Sport 2
Victoria AZARENKA (BLR) vs. Johanna KONTA (GBR) - nu inainte de 23:30 / Digi Sport 2
Simona HALEP (ROU) vs. Anastasia PAVLYUCHENKOVA (RUS) - nu înainte de 01:30 / Digi Sport 1
Sorana CIRSTEA (ROU) vs. Venus WILLIAMS (USA) - nu inainte de 01:30 / Digi Sport 2
Aryna SABALENKA (BLR) vs. Caroline WOZNIACKI (DEN) - Digi Sport 2

Simona Halep, care a câștigat turneul de la Montreal în 2016, este calificată direct în turul secund. Românca a câştigat toate cele şapte meciuri disputate până acum împotriva Anastasiei Pavlyuchenkova, ultimul dintre ele anul trecut, în optimile de finală ale turneului de la Roma (6-1, 4-6, 6-0).

Simona Halep - Anastasia Pavlyuchenkova se va disputa în jurul orei 01:30 ÎN DIRECT la Digi Sport.

Tot marţi, rusoaica Maria Sharapova s-a impus cu 6-1, 6-2 în faţa bulgăroaicei Sesil Karatanceva, britanica Johanna Konta a trecut în trei seturi, 6-7 (6/8), 6-1, 6-2, de letona Jelena Ostapenko, numărul 11 pe lista capilor de serie, în timp ce belarusa Viktoria Azarenka a dispus cu 6-0, 6-1 de Kristina Mladenovic (Franţa). 

Turneul de la Montreal e transmis ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport (6-12 august)

Rezultatele de marţi: 

Turul 1 
Sorana Cîrstea (România) - Monica Niculescu (România) 3-6, 6-4, 6-4 
Mihaela Buzărnescu (România) - Qiang Wang (China) 6-2, 7-5 
Ashleigh Barty (Australia/N.15) - Irina Begu (România) 6-3, 1-6, 7-5 
Arina Sabalenka (Belarus) - Ana Bogdan (România) 6-4, 4-6, 6-3 
Maria Sharapova (Rusia) - Sesil Karatanceva (Bulgaria) 6-1, 6-2 
Alizé Cornet (Franţa) - Tatjana Maria (Germania) 4-6, 6-1, 6-3 
Alison Van Uytvanck (Belgia) - Sofia Juk (Rusia) 6-1, 6-2 
Kiki Bertens (Olanda) - Carol Zhao (Canada) 6-1, 6-2 
Carla Suarez (Spania) - Naomi Osaka (Japonia/N.16) 7-6 (7/2), 6-2 
Johanna Konta (Marea Britanie) - Jelena Ostapenko (Letonia/N.11) 6-7 (6/8), 6-1, 6-2 
Elise Mertens (Belgia/N.14) - Eugenie Bouchard (Canada) 6-2, 6-4 
Anastasia Pavlyuchenkova (Rusia) - Christina McHale (SUA) 6-3, 6-2 
Daria Kasatkina (Rusia/N.12) - Maria Sakkari (Grecia) 6-4, 4-6, 6-1 
Francoise Abanda (Canada) - Kirsten Flipkens (Belgia) 6-3, 6-2 
Victoria Azarenka (Belarus) - Kristina Mladenovic (Franţa) 6-0, 6-1 
Shuai Zhang (China) - Barbora Krejcikova (Cehia) 7-5, 7-5 

Turul 2 
Petra Kvitova (Cehia/N.8) - Anett Kontaveit (Estonia) 6-3, 6-4 
Julia Goerges (Germania/N.10) - Lucie Safarova (Cehia) 2-6, 6-4, 6-3 
Caroline Garcia (Franţa/N.6) - Magdalena Rybarikova (Slovacia) 4-6, 6-1, 6-3 

Etichete: simona halep , rogers cup , halep montreal , halep rogers cup , live video simona halep , live video rogers cup


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
A provocat un șoc când și-a spus vârsta. Câți ani are această femeie care a mai făcut un pas către Miss Univers
A provocat un șoc când și-a spus vârsta. Câți ani are această femeie care a mai făcut un pas către Miss Univers

Alejandra Marisa Rodríguez, avocată și jurnalistă în vârstă de 60 de ani, din Buenos Aires, a...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
48
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
”Va juca în Liga Campionilor”. Gigi Becali a făcut anunțul și trebuie să scoată aproape 500.000 € din buzunar
vlad-chiriches
Sepsi - FCSB 2-2. Gafa lui Ștefan Târnovanu amână petrecerea de titlu
Screenshot 2024-04-24 231756
Florinel Coman a făcut anunțul așteptat cu sufletul la gură de toți fanii FCSB-ului
FCSB v FC Nordsjaelland - UEFA Europa Conference League, Bucharest, Romania - 10 Aug 2023
Recomandările redacției
Arnel Jakupovic of Maribor shoots a penalty during the UEFA Europa Conference League 3rd qualifying round second leg match between Maribor and Fenerbahce at Ljudski Vrt Stadium. Final score; Maribor 0:3 Fenerbahce.
”Clubul are nevoie de bani”. Cât trebuie să plătească FCSB pentru transferul atacantului cu 16 goluri în acest sezon

Lovitură pentru Rapid! Titularul care s-a accidentat și va lipsi 4 luni: ”N-o să înceapă nici pregătirea”
rapida
”Au excelat!”. Gică Hagi a avut numai laude pentru foștii săi jucători. Cele trei nume pe care le-a rostit
Gheorghe Hagi la conferinta de presa de dupa meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si Farul Constanta, cont�¢nd
Exclusiv Gigi Becali a intrat în direct și a dezvăluit cine îl va înlocui pe Radunovic cu Farul
gigi
Citește și
Simona Halep a coborât patru poziții în clasamentul WTA. Iga Swiatek, lider detașat în ierarhia mondială
SIMONA HALEP - DIGISPORT-157
Simona Halep: ”Am luat o decizie grea”
simona-halep
Tom Cruise, pe lista potențialilor iubiți a Irinei Shayk: „Are nevoie de un bărbat celebru, arătos și bogat”
Tom Cruise, pe lista potențialilor iubiți a Irinei Shayk: „Are nevoie de un bărbat celebru, arătos și bogat”
„E nevoie de un șoc! Iar șocul se numește Șumudică" Fostul patron al Rapidului cere și înlocuirea lui Daniel Niculae
„E nevoie de un șoc! Iar șocul se numește Șumudică" Fostul patron al Rapidului cere și înlocuirea lui Daniel Niculae
Risto Radunovic e pe lista de transferuri a lui Nelu Varga pentru noul CFR Cluj de titlu! Ce salariu îi oferă
Risto Radunovic e pe lista de transferuri a lui Nelu Varga pentru noul CFR Cluj de titlu! Ce salariu îi oferă
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant"
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant"
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
România asistaților sociali. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde
România asistaților sociali. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde
A învins Mihai Viteazul în bătălia de la Călugăreni? Adevărul despre lupta cu Sinan Pașa
A învins Mihai Viteazul în bătălia de la Călugăreni? Adevărul despre lupta cu Sinan Pașa
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Dembele și Mbappe au adus titlul la PSG. Gol de mare rafinament marcat de Kylian plus o fază în care și-a ridiculizat adversarul VIDEO
Dembele și Mbappe au adus titlul la PSG. Gol de mare rafinament marcat de Kylian plus o fază în care și-a ridiculizat adversarul VIDEO
Americanii au anunțat următorul turneu la care poate participa Simona Halep: ”Speră să fie gata”
Screenshot 2024-04-03 at 19.41.27

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap:
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool